Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
24.11.14 15:25

Jj, venušiny kuličky taky nevypadnou a nejsou nijak extra velké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
24.11.14 15:56
@Venetia píše:
no je… co k tomu dodat

Viď… :?

@aspagi píše:
jaj tak presbe tohle mi rikal muj chlap ze hlavne ze at sem ja a ze jen z toho pomysleni ze mi to udelaldobre by si ho pak u toho vyhonil :mrgreen:

Tak vidíš že nekecám :D - mně by to tak vážně stačilo :*, i když určitá „spolupráce“ a „protislužba“ by byla rozhodně lepší, to nepopírám… ;) :mrgreen: Každopádně nutno dodat, že člověk musí mít na tu holku opravdu chuť a musí ho přitahovat, protože kdyby to tak nebylo, pak bych asi taky myslel sobecky hlavně na sebe, ať už to mám co nejrychleji za sebou a „ulevím“ si :oops: - když si ale vzpomenu na všechny své životní lásky, tak na ty jsem opravdu chuť měl - a na ty dvě poslední obzvlášť… :srdce: Jenže jsem prostě neměl čím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
24.11.14 16:11
@aspagi píše:
coze jako fakt? ze nekdo muze byt az takej sobec?

sobec bych neřekla… ale, že by jim nějak moc záleželo na výsledku u ženy, to moc neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
24.11.14 16:12
@LynxJ píše:
Co jsem tak slyšel a zkoušel :lol:, tak ženy spíš zajímá šířka (tloušťka), než délka…

oboje… jedno bez druhého není to pravé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
24.11.14 16:17
@Anonymní píše:
Mě tak napadá..víte jak jsou velké MS tampony? Jak je možné že z žen nevypadnou? Průměr to má tak 1,5cm max. Jako pochva je přizpůsobivá do určité míry (ne, porod do toho nepleťte, to je opravdu výjimečná záležitost párkrát za život), ale když udrží tampon a nelítá tam jak mucha v bandasce, tak zas ta šířka tak extra zásadní není. Jasně, sama používám kalíšek, velikost L, průměr 4,6cm a jako je to tak tak, myslím že bych mohla mít i menší a fungoval by.
V případě 23×6 by mi asi lezly oči z důlků a spíš bych ocenila něco menšího. Člověk má aspoň další motivaci pro cvičení spodku.
Každý pracuje s tím co má. Když něco cítí jako spíše negativní (třeba menší délku, nebo šířku), tak se musí zaměřit na další možnosti jak učinit sex skvělým. Pronikání až k čípku a roztahování vaginy není všechno a dobrý sex je o úplně jiných věcech.
K.

nebo je spíš o tom, že každý to má jinak a co je důležité pro jednoho, jiný zase nepotřebuje atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
24.11.14 16:28
@aspagi píše:
hm to se mas cim chlubit :pankac: ty vle nako bych rozebirala celej zivot ze mam jizvu na noze a zahlcovala tim celej internet to ti asi nepride normalni ne? kratomire vem si lexaurin a uklidni se

to zkus založit diskuzi jizva na noze, schválně kolik stránek to dá :mrgreen:
a copak se Ti stalo? :( :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.14 16:28

@Kraťomír Promiň, ale mě rozesmála ta tvoje stránka.

„je mi 27 let a jsem a až do konce života budu pořád panic… “

Chápeš, že myšlenky utvářejí tvůj život? Tak asi fakt budeš.

Já jsem tak před týdnem psala do nějaké diskuse, jaké to bylo poprvé. U mě poprvé krev, a to ho měl malýho. A za pár let překvápko s 3. partnerem, který byl vybaven velmi - obrovská bolest a krev! (Prosím o zachování anonymity.)

Samozřejmě k rozchodu s 1. nevedla velikost jeho penisu, ale to, že to byl lhář a nespolehlivý člověk. Sex s ním dobrej - šikovné prsty a :jazyk:. Centimetry nevím, ale byl fakt pidi.

Prosím tě, běž na nějakou terapii, toto není normální. Co tvoje sebedůvěra, sebehodnocení?

Jo a mikropenis podle mě je tak 4 cm v erekci, trumpeto. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
tigy66
24.11.14 16:50

Anonymní dnes v 16:28

takže kdyby byl spolehlivý a nelhal, byla by jste s ním do teď kvůli šikovným prstům? 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.14 16:55

@Venetia i tak je to možné říct. Prostě není úplně potřeba být ve všem ideální. Když je někde ubráno, musí se přidat jinde a „projde to“. A někdo zas určité věci nemusí. A taky každá žena je jiná. Znám jich dost co i po porodu jsou úzké a někdo má čípek tak nízko, že i 15cm už bolí.
Jako malý penis obecně není žádná hitparáda (asi jako lentilky prsa), ale na rezignaci v sexu to není ani omylem. A pokud jo, tak je to problém v hlavě, ne ve spodku.
 K

• Citovat
  • Upravit
káťa
24.11.14 17:42
@Anonymní píše:
@Venetia i tak je to možné říct. Prostě není úplně potřeba být ve všem ideální. Když je někde ubráno, musí se přidat jinde a „projde to“. A někdo zas určité věci nemusí. A taky každá žena je jiná. Znám jich dost co i po porodu jsou úzké a někdo má čípek tak nízko, že i 15cm už bolí.
Jako malý penis obecně není žádná hitparáda (asi jako lentilky prsa), ale na rezignaci v sexu to není ani omylem. A pokud jo, tak je to problém v hlavě, ne ve spodku.
K

přesně, má slova…
netřeba malým nalhávat, že je to super a přesně to, po čem většina ženských touží, ale pokud je nositel malého normální neufňukaný hodný a spolehlivý chlap, nevidím důvod, proč by neměl najít fajn ženskou, se kterou mu to bude klapat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.14 17:57
@tigy66 píše:
Anonymní dnes v 16:28takže kdyby byl spolehlivý a nelhal, byla by jste s ním do teď kvůli šikovným prstům? 8o

Tak to samozřejmě nevím, ale šikovnej byl a zasvětil mě docela dobře. :jazyk: A rozhodně z velikosti neměl komplex. Myslím, že věděl, že uspokojit lze mnoha způsoby a byl asi vynalézavější než většina majitelů ohromných nástrojů (také jsem zažila a nic moc fantazie).

Jinak já jsem zrovna ten typ, kterej má lentilky prsa, tak jsme se k sobě hodili dva nedokonalí, ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.14 18:00
@tigy66 píše:
Anonymní dnes v 16:28takže kdyby byl spolehlivý a nelhal, byla by jste s ním do teď kvůli šikovným prstům? 8o

Jo a vlastně proč je to důležité, když jsem reagovala na Kraťomírovo fňukání, že v životě nebude mít sex? Tenhle ho měl a asi dodnes má dost.

• Citovat
  • Upravit
tigy66
24.11.14 18:05

Anonymní dnes v 16:55

na rezignaci v sexu to není ani omylem. A pokud jo, tak je to problém v hlavě, ne ve spodku

na rezignaci jako takovou ne, ale jde o to s jakýma výsledkama to pak je

už jen to podvědomí, že pro většinu žen, to neni žádná hitparáda a to po čem touží, je opravdu na ho… :?
a to, že to bude jedný z dvaceti plně vyhovovat, taky neni úplně výhra, když jinak je to o ničem :|

• Citovat
  • Upravit
98
24.11.14 19:30
@Petr83 píše:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat místních žen a slečen, je pro vás důležitá velikost partnerova penisu? Popřípadě od kolika centimetrů je podle vás malý penis a byl by to pro vás i důvod k rozchodu?
Díky za odpovědi

důvod k rozchodu by to nebyl, a velikost pro mě důležitá není, důležité je jak to ten muž umí, a hlavně zda v posteli na ženu myslí, zda ho zajímá její uspokojení a tak, bohužel většina chlapů myslí jen na sebe - to by bylo pro mě důvod k rozchodu(ono se to totiž odráží i v běžném životě/soužití)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.14 19:55

Tak si to tu čtu a měl bych jen jednu poznámku. Podstatnou roli v tom hraje i partner/ka. Záleží, jak dokáže povzbudit a pomoci tomu druhému. To souvisí i s tím, co od něj očekává… :hug:

Když budu mluvit za sebe, taky jsem byl „nepolíbený“ do 27 let. Už z dětství jsem měl komplex, jak je malý (objektivně je dost podprůměrný, v dětství si ze mě vrstevníci dělali neustále legraci). V erekci byl sice tvrdý jako kámen, ale když se mělo jít na „to“, stačilo jen pár vteřin, aby ochabnul. Zřejmě si dovedete představit, co to se mnou dělalo. Tento stav trval mnoho měsíců…

Jenže partnerka se mi neustále snažila pomáhat, přesvědčovat, že problém není zas tak hrozný, že ho mám akorát… Světe div se, tento problém se podařilo překonat, komplex méněcennosti zmizel (už nemám problém se převlékat na bazénu apod.) a za chvíli budeme spolu 4. rokem a milujeme se. :srdce:

Kdyby mě tenkrát po několika pokusech poslala tam, kam slunce nesvítí, asi bych na tom byl jako někteří tady. :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky