Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tigy66 To asi je, ale ty aspoň nejsi panic, zatímco u mě je to doživotní osud… ![]()
Kluci, konečně mě napadlo jak vyřešit vaše trápení.
Sbalte nějaké věřící děvče. Tam se velikost zjistí až po svatbě a jako důvod k rozvodu jim to nikdo neuzná. A máte rodinu a sex a děti vyřešený.
Není zač ![]()
@Kraťomír píše:
Možná si vybíráš pořád stejné (asi trochu sobecké) povahy…
zrejme
@Kraťomír píše:
@tigy66 Jasně, pro mě by byl taky ideál okolo 17×4.5 cm v erekci a nějakých 13×4 cm v klidu, po víc ani netoužím, ale přesto - pokud zní otázka co je lepší, jestli 13×4 cm nebo 23×6 cm, tak mám naprosto jasno
- a jen tak na okraj, orál bych si určitě užíval i s velkým penisem…
![]()
![]()
Víš, já totiž ani netoužím po tom, aby holka uspokojovala mě, ale hlavně po tom, abych uspokojoval já ji a líbilo se jí to, a to jsem myslím hodně sexuálně zaměřený, řekl bych…
to se mi zda taky dost divny.. ze by ti stacilo jen uspokojit partnerku a pro sebe nic
@Kraťomír píše:
@tigy66 To asi je, ale ty aspoň nejsi panic, zatímco u mě je to doživotní osud…
nejsem ani nikdy neplánoval být, když už mi to v 18 všichni kamarádi předhazovali, oslovil jsem jedno milé zkušené i když mladší děvče, šli jsme ke mě, já se klepal jako sulc, ale ona mě hezky navedla a už to bylo
, jinak jsme byli kamarádi velcí a ona nikde nehlásila nic o mé malosti, dokonce s odstupem času bych řekl, že se mi to na poprvé jakž tak povedlo a moc rád na ní vzpomínám ![]()
horší chvíle přišly později např. dívka č. 3, ta mi to dala sežrat i s navijákem
![]()
@Venetia Hele, za normálních okolností bych se na tebe na důkaz pravdy klidně „vrhnul“ a neodešel bych, dokud bys nezažila několik skutečných vyvrcholení za sebou
- pak bych se vrátil domů a uspokojil bych se třebas ručně při pomyšlení na to, co všechno jsme spolu zažili!
A byl bych naprosto u/spokojený!
Ostatně víc jsem nečekal ani od svých lásek…
Jenže zrovna takový dobrák a skvělý milenec jako já musí mít malý penis, takže nikdy nic z toho žádné dívce dát nemůžu a nikdy ani žádnou nechutnám
- no není to paradox, když ti sobci myslící pouze na sebe si užívají jednu za druhou? ![]()
@Kraťomír píše:
@Venetia Hele, za normálních okolností bych se na tebe na důkaz pravdy klidně „vrhnul“ a neodešel bych, dokud bys nezažila několik skutečných vyvrcholení za sebou![]()
- pak bych se vrátil domů a uspokojil bych se třebas ručně při pomyšlení na to, co všechno jsme spolu zažili!
![]()
![]()
Jenže zrovna takový dobrák a skvělý milenec jako já musí mít malý penis, takže nikdy nic z toho žádné dívce dát nemůžu a nikdy ani žádnou nechutnám
- no není to paradox, když ti sobci myslící pouze na sebe si užívají jednu za druhou?
no je… co k tomu dodat
@Kraťomír píše:
Tři roky možná tak na emimi, jinak je to ale už mnohem déle…![]()
hm to se mas cim chlubit
ty vle nako bych rozebirala celej zivot ze mam jizvu na noze a zahlcovala tim celej internet to ti asi nepride normalni ne? kratomire vem si lexaurin a uklidni se
@Kraťomír píše:
Jasně, takže ty bys určitě ráda vydražila panice s malým, že ano?![]()
![]()
me je jedno kolik ma ten clovrk mezi nohama hold moje erotogenni misto nejsou streva a zaludek. a panice nevim ja mam rada kdyz chlap vi co a jak a ver ze kdyz vi tak vi i s tvoji velikosti ale panice asi nee ja nerada zaucuju bych se musela mic snazit a to vis ja su lina
@káťa píše:
To je jak u blbejch…ty jsi fakt chodící mindrák, víš to???Mohl bys mi napsat ten rozdíl mezi menším a malým???
![]()
Dokud si nedáš dohromady psychiku, tak u žádný ženský mít šanci nebudeš. Chlapa s menším (malým) „dá“ dost ženskejch, ale zakomplexovanýho chlapa troufnu si napsat skoro žádná.
Příspěvek upraven 22.11.14 v 17:24
zakomplexovany chlapa si snad da jen studentka psychiatrie^
/psychologie
@Venetia píše:
to je zase pěkné… já zase zrovna na takové moc štěstí nemám.
coze jako fakt? ze nekdo muze byt az takej sobec?
@Kraťomír píše:
@Venetia Hele, za normálních okolností bych se na tebe na důkaz pravdy klidně „vrhnul“ a neodešel bych, dokud bys nezažila několik skutečných vyvrcholení za sebou![]()
![]()
![]()
- no není to paradox, když ti sobci myslící pouze na sebe si užívají jednu za druhou?
jaj tak presbe tohle mi rikal muj chlap ze hlavne ze at sem ja a ze jen z toho pomysleni ze mi to udelaldobre by si ho pak u toho vyhonil ![]()
Co jsem tak slyšel a zkoušel
, tak ženy spíš zajímá šířka (tloušťka), než délka…
Mě tak napadá..víte jak jsou velké MS tampony? Jak je možné že z žen nevypadnou? Průměr to má tak 1,5cm max. Jako pochva je přizpůsobivá do určité míry (ne, porod do toho nepleťte, to je opravdu výjimečná záležitost párkrát za život), ale když udrží tampon a nelítá tam jak mucha v bandasce, tak zas ta šířka tak extra zásadní není. Jasně, sama používám kalíšek, velikost L, průměr 4,6cm a jako je to tak tak, myslím že bych mohla mít i menší a fungoval by.
V případě 23×6 by mi asi lezly oči z důlků a spíš bych ocenila něco menšího. Člověk má aspoň další motivaci pro cvičení spodku.
Každý pracuje s tím co má. Když něco cítí jako spíše negativní (třeba menší délku, nebo šířku), tak se musí zaměřit na další možnosti jak učinit sex skvělým. Pronikání až k čípku a roztahování vaginy není všechno a dobrý sex je o úplně jiných věcech.
K.
@Kraťomír
ale to já taky vždy upřednostňuji ji před sebou, ale je zbytečný o tom psát, když se to nedá zvětšit