Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
25.11.14 19:00

@tigy66 Tak to je samozřejmé, že pokud jsme se po takovém dni nemohli pomilovat, tak se dá určitě považovat za zkažený - jenže já vím na čem jsem a tak si snažím vychutnávat hlavně ty společné chvíle, kdy aspoň v ten moment na všechno své trápení zapomínám a cítím se opravdu skvěle - že si pak večer pobrečím do polštáře s vědomím, že nikdy nemůžeme být spolu, to už je věc jiná… Ty chvíle spolu ale i za to trápení stojí, alespoň podle mého… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
25.11.14 19:06

Veve79

@káťa Ale tobě přijde že 13,5 je prcek? :think:

Pominu-li Kráťovo spekulativní panictví,, tak toto je jádro problému. 8) 8o

Se tu píšou uklidňující a utěšující myšlenky a snad i fakta, a pak je 13,5 označeno za prcka a je to tak zas dokola :? :? :nevim:
Protože žádnej chlap to nechce slyšet, že má prcka už označení „menší“ penis je pro sebevědomí na houby, ale dá se ještě přežít. Pokud se ale chlap dostane do řečí, že má prcka, je to téměř na chůzi kanálama. :( :(

Příspěvek upraven 25.11.14 v 19:12

• Citovat
  • Upravit
9696
25.11.14 19:07

@tigy66 Aha, tak na to tady čas nemám :mrgreen: penisový troll :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
25.11.14 19:18

@Veve79
troll netroll, dokud chlapi nebudou mít možnost si ho nechat zvětšit bezpečně, funkčně a ne za půl mega, tak to takhle bude pořád dokola i za 20 let, jen s jinýma uživatelema :?

• Citovat
  • Upravit
káťa
25.11.14 19:24

Pro mě je 13 cm penis lehkým podprůměrem (dle toho, co jsem osobně měla možnost vidět a „prozkoumat“), ale u NORMÁLNÍHO člověka by to důvod k rozchodu pro mě nebyl.

Pokud si ale Kráťa netroufá na normální babu, tak jsem mu navrhla zkusit Vietnamku, které jsou zvyklé na menší velikosti údů než třeba české holky. Je na tom snad něco špatného???

• Citovat
  • Upravit
tigy66
25.11.14 19:34

Jak se to veme, v podstatě první myšlenky asi ne. Ale když se nad tím člověk víc zamyslí, tak logicky dejde k úsudku, jsem Čech tak proč českým holkám nestačím? atd. Radši to nerozebírat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.14 19:47
@Kraťomír píše:
Jenže pokud je penis tak malý, že s ním do ženy ani nedosáhnu a nemohu tak přirozenou cestou zplodit vlastního potomka, pak se podle mého jedná o IMPOTENCI a už je asi celkem jedno, že mám zdravé spermie a pevnou erekci… ;)

vis co Kratomire, otevri si nejdriv ucebnici biologie, jo :mrgreen:

jses debil. l - fakt debi. l. Uz jsem ti psala, ze muj ho ma jak ty a ze me dokaze i vaginalne uspokojit bez problemu. A mame krasny dite. Ale ty si vypichujes jen co se ti hodi - to co z tebe udela jeste vetsiho chudaka.
A vis co - ja si myslim, ze jsi chudak :nevim: chudak s vymytym mozkem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.14 19:49
@tigy66 píše:
Jak se to veme, v podstatě první myšlenky asi ne. Ale když se nad tím člověk víc zamyslí, tak logicky dejde k úsudku, jsem Čech tak proč českým holkám nestačím? atd. Radši to nerozebírat.

ty bys chtel taky vsechno :lol: chybi tam nekterym ceskym holkam :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9696
25.11.14 19:51
@Anonymní píše:
vis co Kratomire, otevri si nejdriv ucebnici biologie, jo :mrgreen:jses debil. l - fakt debi. l. Uz jsem ti psala, ze muj ho ma jak ty a ze me dokaze i vaginalne uspokojit bez problemu. A mame krasny dite. Ale ty si vypichujes jen co se ti hodi - to co z tebe udela jeste vetsiho chudaka.
A vis co - ja si myslim, ze jsi chudak :nevim: chudak s vymytym mozkem :nevim:

Prý že ani nedosáhne do ženy?? Já se tady lámu v pase, fakt že jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

EDIT: jakože s 13,5 cm se nedostane dovnitř… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.11.14 v 19:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.14 19:53
@aspagi píše:
musis lochopit ze ne kazda holka ma rada velkyho a ne kazda malyho a pak je neaka ta zlatej stred gold kazdej jsme jinej a kdyz nebudes hledat nenajdes

Kratomir nechce hledat - on chce dindat s pindour.em ze strany na stranu aby mu zeny padaly samy primo k noham :mrgreen: A mysli si, ze jim to bude stacit - ding ding :mrgreen:
a ty predstavy o krkolomnych polohach - jasne na programu dne jsou porad :mrgreen: A ze ani obdarenej kamos se nedostane dovnitr - jako kam myslis Kratomire? Zadnej dalsi tajnej vchod nehledej :lol:
promin uz se musim smat, protoze jsi jak decko, evidentne z nas mas bzundu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.14 19:59
@Kraťomír píše:
Ano, a už 5 let tím ztrácím čas na netu… :mrgreen: Ale vážně, nenapadlo tě, že třeba nejsem ani jedno z toho? ;) Co když jsem třeba opravdu jenom realista, který se na svět prostě dívá střízlivě a bez růžových brýlí? :idea: Někdy tam ve skrytu duše totiž všechny moc dobře víte, že pravdu mám bohužel já, jen si to asi nechcete přiznat, protože byste se tím nejspíš samy ponížily - ale za to se přece není třeba stydět - je to příroda… ;)

strizlive a bez ruzovych bryli, jo? Bryle mas a trosku popraskany ci co, pac pres ne spatne vidis :nevim:
BTW me velikost penisu myho chlapa neponizuje ale plne uspokojuje :* (a ma ho velkyho jak ty)

• Citovat
  • Upravit
9696
25.11.14 20:03
@Anonymní píše:
strizlive a bez ruzovych bryli, jo? Bryle mas a trosku popraskany ci co, pac pres ne spatne vidis :nevim:
BTW me velikost penisu myho chlapa neponizuje ale plne uspokojuje :* (a ma ho velkyho jak ty)

Asi tak nějak :roll: Si myslí že 20 je nějaká výhra nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
25.11.14 22:10
@Veve79 píše:
Asi tak nějak :roll: Si myslí že 20 je nějaká výhra nebo co…

no asi taky k tomu záleží na šířce dost, ale velká otázka to teda je, jestli radši 13/4 než 20/5 kdyby mělo odpovědět aspoň 100 žen, bylo by dost zajímavý jak by to vyšlo. Já tipuju tak 70-80 pro těch 20cm

• Citovat
  • Upravit
tigy66
25.11.14 22:14
@Anonymní píše:
ty bys chtel taky vsechno :lol: chybi tam nekterym ceskym holkam :nevim:

dobrá tak většině :)

• Citovat
  • Upravit
687
25.11.14 23:41
@Anonymní píše:
A ze ani obdarenej kamos se nedostane dovnitr - jako kam myslis Kratomire? Zadnej dalsi tajnej vchod nehledej :lol:

Prostě podle toho jak to říkal jsem ho pochopil tak, že i on se svou velmi štědrou výbavou má problém do některých žen dosáhnout a dostat se do nich, takže co pak teprve já s tak malým penisem? :think: A to ani nemluvím o jejich uspokojení… :?

A asi ví o čem mluví líp než vy tady, když má rodinu, dítě a ještě sem tam milenky… ;) Sice tohle chování neschvaluju a svou milou bych já osobně nikdy nepodváděl, ale i tak je to prostě chlapák a dělá to u něj hlavně ten penis… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí