Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír píše:
Bohužel panic 100% jsem, neuděláš nic…
A nejde o výdrž, nýbrž o své možnosti… :/ [ciitace]mas neakej blok a to ti fakt uz nic nepomuze nez prasky nebo se na to povznest rict si hold mam ho jaky ho mam a pokud se to babe nelibi tak at si trhne a jde hledat jinam nesmis byt tak ublizenej
@Kraťomír píše:
Ano, a už 5 let tím ztrácím čas na netu…Ale vážně, nenapadlo tě, že třeba nejsem ani jedno z toho?
Co když jsem třeba opravdu jenom realista, který se na svět prostě dívá střízlivě a bez růžových brýlí?
Někdy tam ve skrytu duše totiž všechny moc dobře víte, že pravdu mám bohužel já, jen si to asi nechcete přiznat, protože byste se tím nejspíš samy ponížily - ale za to se přece není třeba stydět - je to příroda…
Bože neeeeeeee za co nás trestán, už je tady tenhle psychopaticky úchyl zase…
![]()
krato jestě bys mohl dat odkaz na svůj blog o mikropenisu plus tu tvoji dychavicnou píseň o malým peru…
![]()
@aspagi píše:@Kraťomír píše:
Bohužel panic 100% jsem, neuděláš nic…
A nejde o výdrž, nýbrž o své možnosti… :/ [ciitace]mas neakej blok a to ti fakt uz nic nepomuze nez prasky nebo se na to povznest rict si hold mam ho jaky ho mam a pokud se to babe nelibi tak at si trhne a jde hledat jinam nesmis byt tak ublizenejJe to marny, je to marny, je to marny…ztráta času a 400 stran fuc…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@tigy66 píše:to by si nevydržel ani s 10 cm to nezkusit
co píšeš, tak se Ti holky líbí až dost, takže to nejde vydržet
Jde nebo nejde, o to tu nejde
- jde o to, že pokud něco nemůžeš dělat, tak se ti to může líbit třeba sebevíc, ale prostě na to nemáš a tak to neděláš…
Kdybych mohl a měl normální penis, tak už to dělám dávno až to padnutí s mou životní láskou a vůbec bych tady teď nebyl - o tom to je… ![]()
@Hanka1 píše:
krato jestě bys mohl dat odkaz na svůj blog o mikropenisu plus tu tvoji dychavicnou píseň o malým peru…![]()
![]()
Složil jsem od té doby už pár dalších písniček (+ jednu cover verzi Michala Hrůzy) a snažil jsem se pokrýt i další hudební žánry - vše je volně k poslechu na mých zaručeně bezpečných stránkách bez reklamy, a to zde: http://kratomir.webnode.cz ![]()
(Za zpěv se moc omlouvám, holt nejsem zpěvák, ale je to spíš o emocích…
)
@Kraťomír píše:
Porsche a k tomu alespoň průměrný penis – to jsi zapomněl dodat– pak si se to klátilo jedna za druhou…
![]()
![]()
Jinak na Moravě jsem ještě nehledal, takže bych to měl možná napravit
– pokud je to tam samá bobule Voříšková, tak by to asi nemuselo být marné
– jenže stačil by takové dívce můj směšně malý penis?
Silně o tom pochybuji…
Netřeba. Když přijedeš na moravu v porsche, tak ti chudé domorodkyně budou cpát dcery do auta ve velkém, aby je zachránily před smrtí hladem ![]()
@aspagi píše:
ne nesnesla vyrustala jsem celou dobu kde mama jako ucitelka brala sotva 20 000 a otec 10 nasobek a dostavala to mistama sezrat ze on je ten kdo vydelava ani silikony si nemohla udelat auto ji vybiral chlap ne fakt ne a co pak kdyz chlap moc vydelava tak mu to moc stoupne do hlavy a to je sama milenka atak nene ted sem na rodicaku a ted prd vydelavam ze ale v lete ae vracim zpet do prace az bude malymu 2.5 let uz se nemuzu dockathold kdyz dnes chce delat clovek vejsku potrebuje si vybrat vejsku takovou ktera mu prachy ponese a musi mit praxi
Ale to je zcela v pořádku. Holt Opravdoví muži musí obsloužit všechny ženy a dívky, které najrůznější Kráťové obsloužit nestihnout. To je prostě všechno v pořádku a v zájmu civilizace ![]()
V podstatě je to obětování se a měla bys být pyšná na to, že máš doma hrdinu ![]()
@Veve79
Kráťa disponuje pyjem – kyjem o šíři 35 mm, což by hypoteticky odpovídalo 11cm obvodu (při předpokladu dokonale kruhového průřezu penisu, který se téměř nevidí).
@Kraťomír píše:
Jde nebo nejde, o to tu nejde- jde o to, že pokud něco nemůžeš dělat, tak se ti to může líbit třeba sebevíc, ale prostě na to nemáš a tak to neděláš…
Kdybych mohl a měl normální penis, tak už to dělám dávno až to padnutí s mou životní láskou a vůbec bych tady teď nebyl - o tom to je…
Mě to s mojí pvní životní láskou dopadlo tak, že po prvním milování mi dala taktně na jevo, že už nic nebude.
Což mě opravdu sebralo na dost dlouho, nic méně v té době už jsem panic nebyl a po nějaké době jsem pokračoval dál i když je to teda cesta dost trnitá. Ale až Ti bude 60 možná Tě zamrzí, že si to aspoň neochutnal. ![]()
Ale jak říkám, spíš tady kecáš aspoň o tom panictví teda určitě. Už vidím, jak se projíždíš s nějakou autem, ona se k Tobě hodně má / navíc v létě v tričku a minisukni / a Ty z toho nějakým zázrakem utečeš - neutečeš to nejde.
![]()
@Veve79
Ještě horší je ovšem skutečnost, že po přečtení jeho blábolů si může leckterý dospívající chlapec / muž vyrobit stejný pocit méněcennosti, že zanevře na jakékoliv seznamování s dívkami.
@Kraťomír
Ty tady pořád blábolíš, že píšeš ze svých zkušeností, ale vždyť žádné zkušenosti nemáš
takže kecáš…
Navrhovala bych zkusit sbalit Vietnamku. Ty jsou na prcky zvyklé…
@tigy66 píše:
Ale až Ti bude 60 možná Tě zamrzí, že si to aspoň neochutnal.
Ale jak říkám, spíš tady kecáš aspoň o tom panictví teda určitě. Už vidím, jak se projíždíš s nějakou autem, ona se k Tobě hodně má / navíc v létě v tričku a minisukni / a Ty z toho nějakým zázrakem utečeš - neutečeš to nejde.![]()
Tak což o to, mrzí mě to už teď, jenže se s tím nedá nic dělat, takže co… ![]()
A jinak utéct se z toho dá a nevěřil bys, až jak snadno - jen to chce holt mít pevnou vůli a stát si za svým…
Nejhorší na tom ale je fakt, že v jádru z toho vůbec utíkat nechceš, jenže prostě v ten moment nemáš na výběr a nechce si pokazit jinak pěknej den… ![]()
@Doctus Jako kdybych to snad dělal schválně, ne? ![]()
@Kraťomír píše:A jinak utéct se z toho dá a nevěřil bys, až jak snadno - jen to chce holt mít pevnou vůli a stát si za svým…
![]()
Nejhorší na tom ale je fakt, že v jádru z toho vůbec utíkat nechceš, jenže prostě v ten moment nemáš na výběr a nechce si pokazit jinak pěknej den…
V případě, že se jí nějak vyvlíkneš, tak jí to určitě dojde, že máš nějaký takový problém a den máš zkažený stejně
![]()
Proto v Tvém případě radši ani kámošky, žádný kontakt s dívkama ať se zbytečně netrápíš ještě víc ![]()