Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tigy66 píše:
Anonymní dnes v 19:55je hezké že se stále milujetemáte děti?
Ne, ještě ne. Ale i na to snad dojde.
Teď se vyřešilo zaměstnání a řeší se bydlení…
@Anonymní píše:
Ne, ještě ne. Ale i na to snad dojde.Teď se vyřešilo zaměstnání a řeší se bydlení…
tak snad to i pak po dětech bude vše OK
některé tu naznačovali, že sex s „malým“ mužem je po porodu téměř o ničem, tak snad má Vaše přítelkyně, na rozdíl od nich, opravdu všech pět po hromadě ![]()
@Kraťomír píše:
Tak vidíš že nekecám- mně by to tak vážně stačilo
, i když určitá „spolupráce“ a „protislužba“ by byla rozhodně lepší, to nepopírám…
![]()
Každopádně nutno dodat, že člověk musí mít na tu holku opravdu chuť a musí ho přitahovat, protože kdyby to tak nebylo, pak bych asi taky myslel sobecky hlavně na sebe, ať už to mám co nejrychleji za sebou a „ulevím“ si
- když si ale vzpomenu na všechny své životní lásky, tak na ty jsem opravdu chuť měl - a na ty dvě poslední obzvlášť…
Jenže jsem prostě neměl čím…
mozna si to mel zkusit…
@Venetia píše:
sobec bych neřekla… ale, že by jim nějak moc záleželo na výsledku u ženy, to moc neznám
v pripade ze mu nezalezi nna vysledku u zeny tak mysli na sebe a to je podle me dost sobecke hold zensle to nemaji tak jednoduche jako muzi jak rikam ja zensky normalne zvladaji vic veci na jednou a chlapi pouze jednu ale v sexu je to obracene protoze kdyz bych napr u sexu premyslela na vecech kolem okolo tak bych se v zivote neudelala
@tigy66 píše:
to zkus založit diskuzi jizva na noze, schválně kolik stránek to dá
a copak se Ti stalo?![]()
no myslim ze by to melo do 10 str max a to si jeste verim…mno mela sem krusne mladi a schytala kopacku okovanou botou ono je toho trochu vic ![]()
@aspagi píše:
no myslim ze by to melo do 10 str max a to si jeste verim…mno mela sem krusne mladi a schytala kopacku okovanou botou ono je toho trochu vic
@sissi79 píše:
![]()
no jo no vozralej punkac kteryho sem asi neak na. srala ![]()
@sissi79 píše:![]()
ty máš teda zážitky
jojo zlomenej nos krerej jsem si po tom delu rovnala az to kruplo hold jsem byla bitkarka
@tigy66 píše:
@aspagi
já myslel, že Ty si byla punkerka a prala se se skinama![]()
nene skinheadi se maji s punkacema docela radi apis nesnaseji nacky ![]()
@tigy66 můžu se tě na něco zeptat?
Zeptám se i tak, neva ![]()
Proč nechodíš víc do jiných diskuzí, myslím že smysl pro humor a vše jsi už předvedl že máš. o)
@aspagi píše:
jojo zlomenej nos krerej jsem si po tom delu rovnala az to kruplo hold jsem byla bitkarka
divoký mládí no
![]()
já se teda vždycky ukázkově dorvala s holkou
![]()
Anonymní dnes v 19:55
je hezké že se stále milujete
máte děti?