Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír píše:
trápení s neschopností soulože a v podstatě až s impotencí a neplodností
Psal jsi, že s erekcí není problém. Tak jaká impotence?
Teď jsem někde viděla údaj o průměrném penisu - 12,55 cm v erekci.
70% žen je vzrušitelných klitoriálně, ne vaginálně.
Ale na chorou mysl toto asi nezapůsobí…
@šmoulinka71 píše:
Tak mi řekni narovinu, na co bude ženský, která sex miluje, partner, který ho má malýho. Narovinu ti říkám, já bych to nechtěla a můžeš mě urážet jak chceš.
Anonymní 11.11.14 20:30
Tohle nikomu bohužel nevysvětlíš. Chlap vůbec nemůže mít představu jaký je rozdíl mezi malým a velkým. Já na to také přišla až časem – po vystřídání několika partnerů.
Zas tak jednoduchý to nemáme, viz.
https://www.emimino.cz/…nisu-112415/
jak píší :
lyrica
Kamča. dalmati
Shreya
mikitaa
a spousta dalších takových tu bylo
![]()
@LucaLuca píše:
Pane bože, dej, abych místo ploché hrudi měla trojky a místo toho mi můžeš dát hrb na záda.Chápeš, že každej má něco a většinou se z toho nehroutí a nepopisuje tím půlku internetu? To je fakt jak kdybych já tvrdila, že pidi prsa nikoho nevzruší a kvůli tomu držela celibát.
Samozřejmě, že každý z nás má nějaké trápení, které ho ve skrytu duše štve a to kolikrát nemusí být ani na první pohled vidět
- jenže je prostě rozdíl mezi pár kily navíc, malým poprsím, křivým nosem (a tak dále a tak dále
) a nebo malým penisem, který člověku přímo znemožňuje normálně žít a nedá se s tím nic dělat!
A zrovna ty malé vnady, to je tedy téma - všichni dobře víme, že je plno mužů, kterým se líbí spíš plochá hruď než velké trojky
, a pak jsme tu také my ostatní (tuším, že nás je většina), kteří neřešíme velikost poprsí, ale bereme to individuálně!
Já za sebe ti můžu říct, že mně se líbí všechny velikosti vnad a beru to spíš tak, že ke každé ženě se hodí ty její, ať už je má jakékoliv
- kéž by to tak bylo i s penisem, jenže není… ![]()
@LucaLuca píše:
Psal jsi, že s erekcí není problém. Tak jaká impotence?
Jenže pokud je penis tak malý, že s ním do ženy ani nedosáhnu a nemohu tak přirozenou cestou zplodit vlastního potomka, pak se podle mého jedná o IMPOTENCI a už je asi celkem jedno, že mám zdravé spermie a pevnou erekci… ![]()
@Kraťomír píše:
Jenže pokud je penis tak malý, že s ním do ženy ani nedosáhnu a nemohu tak přirozenou cestou zplodit vlastního potomka, pak se podle mého jedná o IMPOTENCI a už je asi celkem jedno, že mám zdravé spermie a pevnou erekci…
sory ale tohle už je fakt velká blbost
![]()
začínám mít pocit, že si z toho opravdu děláš jen prd..l
![]()
s 13,5 cm co si psal tohle neni problém
![]()
Příspěvek upraven 25.11.14 v 12:30
Zamyslel jsem se nad tím srovnáváním a podle mě malé poprsí, větší nos, či pár kil navíc nejdou poctivě srovnávat s malým penisem, protože se jimi nešu. á.
@tigy66 to je fajn ze se ti to cte dobre ![]()
Proste kazda mame jiny nazor, kazda chcem jinou velikost, kazde se libi neco jineho.. Pro nekoho jsou dulezitejsi jiny veci nez velikost penisu.. Mate ruky, mate pusu, jde nas uspokojit hodne zpusoby pokud chcete ![]()
Vazne neblbni ![]()
Pokud bys si to mela brat takhle, ze chlap chce jen babu s dokonalou postavou, velkymi prsy a kdyz k tomu prictu svou povahu musela bych se veset davno ![]()
A tvy miry jsou vazne v pohode
nezkousels hledat babu na anal?
@Heinich píše:
Zamyslel jsem se nad tím srovnáváním a podle mě malé poprsí, větší nos, či pár kil navíc nejdou poctivě srovnávat s malým penisem, protože se jimi nešu. á.
Mozna nesuka, ale ma vliv na vzrusivost, pak ho muze mit chlap klidne omotanyho kolem krku a je to k nicemu ![]()
@Kraťomír píše:
Jenže pokud je penis tak malý, že s ním do ženy ani nedosáhnu a nemohu tak přirozenou cestou zplodit vlastního potomka, pak se podle mého jedná o IMPOTENCI a už je asi celkem jedno, že mám zdravé spermie a pevnou erekci…
Nedosahnes do zeny odkud? Z druhyho konce pokoje? ![]()
Sorry babe jdou nohy od sebe kdyz chce ![]()
No tak kdyz by to nekoho zajimalo, tak ja ho mam radeji prumerneho az vetsiho, ale ne moc velikeho.
![]()
@Kraťomír píše:
Jenže pokud je penis tak malý, že s ním do ženy ani nedosáhnu
V životě jsi to nevyzkoušel! Vagína ženy začíná hned na okraji jejího těla, ne po 20 centimetrech.
O ženách, které upřednostňují menší penis, si myslíš, že neví, kde mají vagínu a že si ji spletly s pupíkem. No comment.
@Kraťomír píše:
Já za sebe ti můžu říct, že mně se líbí všechny velikosti vnad a beru to spíš tak, že ke každé ženě se hodí ty její, ať už je má jakékoliv- kéž by to tak bylo i s penisem, jenže není…
Je. To, že některé upřednostňují velký, neznamená, že to tak mají všechny.
@tigy66 píše:
Zas tak jednoduchý to nemáme, viz.
https://www.emimino.cz/…nisu-112415/jak píší :
lyrica
Kamča. dalmati
Shreya
mikitaa
a spousta dalších takových tu bylo![]()
Něco jiného píší Hartiepa, anonymní na 2. stránce, lucie. t… I ta Kamča píše o své kamarádce, že má opačné preference než ona sama. 4 ženy, kterým nevadí menší penis, na 3 stranách.
Ale tak samozřejmě je možné vypichovat ty zbylé, když vás to s Kratimírem baví.
Mám pocit, že pan kraťomír má péro normální a svůj nick si zvolil spíš podle to, že si krátí dlouhou chvíli omíláním výmyslů o pidipenisu. A našel tu obecenstvo, které mu to žere a furt dokola na jeho výmysly reaguje.
Kráťo, jdi ven mezi lidi.
Ahoj lidi,
mi nedá abych nereagoval.
já tady normálně jenom čtu, nechci do téhle veskrze zbytečné (i když se od ní nemůžu odtrhnout…) diskuze zabředat, ale tahle výměna mezi káťou a Kráťou (
Já znám pár chlapů, co vypadají jako kdyby jim obličej polil kyselinou a ještě do něj střelil brokovnicí a ti nemají o ženský nouzi. A jaký pěkný
nevím samozřejmě jak jsou na tom s penisem, ale jistý je že prachama to není 

Jistě, u chlapů se fyzická krása až tolik nebere, ale stejně mi zůstává kolikrát rozum stát.
Každopádně - jsem přesvědčenej o tom, že kterýkoliv jiný postižení nebo nedostatek u chlapa není vnímaný zdaleka tak vážně (a dehonestačně), jako to, který se týká sexuální funkce. Souvisí to s tou prvopočáteční podvědomě vnímanou úlohou oplodnitele, nebo nevím.