Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
25.11.14 18:13
@Kraťomír píše:
Bohužel panic 100% jsem, neuděláš nic… ;)
A nejde o výdrž, nýbrž o své možnosti… :/ [ciitace]

mas neakej blok a to ti fakt uz nic nepomuze nez prasky nebo se na to povznest rict si hold mam ho jaky ho mam a pokud se to babe nelibi tak at si trhne a jde hledat jinam nesmis byt tak ublizenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.11.14 18:15
@Kraťomír píše:
Ano, a už 5 let tím ztrácím čas na netu… :mrgreen: Ale vážně, nenapadlo tě, že třeba nejsem ani jedno z toho? ;) Co když jsem třeba opravdu jenom realista, který se na svět prostě dívá střízlivě a bez růžových brýlí? :idea: Někdy tam ve skrytu duše totiž všechny moc dobře víte, že pravdu mám bohužel já, jen si to asi nechcete přiznat, protože byste se tím nejspíš samy ponížily - ale za to se přece není třeba stydět - je to příroda… ;)

Bože neeeeeeee za co nás trestán, už je tady tenhle psychopaticky úchyl zase… :pocitac: :zed:

krato jestě bys mohl dat odkaz na svůj blog o mikropenisu plus tu tvoji dychavicnou píseň o malým peru… :* :poblion: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
25.11.14 18:16
@aspagi píše:
@Kraťomír píše:
Bohužel panic 100% jsem, neuděláš nic… ;)
A nejde o výdrž, nýbrž o své možnosti… :/ [ciitace]mas neakej blok a to ti fakt uz nic nepomuze nez prasky nebo se na to povznest rict si hold mam ho jaky ho mam a pokud se to babe nelibi tak at si trhne a jde hledat jinam nesmis byt tak ublizenej

Je to marny, je to marny, je to marny…ztráta času a 400 stran fuc… :pocitac: :zed: :think: :roll: :roll: 8o :-O :evil: :x :? :,( :P

• Citovat
  • Upravit
687
25.11.14 18:17
@tigy66 píše: :lol: to by si nevydržel ani s 10 cm to nezkusit :zed:
co píšeš, tak se Ti holky líbí až dost, takže to nejde vydržet

Jde nebo nejde, o to tu nejde :D - jde o to, že pokud něco nemůžeš dělat, tak se ti to může líbit třeba sebevíc, ale prostě na to nemáš a tak to neděláš… :think: Kdybych mohl a měl normální penis, tak už to dělám dávno až to padnutí s mou životní láskou a vůbec bych tady teď nebyl - o tom to je… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.11.14 18:21
@Hanka1 píše:
krato jestě bys mohl dat odkaz na svůj blog o mikropenisu plus tu tvoji dychavicnou píseň o malým peru… :* :poblion: :twisted:

Složil jsem od té doby už pár dalších písniček (+ jednu cover verzi Michala Hrůzy) a snažil jsem se pokrýt i další hudební žánry - vše je volně k poslechu na mých zaručeně bezpečných stránkách bez reklamy, a to zde: http://kratomir.webnode.cz 8)

(Za zpěv se moc omlouvám, holt nejsem zpěvák, ale je to spíš o emocích… ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
25.11.14 18:22

@Kraťomír Hele..3,5 kolem dokola nebo průměr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
25.11.14 18:24
@Kraťomír píše:
Porsche a k tomu alespoň průměrný penis – to jsi zapomněl dodat :mrgreen:  – pak si se to klátilo jedna za druhou… :twisted: 8) :D Jinak na Moravě jsem ještě nehledal, takže bych to měl možná napravit :kytka:  – pokud je to tam samá bobule Voříšková, tak by to asi nemuselo být marné :dance:  – jenže stačil by takové dívce můj směšně malý penis? :think: Silně o tom pochybuji… :nevim:

Netřeba. Když přijedeš na moravu v porsche, tak ti chudé domorodkyně budou cpát dcery do auta ve velkém, aby je zachránily před smrtí hladem :nevim:

@aspagi píše:
ne nesnesla vyrustala jsem celou dobu kde mama jako ucitelka brala sotva 20 000 a otec 10 nasobek a dostavala to mistama sezrat ze on je ten kdo vydelava ani silikony si nemohla udelat auto ji vybiral chlap ne fakt ne a co pak kdyz chlap moc vydelava tak mu to moc stoupne do hlavy a to je sama milenka atak nene ted sem na rodicaku a ted prd vydelavam ze ale v lete ae vracim zpet do prace az bude malymu 2.5 let uz se nemuzu dockat ;) hold kdyz dnes chce delat clovek vejsku potrebuje si vybrat vejsku takovou ktera mu prachy ponese a musi mit praxi

Ale to je zcela v pořádku. Holt Opravdoví muži musí obsloužit všechny ženy a dívky, které najrůznější Kráťové obsloužit nestihnout. To je prostě všechno v pořádku a v zájmu civilizace :nevim:
V podstatě je to obětování se a měla bys být pyšná na to, že máš doma hrdinu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
25.11.14 18:25

@Veve79
Kráťa disponuje pyjem – kyjem o šíři 35 mm, což by hypoteticky odpovídalo 11cm obvodu (při předpokladu dokonale kruhového průřezu penisu, který se téměř nevidí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
25.11.14 18:26

@Doctus Bože, tak fakt nechápu tenhle pseudomindrák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
25.11.14 18:29
@Kraťomír píše:
Jde nebo nejde, o to tu nejde :D - jde o to, že pokud něco nemůžeš dělat, tak se ti to může líbit třeba sebevíc, ale prostě na to nemáš a tak to neděláš… :think: Kdybych mohl a měl normální penis, tak už to dělám dávno až to padnutí s mou životní láskou a vůbec bych tady teď nebyl - o tom to je… :?

Mě to s mojí pvní životní láskou dopadlo tak, že po prvním milování mi dala taktně na jevo, že už nic nebude. :,( Což mě opravdu sebralo na dost dlouho, nic méně v té době už jsem panic nebyl a po nějaké době jsem pokračoval dál i když je to teda cesta dost trnitá. Ale až Ti bude 60 možná Tě zamrzí, že si to aspoň neochutnal. :nevim:
Ale jak říkám, spíš tady kecáš aspoň o tom panictví teda určitě. Už vidím, jak se projíždíš s nějakou autem, ona se k Tobě hodně má / navíc v létě v tričku a minisukni / a Ty z toho nějakým zázrakem utečeš - neutečeš to nejde. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9741
25.11.14 18:31

@Veve79
Ještě horší je ovšem skutečnost, že po přečtení jeho blábolů si může leckterý dospívající chlapec / muž vyrobit stejný pocit méněcennosti, že zanevře na jakékoliv seznamování s dívkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.11.14 18:42

@Kraťomír
Ty tady pořád blábolíš, že píšeš ze svých zkušeností, ale vždyť žádné zkušenosti nemáš :roll: takže kecáš…

Navrhovala bych zkusit sbalit Vietnamku. Ty jsou na prcky zvyklé…

• Citovat
  • Upravit
9696
25.11.14 18:43

@káťa Ale tobě přijde že 13,5 je prcek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.11.14 18:47
@tigy66 píše:
Ale až Ti bude 60 možná Tě zamrzí, že si to aspoň neochutnal. :nevim:
Ale jak říkám, spíš tady kecáš aspoň o tom panictví teda určitě. Už vidím, jak se projíždíš s nějakou autem, ona se k Tobě hodně má / navíc v létě v tričku a minisukni / a Ty z toho nějakým zázrakem utečeš - neutečeš to nejde. :lol: :lol:

Tak což o to, mrzí mě to už teď, jenže se s tím nedá nic dělat, takže co… :?

A jinak utéct se z toho dá a nevěřil bys, až jak snadno - jen to chce holt mít pevnou vůli a stát si za svým… ;) :D Nejhorší na tom ale je fakt, že v jádru z toho vůbec utíkat nechceš, jenže prostě v ten moment nemáš na výběr a nechce si pokazit jinak pěknej den… :,(

@Doctus Jako kdybych to snad dělal schválně, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
25.11.14 18:55
@Kraťomír píše:

A jinak utéct se z toho dá a nevěřil bys, až jak snadno - jen to chce holt mít pevnou vůli a stát si za svým… ;) :D Nejhorší na tom ale je fakt, že v jádru z toho vůbec utíkat nechceš, jenže prostě v ten moment nemáš na výběr a nechce si pokazit jinak pěknej den… :,(

V případě, že se jí nějak vyvlíkneš, tak jí to určitě dojde, že máš nějaký takový problém a den máš zkažený stejně :lol: :lol:
Proto v Tvém případě radši ani kámošky, žádný kontakt s dívkama ať se zbytečně netrápíš ještě víc :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky