Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21899
22.11.14 16:23
@Kraťomír píše:
@Pesimista To přece ale není NÁŠ problém - je to problém většiny žen, že v sobě chtějí mít co největšího macka a pod 15 to ani necítí! :think: Já sám za sebe bych to jinak asi ani vůbec neřešil - vymočit se s tím dá, jakž takž i stojí a funguje a holt s ním nemůžu jít do veřejných sprch, no bóže - to ještě není nic tak hrozného… :idea: :D Problém hledej jinde, v nás určitě není… ;)

V tobe konkretne ten problém je! Nekolik ti tu uz napsalo, ze po zadnym klacku netouzi, ale k cemu, kdyz jsi jak kolovrat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
22.11.14 16:25

Jaky výjimky potvrzujici pravidlo??Myslim, ze je nas tu většina, co po obrim peru neprahnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
22.11.14 16:36
@Eemii
@Eemii píše:
Jaky výjimky potvrzujici pravidlo??Myslim, ze je nas tu většina, co po obrim peru neprahnou.

po obřím ne, ale po malým taky ne :?

• Citovat
  • Upravit
káťa
22.11.14 16:52
@Kraťomír píše:
@káťa Já to tedy s tím škatulkováním takhle vůbec nevidím, lidé jsou prostě různí a velikost penisu v tom nehraje roli :idea: - jenže on je právě problém v tom, že i když je muž s malým penisem sebelepší, hodný, spolehlivý a pro rodinu, tak stejně nemá šanci to žádné normální ženě dát, protože má prostě malý penis a jako milenec nestojí za nic :!, zatímco ten s tím velkým i kdyby byl hajzl, namyšlenec a hlupák, stejně je pořád alespoň dobrý v posteli a tak stojí za to s ním kvůli tomu být… ;)Jinak je samozřejmě pravdou, že pro většinu žen je asi ideálním partnerem ten s velkým, který je navíc hodný, spolehlivý a pro rodinu, že ano :D - takový ten vysněný princ, a nejlépe i s bohatým královstvím a s dlouhým mečem… :kytka: :mrgreen: Otázka ale prostě zní, čemu dá žena přednost, když ten povahově dokonalý princ s velký zrovna nikde poblíž není? :? Je pak tedy lepší sobecký hulvát s velkým, nebo hodný pozorný klučina s malým? :think: Odpověď asi všichni dobře známe, jen jde o to si to umět i přiznat, že jo holky? 8) :potlesk: ;)

A jsme zase u toho škatulkování, že…

Pro mě je ideálné zlatý střed, ani malý, ani obr. Ale když už, tak už raději toho hodného s menším než hajzla s větším. Ale pozor!!! Nesměl by to být žádný ufňukaný zamindrákovanec jako Kráťa nebo Tigy. Prostě normální pohodovej chlap s normálním sebevědomím.

• Citovat
  • Upravit
tigy66
22.11.14 16:58

@káťa
:D Pozor!!! nepsal hodný s menším, ale s malým :mrgreen: Asi rozdíl, když si to změnila

• Citovat
  • Upravit
káťa
22.11.14 17:05

No a co?

Ano, přiznám se, že s menším (S NORMÁLNÍM SEBEVĚDOMÍM!!!) bych bez problémů byla, ale pokud by byl tak malý, že by mi sex nic neříkal, tak bych vztah nerozvinula a ukončila jej.

Asi jako každý člověk s protějškem, který by mu nevyhovoval v posteli. Ať je to muž, či žena.

• Citovat
  • Upravit
tigy66
22.11.14 17:12
@káťa píše:
No a co?

no, že je právě velký rozdíl mezi menším a malým :D

• Citovat
  • Upravit
káťa
22.11.14 17:18
@tigy66 píše:
no, že je právě velký rozdíl mezi menším a malým :D

To je jak u blbejch…ty jsi fakt chodící mindrák, víš to???

Mohl bys mi napsat ten rozdíl mezi menším a malým??? :zed: :mrgreen:

Dokud si nedáš dohromady psychiku, tak u žádný ženský mít šanci nebudeš. Chlapa s menším (malým) „dá“ dost ženskejch, ale zakomplexovanýho chlapa troufnu si napsat skoro žádná.

Příspěvek upraven 22.11.14 v 17:24

• Citovat
  • Upravit
tigy66
22.11.14 17:24

@káťa

mě se jenom líbilo, jak si radši místo s malým napsala s menším - nic proti a jak jsem psal včera, já si už radši ženský nehledám, nechávám to na nich :)

• Citovat
  • Upravit
káťa
22.11.14 17:25

A mohl bys mi napsat ten rozdíl mezi menším a malým??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
tigy66
22.11.14 17:30

@káťa
no to je právě ono, mě to tak přišlo, že to chceš rozlišit
malej může být třeba 10 nebo taky 12 třeba nebo taky 14 a větší cca o 2 cm víc, to záleží na vkusu každé soudružky, že?… no jistě! :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.11.14 v 21:13

• Citovat
  • Upravit
687
22.11.14 18:44
@káťa píše:
A jsme zase u toho škatulkování, že…

Ale nejsme, to byl jenom takový příklad :D - já jsem přece nikdy nepsal, že každej kluk s malým je super a každej s velký je hajzl, ne? ;) :mrgreen: Může to být klidně sobeckej hajzlík s malým penisem a naopak super pohodář s velkým - to se přece vůbec nevylučuje a velikost penisu to nejspíš moc neovlivní :think:, takže jaképak škatulkování - byla to jen modelová situace… 8)

A když už bys tedy brala raději toho hodného s menším, tak co je pro tebe menší? :?: Jak jsem na tom podle tebe třebas já s nějakými plus mínus 13.5×3.5 cm? :oops: To už bys možná raději toho hajzlíka s větším, co? :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.14 19:11

Tvl kratomire, ty mas svuj penis za stred sveta 8o jo kazda s tebou by byla chudak, ale ne kvuli tvemu penisu, ale kvuli tvemu fnukani :nevim: zapracuj na sebevedomi
13,5/3,5 je normalni penis, tak prestan fnukat a kdyz narazis na nejakou ktere se zda malej, tak ji posli do haje a hledej dal, ne? Jaky je rozdil mezi tim, jestli se ji nelibi tvuj ksicht/hola-chlupata hrud/penis?
Chces rodinu, ale co mas k nabidnuti? Fnukani? Male sebevedomi? Kvuli domenkam nicis jinak pekny vztah? Jestli s tim svym pribehem nekecas.
Zena chce zit s muzem s velkym M, ale to velky M neni pero :roll: Kdyby nam slo jen o velky pero, tak se s vama snad ani nesestehovavame, zijeme si v klidu oddelene a jen si vas volame na sukac.ku :nevim: a pak odkopneme. Jestli to tak nejaka v tvem okoli dela a tobe se to nelibi - proste hledej dal, ale neutapej se tu ve svy sebelitosti. Jses debi. l jestli ses opravdu zachoval tak jak jsi psal, to jo, ale ber to jako ponauceni, zvedni hlavu, zapomen na chvili na svy pero a bez delat neco poradneho :roll: Az tvoje potencialni partnerka uslysi tve pisne tak zdrhne driv nez na ni stacis sahnout - ale ne pro tvuj penis - ale proto, ze si bude myslet, ze jsi posahanej

Zkusenosti z meho zivota: prvni ho mel kolem 15/3,5… Druhej ho mel taky kolem 15/3-4. Treti kratsi kolem 12 styl mrkvicka - uzky zalud, sirsi u korene. Ctvrty zase kolem 11-12 ale tlustsi 4-4,5? Pak jsem mela jednoho dle me malyho - 10/3? To jsem citila minimum :nevim: Pak jsem mela zas velkyho - kolem 20, ale jako hruza - ani se mu poradne postavil :roll: zkousel ho do me nacpat v jakemsi polostavu, ale vickrat uz nemel prilezitost :mrgreen: Muj soucasny muz, s kterym mam dite a chci s nim zustat ma kolem 13,5-14? / 3-4 - idealni penis pro me. Rychle krasne tvrdne, staci se o nej otrit a lehce ho vyprovokuju, rada ho kourim, rada si to necham delat ze vsech stran. V posteli proste super.
Kdyz je chlap debil, ma charakterove vlastnosti, ktere mi vadi - je uplne jedno jake ma pero. Svet se netoci jen kolem pera :nevim: tak se krato vzpamatuj.

PS diky za zachovani anonymity, nechci aby kolegyne z diskuzi s kterema se blize znam znaly podrobnosti z meho sexualniho zivota

• Citovat
  • Upravit
káťa
22.11.14 19:29
@Anonymní píše:
Tvl kratomire, ty mas svuj penis za stred sveta 8o jo kazda s tebou by byla chudak, ale ne kvuli tvemu penisu, ale kvuli tvemu fnukani :nevim: zapracuj na sebevedomi
13,5/3,5 je normalni penis, tak prestan fnukat a kdyz narazis na nejakou ktere se zda malej, tak ji posli do haje a hledej dal, ne? Jaky je rozdil mezi tim, jestli se ji nelibi tvuj ksicht/hola-chlupata hrud/penis?
Chces rodinu, ale co mas k nabidnuti? Fnukani? Male sebevedomi? Kvuli domenkam nicis jinak pekny vztah? Jestli s tim svym pribehem nekecas.
Zena chce zit s muzem s velkym M, ale to velky M neni pero :roll: Kdyby nam slo jen o velky pero, tak se s vama snad ani nesestehovavame, zijeme si v klidu oddelene a jen si vas volame na sukac.ku :nevim: a pak odkopneme. Jestli to tak nejaka v tvem okoli dela a tobe se to nelibi - proste hledej dal, ale neutapej se tu ve svy sebelitosti. Jses debi. l jestli ses opravdu zachoval tak jak jsi psal, to jo, ale ber to jako ponauceni, zvedni hlavu, zapomen na chvili na svy pero a bez delat neco poradneho :roll: Az tvoje potencialni partnerka uslysi tve pisne tak zdrhne driv nez na ni stacis sahnout - ale ne pro tvuj penis - ale proto, ze si bude myslet, ze jsi posahanej

Zkusenosti z meho zivota: prvni ho mel kolem 15/3,5… Druhej ho mel taky kolem 15/3-4. Treti kratsi kolem 12 styl mrkvicka - uzky zalud, sirsi u korene. Ctvrty zase kolem 11-12 ale tlustsi 4-4,5? Pak jsem mela jednoho dle me malyho - 10/3? To jsem citila minimum :nevim: Pak jsem mela zas velkyho - kolem 20, ale jako hruza - ani se mu poradne postavil :roll: zkousel ho do me nacpat v jakemsi polostavu, ale vickrat uz nemel prilezitost :mrgreen: Muj soucasny muz, s kterym mam dite a chci s nim zustat ma kolem 13,5-14? / 3-4 - idealni penis pro me. Rychle krasne tvrdne, staci se o nej otrit a lehce ho vyprovokuju, rada ho kourim, rada si to necham delat ze vsech stran. V posteli proste super.
Kdyz je chlap debil, ma charakterove vlastnosti, ktere mi vadi - je uplne jedno jake ma pero. Svet se netoci jen kolem pera :nevim: tak se krato vzpamatuj.

PS diky za zachovani anonymity, nechci aby kolegyne z diskuzi s kterema se blize znam znaly podrobnosti z meho sexualniho zivota

:palec:
P. S. styl mrkvička :mrgreen: - to jsem ještě neslyšela, ale jinak vím, co myslíš (já moc mrkvičku nemusím, mám raději ty s velkým žaludem)

Ale jinak ve všem souhlas ;)

• Citovat
  • Upravit
106066
22.11.14 20:08
@Anonymní píše:
pravdu máš částečně, jednak tím, že mluvíš o partnerovi, tak provařuješ i jeho soukromí a na to člověk nemá právo… já si myslím, jak tady zaznělo, že i ty vagíny mají různou velikost, já mám úzkou vagínu a taky hodně cvičím včetně jogy, což taky ovlivňuje pevnost a těsnost vagíny… předtím jsem žila s typem, který měl 22 cm, tady by asi většina žen zajásala, ale byl to prostě deb. l posedlý sám sebou, který myslel sám na sebe v sexu a pořád po mě chtěl, abych mu říkala, jak je to super, jak ho má velký atd. - orál vzhledem k velikosti byl peklo, anál jsem odmítala… a teď prostě jsem s borcem, který ví kam a jak šáhnout, myslí na mě, orál, anál v pohodě + používáme různý erotický hračky a tak a prostě super… ale je tam hodně to, že on ikdyž asi kdysi měl s tímhle problém, tak ze sebe nedělá chudáka, neznělo, že by jeho velikost byla problém, protože to problém není… jo a říkal mi, že prý se ženy s těsnou úzkou pochvou poznají podle toho, že mají malou pusu :-) což mám:-)

to se mi nějak nezdá s tou pusou… tohle se poznat nedá, ani u jednoho pohlaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria