Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
19.11.14 18:58

Většina chlapů má při následné druhé akci mikropenis tvými měřítky.

@Kraťomír píše:
@kunča
Obávám se, že tato schopnost by ti byla s mikropenisem poněkud k ničemu… :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.11.14 20:02
@Kraťomír píše:
@kunča
Obávám se, že tato schopnost by ti byla s mikropenisem poněkud k ničemu… :?

ale ty nemas mikropenis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
19.11.14 21:26
@aspagi píše:
ale ty nemas mikropenis :mrgreen:

Nééé? :-O A co tedy mám? :nevim: Asi kládu, že ano? ;) :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
19.11.14 22:10
@Kraťomír píše:
Nééé? :-O A co tedy mám? :nevim: Asi kládu, že ano? ;) :mrgreen: :D

oficiálně je mikropenis úplně jiných rozměrů než ta míra, kterou uvádíš, ale to dobře víš, pravda je, že Tvá míra už dokáže někdy způsobit téměř stejný problém jako mikropenis :? Ale jinak je to asi nesrovnatelné.

• Citovat
  • Upravit
687
20.11.14 10:41
@tigy66 píše:
pravda je, že Tvá míra už dokáže někdy způsobit téměř stejný problém jako mikropenis :?

Přesně tak - bohužel pro mne… :? Otázkou pak tedy ale je, proč vlastně diskutovat o velikosti mikropenisu a řešit nějakých pár centimetrů, když jak říkáš - i penis mých rozměrů je vlastně pro normální milování nedostatečný a uspokojit ženu s ním nelze? :think: Tím pádem se tedy jedná o postižení a JE TO MIKROPENIS! ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
20.11.14 11:18
@Kraťomír píše:
Nééé? :-O A co tedy mám? :nevim: Asi kládu, že ano? ;) :mrgreen: :D

ty vle mas delo a nezapomen si koupit jeste tank :pankac: @tigy66 @Kraťomír tezka schiiza klucii co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
20.11.14 12:39
@Kraťomír píše:
Přesně tak - bohužel pro mne… :? Otázkou pak tedy ale je, proč vlastně diskutovat o velikosti mikropenisu a řešit nějakých pár centimetrů, když jak říkáš - i penis mých rozměrů je vlastně pro normální milování nedostatečný a uspokojit ženu s ním nelze? :think: Tím pádem se tedy jedná o postižení a JE TO MIKROPENIS! ;) 8)

Jak jsi správně uvedl, proč o takto malých diskutovat??? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
687
20.11.14 13:00
@káťa píše:
Jak jsi správně uvedl, proč o takto malých diskutovat??? :mavam:

Pravda pravda - jsou to vlastně plky o ničem :D - a to doslova… :mrgreen:

Akorát si tedy nemůžu odpustit jednu věc - kdybys na tom byla stejně jako já a také měla nějaké tělesné postižení, kvůli kterému bys nikdy nemohla mít vztah, rodinu a ani zplodit vlastního potomka, a se kterým se navíc nedá nic dělat, určitě by ti to taky nebylo úplně fuk - uvažuj o tom aspoň vteřinku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
20.11.14 14:17
@Kraťomír píše:
Pravda pravda - jsou to vlastně plky o ničem :D - a to doslova… :mrgreen:Akorát si tedy nemůžu odpustit jednu věc - kdybys na tom byla stejně jako já a také měla nějaké tělesné postižení, kvůli kterému bys nikdy nemohla mít vztah, rodinu a ani zplodit vlastního potomka, a se kterým se navíc nedá nic dělat, určitě by ti to taky nebylo úplně fuk - uvažuj o tom aspoň vteřinku… ;)

Asi bych neměla potřebu to psát pořád dokola na vebu jako blázen… :zed:

Pokud jsi zhodnotil, že tvoje „postižení“ je neslučitelné s normálním partnerským životem (stranou nechme to, že většina jiných stejně „postižených“ normální rodiny mají), tak bych se vrhla na nějakou jinou oblast v životě, která by mě bavila a která by mě pohltila a ve které bych byla úspěšná.

Trapným opakováním stejných vět na netu ti nevyroste. ;)

• Citovat
  • Upravit
687
20.11.14 14:48

@káťa Jenže pro mě je spokojený rodinný život základním kamenem šťastného a úspěšného života, od kterého se pak odvíjí všechno ostatní, a pokud toho nejsem schopen, nemá tedy smysl se už ani o nic víc snažit, protože to budou tak či onak jen léta přežívání, nikoliv žití, která si mohu maximálně trochu zpříjemnit něčím pěkným - ale ani to mi stejně nedá zapomenout ani to překonat - takový už je můj osud a životní cesta… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106133
20.11.14 15:31
@Kraťomír píše:
Pravda pravda - jsou to vlastně plky o ničem :D - a to doslova… :mrgreen:Akorát si tedy nemůžu odpustit jednu věc - kdybys na tom byla stejně jako já a také měla nějaké tělesné postižení, kvůli kterému bys nikdy nemohla mít vztah, rodinu a ani zplodit vlastního potomka, a se kterým se navíc nedá nic dělat, určitě by ti to taky nebylo úplně fuk - uvažuj o tom aspoň vteřinku… ;)

jenze ty vsechno mit muzes, jen k tomu musis najit vhodny protejsek, stejne jako vsichni ostatni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
20.11.14 16:45
@aspagi píše:
ty vle mas delo a nezapomen si koupit jeste tank :pankac: @tigy66 @Kraťomír tezka schiiza klucii co?

Penis pod 14/4 lze těžko označit za dělo, ale zrovna tak ani jeden z nás myslím by nechtěl tank tzn. nějakých 20/6 + To neni schiiza, ale realita.
Vzhledem k tomu co si psala vedle, máš asi víc zkušeností než jsem si původně myslel, tak mě tvůj názor na menší velikost o to víc překvapuje, stále víc si myslím, že je to pouze ovlivněno Tvým současným chlapem.

• Citovat
  • Upravit
tigy66
20.11.14 16:55
@káťa píše:

Pokud jsi zhodnotil, že tvoje „postižení“ je neslučitelné s normálním partnerským životem (stranou nechme to, že většina jiných stejně „postižených“ normální rodiny mají), tak bych se vrhla na nějakou jinou oblast v životě, která by mě bavila a která by mě pohltila a ve které bych byla úspěšná.

Tak normální rodiny věřím, že někteří mají, jde o to, jestli vedou i normální plně uspokující sex. život a manželky „nechodí“ sem tam jinam, až tam nakonec zůstanou :? :D

A jako, že by si si v podobném případě řekla - tak a od teď mě sex nebaví, už nejsem a nikdy nebudu nadržená a budu jen pěstovat kytky, chovat pejsky a pléct svetry? 8o To asi sotva :lol:

• Citovat
  • Upravit
687
20.11.14 17:45

@tigy66 Moc hezky řečeno… ;) :potlesk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maslena
20.11.14 18:40
@tigy66 píše:
Tak normální rodiny věřím, že někteří mají, jde o to, jestli vedou i normální plně uspokující sex. život a manželky „nechodí“ sem tam jinam, až tam nakonec zůstanou :? :DA jako, že by si si v podobném případě řekla - tak a od teď mě sex nebaví, už nejsem a nikdy nebudu nadržená a budu jen pěstovat kytky, chovat pejsky a pléct svetry? 8o To asi sotva :lol:
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí