Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tigy66
25.11.14 23:49

@Kraťomír

tohle by fakt ale neměl být problém, pokud teda třeba v tom autě Ty nesedíš na přední sedačce a dotyčná na zadní 8o 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
12550
25.11.14 23:57

@Kraťomír Kráťo tady je pětisetstránková diskuse o tom, jak ti ostatní píšou, že problém není ve velikosti penisu, ale někde jinde a pak o tom, kde ty všechny ostatní přesvědčuješ o opaku. Kolik stran ještě zvládnete? Nevěřím, že na konci bude nějaký výsledek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
26.11.14 06:22

To je sranda co, jaký neschopný trosky dokáže udělat trochu menší velikost penisu z kdysi určitě normálních lidí. :roll:
:poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.14 07:38
@Kraťomír píše:
Prostě podle toho jak to říkal jsem ho pochopil tak, že i on se svou velmi štědrou výbavou má problém do některých žen dosáhnout a dostat se do nich, takže co pak teprve já s tak malým penisem? :think: A to ani nemluvím o jejich uspokojení… :?A asi ví o čem mluví líp než vy tady, když má rodinu, dítě a ještě sem tam milenky… ;) Sice tohle chování neschvaluju a svou milou bych já osobně nikdy nepodváděl, ale i tak je to prostě chlapák a dělá to u něj hlavně ten penis… :idea:

Vím přesně jak to myslí-ono někdy je opravdu těžké se s větším penisem do ženy dostat!!! Některé ženy to prostě bolí a „nepustí“ ho!! Takhle to myslel, víš ;)

• Citovat
  • Upravit
káťa
26.11.14 08:22

Je pravda, že můj přítel mi říkal, že měl kdysi přítelkyni, která byla tak úzká, že se do ní prostě nemohl dostat a když tak jí to bolelo. Nakonec vztah ukončili, prý to nemělo cenu.
Takže defacto byl vztah ukončen díky jeho většímu vzrůstu a její úzkosti. Ne vždy je příčinou rozchodu malé péro, jak se nám tu snaží namluvit naši mindráci, ale lidé si v posteli mohou nesednout i ze spousty jiných příčin.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.14 09:34
@káťa píše:
Je pravda, že můj přítel mi říkal, že měl kdysi přítelkyni, která byla tak úzká, že se do ní prostě nemohl dostat a když tak jí to bolelo. Nakonec vztah ukončili, prý to nemělo cenu.
Takže defacto byl vztah ukončen díky jeho většímu vzrůstu a její úzkosti. Ne vždy je příčinou rozchodu malé péro, jak se nám tu snaží namluvit naši mindráci, ale lidé si v posteli mohou nesednout i ze spousty jiných příčin.

Tak tomuhle věřím, co je moc to je moc. Ale stejně z toho zase vyplývá jedno a totéž - prostě jakmile je problém v sexu, vztah jde do kytek. I když svoje tělo si nevybíráme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.14 09:45

@Kraťomír ty seš fakt pako. Myslíš jako že vagina je dlouhá 20cm a více? Zopakuj si biologii. A ano, kamarád má problém se do ženy dostat, protože je příliš velký. Vzpamatuj se konečně. My ženy tu vaginu máme a používáme a když třeba já bych řekla, že 20×5 by bylo pro mě moc (nezdrhla bych, ale obavy bych měla a vím dobře, že některé sexuální věci bych si musela odpustit, sex by byl komplikovanější a musela bych se víc hlídat a přítel taky. Má 18cm a žen měl dost, a vím, že kolikrát to nesl špatně když po sexu krvácely, bolelo je to, musel být hodně opatrný. Spolu problémy obvykle nemáme, ale taky jsme se museli sladit, zjistit co až můžeme) a byla bych radši za menší. To co ty nazýváš běžnou délkou 17-20 není běžné, ale nadprůměr, který má jen občas někdo. Většina je pod tím. Takže ty nechceš běžný průměr, to co má doma většina spokojených žen, ale chceš megalomansky nadprůměr.
 K.

• Citovat
  • Upravit
tigy66
26.11.14 11:50
@káťa píše:
To je sranda co, jaký neschopný trosky dokáže udělat trochu menší velikost penisu z kdysi určitě normálních lidí. :roll: :poblion: :poblion:

No mě to až taková sranda nepřijde :( možná jsem měl velkou smůlu na spolužáky a spoluhráče, že jsem byl vždycky mezi nima co se týká p. nejmenší a že moje první a největší láska se zachovala po prvním sexu tak blbě a hlavně na začátku pohlavního života přišly i další, které měly k tomu luxusní komentáře. Takže mi to tak ovlivnilo, zkomplikovalo a znechutilo život, že si to ten, koho se to netýká dokáže těžko představit. Uznávám někdo to štěstí možná má, že potká ženu, které to nevadí nebo snad i vyhovuje, ale většina dá přednost vždy např. 15-18cm před 11-14 cm o tom jsem přesvědčen. Možná stačilo zamilovat se poprvé do jiné slečny - osud :?

• Citovat
  • Upravit
687
26.11.14 12:03
@Anonymní píše:
Vím přesně jak to myslí-ono někdy je opravdu těžké se s větším penisem do ženy dostat!!! Některé ženy to prostě bolí a „nepustí“ ho!! Takhle to myslel, víš ;)
@Anonymní píše:
@Kraťomír A ano, kamarád má problém se do ženy dostat, protože je příliš velký. Vzpamatuj se konečně.

No tak tohle tady asi nevyřešíme a je mi blbý za ním chodit a říkat mu „hele, víš jak jsi mi asi před rokem a půl říkal, že máš problém se do některých žen vůbec dostat - jak jsi to vlastně myslel?“ - to by teď už působilo myslím dosti trapně… :oops: Já si ale stejně myslím, že to opravdu myslel tak, jako že do některých žen prostě nedosáhne, protože ji mají hlouběji či co - nebo opravdu nic takového není možné? :?: Proč by to tak ale tedy říkal? :roll: Snad jedině že bych ho opravdu špatně pochopil a on to myslel tak, že se do nich nevejde? :think: Nevím, nezdá se mi to :nevim:, i když jsem to s ním zas tak neprobíral - ještě by mu došlo, že jsem panic… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.11.14 12:06
@Kraťomír píše:
No tak tohle tady asi nevyřešíme a je mi blbý za ním chodit a říkat mu „hele, víš jak jsi mi asi před rokem a půl říkal, že máš problém se do některých žen vůbec dostat - jak jsi to vlastně myslel?“ - to by teď už působilo myslím dosti trapně… :oops: Já si ale stejně myslím, že to opravdu myslel tak, jako že do některých žen prostě nedosáhne, protože ji mají hlouběji či co - nebo opravdu nic takového není možné? :?: Proč by to tak ale tedy říkal? :roll: Snad jedině že bych ho opravdu špatně pochopil a on to myslel tak, že se do nich nevejde? :think: Nevím, nezdá se mi to :nevim:, i když jsem to s ním zas tak neprobíral - ještě by mu došlo, že jsem panic… :D

ty jsi proste BUZNA s erektilni dysfunkci a uz si to konecne priznej a netrap se. Kdybys byl na zensky, tak bys tu neresil ty 3,14čoviny co resis uz 500 stran a 5 let a proste by sis to zkusil, abys vedel, o cem je VUBEC rec a zivot. I kdyby to nakrasne mela byt placena profesionalka :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.14 12:14

@Kraťomír Co mají hlouběji??? Díru??? Ty voleeee.

• Citovat
  • Upravit
káťa
26.11.14 12:46
@tigy66 píše:
No mě to až taková sranda nepřijde :( možná jsem měl velkou smůlu na spolužáky a spoluhráče, že jsem byl vždycky mezi nima co se týká p. nejmenší a že moje první a největší láska se zachovala po prvním sexu tak blbě a hlavně na začátku pohlavního života přišly i další, které měly k tomu luxusní komentáře. Takže mi to tak ovlivnilo, zkomplikovalo a znechutilo život, že si to ten, koho se to netýká dokáže těžko představit. Uznávám někdo to štěstí možná má, že potká ženu, které to nevadí nebo snad i vyhovuje, ale většina dá přednost vždy např. 15-18cm před 11-14 cm o tom jsem přesvědčen. Možná stačilo zamilovat se poprvé do jiné slečny - osud :?

Prosím, a cos to měl za ženský??? Já bych v životě chlapovi neřekla, že ho má malýho, protože prostě vím, jak by mu potom bylo. A neznám ženskou, která by se chlapovi smála, komentovala jeho malý vzrůst atd…to musely tedy být fakt IQ tykve.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.14 12:46

@Kraťomír ne, nic takového opravdu není možné. Panebože. Fakt s eho zeptej a uvidíš že řekne to samý. Vždyť je to úplně logické. Vagina má délku tak max. 10cm, tak jak asi myslíš že by nemohl tam došáhnout s 20cm? Mysli!!!
 K.

• Citovat
  • Upravit
káťa
26.11.14 12:48

Tak ono Kraťomírovi těžko může někdo něco vysvětlovat, když je to nejenom panic, ale ještě tak hloupej, že vůbec neví, jak ženská dole vypadá a kam se co strká :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.14 12:48

@Kraťomír samozřejmě že to myslel tak že se do nich nevejde. Jak jinak. Každý normální člověk by to takto pochopil. Jen ty furt vymýšlíš pitominy. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky