Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tigy66
23.11.14 16:37
@káťa píše:
A to je právě o tom mindráku.

Nehledě na velikost, užívejte si to, co to dá, a na žádnou se neohlížejte. Nelíbí se jí tvůj penis??? Nevadí, ať jde a bude nová…

Jenže ono to má takhle i negativní stránky, v nějakém opravdu velkém městě to takhle možná provozovat jde, jinak se to ale velmi lehce může otočí proti mě a brzo se dostávám do řečí, že jsem děvkař, že to střídám atd. při tom jsem k tomu vlastně donucen. :? A slušná chytrá ženská se tedy do vztahu se mnou nežene a tak mi zbývaj zas jen ty lehčí, který se mnou ale dlouho nevydrží a tím se kruh uzavírá. :(

A další věc, nejde jen o to, že se můj p. nelíbí jim, ale taky dost o to, že se nelíbí ani mě. :,(

Příspěvek upraven 23.11.14 v 16:50

• Citovat
  • Upravit
tigy66
23.11.14 16:48
@Pajaxxx píše:
@Kraťomír

mě by fakt zajímalo jestli chlapům s malým jde o jejich nebo její potěšení… ono já ze sexu nikdy nic vyjímečného neměl na rozdíl od žen a to jsem se nemusel

tak u mě vždycky šlo 100% nejdřív o uspokojení dotyčné,, a pak až moje a k tomu už kdoví jaké cm netřeba :?

• Citovat
  • Upravit
106066
23.11.14 17:38
@Pajaxxx píše:
@Kraťomír
strkat ho do vlažné vody? :D nj… mě by fakt zajímalo jestli chlapům s malým jde o jejich nebo její potěšení… ono já ze sexu nikdy nic vyjímečného neměl na rozdíl od žen a to jsem se nemusel nijak snažit. Chvílku mě to bavilo, ale pak jsem spíš návštěvy milenky odkládal.

Z mého pohledu význam sexu přeceňují hlavně ti, pro které to je nedosažitelné.

Pro mě je nedosažitelný malý. A s tím spojené zábavné experimentování, rychlovky kdekoliv atp… Nebaví mě nic co je snadné. Jako sex, když ženskou prostě vyplníš celou a máš dovolený jen jeden úhel aby ji to nebolelo… je to jen dřina a citlivost velkého je velmi malá. Takže co toho vlastně mám? :D Ne, sex jako fyzický akt mě nebaví. To okolní je jediné co za něco stojí…a proto nikdy nepochopím, proč někdo fňuká, že má malé péro.

podle toho, jak to píše Kráťa, tak vůbec nechápe kolik problémů může v sexu nastat, že to není jen tak, aby se dva shodli a není to jen o velikosti penisu. Jemu by asi vážně bylo jedno, že by z toho třeba taky on nic neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106066
23.11.14 17:39
@tigy66 píše:
tak u mě vždycky šlo 100% nejdřív o uspokojení dotyčné,, a pak až moje a k tomu už kdoví jaké cm netřeba :?

to je zase pěkné… já zase zrovna na takové moc štěstí nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.14 18:27
@Kraťomír píše:
Protože takto postižený muž by jinak sám od sebe velikost penisu asi moc neřešil, ne? :D Je tedy jasné, že v kolektivu ostatních normálně „dorostlých“ mužů by to problém byl asi pořád :?, ale kdyby kvůli tomu jinak neměl takový „skoromuž“ prakticky nulový výběr žen a každá ho s tím hned neposílala k šípku, tak by velikost penisu asi nebyla takovým tématem, že ano… :idea: Proto za to vlastně mohou ženy, že budu navěky sám… :think: :mrgreen: ;)

@káťa Já mám místo mrkvičky raketku, jelikož nejširší mám právě žalud :mrgreen: - no a vidíš to, někdy jiný by měl při tom samém tvaru už jadernou hlavici či raketoplán, zatímco já mám jenom diabolku… :,( :D

@Anonymní: Když se jí nelíbí můj ksicht, tak se většinou ani nezačneme bavit a kdyby se jí nelíbila má zarostlá hruď, tak se můžu oholit, zatímco s penisem toho moc nezmůžu a co víc, na rozdíl od těchto dvou jmenovaných, malý penis není vidět (kolikrát ani bez trenek :mrgreen: ) a přijde se na něj až po nějakém čase, kdy se dva lidé jinak v pohodě sehrávají a dobře si rozumí, pokud vztah tedy nezačíná hned šupem postelí… :idea:

znova Anonymni z 19:11

Kratomire, kolikze ty mas jako panic ktery se chce milovat z lasky zkusenosti s tim, ze te vsechny zensky poslou k sipku?? hm? Tu jednu kdys to ani nezkusil? Asi zadnou ze? Zadna tvyho ptaka zatim nevidela… :roll:
Boze - tady nejde o to jak mas velke pero, ale o to, ze ho mas mensi nez jini, ze? Muzska nabubrelost :nevim:

Jak jsem psala, muj ho ma cca jako ty a div se - uspokoji me i vaginalne a to nemusi u toho pouzit ani ruku! Samozrejme kdyz chce udela me kdykoliv i rukou ;) neni sobeckej, nejdriv ja a potom on, protoze vi, ze jak se udela, uz se mu nebude chtit, ale ja zvladnu treba dva orgasmy za sebou :nevim: Jeho velikost umoznuje kdykoliv kdekoliv jakokoliv jak psal Pavel…

Ty jen vidis, ze ho mas mensiho nez jini chlapi a nechces videt jak to muze byt uzasny universalni nastroj :nevim:

BTW - kolik zen zaziva ciste vaginalni orgasmus? Aniz by ji muz pomahal jinak? Co tady ctu tak kazda druha minimalne potrebuje dodrazdit, tak o cem se sakra bavime? O MUZSKE NABUBRELOSTI :* treba jednou dospejes :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.14 18:38
@tigy66 píše:
Anonymní dnes v 19:11

Zkusenosti z meho zivota: prvni ho mel kolem 15/3,5… Druhej ho mel taky kolem 15/3–4. Treti kratsi kolem 12 styl mrkvicka – uzky zalud, sirsi u korene. Ctvrty zase kolem 11–12 ale tlustsi 4–4,5? Pak jsem mela jednoho dle me malyho – 10/3? To jsem citila minimum :nevim: Pak jsem mela zas velkyho – kolem 20, ale jako hruza – ani se mu poradne postavil :roll: zkousel ho do me nacpat v jakemsi polostavu, ale vickrat uz nemel prilezitost :mrgreen: Muj soucasny muz, s kterym mam dite a chci s nim zustat ma kolem 13,5–14? / 3–4 – idealni penis pro mě

Toto mě docela zaujalo, kromě toho jednoho kolem 20, to byli všichni spíš teda menší, náhoda? Se mi to nezdá nějak :think:

znova Anonymní z 19:20

muj ciste soukromy nazor je, normalni velikost je kolem tech 14. Ten kolem dvaceti byl dle me chudak :lol: A ti mensi kdyz byli tlustsi taky nebyli spatni.
Ten s 10/3 si taky nasel polohu kdy to slo, ale byl sobeckej nesnazil se me udelat jinak a navic to byl namachrovanej debi. l tak to po kratkem case skoncilo.

Ono fakt neni prijemny kdyz do tebe chlap busi a ty citis na cipku kazdy naraz :nevim: V urcity fazi cyklu mam i s temi 13-14cm problem, ze to poboliva, kdyz tvrde prirazi (coz se mi libi :P )

Jo a jeste k tem mym zkusenostem - kazdej v klidu vypadal jinak a pak narostli jinak - nekdo mel malou bambulku a vyrostl o dost, nekdo se jen postavil, nekdo se ani nepostavil :lol: takze soudit dle sprch - uz bych to neudelala ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.14 18:48
@Venetia píše:
podle toho, jak to píše Kráťa, tak vůbec nechápe kolik problémů může v sexu nastat, že to není jen tak, aby se dva shodli a není to jen o velikosti penisu. Jemu by asi vážně bylo jedno, že by z toho třeba taky on nic neměl.

Anonymni z 19:11

Presne tak - Kratomire, sex je hodne i o komunikaci, jeden by mel vest druheho, rikat mu co se mu libi, jak to chce, (aspon na zacatku, nez se poznate) je to hra - symfonie doteku, otevreni se jeden druhemu - ne jen buseni velkym penisem dovnitr ven - to je na hov.no (aspon z meho pohledu)
I rychlovka ma podtext..

• Citovat
  • Upravit
106066
23.11.14 20:30
@Anonymní píše:
znova Anonymni z 19:11

Kratomire, kolikze ty mas jako panic ktery se chce milovat z lasky zkusenosti s tim, ze te vsechny zensky poslou k sipku?? hm? Tu jednu kdys to ani nezkusil? Asi zadnou ze? Zadna tvyho ptaka zatim nevidela… :roll:
Boze - tady nejde o to jak mas velke pero, ale o to, ze ho mas mensi nez jini, ze? Muzska nabubrelost :nevim:

Jak jsem psala, muj ho ma cca jako ty a div se - uspokoji me i vaginalne a to nemusi u toho pouzit ani ruku! Samozrejme kdyz chce udela me kdykoliv i rukou ;) neni sobeckej, nejdriv ja a potom on, protoze vi, ze jak se udela, uz se mu nebude chtit, ale ja zvladnu treba dva orgasmy za sebou :nevim: Jeho velikost umoznuje kdykoliv kdekoliv jakokoliv jak psal Pavel…

Ty jen vidis, ze ho mas mensiho nez jini chlapi a nechces videt jak to muze byt uzasny universalni nastroj :nevim:

BTW - kolik zen zaziva ciste vaginalni orgasmus? Aniz by ji muz pomahal jinak? Co tady ctu tak kazda druha minimalne potrebuje dodrazdit, tak o cem se sakra bavime? O MUZSKE NABUBRELOSTI :* treba jednou dospejes :nevim:

fakt je takovych zen tak malo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
23.11.14 21:37
@Venetia píše:
podle toho, jak to píše Kráťa, tak vůbec nechápe kolik problémů může v sexu nastat, že to není jen tak, aby se dva shodli a není to jen o velikosti penisu. Jemu by asi vážně bylo jedno, že by z toho třeba taky on nic neměl.

Ne, to by mi opravdu nevadilo - jasně, jsem panic, takže časem pak možná ano :?: , ale když si vezmu jak úžasné byly všechny mé lásky, tak by mi opravdu ke štěstí stačilo jen to, že bych je dovedl ke skutečně nepředstíranému uspokojení a viděl na nich tu slast a vrcholný prožitek - co víc bych si od života mohl přát? :* Sám bych se pak u toho klidně mohl udělat rukou a nebo s tím jít třeba na záchod, to už bych fakt nějak neřešil… :D Možná to ale souvisí s mým postižením, protože když je někdo chlapák s velkým, tak třeba nemusí řešit uspokojení partnerky a chce udělat dobře především sobě - kdo ví?! :think:

@Venetia píše:
to je zase pěkné… já zase zrovna na takové moc štěstí nemám.

Možná si vybíráš pořád stejné (asi trochu sobecké) povahy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
23.11.14 21:46

Anonymní dnes v 18:27

Boze – tady nejde o to jak mas velke pero, ale o to, ze ho mas mensi nez jini, ze? Muzska nabubrelost :nevim:

Tak s tímto já teda nesouhlasím - většina věcí, který tady pod anonynem teď píšete, se docela dobře čte a věřím, že konkrétně u Vás je to skutečně tak. Ale citovaná Vaše věta je pouze Váš názor, mám podobný rozměr a má nespokojenost není dána tím, že většina jiných chlapů má větší, ale tím, že mi prostě přijde malý o zkušenostech ze života nemluvě.
O mužské nabubřelosti, tak jak jí popisujete by se dalo mluvit v případě že by někdo s např. 17 cm bědoval nad tím, že jsou i tací co mají 20 23 či 25 a pod.

Jako dobrý, že tady byť anonymně projevujete svůj příznivý názor na 13-14 cm, ale pořád mám pocit, že je to názor menšinový a v tom je ten problém, jasně Váš přítel je jistě spokojený a nezbývá než mu to přát, ale dost menších mužů asi takové štěstí nemá :?

Zkuste se na toto zeptat některých jiných uživatelek, co hlásí pod 14 ani náhodou a pod., a že jich tu takových bylo.
Vzhledem k tomu, že moc souhlasných reakcí na Vaše slova nepřišlo, tak Vás takových asi opravdu moc neni :? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
687
23.11.14 21:57
@Pajaxxx píše:
@Kraťomír
strkat ho do vlažné vody? :D nj… mě by fakt zajímalo jestli chlapům s malým jde o jejich nebo její potěšení… ono já ze sexu nikdy nic vyjímečného neměl na rozdíl od žen a to jsem se nemusel nijak snažit. Chvílku mě to bavilo, ale pak jsem spíš návštěvy milenky odkládal.

Z mého pohledu význam sexu přeceňují hlavně ti, pro které to je nedosažitelné.

Pro mě je nedosažitelný malý. A s tím spojené zábavné experimentování, rychlovky kdekoliv atp… Nebaví mě nic co je snadné. Jako sex, když ženskou prostě vyplníš celou a máš dovolený jen jeden úhel aby ji to nebolelo… je to jen dřina a citlivost velkého je velmi malá. Takže co toho vlastně mám? :D Ne, sex jako fyzický akt mě nebaví. To okolní je jediné co za něco stojí…a proto nikdy nepochopím, proč někdo fňuká, že má malé péro.

Já zas naopak asi nikdy nepochopím, jak může někdo s velkým penisem tvrdit, že ho sex nebaví a není to pro něj nic výjimečného?! 8o To bych spíš pojmenoval tak, že člověk si asi nikdy neváží toho co má a tak bych si to s tebou klidně moc rád vyměnil, kdyby to šlo ;) - ty bys měl svůj vysněný malý penis, se kterým bys mohl experimentovat až do aleluja :mrgreen: (nevím tedy jak asi, když by tě s ním každá poslala k vodě, ale když myslíš :D ), a já bych si mohl konečně najít partnerku pro život a souložit s ní až do padnutí! 8) :mrgreen: :srdce: A jen tak mimochodem, jak velký máš vůbec penis, když tě to s ním tedy tak děsně nebaví, byť z tebe ženy padají blahem na potkání? :?: A ještě musím dodat, že to by mě taky hodně štvalo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
23.11.14 22:03

@Kraťomír
:D neni tu, on má ale opravdu už moc co psal, nevím přemýšlel jsem nad tím, co je horší 12-13/4 nebo 23-x /6-x :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
687
23.11.14 22:08

@tigy66 Tak pro mě je to myslím celkem jasné :), jelikož 23×6 cm by mi tedy opravdu vůbec nevadilo :D - k mé postavě by se to skvěle hodilo a nevěřím, že by si na to někdy nějaká stěžovala 8) - nehledě na to, že s takovým mackem už člověk nemusí moc řešit ani erekci, vem si jenom ve sprchách, když máš v klidu dejme tomu 15×4.5 cm, to jsi pak prostě všude král… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
23.11.14 22:18

@Kraťomír
hm tak v tomhle se neshodnem, třeba na orál už to asi fakt moc neni a o nějaký machrování ve sprchách mi nikdy nešlo, optimum bych bral 17, ale i 15 by mi stačilo na to, abych to vůbec neřešil 8) 8)

• Citovat
  • Upravit
687
23.11.14 22:31

@tigy66 Jasně, pro mě by byl taky ideál okolo 17×4.5 cm v erekci a nějakých 13×4 cm v klidu, po víc ani netoužím ;), ale přesto - pokud zní otázka co je lepší, jestli 13×4 cm nebo 23×6 cm, tak mám naprosto jasno 8) - a jen tak na okraj, orál bych si určitě užíval i s velkým penisem… ;) :D :mrgreen:

Víš, já totiž ani netoužím po tom, aby holka uspokojovala mě, ale hlavně po tom, abych uspokojoval já ji a líbilo se jí to, a to jsem myslím hodně sexuálně zaměřený, řekl bych… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí