Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
26.11.14 17:01
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Nepletu. Nebrala bys to jako prekazku, ale kolikrat si psala, ze uprednostnujes poradnyho bejka, aby ti „dosahl na cipek“ :mrgreen:

lžeš, to sis teď vymyslel, ale to je jedno, diskutovat s tebou nehodlám :mavam:

• Citovat
  • Upravit
káťa
26.11.14 17:04
@tigy66 píše: žádný najednou, toto opravdu několikrát psala, sice taky že lepší je kolem 16-17, ale to je logické, takže tak

Jj, psala jsem že kdybych si mohla vybrat úplně ideál - tak by to bylo tak 17×4, ale nějaké +- centimetry by u mne nehrály roli, pokud by se jednalo o kvalitního člověka pro vztah. A s fajn a solidním, ale nezamindrákovaným chlapem, bych se kvůli délce 13 cm rozhodně nerozcházela.

Příspěvek upraven 26.11.14 v 17:06

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
26.11.14 17:05
@káťa píše:
lžeš, to sis teď vymyslel, ale to je jedno, diskutovat s tebou nehodlám :mavam:

Lzu? :think: Vzdyt o radek vyse dekujes za potvrzeni chrochtani nad 17cm? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
26.11.14 17:07

A dodavam, ze to neberu jako nejaky tvuj hadicap. Proste potrebujes vetsino, no :nevim: Posmivat se ti by bylo stejne na hlavu, jako se nekomu smat, ze ho ma malyho :kytka:

• Citovat
  • Upravit
687
26.11.14 17:19
@káťa píše:
Jj, psala jsem že kdybych si mohla vybrat úplně ideál - tak by to bylo tak 17×4, ale nějaké +- centimetry by u mne nehrály roli, pokud by se jednalo o kvalitního člověka pro vztah. A s fajn a solidním, ale nezamindrákovaným chlapem, bych se kvůli délce 13 cm rozhodně nerozcházela.Příspěvek upraven 26.11.14 v 17:06

No já nevím, ono takhle od stolu se to posuzuje snadno, ale pokud jsi to s takto směšně malým penisem ještě nikdy nezkusila, tak prostě nevíš, jestli by ti to s ním dlouhodobě stačilo a nebo ne… :idea: A kvalitu člověka do toho netahej - bez velkého penisu to nikdy nebude kvalitní muž! :! Já to vidím sám na sobě - pro pár holek jsem byl svého času i já kvalitním partnerem, se kterým chtěly dobrovolně trávit čas a podívej se teď, co ze mě tohle postižení udělalo - v podstatě už jsem jen bezcenný odpad… :think:

@Electrolux_EHM_4400 píše:
Posmivat se ti by bylo stejne na hlavu, jako se nekomu smat, ze ho ma malyho :kytka:

Na to ale nic špatného není - zasloužíme si to a měli bychom si to i přiznat… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
26.11.14 17:29
@Kraťomír píše:
No já nevím, ono takhle od stolu se to posuzuje snadno, ale pokud jsi to s takto směšně malým penisem ještě nikdy nezkusila, tak prostě nevíš, jestli by ti to s ním dlouhodobě stačilo a nebo ne… :idea: A kvalitu člověka do toho netahej – bez velkého penisu to nikdy nebude kvalitní muž! :! Já to vidím sám na sobě – pro pár holek jsem byl svého času i já kvalitním partnerem, se kterým chtěly dobrovolně trávit čas a podívej se teď, co ze mě tohle postižení udělalo – v podstatě už jsem jen bezcenný odpad… :think:

Ale já takového jednou měla, a nerozešla jsem se s ním kvůli tomu. A to měl možná míň než 13 cm. I když náš rozchod to asi nepřímo zapříčinilo, protože byl abnormálně žárlivý, podezíravý a upnutý na mě, což možná nějaký tím komplexem ohledně velikosti mužství zapříčiněné bylo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21902
26.11.14 17:33

@Kraťomír Ja uz jsem ti ale tez psala, ze jsem mela 14 cm, byl to dlouholety, funkcni vztah s velmi kvalitnim muzem, i pres to, ze mel dle tebe maly penis(pro me maly nebyl, sex byl paradni) a kvalitni muz to tedy byt nemohl - dle tebe.Uz spolu nejsme, ne ale kvuli delce penisu..kdyz o tom tak premyslim, byl to ten nejlepsi chlap, jakeho jsem kdy v posteli mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
26.11.14 17:43
@káťa píše:
Hele, vybral sis pro dnešek špatnou oběť, mě neurazíš :mrgreen:
Možná bys to měl zkusit jinde. Kdyby jí všechny ženský měly takovou jako já, nemusel by tady Kráťa a Tigy skuhrat, že ho žádná nechce.

Coze to? Ja se te tu zastavam :kytka:

• Citovat
  • Upravit
tigy66
26.11.14 17:50

@Eemii
Tak ono 14 cm je už v podstatě „docela“ ok, ale u těchto a menších vel. vždy o to ještě víc záleží na šířce - lépe řečeno obvodu, pokud je to pod 12 cm obvod /3,8 cm šířka/ tak ten problém opravdu je. Např. mít 14/14 (4,5) délka obvod šířka,
tak se tady taky jen usmívám.

• Citovat
  • Upravit
káťa
26.11.14 19:34
@tigy66 píše:
@Eemii
Tak ono 14 cm je už v podstatě „docela“ ok, ale u těchto a menších vel. vždy o to ještě víc záleží na šířce - lépe řečeno obvodu, pokud je to pod 12 cm obvod /3,8 cm šířka/ tak ten problém opravdu je. Např. mít 14/14 (4,5) délka obvod šířka,
tak se tady taky jen usmívám.

Ano, šířka je mnohem důležitější, alespoň pro mě. Určitě bych raději brala 14/4 než 18/3.

Fakt by mi Tigy zajímalo, co jsi to měl za ženský, když jsi psal, že byly tak neomalený, že se ti smály, nebo měly zlé komentáře atd…takovou babu si ani neumím představit. :(

• Citovat
  • Upravit
tigy66
26.11.14 20:46
@káťa píše:

Fakt by mi Tigy zajímalo, co jsi to měl za ženský, když jsi psal, že byly tak neomalený, že se ti smály, nebo měly zlé komentáře atd…takovou babu si ani neumím představit. :(

Za prvé to mohlo být špatným výběrem a za druhé možná i jejich věkem cca kolem 20 let. Na druhou stranu všechny nejmíň středoškolačky, žádný blbky. Mě bylo tenkrát asi tak 22- 26 a dost negativně mě to ovlivnilo i dál. Především ta hlavní moje láska, mimochodem velice dobrá šikovná zdravotní sestra, na náš první z mé strany nepovedený sex reagovala nebo spíš nereagovala tak, že v podstatě bez nějakých velkých slov dala jasně najevo, že o další opakování toho trapasu nestojí. To se po letech, kdy stihla ještě např. chodit s mým nejlepším kamarádem, po její svadbě potom změnilo a dokonce jsem s ní u ní byl, ale už to bylo tehdy vyhořelé o ničem. :? :? Jiná třeba jednou po té, co mě orálně uspokojila, asi tak minutu potom prohlásila „no Ty bláho a já si myslela, že budu mít pořádnýho chlapa“ 8o. Další po té, co jsem si dovolil sundat trenky /už s erekcí / rozsvítila oči se slovy jé je, tak malýho jsem ještě neměla… a opravdu neměla, radši jsem se zas oblík a už ji léta neviděl. Atd. :lol:

• Citovat
  • Upravit
687
26.11.14 21:56

@tigy66 No tak to mi teda zrovna moc ne elánu nepřidalo, tedy pokud je to všechno vážně pravda… :think: Si tak říkám, že je možná lepší, že jsem všechny své lásky nechal být, protože kdyby to s nimi dopadlo nějak takto podobně, tak bych v nich asi ztratil ten vysněný ideál a životní lásky, na které můžu až do smrti vzpomínat… :? Ale celkem jsi mě teď utvrdil v tom, že už to se ženami opravdu zkoušet nebudu a raději se budu dál snažit si najít nějaký životní smysl, který mi pomůže snáz překonávat svou samotu, protože pokud je většina žen opravdu takových jak píšeš (a já věřím, že v dnešní době bohužel ano) :(, tak to tedy potěš pánbůh… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
26.11.14 22:16

Neházej flintu do obilí, třeba budeš mít víc štěstí a i u mě to později bylo o něco lepší, ale tak nějak to v hlavě přece jen zůstává

• Citovat
  • Upravit
344
26.11.14 22:36

Co tady furt řešíte vy penisové. Prostě je tu fakt, že ženskou musíte nejdřív okouzlit něčím jiným než ptákem. Když vás bude milovat, tak i s tím vašim šulinem. Horší to bude, když vyprchá po letech ta zamilovanost. Ale možná taky ne. Přinejhorším si najdete jinou, změna je život.

Jo jasně, je to blbej pocit, být ten s malým. Každej by chtěl být pan dokonalý. Já když se podívám na ulici po ženských, tak 95% jich vyřadím hned z důvodu vzhledu/věku/zdraví atd. a ani nemusím řešit jejich pohlavní orgány. To je stejně sobecký, jako když ženská chce velký péro (nebo něco jinýho). Jsou ženský co péro neřeší, ženský co je to dokonce s trochu větším bolí (měl jsem sám takovou), ženský co nemůžou i roky najít pořádnýho slušnýho chlapa, nebo mají zkušenosti s násilníkem atd. Taková ženská bude šťastná za pořádnýho chlapa šulin nešulin.

Já se tedy nikdy nesetkal s ženskou co by si stěžovala na velikost (má ženská o mé velikosti, cizí na cizí ano). A už vůbec, aby měla takové kecy zralé na „přezdržku“. Ale vždy jsem měl jen dlouhodobý vztah. Žádná rychlovka za hospodu atd. Nikdy se se mnou žádná nerozešla - naštěstí, vždy to bylo až z mé strany. I když to některou vzalo a různě nadávala/vydírala/vyhrožovala, tak nikdy nevytáhla tohle téma.

A milenec určitě nejsem nic extra, nejsem přeborník v orálu atd. Jsem jen pozornej a nikdy s ní neřeším velikost ptáka (nebo ne víc jak jednou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
27.11.14 05:23
@Darth píše:
Co tady furt řešíte vy penisové. Prostě je tu fakt, že ženskou musíte nejdřív okouzlit něčím jiným než ptákem. Když vás bude milovat, tak i s tím vašim šulinem. Horší to bude, když vyprchá po letech ta zamilovanost. Ale možná taky ne. Přinejhorším si najdete jinou, změna je život.

Jo jasně, je to blbej pocit, být ten s malým. Každej by chtěl být pan dokonalý. Já když se podívám na ulici po ženských, tak 95% jich vyřadím hned z důvodu vzhledu/věku/zdraví atd. a ani nemusím řešit jejich pohlavní orgány. To je stejně sobecký, jako když ženská chce velký péro (nebo něco jinýho). Jsou ženský co péro neřeší, ženský co je to dokonce s trochu větším bolí (měl jsem sám takovou), ženský co nemůžou i roky najít pořádnýho slušnýho chlapa, nebo mají zkušenosti s násilníkem atd. Taková ženská bude šťastná za pořádnýho chlapa šulin nešulin.

Já se tedy nikdy nesetkal s ženskou co by si stěžovala na velikost (má ženská o mé velikosti, cizí na cizí ano). A už vůbec, aby měla takové kecy zralé na „přezdržku“. Ale vždy jsem měl jen dlouhodobý vztah. Žádná rychlovka za hospodu atd. Nikdy se se mnou žádná nerozešla - naštěstí, vždy to bylo až z mé strany. I když to některou vzalo a různě nadávala/vydírala/vyhrožovala, tak nikdy nevytáhla tohle téma.

A milenec určitě nejsem nic extra, nejsem přeborník v orálu atd. Jsem jen pozornej a nikdy s ní neřeším velikost ptáka (nebo ne víc jak jednou).

rozumná slova

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí