Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
ty opravdu ne, dokud si neuzdravis mysleni
Moje myšlení je v tomto myslím v pořádku, problém je v myšlení společnosti… ![]()
@Kraťomír píše:
Moje myšlení je v tomto myslím v pořádku, problém je v myšlení společnosti…
pripada ti v poradku, ze ze sebe delas chudacka jo? ![]()
to sebelitovani, vymysleni absurdnich teorii o tom, ze jsi mrzak ![]()
@Anonymní píše:
pripada ti v poradku, ze ze sebe delas chudacka jo?
to sebelitovani, vymysleni absurdnich teorii o tom, ze jsi mrzak
Já ze sebe ale nic nedělám a ani si nic nevymýšlím
, pouze mám dostatečnou schopnost sebezhodnocení a objektivního přístupu k sobě samotnému…
Jako jeden z mála si plně uvědomuju svoji situaci a mé velmi omezené životní možnosti, za které si ale nemohu já sám, nýbrž celá naše společnost svým přikládáním zásadní důležitosti velikosti penisu pro vztah i pro samotnou lidskou hodnotu
, a v neposlední řadě za to mohou i samotné „pyjechtivé“ ženy, pro které je i násada od lopaty pořád moc krátká a i termoska pořád příliš úzká…
Když si sundáš ty růžové brýle a odvážíš se čelit realitě a přiznat si pravdu, pak i pochopíš, že já se na to dívám ještě hodně střízlivě… ![]()
@Kraťomír píše:
Já ze sebe ale nic nedělám a ani si nic nevymýšlím, pouze mám dostatečnou schopnost sebezhodnocení a objektivního přístupu k sobě samotnému…
Jako jeden z mála si plně uvědomuju svoji situaci a mé velmi omezené životní možnosti, za které si ale nemohu já sám, nýbrž celá naše společnost svým přikládáním zásadní důležitosti velikosti penisu pro vztah i pro samotnou lidskou hodnotu
, a v neposlední řadě za to mohou i samotné „pyjechtivé“ ženy, pro které je i násada od lopaty pořád moc krátká a i termoska pořád příliš úzká…
![]()
Když si sundáš ty růžové brýle a odvážíš se čelit realitě a přiznat si pravdu, pak i pochopíš, že já se na to dívám ještě hodně střízlivě…
@Anonymní píše:promluvil panic ktery si tu z nas dela bzundu, protoze az tak blby nemuze byt nikdo
Tohle žena prostě asi nikdy nepochopí a neumí si představit jaké to je, když člověk nemůže jít ani do společných sprch, protože by si z něj pak každý dělal srandu a dával mu to náležitě sežrat, a navíc by tím ztratil veškerý svůj pocit mužnosti, a ani nemůžeš chápat jaké to je, když jsi s dívkou kterou moc miluješ, ale nemůžeš si před ní sundat kalhoty a normálně ji pomilovat…
Když totiž muž miluje žen, tak je mu jedno jaké má vnady nebo pozadí či kolik váží - pro muže je v tu chvíli dokonalá - malý penis ale tohle všechno pokazí, v tom je rozdíl mezi mužským a ženským myšlením a vím to moc dobře i jako ten panic… ![]()
Kráťo, už jenom sedm stránek a máš pětistovku. Bude oslavička, né?
![]()
Jsi hlavní živitel téhle diskuze, bez tebe by tu bylo asi už dávno mrtvo.
@kalamitaa Jo, tak ostatně proč ne
, otevřu si sekt a oslavím to
- budu sám u rozehřátého krbu srkat sklenku za sklenkou a vzpomínat při tom na mé nenaplněné životní lásky a snít o nich při pohledu do plápolajícího ohně
- budou to krásné chvíle plné sentimentu…
A co teprve až padne tisícovka… ![]()
@Kraťomír Hlavně do té doby nějakou nevojeď, ať si ten pracně budovaný image nepokazíš.
@Darth píše:
Nenapadlo mě, že někdo z toho příspěvku pochopí, že ho mám „většího“. Kdybych byl „Jack Rozparovač“, tak tady nedávám rozumy. Jsem na tom sice trochu lépe než vy dva, ale minimálně. Už jsem to tady psal dříve. Taky to mám v hlavě, že nebudu nikdy dokonalý. Ale žiji s tím. Je mi 35 a nikdy jsem to nemusel takto rozpitvávat, i když na to téma jsem si toho přečetl hodně, to je pravda.
Otázka je, co je to minimálně trochu lepší oproti 13 cm, já vím jsou to jen dva blbý cm, ale pokud už dosahuješ PSYCHOLOGICKÉ hranice 15 cm, tak je to defacto mnohem větší rozdíl, než ty 2cm. S 15 cm bych nějaké posměšky připomínky a blbý narážky neřešil. I když chápu, že i těch 15 cm může být pro velké % dam skoro stejně málo, jako těch 13, když mají pocit vnímání tam dole posunut někam k 18 cm +. Ale o tyto mi nikdy nešlo.
@káťa píše:
@tigy66
No to se nedivím. Přesto si myslím, že jestli jsi fajn kluk, tak nějakou hodnou holku určitě najdeš a nebude s tebou z nouze, ale budete si to fakt užívat. Jak se říká, každé zboží má svého kupce
Svého kupce určitě, ale taky jde o to, komu chce člověk prodávat
/radši nebudu tu myšlenku dál rozvíjet /
Konkrétně u té zdrv. sestřičky jsem myslel, že díky svému poslání na to bude mít rozumný nadhled, o to víc mě nemile reakce zaskočila, jak se k tomu tehdy postavila
Možná byl problém, že jí nadbíhalo spousta jiných, včetně jednoho vyhlášeného velkého bivoje v celém okolí a tak možná ani sama nevěděla co chce.
Když ale začla chodit a natřásat se s mým nejlepším dost dobře obdařeným kamarádem, byla to teda pro mě rána mezi oči pořádná ![]()
No uvidíme co bude dál. ![]()
@tigy66 píše:
No uvidíme co bude dál.
No jasně, však život je jako bonboniéra - klasik by řekl, že nikdy nevíš co ochutnáš, jenže já už vím že je to jinak - ochutnáš první kousek, který ti padl do oka a zjistíš, že tahle náplň ti ale vůbec nechutná, tak si vybereš další, podle vzhledu krásný kus, ale opět nestojí za nic, a takhle to pokračuje až do chvíle, když se ti udělá špatně a už vlastně nemáš chuť zkoušet další a hledat ten jeden jediný, který by za to stál a kvůli kterému si s tím hledáním začal… ![]()
A takhle to bohužel chodí i v životě. ![]()
@Kraťomír
Tak mě by asi chutnaly nejen ty, co jsem zmiňoval, ale já jim zřejmě ne ![]()
@Kraťomír píše:
No jasně, však život je jako bonboniéra - klasik by řekl, že nikdy nevíš co ochutnáš, jenže já už vím že je to jinak - ochutnáš první kousek, který ti padl do oka a zjistíš, že tahle náplň ti ale vůbec nechutná, tak si vybereš další, podle vzhledu krásný kus, ale opět nestojí za nic, a takhle to pokračuje až do chvíle, když se ti udělá špatně a už vlastně nemáš chuť zkoušet další a hledat ten jeden jediný, který by za to stál a kvůli kterému si s tím hledáním začal…A takhle to bohužel chodí i v životě.
Tys ještě nic neochutnal, tak co tady filozofuješ nad tím, jak to chutná?
@Darth píše:
Tys ještě nic neochutnal, tak co tady filozofuješ nad tím, jak to chutná?
ty opravdu ne, dokud si neuzdravis mysleni