Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tigy66 Proto jediné uspokojivé a funkční řešení by byla kastrace… ![]()
Tvl, 14/4 je málo 20/6 je moc. docela drsný interval. Přitom úplně stejně zavisí na velikosti pochvy, jen se nedá tak snadno změřit a tak ženy nejsou diskriminované.
Vybodněte se na to… Známý ma 8/5 a klátí už třetí desítku bab a je mu teprv 23 let… A občas má problém se ženské zbavit. Z toho plyne, že nezáleží na délce… ale šířce
A jeho seběvedomí je až na půdu… a přitom měří metr šedesát… jen do nich ženy
i do mě se obujte, že jsem si dovolil nechat narůst nadprůměr
I když kvůli tomu po večerech pláču… ![]()
@Kraťomír píše:
@tigy66 Proto jediné uspokojivé a funkční řešení by byla kastrace…
pak ztloustne a přestane chytat myši.
@Pajaxxx píše:
Tvl, 14/4 je málo 20/6 je moc. docela drsný interval. Přitom úplně stejně zavisí na velikosti pochvy, jen se nedá tak snadno změřit a tak ženy nejsou diskriminované.Vybodněte se na to… Známý ma 8/5 a klátí už třetí desítku bab a je mu teprv 23 let… A občas má problém se ženské zbavit. Z toho plyne, že nezáleží na délce… ale šířceA jeho seběvedomí je až na půdu… a přitom měří metr šedesát… jen do nich ženy
I když kvůli tomu po večerech pláču…
nadprumer je vzdycky lepsi nez podprumer ![]()
S nicim takovym co ma tvuj kamarad jsem se nesetkala a ani si nedovedu predstavit, musi to vypadat divne
@Venetia píše:
nadprumer je vzdycky lepsi nez podprumerS nicim takovym co ma tvuj kamarad jsem se nesetkala a ani si nedovedu predstavit, musi to vypadat divne
jo krátký a tlustý
jen prostě asi buší jako pneumatické kladivo… nevýhoda dlouhého je ta, že člověk nemůže nadoraz a dráždit při každém nárazu klit. Což pro dost žen je podmínka prožitku při sexu. Ale třeba se mýlím. ![]()
@Pajaxxx píše:
jo krátký a tlustýjen prostě asi buší jako pneumatické kladivo… nevýhoda dlouhého je ta, že člověk nemůže nadoraz a dráždit při každém nárazu klit. Což pro dost žen je podmínka prožitku při sexu. Ale třeba se mýlím.
taky nevim…s vice nez dvacet nemam zkusenost ![]()
@tigy66 píše:
Penis pod 14/4 lze těžko označit za dělo, ale zrovna tak ani jeden z nás myslím by nechtěl tank tzn. nějakých 20/6 + To neni schiiza, ale realita.
Vzhledem k tomu co si psala vedle, máš asi víc zkušeností než jsem si původně myslel, tak mě tvůj názor na menší velikost o to víc překvapuje, stále víc si myslím, že je to pouze ovlivněno Tvým současným chlapem.
ovlivneno to samozrejme je chlapem to znamena ze i s tim vasim se da ploditit normalne rodinu atd..to vy furt schizujte a neakym postizenim a mikropenisem
@aspagi píše:
ovlivneno to samozrejme je chlapem to znamena ze i s tim vasim se da ploditit normalne rodinu atd..to vy furt schizujte a neakym postizenim a mikropenisem
schopnost plodit rodinu neznamená schopnost mít uspokojující sex, možná v pár případech, ale ne ve většině případů ![]()
@aspagi
Bylo by to pěkné
, ale s tímto názorem jsi tu zdá se jediná…
![]()
@Pajaxxx píše:
Tvl, 14/4 je málo 20/6 je moc. docela drsný interval. Přitom úplně stejně zavisí na velikosti pochvy, jen se nedá tak snadno změřit a tak ženy nejsou diskriminované.Vybodněte se na to… Známý ma 8/5 a klátí už třetí desítku bab a je mu teprv 23 let… A občas má problém se ženské zbavit. Z toho plyne, že nezáleží na délce… ale šířceA jeho seběvedomí je až na půdu… a přitom měří metr šedesát… jen do nich ženy
I když kvůli tomu po večerech pláču…
LOL
@Pajaxxx píše:
Tvl, 14/4 je málo 20/6 je moc. docela drsný interval. Přitom úplně stejně zavisí na velikosti pochvy, jen se nedá tak snadno změřit a tak ženy nejsou diskriminované.Vybodněte se na to… Známý ma 8/5 a klátí už třetí desítku bab a je mu teprv 23 let…
za A/ na velikosti pochvy urcitě záleží taky, ale i třeba díky faktu, že každá žena je předurčena jednou rodit, tak se většina spíš přizpůsobí většímu než menšímu
za B/ s 8/5 - ať se na mě dotyčný ani Ty nezlobíš, ale že s tím někoho klátí je samozřejmě blbost, možná si jejich přízeň získává jinak, ale určitě je neklátí, protože to ani prakticky nejde /pokud pojmem klácení teda myslíš to co všichni/
@Kraťomír píše:
No to nevím, u mě vzhledem k tomu, jak moc se mi ženský líbí a přitahují mě asi Ne.
Jedině, že bych je díky kastraci přestal vnímat úplně, ale to dost pochybuju.Tak by to pak možná bylo ještě horší. Těžko říct ![]()
@Kraťomír píše:
Já jsem hodně dlouho věřil, cca od svých 20 let, když jsem jasně viděl, že už prostě sám nepovyroste ani o mm.,že se časem najde nějaký způsob, jak tomu pomoc. V té době se teprve trochu začínalo psát o operaci uvolněním závěsných vazů, že se provádí v západ. Evropě a že pomůže zhruba o 2-3 cm. A že to na naše vyjde tehdy kolem roku 1995 cca na 200 000. To byl samozřejmě velký problém, ale i tak jsem se o to zajímal. U nás se to začlo dělat mnohem později a cena spadla cca na 60 000 i to bylo dost a hlavně lékaři to vůbec nedoporučovali kvůli zdr. rizikům. Přesto jsem to měl docela v hlavě a přemýšlel, že bych i ty peníze obětoval a risknul to. Nakonec jsem si to nechal ale rozmluvit a poté měl delší vztah s jednou partnerkou, která byla velice tolerantní a nějaký čas jsem to pustil z hlavy. PO rozchodu jsem to díky nabytému sebevědomí nějaký čas dál neřešil, ale s dalšíma partnerkama se ten problém opět vynořil a já ho zase chtěl víc řešit. Až v této době ale lékaři přišli s tím, že tato operace prodlouží penis /stále se zmiňovaným rizikem/ ALE POUZE v klidovém stavu, takže je to podstoupení rizika vlastně k ničemu. To bylo docela zklamání, od prvního dne co jsem o tom četl, do té doby uběhlo cca 15 let a člověk tedy tomu, jako nějaké záchraně, věřil takovou dobu zbytečně. Nějakým práškům nebo natahovákům nelze věřit vůbec, nevím o nikom, komu by to trvalo pomohlo. Ještě se prý dělá docela nově operace, kdy pod žalud voperujou kousek chrupavky ze žebra nebo čeho, ale taky to prý není dobrý, takže pár posledních let už to beru, že to tak zůstane, to by museli opravdu někde vymyslet zázračnou metodu v což už nevěřím.
![]()
@tigy66 na to se vys…kašli ženský ti za to nestojí
Takto alespoň máš občas nějakou změnu… širší, užší… může to být docela zajímavé… s velkým by ti každá připadala stejná…
@tigy66 píše:
Tak normální rodiny věřím, že někteří mají, jde o to, jestli vedou i normální plně uspokující sex. život a manželky „nechodí“ sem tam jinam, až tam nakonec zůstanou![]()
A jako, že by si si v podobném případě řekla - tak a od teď mě sex nebaví, už nejsem a nikdy nebudu nadržená a budu jen pěstovat kytky, chovat pejsky a pléct svetry?
To asi sotva
No tak rozhodně bych to neřešila pořád dokola stejnými žalozpěvy na netu.
Svět ne netočí jenom kolem pinďoura, snažila bych se opravdu být úspěšná v životě a realizovat se v něčem, co mě baví (já to tak dělám i bez mindráků). Je to smutné, když tě nezajímá a nevyplní smysluplně čas žádná jiná činnost kromě přeměřování pinďoura a psaní o tom ![]()
A na sex bych já osobně nezanevřela, normálně bych žila sexuálním životem a pokud by mě některá nechala, že jí nelíbí můj pinďour, tak ať jde, bude další…