Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tigy66
24.11.14 22:49

@sissi79
protože je to holčičí web. tady u toho téma to snad tak nevadí

• Citovat
  • Upravit
sissi79
24.11.14 22:50
@tigy66 píše:
@sissi79
protože je to holčičí web. tady u toho téma to snad tak nevadí

tady je chlapů.. přijde mi to jako škoda. o)
chlapskej pohled na věc je tu potřeba ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.14 22:55
@tigy66 píše:
tak snad to i pak po dětech bude vše OK
některé tu naznačovali, že sex s „malým“ mužem je po porodu téměř o ničem, tak snad má Vaše přítelkyně, na rozdíl od nich, opravdu všech pět po hromadě :)

Bohužel je to život a i to se může stát. Na druhou stranu může se vyskytnout cokoliv jiného. „Malý“ muž je jen jedna z příčin, které by mohly vést k potencionálnímu rozpadu vztahu. Když se chce, lze většinou nalézt přijatelné řešení pro obě strany. Sex je nedílnou součástí vztahu, ale nevyjadřuje celý vztah… ;)

• Citovat
  • Upravit
5847
24.11.14 22:57
@tigy66 píše:
@aspagi
tak si byla s náckama? :?

nene boze nesnasim nacky jen sem toho staryho punkace nasejrila a uz me nemohl vystat asi vypila sem mu flasku rumu a neak se mi to cele rozmazalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
24.11.14 22:58
@sissi79 píše:
divoký mládí no :mrgreen: :mrgreen:
já se teda vždycky ukázkově dorvala s holkou :P :P

jo to ja se s nima pro jistoru nebavila az ted co mam dite mam kamosky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
24.11.14 22:58

Teď nevím, jestli odpovídá dotyčný dotazovaný anonym nebo nějaká anonymka, poslední dobou je jich tu nějak hodně

Anonymní dnes v 22:55

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.14 23:03
@tigy66 píše:
Teď nevím, jestli odpovídá dotyčný dotazovaný anonym nebo nějaká anonymka, poslední dobou je jich tu nějak hodněAnonymní dnes v 22:55

Odpovídá ten, jehož přítelkyně má všech 5 pohromadě :mavam:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
24.11.14 23:05
@aspagi píše:
jo to ja se s nima pro jistoru nebavila az ted co mam dite mam kamosky :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
24.11.14 23:05
  • Citovat
  • Upravit
tigy66
24.11.14 23:13
@Anonymní píše:
Odpovídá ten, jehož přítelkyně má všech 5 pohromadě :mavam:

musím se přiznat, že jsem z tohoto měl vždycky docela strach co by bylo, až ta moje porodí, jestli už to pak fakt nebude o ničem, dřív jsem to řešil hodně celkově ten problém,, ale zas některý tu psaly, že jsou po porodu naopak užší tak nevim, jestli to je, jak to doktor zašije? :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
24.11.14 23:17
@tigy66 píše:
musím se přiznat, že jsem z tohoto měl vždycky docela strach co by bylo, až ta moje porodí, jestli už to pak fakt nebude o ničem, dřív jsem to řešil hodně celkově ten problém,, ale zas některý tu psaly, že jsou po porodu naopak užší tak nevim, jestli to je, jak to doktor zašije? :nevim: :nevim:

asi jo, co s náma. o)
Mám dvě děti a jsem užší, není to „zašitím“ ale víc tím že baba cítí že to není ono a začně posilovat a stahovat.. do doby před porodem se na to prdí s odůvodněním že to není potřeba ;)

• Citovat
  • Upravit
tigy66
24.11.14 23:24

@sissi79
Tvoje a podobné názory bych potřeboval slyšet cca před 10-15 lety, bych asi nedělal takový kraviny :?

• Citovat
  • Upravit
sissi79
24.11.14 23:28
@tigy66 píše:
@sissi79
Tvoje a podobné názory bych potřeboval slyšet cca před 10-15 lety, bych asi nedělal takový kraviny :?

kraviny? Víš kolik jich mám já na triku? ;) Ber to z tý lepší stránky, i pád na hubu je krok vpřed a vše časem do sebe zapadne, nic, ani to nejhorší se neděje jen tak, vše má svůj důvod :kytka:
Neřeš minulost, netruchli a běž vpřed, máš život před sebou, tak se raduj a užívej si ho, smutek za to nestojí ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
24.11.14 23:32

@tigy66 víš co mi teď došlo na mejla?
„děkuju zlatí. o) a zůstaň prosím taková jaká jsi… nebo ti nakopu tu tvou luxusní prdelku.“
Nikdo by neměl litovat a měnit se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
tigy66
24.11.14 23:40

@sissi79
promiň ale nerozumím tomu mailu, docela zvláštní formulace, navíc nevím kdo to píše a proč :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky