Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
25.11.14 17:46

@Kraťomír
A já ti tvrdím, že duševně zdravou ženskou bys nesbalil, ani kdybys měl krásnou kládu. :!

• Citovat
  • Upravit
5847
25.11.14 17:50
@Chauvinist píše:
Takovej je život. Ale existuje pár cviků, jak to zařídit, ale holt to chce pílli, halejc - Mercedes C/E Klasse (+0.5cm)
  • Mercedes G/M/S Klasse (+1cm)
  • Porsche/Ferrari (+2cm).
  • Služební (-0.5cm)
  • Leasing (-1cm)
  • Z půjčovny (-4cm)
  • Zlatá kreditní karta (+0.5cm)
  • platinová (+1cm).
  • Firemní (-1cm)
  • Každý milión na osobním kontě (+2mm).
  • Známost s českou VIP/zpěvákem/ministrem (+0.5cm)
  • Podnikatelem/producentem/fotbalistou (+1cm)
  • Zahraniční star (+3cm)
  • Milošem zemanem (-3cm)
Jednotlivé kroky lze kombinovat, takže pokud budeš pilný jako my, úspěšní, dostaneš se na náš běžný standard 35cm…

to je debilni sranda urazet zensky fuuj :cert: ja treba nesnesu vedle sebe chlapa kterej by mel vydelavat vic jak ja hold zase to nemuzes pausalizovat zea hned ze vsechny jsou zlatokopky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
25.11.14 17:54
@káťa píše:
Hele, to nemá cenu, on je magor, on ti odpoví, žnasa to může pinďour…
Já jsem púřesvědčená, že i kdyby Kráťovi přes noc vyrostla tlustá kláda, tak si on něj ani tak normální duševně zdravá holka neopře ani kolo.
Po tom všem, co tu o sobě napsal, pokud si z nás celou dobu nedělal pr.del, tak blé, psychopat…

no bud ma total mjndrak a nebo je to nejakej zkourenej typek a dela si z nas srandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.11.14 17:56
@káťa píše:
@Kraťomír
A já ti tvrdím, že duševně zdravou ženskou bys nesbalil, ani kdybys měl krásnou kládu. :!

Tvrdit si můžeš co chceš, ale když mě neznáš, tak jsou to jen tvoje dohady, zatímco já mluvím vždy pouze z vlastních zkušeností ;) - ale to je jedno, stejně to tady nevyřešíme - penis mi už asi nedoroste, takže o opaku tě stejně nepřesvědčím… :?

@Chauvinist píše:
Když jí vohneš přes kapotu aspoň toho sociálního porsche, tak bude uspokojená ještě než ho vyndáš z kalhot. A to i když předtím byla asexuální :nevim: Žádný jiný její další uspokojování není potřeba.Příspěvek upraven 25.11.14 v 17:46

To je to samé o čem píše aspagi, že jsou podle tebe všechny ženy zlatokopky, i když na druhé straně je pravdou, že povozit v tom chtělo hodně holek :D - přehnout přes kapotu jsem ale žádnou z nich nezkoušel - nerad bych si totiž kompenzoval mikropenis takto materiálně :think:, nehledě na to, že jak říkáš - byl to jen sociální lidový vůz… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
25.11.14 17:58
@aspagi píše:
to je debilni sranda urazet zensky fuuj :cert: ja treba nesnesu vedle sebe chlapa kterej by mel vydelavat vic jak ja hold zase to nemuzes pausalizovat zea hned ze vsechny jsou zlatokopky.
¨
Já je neurážím, jen popisuju realitu :nevim: :mrgreen: :mrgreen:
Nesnesla, jo? Tak buď vyděláváš ukrutnou kládu, nebo máš málo schopný partnery :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
25.11.14 17:59
@Kraťomír píše:
To je to samé o čem píše aspagi, že jsou podle tebe všechny ženy zlatokopky, i když na druhé straně je pravdou, že povozit v tom chtělo hodně holek :D - přehnout přes kapotu jsem ale žádnou z nich nezkoušel - nerad bych si totiž kompenzoval mikropenis takto materiálně :think:, nehledě na to, že jak říkáš - byl to jen sociální lidový vůz… ;)

Tak třeba údajně nejsou, ale koho to zajímá, když máš porsche, ne? :think: :think: :think:
Holt musíš hledat nějakou sociální lidovou děvčicu :nevim: Na Moravě jich je prej dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
25.11.14 18:00
@aspagi píše:
no bud ma total mjndrak a nebo je to nejakej zkourenej typek a dela si z nas srandu

Píše, že jinak se s babama baví a stýká, takže jeho panictví v jeho letech je silně nepravděpodobné, protože by to nevydržel. Kdyby se ženských úplně ztranil tak možná. Už taky věřím tomu, že to schválně hodně přehání, některý pocity sice popisuje přesně jak jsou, ale panic 100% neni.

• Citovat
  • Upravit
687
25.11.14 18:00
@aspagi píše:
no bud ma total mjndrak a nebo je to nejakej zkourenej typek a dela si z nas srandu

Ano, a už 5 let tím ztrácím čas na netu… :mrgreen: Ale vážně, nenapadlo tě, že třeba nejsem ani jedno z toho? ;) Co když jsem třeba opravdu jenom realista, který se na svět prostě dívá střízlivě a bez růžových brýlí? :idea: Někdy tam ve skrytu duše totiž všechny moc dobře víte, že pravdu mám bohužel já, jen si to asi nechcete přiznat, protože byste se tím nejspíš samy ponížily - ale za to se přece není třeba stydět - je to příroda… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
25.11.14 18:01
@Kraťomír píše:
Prosím tebe, vem si do ruky pravítko, podívej se kolik měří 13.5 centimetrů a pak teprve tvrď ,že to na tohle všechno v pohodě stačí… ;) :D

no asi takovej rozmer (koukam na to pravitko) mel muj milenec a bylo to krasny a ver ze v ty dobe ho muj chlap mel vetsiho nez prave ten milenec a jak mi teda vysvetlis ze sem avyho 17cm podvadela se 14 cm? hm tady jaksi vypadava tvoje teorie o mega kladach neak nesedi a kdyby si mel mit 17×5/ 20×5 boze to bych asi nedala asi bych zdrhala pri tehlech rozmerech pryc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
25.11.14 18:04
@aspagi píše:
no asi takovej rozmer (koukam na to pravitko) mel muj milenec a bylo to krasny a ver ze v ty dobe ho muj chlap mel vetsiho nez prave ten milenec a jak mi teda vysvetlis ze sem avyho 17cm podvadela se 14 cm? hm tady jaksi vypadava tvoje teorie o mega kladach neak nesedi a kdyby si mel mit 17×5/ 20×5 boze to bych asi nedala asi bych zdrhala pri tehlech rozmerech pryc

Proř ho pořád uklidňujete? :think: :think: :think: Už konečně mu řekněte tu pravdu, že jako nemá aspoň 18, tak je jen poloviční samec, co nikdy svoje geny nerozšíří, ne? :nevim:
Tak to prostě je a hotovo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.11.14 18:06
@Chauvinist píše:
Tak třeba údajně nejsou, ale koho to zajímá, když máš porsche, ne? :think: :think: :think:
Holt musíš hledat nějakou sociální lidovou děvčicu :nevim: Na Moravě jich je prej dost :mrgreen:

Porsche a k tomu alespoň průměrný penis - to jsi zapomněl dodat :mrgreen: - pak si se to klátilo jedna za druhou… :twisted: 8) :D Jinak na Moravě jsem ještě nehledal, takže bych to měl možná napravit :kytka: - pokud je to tam samá bobule Voříšková, tak by to asi nemuselo být marné :dance: - jenže stačil by takové dívce můj směšně malý penis? :think: Silně o tom pochybuji… :nevim:

@tigy66 píše: …ale panic 100% neni.

Bohužel panic 100% jsem, neuděláš nic… ;)
A nejde o výdrž, nýbrž o své možnosti… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
25.11.14 18:06
@Chauvinist píše: ¨
Já je neurážím, jen popisuju realitu :nevim: :mrgreen: :mrgreen:
Nesnesla, jo? Tak buď vyděláváš ukrutnou kládu, nebo máš málo schopný partnery :mrgreen:

ne nesnesla vyrustala jsem celou dobu kde mama jako ucitelka brala sotva 20 000 a otec 10 nasobek a dostavala to mistama sezrat ze on je ten kdo vydelava ani silikony si nemohla udelat auto ji vybiral chlap ne fakt ne a co pak kdyz chlap moc vydelava tak mu to moc stoupne do hlavy a to je sama milenka atak nene ted sem na rodicaku a ted prd vydelavam ze ale v lete ae vracim zpet do prace az bude malymu 2.5 let uz se nemuzu dockat ;) hold kdyz dnes chce delat clovek vejsku potrebuje si vybrat vejsku takovou ktera mu prachy ponese a musi mit praxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
25.11.14 18:11
@Chauvinist píše:
Proř ho pořád uklidňujete? :think: :think: :think: Už konečně mu řekněte tu pravdu, že jako nemá aspoň 18, tak je jen poloviční samec, co nikdy svoje geny nerozšíří, ne? :nevim:
Tak to prostě je a hotovo :nevim:

hele ale ja to fakt mam radsi mensi nez vetsi pak me sex boli a komu by se bolest libila…ale zase ted po porodu uz zalezi na sirce mno tak 4 obvod je akorat (to vim dle meho vibrouse) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.11.14 18:12
@aspagi píše:
hm tady jaksi vypadava tvoje teorie o mega kladach neak nesedi a kdyby si mel mit 17×5/ 20×5 boze to bych asi nedala asi bych zdrhala pri tehlech rozmerech pryc

Vážně? Ale vždyť mi tady pořád každý tvrdil, že jak už je jednou holka v posteli, tak prý už neuteče, a ono heleme se - ty bys utíkala, takže by mi z té postele klidně slečna utekla i kvůli malému penisu a ještě k tomu se smíchem… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
25.11.14 18:13
@Kraťomír píše:
Bohužel panic 100% jsem, neuděláš nic… ;)
A nejde o výdrž, nýbrž o své možnosti… :(

:lol: to by si nevydržel ani s 10 cm to nezkusit :zed:
co píšeš, tak se Ti holky líbí až dost, takže to nejde vydržet

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí