Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
27.11.14 05:28
@tigy66 píše:
Za prvé to mohlo být špatným výběrem a za druhé možná i jejich věkem cca kolem 20 let. Na druhou stranu všechny nejmíň středoškolačky, žádný blbky. Mě bylo tenkrát asi tak 22- 26 a dost negativně mě to ovlivnilo i dál. Především ta hlavní moje láska, mimochodem velice dobrá šikovná zdravotní sestra, na náš první z mé strany nepovedený sex reagovala nebo spíš nereagovala tak, že v podstatě bez nějakých velkých slov dala jasně najevo, že o další opakování toho trapasu nestojí. To se po letech, kdy stihla ještě např. chodit s mým nejlepším kamarádem, po její svadbě potom změnilo a dokonce jsem s ní u ní byl, ale už to bylo tehdy vyhořelé o ničem. :? :? Jiná třeba jednou po té, co mě orálně uspokojila, asi tak minutu potom prohlásila „no Ty bláho a já si myslela, že budu mít pořádnýho chlapa“ 8o. Další po té, co jsem si dovolil sundat trenky /už s erekcí / rozsvítila oči se slovy jé je, tak malýho jsem ještě neměla… a opravdu neměla, radši jsem se zas oblík a už ji léta neviděl. Atd. :lol:
:roll: To fakt teda koukám, jak dokážou ženský být hnusný. Já vím, že i kdyby měl chlap fakt minipenis, nikdy bych to nijak negativně nekomentovala. A i kdyby to nakrásně bylo tak malinké, že bych kvůli tomu nepokračovala ve vztahu, vycouvala bych pod úplně jinou záminkou, abych ho neranila víc, nežý je bezpodmínečně nutné.
Ten malý, co jsem o něm psala, že jsem jej měla a nerozešla se s ním, tak se později kromě jiného ukázal jako pěknej křivák a udělal na mě velkou levárnu a podraz. Ani v té chvíli, kdy on mě urážel na velmi „bolavých“ místech, jsem nevytáhla tohle (a to by si to býval zasloužil)¨.
  • Citovat
  • Upravit
483
27.11.14 05:36

Nečetla jsem celou diskuzi, to asi ani nejde :) já milovala jednoho, takže jeho přirození bylo hodně podprůměrné…jinak opravdu moc pěknej chlap…jenže…mi to nevadilo…ale on byl teď už vím, že asi proto agresivní a zlý…jsem ráda, že jsem se ho zbavila, ne kvůli velikosti, ale jaký byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.11.14 10:33
@Kraťomír píše:
Tak to bych se aj hádal - já jsem si fakt nic nevybíral :!, nebo si už alespoň nevzpomínám, že by se mě někdo někdy ptal, jak chci mít velký penis… :think: :mrgreen: S tou druhou částí ti ale dám klidně za pravdu - tak asi fakt nevím, kam se co strká, pač jsem to nikdy nedělal a zaučit by mě v tom asi stejně žádná nechtěla, když na to ani nemám opravdový nástroj a nemám tedy co kam strkat… :?Příspěvek upraven 26.11.14 v 16:27

ty vle kratomire mel di tu uz dve nabidky tak jak muzes napsat ze by te stejnw zadna nechtela zaucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
27.11.14 10:39
@aspagi píše:
ty vle kratomire mel di tu uz dve nabidky tak jak muzes napsat ze by te stejnw zadna nechtela zaucit.

Dokážeš si ale představit, že by některá vydržela to fňukání a depky okolo???

• Citovat
  • Upravit
5847
27.11.14 10:43
@Darth píše:
Co tady furt řešíte vy penisové. Prostě je tu fakt, že ženskou musíte nejdřív okouzlit něčím jiným než ptákem. Když vás bude milovat, tak i s tím vašim šulinem. Horší to bude, když vyprchá po letech ta zamilovanost. Ale možná taky ne. Přinejhorším si najdete jinou, změna je život.

Jo jasně, je to blbej pocit, být ten s malým. Každej by chtěl být pan dokonalý. Já když se podívám na ulici po ženských, tak 95% jich vyřadím hned z důvodu vzhledu/věku/zdraví atd. a ani nemusím řešit jejich pohlavní orgány. To je stejně sobecký, jako když ženská chce velký péro (nebo něco jinýho). Jsou ženský co péro neřeší, ženský co je to dokonce s trochu větším bolí (měl jsem sám takovou), ženský co nemůžou i roky najít pořádnýho slušnýho chlapa, nebo mají zkušenosti s násilníkem atd. Taková ženská bude šťastná za pořádnýho chlapa šulin nešulin.

Já se tedy nikdy nesetkal s ženskou co by si stěžovala na velikost (má ženská o mé velikosti, cizí na cizí ano). A už vůbec, aby měla takové kecy zralé na „přezdržku“. Ale vždy jsem měl jen dlouhodobý vztah. Žádná rychlovka za hospodu atd. Nikdy se se mnou žádná nerozešla - naštěstí, vždy to bylo až z mé strany. I když to některou vzalo a různě nadávala/vydírala/vyhrožovala, tak nikdy nevytáhla tohle téma.

A milenec určitě nejsem nic extra, nejsem přeborník v orálu atd. Jsem jen pozornej a nikdy s ní neřeším velikost ptáka (nebo ne víc jak jednou).

moc hezky napsano :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.11.14 10:46
@káťa píše:
Dokážeš si ale představit, že by některá vydržela to fňukání a depky okolo???

ne :mrgreen: leda neaka emo jako je krat vezmou si ziletky a budou si rezat zily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
27.11.14 11:06

Leda tak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
687
27.11.14 12:49
@aspagi píše:

Nabídek jsem už měl víc než dvě a to nejenom tady (soukromé zprávy lítaly jak na běžícím pásu :mrgreen: ) - jenže ty holky nevěděly do čeho jdou, protože pokud si to s takto malým penisem nikdy dřív nezkusily, byl by z toho trapas a nakonec by se mi tak či onak vysmály :? - i když on to možná byl i jejich záměr, nalákat mě na „zaučování“ a místo toho se mi pak akorát vysmát… :think:

Jedné jsem dokonce posílal i fotky svého mikropenisu, no a co myslíte? No akorát se přetvařovala, že to prý není nic strašného a že by jí to nevadilo, ale z toho textu jsem úplně cítil její odpor, přetvářku a zhnusení… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
27.11.14 13:03
@Kraťomír píše:
Nabídek jsem už měl víc než dvě a to nejenom tady (soukromé zprávy lítaly jak na běžícím pásu :mrgreen: ) - jenže ty holky nevěděly do čeho jdou, protože pokud si to s takto malým penisem nikdy dřív nezkusily, byl by z toho trapas a nakonec by se mi tak či onak vysmály :? - i když on to možná byl i jejich záměr, nalákat mě na „zaučování“ a místo toho se mi pak akorát vysmát… :think:Jedné jsem dokonce posílal i fotky svého mikropenisu, no a co myslíte? No akorát se přetvařovala, že to prý není nic strašného a že by jí to nevadilo, ale z toho textu jsem úplně cítil její odpor, přetvářku a zhnusení… :nevim:

No tak já si pamatuji, jak jsi poslal údajné fotky svého penisu sem do nějaké diskuse a pak tu někdo odhalil, že to bylo stažené odněkud z netu z Ruska. Takže o tvé pravdomluvnosti mám od té doby oprávněné pochyby.

• Citovat
  • Upravit
687
27.11.14 13:35

Pro zajímavost i pro pobavení sem vkládám diskuzi z jednoho serveru, kde jsem své postižení delší dobu řešil a nakonec jsem tam založil i toto téma včetně vlastních fotek (odkazy i data jsem níže smazal) - z reakcí si můžete udělat vcelku jasný obrázek o tom, že se nepletu, a věřte, že toto bylo opravdu mé téma a stojím si za tím, narozdíl od různých duševních chudáků, kteří se pod mou přezdívkou „Kraťomír“ registrovali na různorodých serverech (kolikrát až zůstává rozum stát) a vkládali tam pod mým jménem nesmysly… :!

-----------------------------------------------------------------

Ahoj,
tak jsem se konečně odhodlal, že po všech těch falešných profilech, kteří se tu za mě vydávají a píšou tady blbosti pod mou přezdívkou vám dám konečně důkaz, že mám opravdu mikropenis a že to co píšu je opravdu můj reálný život a osud a že opravdu nikdy nemůžu mít partnerku, rodinu a ani zplodit potomka přirozenou cestou…

Tuhle zpověď zákládám i s vědomím, že za tento „nevhodný obsah“ můžu dostat docela oprávněně BAN a hodlám ji tak ještě teď v popůlnočních hodinách smazat, tedy pokud to ještě před tím neudělá některý z adminů dřív než já… :) Kvůli nevhodnosti obsahu jí ale zakládám raději až později v nočních hodinách a navíc ještě den před školou, takže návštěvníci pod 18 let snad už budou spát… :)

Zde tedy ta slíbená fota jako důkaz:

http://odkaz-smazán

S erekcí mám už dlouhodobě problémy, takže tohle je teď asi moje maximum, do kterého jsem schopen se vzrušit… Na fotkách délka asi 12 - 13 cm, šířka 3.5 cm, v plné erekci jsem měl i něco málo přes 14 cm, ale kde už je tomu konec…

Aspoň mi teď už konečně dáte za pravdu, jak směšně a uboze je můj penis malý a že pohled na něj není vážně nic příjemného a žádné normální dívce by mrzák jako já k uspokojení opravdu nestačil…

Kruté, ale taková už realita mého života je…

Kraťomír. 27 VYMAZAT

Zaslaná rozhřešení:

25.0?.20?? 01:27:13
TerinkaNaZpovědnici: Mrzet tě to nemusí, jsem pro tebe úplně cizí člověk, takže tě to vážně nemusí trápit. Je to už holt můj život a osud, chyba přírody, vadný směr evoluce, odpad… A jak se to říká, někdo má a někdo ne, takže co… Sám už se tím ani tak moc netrápím, beru to jako pevnou věc, kterou nezměním a budu kvůli tomu holt už napořád sám… Každý máme něco, nebo ne? :)

ELA5284: To dělá to svělo… :) Né, máš asi pravdu, díky za to…
Kraťomír.

25.0?.20?? 01:24:43
Kraťomíre ta TerinkaNaZpovědnici je pekna holka a tvoje nadobi se ji libi, sbal ji…
 jirka

25.0?.20?? 01:22:01
Jestli je tohle všechno true a ne fake, tak mne to mrzí, ale ničíš si život pouze svým myšlením, ne penisem.
TerinkaNaZpovědnici

25.0?.20?? 01:20:34
ten penis neni ani tak maly jako hnusny…
ELA5284

25.0?.20?? 01:19:23
PROSÍM TĚ, NECHEJ SI UDĚLAT OBŘÍZKU TA PŘEDKOŽKA VYPADÁ FAKT HROZNĚ…
 káŤa

25.0?.20?? 01:19:03
TerinkaNaZpovědnici: Pleteš se, a nebo snad nevidíš fotky mého postižení? Myslím to vážně, ale hlavně takový už je můj život, co víc dodat… Snad sama uznáš, že takto malý penis by v sobě žádná dívka ani necítila, natož ještě aby to stačilo k uspokojení… Takhle jenom z fotky a od stolu se to asi těžko hodnotí, ale v reálu by se mi za to každá z vás krásně vysmála. Víte to moc dobře samy, mnohem líp než já…

mišule obecná: To je něco jinýho, protože tam nejsem Kraťomír, ale jen další bezejmenný uživatel, jeden z mnoha… :) A nevím, kdyby tu o mě měl někdo zájem, tak snad napíše, nebo ne?
Kraťomír.

25.0?.20?? 01:18:20
mišule obecná je seriozni, skoda ze se nechtela se mnou sejit…
huhulák

25.0?.20?? 01:16:26
Znala jsem až moc dobře jednoho kluka (A děkuji bohu za to, že ho už ani neznám:D:D), který na tom je stejně, jako Ty.

Tvůj penis není sám o sobě nic hrozného.

Hrozný je způsob, jak se na sebe někteří kluci dívají. Ty vidíš mikropenis a on o tom svém mluvil, jako o 21!!! centimetrech.

Vtipné… A nebo možná smutné.
TerinkaNaZpovědnici

25.0?.20?? 01:12:11
Trdlo si myslí, že je v hodinovým hotelu, jo?
 Buddha

25.0?.20?? 01:11:44
Tydlidá: Proč bych to dělal? Já přece píšu jenom tak jak to mám, píšu o svém životě a o svém postižení, navíc jsem tu dal i fotky, aby už bylo všem jasné, že si nedělám srandu a že ani nejsem troll nebo falešný nick, páč teď je z fotek hned všem jasné, že jsem opravdu mrzák…

Akorát holt zase někteří nevěří, že je ten mikropenis na fotkách opravdu můj…

Tak přístě si ho holt asi i podepíšu a dám si pod něj pravítko no…
Kraťomír.

25.0?.20?? 01:10:16
Kraťomír.

Jsi tím, čím sám být chceš. Ať už řekneš cokoli, je to tak, nemůžeš to změnit, můžeš si podle toho pravidla maximálně uškodit nebo toho naopak využít.

Ovšem nevím, zda má smysl tohle psát dost možná trollovi. Myslím, že tohle nikdo nemůže myslet vážně:)
TerinkaNaZpovědnici

25.0?.20?? 01:09:25
Kraťomír.: Když dáváš fotky do seznamek, tak ti publicita asi nevadí. Třeba bys tady i někoho našel :D Bááj
mišule obecná 19

25.0?.20?? 01:07:36
TerinkaNaZpovědnici: Mě to opravdu nebaví, ale je to můj život… Představ si to, je mi 26 let a kvůli svému mikropenisu jsem pořád ještě panic a budu jím až do smrti, moje největší láska v životě se mi nedávno vdala, žádnou další lásku nikdy mít nemůžu, protože by to dopadlo stejně jako dřív a nemám ani kapku naděje, že se to kdy zlepší… Pořád budu jenom krypl s mikropenisem, pořád budu panic, pořád budu jenom sám, až do konce svých dnů. To je můj život a opravdu se tím světe div se moc nebavím, bohužel.

Ještě že mám alespoň své milované a milující nejbližší, jinak bych si to mohl rovnou jít hodit…

mišule obecná: Nevím, jsem tu jak dlouho a vůbec tě neznám, nerad bych se tu za týden našel.
Kraťomír.

25.0?.20?? 01:05:42
No, už mě to nebaví, opakuješ se. Stále. Zkus příště něco originálnějšího. Třeba bradavici s fousem na penisu, to by byla aspoň trochu změna.
Tydlidá 31

25.0?.20?? 01:01:29
Fujjjjjj: Nebudeme si nic nalhávat, problém je v obém! :) Jak v ubohé délce, tak i ve směšné šířce… Na šířku mám jenom 3.5 cm, takže fakt o ničem, na souložení to holt opravdu není no…

Tydlidá: Tak to přece není o Macoše, ale když do normální dívky ani nedosáhnu, tak by to uspokojení šlo opravdu dost těžko… O tom to je.
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:58:33
Kraťomír.: tak si vyhledej moje starší příspěvky a uvidíš, že jsem jedna z nejserioznějších osob zde :)
mišule obecná 19

25.0?.20?? 00:57:48
Doufám, že všechny tvé příspěvky a zpovědi nejsou myšleny vážně. Nechápu, jak se můžeš ohánět slovem mikropenis. :) Ale tak když tě to baví, enjoy it.
TerinkaNaZpovědnici

25.0?.20?? 00:56:59
mišule obecná: To je na mě tedy vážně dost daleko a ještě dál, i když to asi zase bude vypadat jako výmluva… :) Fotku ti ale opravdu posílat nehodlám, nebo se ti dá vážně věřit? No nevím nevím, pak to tu bude každej týden kolovat, nebylo by to prvně…
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:55:50
Tak on nebude problém v délce jako spíš v tlouštce tvého penisu…
Fujjjjjj

25.0?.20?? 00:55:00
Ona by asi přešla tebe. Já totiž Macochu - stejně jako většina dalších holek - nevlastním.
Tydlidá 31

25.0?.20?? 00:53:47
Markéta: V reálu asi ne hele, ale díky ti za milosrdnou lež, ta aspoň zahřeje na duši… :)
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:52:47
Kraťomír: Studuju v Hradci (o některých víkendech bývám i v Praze), na čaj bych zašla ale jen až po fotce. Naslepo se fakt scházet nebudu.
mišule obecná 19

25.0?.20?? 00:51:57
Mně by myslím stačil. Klid. :)
Markéta

25.0?.20?? 00:51:48 0/10

těhotná kokoškaaa a teď tohle. Je vidět, že to tu ztrácí energii…
Filda568 21

25.0?.20?? 00:51:29
A už to zase začíná, viz. Penny0123… :)
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:50:12
mišule obecná: Po těch fotkách a tom všem? :) To bych už pak ani nemohl vyjít na ulici… :) Promiň, ale neznám tě a posílat ti opravdu nic nebudu… Odkud jsi? Zašel bych s tebou třeba na čaj, ať to můžeš posoudit přímo… :)
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:49:35
Dělal jsem si srandu, pravý foto je tady a je to v erekci… http://www.zkracovatko.cz/CFz3Rd
Penny0123

25.0?.20?? 00:47:01
commex: No to jo, ale myslím že nebudu řešit ty fejkaře, kteří tu místo mě píší, konečně, to je spíš věc adminů… Moje důvěryhodnost na ZP je mi celkem ukradená… :)

Fujjjjjj: Díky, však ono hodně malých kluků má i víc jak já… :) Ale je to 13 cm.

kaley: No jo, ale po obřízce bych ho už ani neměl za co chytit… :)

A navíc mám svou předkožku rád! :)
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:45:29
Kratomír: Jestli jsi nadprůměr, ráda posoudím já jako holka. Pošli fotku na mail. :P
mišule obecná 19

25.0?.20?? 00:43:35
posledni dobou se furt na zpovednici resijou curaci, curaci resi svoje curaky…
 cede

25.0?.20?? 00:41:16
fuj, ta predkozka vypada nechutne, uz vim k cemu je dobra obrizka…
 kaley

25.0?.20?? 00:40:50
Tydlidá: No hele, ona by tě tahle tvá jistota asi rychle přešla, kdyby na to fakt přišlo…

Saboteur: Ono je to holt těžký, když tu pou mou přezdívkou píše víc lidí…

Ale já ten falešný opravdu nejsem, každopádně tvoje věc… :)
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:40:40
No pokud máš hezkou tvář mohlo by to (alespon částečně) vykompenzovat ten nedostatek v kalhotách… i když na druhou stranu tohle mi připadá jak penis malýho kluka.. nepřijde mi to jako 13 cm..
Fujjjjjj

25.0?.20?? 00:40:05…ale jak už jsem psal mnohokrát, věřit si může každý čemu chce, já to už řešit nebudu…

Tomu sám nevěříš!!!Hned zítra si u jiné zpovědi posteskneš, jaký jsi chudák, jak s tou svou žížalkou nic nezmůžeš…

Tak už skutečně přestaň psát o té své špejli a zaměř se na něco jiného…
 commex

25.0?.20?? 00:39:02
oh, můj bože, pane na nebi…
huhulák

25.0?.20?? 00:38:25
Samir: Chtěl jsem, ale Inakluky ani nikdo jiný se mi neozval a já to mám docela z ruky, takže v tomhle počasí to opravdu nevycházelo. Možná příjdu na další, ale těch po těch fotkách už asi ne, v ostudě se nijak moc nevyžívám…
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:37:51
Tak to vím, že stačilo.
Tydlidá 31

25.0?.20?? 00:37:05 0/10.
Saboteur 24

25.0?.20?? 00:36:31
Saboteur: Teď nějak nevím co, nečetl jsem a nebo si to už nepamatuju…

Tydlidá: Průměrným? Průměr v česku je co vím asi 16 cm, nevidělas snad ty fotky?

Jak to můžeš vůbec říct, sama víš, že by to nestačilo ani tobě samotné…
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:35:56
A tak proč si nedorazil minulý týden na sraz? Psali že se zúčastníš.
Samir 74

25.0?.20?? 00:33:15
Samir: Je to tak, že já už tady jsem několik let, ale někoho (nejspíš se stejným postižením jako mám já) to už asi začalo štvát, tak si regnul můj původní nick (bez tečky) a začal psát hovadiny pod mou přezdívkou, nic víc, nic míň… Jasně že tu nebude psát, že on je ten falešný, ale jak už jsem psal mnohokrát, věřit si může každý čemu chce, já to už řešit nebudu… Jinak mou pravost může určitě potvrdit každý z adminů, takže asi tolik k tomu…
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:32:55
Saboteur: Souhlas, akorát mi je líto kluků, kteří ten problém opravdu mají a tenhle mamlas si tu hraje na chudáka s naprosto průměrným pinďou a cpe jim to do zpovědí.
Tydlidá 31

25.0?.20?? 00:30:33
Už jsem to tady psal.
Saboteur 24

25.0?.20?? 00:29:56
mišule obecná + Fujjjjjj: Fotku tváře a těla sem opravdu dávat nebudu, a posoudit to nedokážu, asi průměr, možná lehce nadprůměr… Já ale taky nikdy nepíšu, že si nemůžu najít holku, protože můžu. Těch příležitostí jsem měl v životě už hodně, ale nikdy to nedospělo k ničemu víc, protože bych nikdy nebyl schopen žádnou z nich uspokojit a tak jsme to museli vždycky ukončit, když už na to mělo pomalu dojít… Kdyby to bylo jenom o tom si někoho najít, tak to vůbec neřeším… Můj problém je čistě fyzický a neřešitelný…

Saboteur: Jasně, tak když myslíš, je to tvoje věc… :)

Jaký chceš po mně důkaz?
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:29:07
JJ, jakmile ho chlap nemá aspoň 3× okolo pasu obtočenýho, tak jakoby ani nebyl. To pak o žádnou holku ani nezavadí, to je jasná záležitost. :D
Uznalej

25.0?.20?? 00:28:04
Tož nevím, ale jednou psal Kraťas že je registrovaný a ten Kraťas s tečkou a neregistrovaný je fejkař. Tož jak to je Kraťasi s tečkou neregistrovaný?
Samir 74

25.0?.20?? 00:24:43
Tydlidá: Znáš nějakou? Já žádnou takovou nenašel… Zkoušel jsem i pro věřící a taky nic, všechny dívky chtějí normálního chlapa, žádná nechce vadný zboží…

Všeznalec: Dobrá rada, ale já to myslím vážně, tohle není řešení…
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:24:07
Kraťomír.: Pošli fotku obličeje, ať vidím, že tvá neschopnost najít si partnerku je opravdu dána velikostí penisu. :D
mišule obecná 19

25.0?.20?? 00:24:02
OK. Právě jsi potvrdil, že je to fake.
Saboteur 24

25.0?.20?? 00:23:33
A máš aspon hezkou tvář či tělo…? Abys tím vykompenzoval tu ošklivou žížalku..:-))
Fujjjjjj

25.0?.20?? 00:22:38
Gaudeamus: Jenže já k těm smutným extrémům právě taky patřím…

mišule obecná: To si nemyslím, a jinak jsem panic, to máš pravdu…

Saboteur: A jak? Dneska už se znovu vážně fotit nebudu…

Kdo by to asi tak byl, Sherlocku? :)
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:20:54
Můžeš si koupit pořádnýho velkýho robertka a do kalhot strčit banán. Milovat se pak budeš zásadně za absolutní tmy. A máš to vyřešený. :DD
Všeznalec

25.0?.20?? 00:20:01
Tak asi na nějaké asexuálové seznamce, ne? Ti musí každej strčit všecho pod nos?
Tydlidá 31

25.0?.20?? 00:19:11
Dokaž to!
Saboteur 24

25.0?.20?? 00:18:40
Tydlidá: Kde? A jak jí poznám? Na seznamce jsem už dlouho, zatím ale stále žádná odpověď…

Saboteur: A kdo by to asi tak byl? Samozřejmě, že to (bohužel) jsem já…

Fujjjjjj: Právě, a o tom to je taky, ani na pohled nic pěknýho…
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:18:28
ty opravdovy mikropenisy v odkazu achjo…to je smutnej pohled:-(( Chudaci chlapi:-((

Jinak ty jses v pohode…když oholíš opticky se zvětší;-)

A jak píše Mišule…o velikost penisu v životě fakt ale fakt nejde… pokud to neni teda smutny extrem jako v tech odkazech na wikipedii:-(
Gaudeamus 24

25.0?.20?? 00:18:25
Kraťomír.: S 14 cm bys v pohodě dosáhnul. Musíš si najít nějakou malou mladou holku :D Mnoha holek má s penisem problémy dosáhnout orgasmu a jinými technikami ne. Je vidět, že jsi ještě hodně nezkušený :D
mišule obecná 19

25.0?.20?? 00:16:07
mišule obecná: Protože ani nejsem schopen soulože, s tak malým penisem bych totiž do žádné dívky ani nedosáhnul a těžko se asi bez toho dá přirozenou cestou splodit potomek, že ano… A s tím uspokojením je to stejné, jsou i jiné techniky, ale uspokojení souložením penisem je to pořád asi to hlavní a nejlepší…

commex: Co to tu prosím tebe povídáš? Asi máš špatné informace…
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:16:04
Tak si najdi asexuální holku, té bude ze srdce jedno, co máš v gatích.
Tydlidá 31

25.0?.20?? 00:14:49
Nechutný fotky.
Fujjjjjj

25.0?.20?? 00:13:28
Já si nikdy nedělám srandu.
Samozřejmě že si myslím, že to nejsi ty.
Saboteur 24

25.0?.20?? 00:12:52
Mikropenis ti neubírá na tvé lidské hodnotě. I s mikropenisem můžeš být hodnotným člověkem. Pěstuj si třeba rétoriku a obratnost jazyka obecně. Na tom bys slušný vztah už vybudovat mohl. :DD
 Blaf

25.0?.20?? 00:11:46
Tydlidá: Já ale vím, že (jenom) o tohle v životě nejde, ale sama musíš uznat, že ve většině vztahů je to jedna ze základních věcí a že k lásce to milování prostě patří… A těžko tedy asi najdu holku, které by nevadilo, že se s ní nedokážu milovat a že jsem vlastně krypl, který schopen soulože, o tom to u mě je…

Saboteur: Děláš si srandu? Jasně, můžu se klidně vyfotit i s pravítkem a lístečkem - to pro úplnost - ale k čemu ti to bude? Nebo si jako myslíš, že to nejsem já? Co by to pro mě mělo asi za smysl?
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:11:23
Už se na toho Kraťase bez tečky vyser a nedráždi ho zbytečně.,Nebo budu věřit, že máš ještě menší penis, než on…
 commex

25.0?.20?? 00:10:33
Proč by si s tím nemohl zplodit potomka?? Holku lze uspokojit i jinými způsoby. :P
mišule obecná 19

25.0?.20?? 00:07:06
To je marný, ty jsi ztracený případ. Kdybys zvedl zrak od svého poklopce, pochopil bys, že o tohle v životě vůbec nejde.
Tydlidá 31

25.0?.20?? 00:06:43
(Kdyby to měl bejt nějakej důkaz, měl bys s tím ptákem vyfocenej i lísteček s [třeba] tvým nickem. Takhle je to o hovně.)
Saboteur 24

25.0?.20?? 00:04:47
Tydlidá: To se ale docela pleteš, taky proto sem dávám tyhle fotky jako důkaz, že mám opravdu extrémně malý penis, se kterým by soulož a hlavně trvalý vztah opravdu nebyl možný…
Kraťomír.

25.0?.20?? 00:04:03
13cm je český průměr. Nevím, co řešíš. Tohle je úplně normální délka. Pořát se tu oháníš mikropenisem, zkoušel jsi Wikipedii? Tam by jses dozvěděl, o co skutečně jde. http://de.wikipedia.org/wiki/Mikropenis
 Achjo

25.0?.20?? 00:02:25
Mnohokrát jsem ti psala, že ty nemáš problém s penisem ale s mozkem. (bez urážky)
Tydlidá 31

24.0?.20?? 23:59:59
Tydlidá: Tak to máš asi problém se zrakem, protože troll opravdu nejsem…
Kraťomír.

24.0?.20?? 23:57:52
Zdá se mi, že máš hrozně velký ruce.
 ssdfaa

24.0?.20?? 23:56:25
Takže pro mě potvrzení trolla.
Tydlidá 31

24.0?.20?? 23:52:33
 hahaha

24.0?.20?? 23:50:34
Hod sem klikaci odkaz, jinak na ty fotky prdim.
petra tomaskova

24.0?.20?? 23:49:37
Ta první fotka připomněla Tremors.
Saboteur 24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
27.11.14 16:17

@Darth

jak se zmínili káťa a aspagi píšeš to pěkně, ale má to háček v tomhle :

„ženský co je to dokonce s trochu větším bolí (měl jsem sám takovou)“
a
„Já se tedy nikdy nesetkal s ženskou co by si stěžovala na velikost“

přijde mi logický, že pokud máš trochu většího, tak je jasný, že si žádná nejspíš stěžovat nebude,,takže ten problém asi dost těžko pochopíš :? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
tigy66
27.11.14 16:24
@káťa píše: :roll: To fakt teda koukám, jak dokážou ženský být hnusný. Já vím, že i kdyby měl chlap fakt minipenis, nikdy bych to nijak negativně nekomentovala. A i kdyby to nakrásně bylo tak malinké, že bych kvůli tomu nepokračovala ve vztahu, vycouvala bych pod úplně jinou záminkou, abych ho neranila víc, nežý je bezpodmínečně nutné.

Hnusný, nevím, možná to tak zle ani nemyslí mě časem napadlo, ale pokud je člověk v tomto už před tim vystresovanej z různých mýtů a poznámek, ne-li posměšků svých vrtevníků, tak je celkem jedno, jak to ty slečny myslely a působí to na chlapa fakt hodně blbě.

• Citovat
  • Upravit
344
27.11.14 17:53
@tigy66 píše:
@Darth

jak se zmínili káťa a aspagi píšeš to pěkně, ale má to háček v tomhle :

„ženský co je to dokonce s trochu větším bolí (měl jsem sám takovou)“
a
„Já se tedy nikdy nesetkal s ženskou co by si stěžovala na velikost“

přijde mi logický, že pokud máš trochu většího, tak je jasný, že si žádná nejspíš stěžovat nebude,,takže ten problém asi dost těžko pochopíš :? :nevim:

Nenapadlo mě, že někdo z toho příspěvku pochopí, že ho mám „většího“. Kdybych byl „Jack Rozparovač“, tak tady nedávám rozumy. Jsem na tom sice trochu lépe než vy dva, ale minimálně. Už jsem to tady psal dříve. Taky to mám v hlavě, že nebudu nikdy dokonalý. Ale žiji s tím. Je mi 35 a nikdy jsem to nemusel takto rozpitvávat, i když na to téma jsem si toho přečetl hodně, to je pravda.

Ženy si mě vždy našly a nestěžovaly si. Vystupuji sebevědomě, ale zásadně nemachruju. Ve společnosti umím být strůjcem zábavy a strhnout kolektiv. Ženy se mnou baví trávit čas. Není moje priorita sex, bavíme se o čemkoliv. Nemám v hlavě jen svůj penis.

Dotyčná žena (dnes již doslova Žena) mi řekla, že s tím má problém a ať jsem v některých polohách opatrný. Jaký šok. Takže jsem do ní ani já nemohl v některých polohách „bušit s příklepem“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
27.11.14 17:55

@tigy66
No to se nedivím. Přesto si myslím, že jestli jsi fajn kluk, tak nějakou hodnou holku určitě najdeš a nebude s tebou z nouze, ale budete si to fakt užívat. Jak se říká, každé zboží má svého kupce ;)

• Citovat
  • Upravit
687
27.11.14 18:16
@káťa píše:
@tigy66
Jak se říká, každé zboží má svého kupce ;)

Každé bohužel ne! :! Co třeba já? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria