Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
26.11.14 16:11
@Kraťomír píše:Tohle je v podstatě pravda, dost smutná pravda, protože ještě před pár léty jsem měl slušně nakročeno na opravdu skvělý život s krásnou rodinou, přáteli a bezpočtem možností – a kde jsem dnes? Sám v každodenní šedi mého zbytečného bytí, kdy se straním přátelům a na žádnou holku se už ani nepodívám, nikam nechodím a dělám je co musím – přežívám a jen čekám na konec, protože je mi jasné, že to nikdy nebude lepší… Už ze mě zbyl jenom můj vlastní stín, mrhám talentem a nemá o nic zájem – mám už jen pár koníčků a ani ty mne již nenaplňují radostí – je to konečná a nepomůže mi nic, ani antidepresiva, protože příčinu vyřešit nelze… :| Jak kruté to je, a stačilo jenom tak málo – pár centimetrů tkáně a všechno dnes mohlo být jinak… :,(
Kam se co strká, to vím, ale jak přesně tam dole žena vypadá, s tím jako panic bohužel opravdu moc zkušeností nemám - nevím ale, zda je nezkušenosti opravdu známkou hlouposti… :idea:

Co na to říct - vybral sis to tak sám. A kam se co strká evidentně nevíš. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.14 16:14

@káťa já na čípek pohodlně dosáhnu. Pochva je elastická, přizpůsobí se, jakoby natáhne dozadu, ale pak bývá u těch vyvinutějších problém s čípkem.
Nevím co je hooodně vyvinutý, ale já svého 18cm cítím zezadu fest.
 K.

• Citovat
  • Upravit
káťa
26.11.14 16:14

@Electrolux_EHM_4400
Nezklamal jsi, jsem si říkala, že jsi už jednu stránku vydržel někoho neurážet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
26.11.14 16:16
@káťa píše:
@Electrolux_EHM_4400
Nezklamal jsi, jsem si říkala, že jsi už jednu stránku vydržel někoho neurážet :mrgreen:

Proc urazet? :think: To byla jen fakticka pripominka, umerna tvemu „nedosahnuti“ plus pozadavkum na nadprumerne vocasky :nevim:

Příspěvek upraven 26.11.14 v 16:16

• Citovat
  • Upravit
687
@káťa píše:
Mně se líbí, jak si postupně přidáváš :mrgreen:. Nejdřív si psal o 13 cm, pak 13,5 a ťeď už 14 :mrgreen:
Buď kecáš a nepamatuješ si, co jsi psal předtím a nebo ti roste :mrgreen:

Penis mám (bohužel) pořád stejný - cca. 13.5×3.5 cm - jeho velikost však mírně kolísá se silou erekce a tak bych mohl klidně uvádět i rozmezí 12.5 - 14 cm… :! V běžné „nástupní“ erekci mám nejčastěji právě těch 13.5 cm, ale při opravdu velkém vzrušení, ke kterému by při milování se ženou mohlo dojít, mám až okolo 14 cm, možná i lehce přes a i šířka okolo žaludu mi nepatrně přibývá - na tom ale není nic zázračného, takhle to má skoro každý… ;)

Jako kdybych ti řekl, že mám v klidu 6 cm, za půl roku se v trochu jiných podmínkách přeměřím a hle, najednou by to bylo 9 cm - že by mi za tu dobu snad nějak zázračně povyrostl? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
@Anonymní píše:
@káťa já na čípek pohodlně dosáhnu. Pochva je elastická, přizpůsobí se, jakoby natáhne dozadu, ale pak bývá u těch vyvinutějších problém s čípkem.
Nevím co je hooodně vyvinutý, ale já svého 18cm cítím zezadu fest.
K.

Je pravda, že já jsem si ani čípek nahmatat nezkoušela, nevím proč bych to dělala. Ale při zavádění tampónu tam jde prst i s tampónem a na čípek nenaráží :nevim:

Jj, ten bývalý měl určitě více než 18 cm. Jinak byl sex fajn, ale zezadu se tio fakt nedalo kvůli bolesti.

• Citovat
  • Upravit
káťa
26.11.14 16:17
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Proc urazet? :think: To byla jen fakticka pripominka, umerna tvemu „nedosahnuti“ plus pozadavkum na nadprumerne vocasky :nevim:Příspěvek upraven 26.11.14 v 16:16

Asi si mě s někým pleteš, já tu x krát napsala, že já bych penis 13 cm jako překážku vztahu nebrala ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.14 16:18

@káťa čípek se oddaluje a přibližuje (zkracuje a prodlužuje, mění se taky jeho měkkost a tvrdost) v závislosti na fázi cyklu. Nebo v těhotenství.
Někdy mě neznalost žen o vlastním těle fascinuje :nevim:
 K.

• Citovat
  • Upravit
káťa
26.11.14 16:18
@Kraťomír píše:
Penis mám (bohužel) pořád stejný - cca. 13.5×3.5 cm - jeho velikost však mírně kolísá se silou erekce a tak bych mohl klidně uvádět i rozmezí 12.5 - 14 cm… :! V běžné „nástupní“ erekci mám nejčastěji právě těch 13.5 cm, ale při opravdu velkém vzrušení, ke kterému by při milování se ženou mohlo dojít, mám až okolo 14 cm, možná i lehce přes a i šířka okolo žaludu mi nepatrně přibývá - na tom ale není nic zázračného, takhle to má skoro každý… ;)Jako kdybych ti řekl, že mám v klidu 6 cm, za půl roku se v trochu jiných podmínkách přeměřím a hle, najednou by to bylo 9 cm - že by mi za tu dobu snad nějak zázračně povyrostl? :mrgreen:

Prosím tě a kolikrát během jednoho vzrušení se komplet přeměřuješ??? To je fakt pose :roll: dlost

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
26.11.14 16:19
@káťa píše:
Asi si mě s někým pleteš, já tu x krát napsala, že já bych penis 13 cm jako překážku vztahu nebrala ;)

Nepletu. Nebrala bys to jako prekazku, ale kolikrat si psala, ze uprednostnujes poradnyho bejka, aby ti „dosahl na cipek“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.14 16:21

@káťa já ano, roky jsem používala sledování stavu čípku jako součást symptotermální metody (jako antikoncepci) takže o svém čípku fakt něco vím. Když jsem používala tampony, tak se prostě o ten čípek zarazil. Anebo se zavedl níž a nedotýkal se ho. Po stranách čípku je jakoby ještě další prostor, který určitým způsobem délku pochvy zvětšuje, ale penis obvykle proniká středem, takže naráží na čípek jako na dno, a tím narážením ho tlačí dozadu, proto to bolí a můžeš pak i krvácet.
 K.

• Citovat
  • Upravit
687
26.11.14 16:23
@káťa píše:
Co na to říct - vybral sis to tak sám. A kam se co strká evidentně nevíš. :mrgreen:

Tak to bych se aj hádal - já jsem si fakt nic nevybíral :!, nebo si už alespoň nevzpomínám, že by se mě někdo někdy ptal, jak chci mít velký penis… :think: :mrgreen: S tou druhou částí ti ale dám klidně za pravdu - tak asi fakt nevím, kam se co strká, pač jsem to nikdy nedělal a zaučit by mě v tom asi stejně žádná nechtěla, když na to ani nemám opravdový nástroj a nemám tedy co kam strkat… :?

Příspěvek upraven 26.11.14 v 16:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.11.14 16:26
@káťa píše:
Asi si mě s někým pleteš, já tu x krát napsala, že já bych penis 13 cm jako překážku vztahu nebrala ;)

Ale ale :-O, najednou :D, najednou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
26.11.14 16:57
@Kraťomír píše:
Ale ale :-O, najednou :D, najednou… :mrgreen:

žádný najednou, toto opravdu několikrát psala, sice taky že lepší je kolem 16-17, ale to je logické, takže tak

• Citovat
  • Upravit
káťa
26.11.14 17:00
@tigy66 píše: žádný najednou, toto opravdu několikrát psala, sice taky že lepší je kolem 16-17, ale to je logické, takže tak

Díky ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí