Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Většina chlapů má při následné druhé akci mikropenis tvými měřítky.
@Kraťomír píše:
@kunča
Obávám se, že tato schopnost by ti byla s mikropenisem poněkud k ničemu…
@Kraťomír píše:
@kunča
Obávám se, že tato schopnost by ti byla s mikropenisem poněkud k ničemu…
ale ty nemas mikropenis ![]()
@aspagi píše:
ale ty nemas mikropenis
Nééé?
A co tedy mám?
Asi kládu, že ano?
![]()
@Kraťomír píše:
Nééé?A co tedy mám?
Asi kládu, že ano?
![]()
![]()
oficiálně je mikropenis úplně jiných rozměrů než ta míra, kterou uvádíš, ale to dobře víš, pravda je, že Tvá míra už dokáže někdy způsobit téměř stejný problém jako mikropenis
Ale jinak je to asi nesrovnatelné.
@tigy66 píše:
pravda je, že Tvá míra už dokáže někdy způsobit téměř stejný problém jako mikropenis
Přesně tak - bohužel pro mne…
Otázkou pak tedy ale je, proč vlastně diskutovat o velikosti mikropenisu a řešit nějakých pár centimetrů, když jak říkáš - i penis mých rozměrů je vlastně pro normální milování nedostatečný a uspokojit ženu s ním nelze?
Tím pádem se tedy jedná o postižení a JE TO MIKROPENIS!
![]()
@Kraťomír píše:
Nééé?A co tedy mám?
Asi kládu, že ano?
![]()
![]()
ty vle mas delo a nezapomen si koupit jeste tank
@tigy66 @Kraťomír tezka schiiza klucii co?
@Kraťomír píše:
Přesně tak - bohužel pro mne…Otázkou pak tedy ale je, proč vlastně diskutovat o velikosti mikropenisu a řešit nějakých pár centimetrů, když jak říkáš - i penis mých rozměrů je vlastně pro normální milování nedostatečný a uspokojit ženu s ním nelze?
Tím pádem se tedy jedná o postižení a JE TO MIKROPENIS!
![]()
Jak jsi správně uvedl, proč o takto malých diskutovat??? ![]()
@káťa píše:
Jak jsi správně uvedl, proč o takto malých diskutovat???
Pravda pravda - jsou to vlastně plky o ničem
- a to doslova… ![]()
Akorát si tedy nemůžu odpustit jednu věc - kdybys na tom byla stejně jako já a také měla nějaké tělesné postižení, kvůli kterému bys nikdy nemohla mít vztah, rodinu a ani zplodit vlastního potomka, a se kterým se navíc nedá nic dělat, určitě by ti to taky nebylo úplně fuk - uvažuj o tom aspoň vteřinku… ![]()
@Kraťomír píše:
Pravda pravda - jsou to vlastně plky o ničem- a to doslova…
Akorát si tedy nemůžu odpustit jednu věc - kdybys na tom byla stejně jako já a také měla nějaké tělesné postižení, kvůli kterému bys nikdy nemohla mít vztah, rodinu a ani zplodit vlastního potomka, a se kterým se navíc nedá nic dělat, určitě by ti to taky nebylo úplně fuk - uvažuj o tom aspoň vteřinku…
Asi bych neměla potřebu to psát pořád dokola na vebu jako blázen… ![]()
Pokud jsi zhodnotil, že tvoje „postižení“ je neslučitelné s normálním partnerským životem (stranou nechme to, že většina jiných stejně „postižených“ normální rodiny mají), tak bych se vrhla na nějakou jinou oblast v životě, která by mě bavila a která by mě pohltila a ve které bych byla úspěšná.
Trapným opakováním stejných vět na netu ti nevyroste. ![]()
@káťa Jenže pro mě je spokojený rodinný život základním kamenem šťastného a úspěšného života, od kterého se pak odvíjí všechno ostatní, a pokud toho nejsem schopen, nemá tedy smysl se už ani o nic víc snažit, protože to budou tak či onak jen léta přežívání, nikoliv žití, která si mohu maximálně trochu zpříjemnit něčím pěkným - ale ani to mi stejně nedá zapomenout ani to překonat - takový už je můj osud a životní cesta… ![]()
@Kraťomír píše:
Pravda pravda - jsou to vlastně plky o ničem- a to doslova…
Akorát si tedy nemůžu odpustit jednu věc - kdybys na tom byla stejně jako já a také měla nějaké tělesné postižení, kvůli kterému bys nikdy nemohla mít vztah, rodinu a ani zplodit vlastního potomka, a se kterým se navíc nedá nic dělat, určitě by ti to taky nebylo úplně fuk - uvažuj o tom aspoň vteřinku…
jenze ty vsechno mit muzes, jen k tomu musis najit vhodny protejsek, stejne jako vsichni ostatni
@aspagi píše:
ty vle mas delo a nezapomen si koupit jeste tank@tigy66 @Kraťomír tezka schiiza klucii co?
Penis pod 14/4 lze těžko označit za dělo, ale zrovna tak ani jeden z nás myslím by nechtěl tank tzn. nějakých 20/6 + To neni schiiza, ale realita.
Vzhledem k tomu co si psala vedle, máš asi víc zkušeností než jsem si původně myslel, tak mě tvůj názor na menší velikost o to víc překvapuje, stále víc si myslím, že je to pouze ovlivněno Tvým současným chlapem.
@káťa píše:Pokud jsi zhodnotil, že tvoje „postižení“ je neslučitelné s normálním partnerským životem (stranou nechme to, že většina jiných stejně „postižených“ normální rodiny mají), tak bych se vrhla na nějakou jinou oblast v životě, která by mě bavila a která by mě pohltila a ve které bych byla úspěšná.
Tak normální rodiny věřím, že někteří mají, jde o to, jestli vedou i normální plně uspokující sex. život a manželky „nechodí“ sem tam jinam, až tam nakonec zůstanou
![]()
A jako, že by si si v podobném případě řekla - tak a od teď mě sex nebaví, už nejsem a nikdy nebudu nadržená a budu jen pěstovat kytky, chovat pejsky a pléct svetry?
To asi sotva ![]()
@tigy66 píše:
Tak normální rodiny věřím, že někteří mají, jde o to, jestli vedou i normální plně uspokující sex. život a manželky „nechodí“ sem tam jinam, až tam nakonec zůstanou![]()
A jako, že by si si v podobném případě řekla - tak a od teď mě sex nebaví, už nejsem a nikdy nebudu nadržená a budu jen pěstovat kytky, chovat pejsky a pléct svetry?
To asi sotva