Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
28.11.14 18:44
@Pajaxxx píše:
Prdlačky :D Určitě je nebalí na penis :D To prostě nejde. A když tak možná nějakou mladici a to je zbabělé. Neodsuzuj lidi z nižších vrstev, jsou kolikrát tisíckrát lepší než nějací arogantní podnikatelé… bez urážky… Nemáš náhodou problém taky s xichtem?

Já nikoho neodsuzuju, jen popisuju jeho situaci a poměry a chci tím říct, že na prachy a majetek je opravdu nebalí… Vzhledově je průměrný, svaly nemá, střídavě bydlí u matky - tak na co jiného by je asi balil? A zrovna takovou pěknou slečnu… :?

@Chauvinist Jasně :roll:, přej a bude ti přáno, že ano… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
28.11.14 18:52
@Kraťomír píše:
@tigy66 Aha, je to hovadina, ale podle toho co jsi psal za zkušenosti s normálními ženami, tak nejsem zas tak daleko od pravdy a co by z toho nakonec bylo? Přišel bych o panictví a párkrát bych si zasouložil, ale pak by mě stejně každá odkopla stejně jako tebe a ještě by se mi vysmála nebo šla za mým kamarádem - opravdu si myslíš, že se tak moc pletu? Však ty sám a všechny tvé životní partnerky mi dáváte za pravdu a odrazujete mě od toho, protože by to s téměř naprostou určitostí dopadlo špatně! :think:

Jinak jen tak mimochodem, dneska jsem po nějaké době potkal jednoho známého, mladšího kluka asi okolo dvacítky, se kterým jsem se nikdy moc nebavil, ale o kterém od mladších holek z hospůdky vím, že má hodně velký penis (vím, zní to divně, ale slavili jsme tam onehdá narozeniny a seděli jsme všichni u jednoho stolu) a co myslíš? Šla s ním přítelkyně, která od pohledu vypadala tak okolo sedmnácti let a ještě k tomu drobná, malá a štíhlá, o kterých se říkává, že bývají dole nejužší a bylo mi to mnohokrát doporučováno, ať si nějakou takovou najdu - a hle, zdá se, že této to asi nevadí a nejspíš si to spíš užívá, než že by jí to bolelo… ;) Nutno ještě dodat, že kluk je z nižší sociální vrstvy, živí se podřadnou profesí a je prakticky nemajetný - penis mu to všechno ale zřejmě bohatě vynahrazuje… 8)

Tak co si pak asi myslet, že? :think:

Tak když chceš zůstat panicem, tak zůstaň.
Jinak ale tak trochu vím o čem teď mluvíš, taky jsem znal pár týpků nebudu říkat z nižší vrstvy, ale např. ve škole bylo vidět, že rozumu moc nepobrali a vzhledově taky ne, ale byli vyhlášení velcí bivojové a vždycky měli ty jedny z nejlepších holek :zed: :nevim: se kterýma já jsem neměl pomalu ani odvahu se začít bavit :?
Jeden čas jsem se uklidňoval, že ty dotyčné třeba trpí husysmem, ale ne vždy tomu tak bylo. :?

• Citovat
  • Upravit
5847
28.11.14 19:17
@Kraťomír píše:
Nabídek jsem už měl víc než dvě a to nejenom tady (soukromé zprávy lítaly jak na běžícím pásu :mrgreen:) - jenže ty holky nevěděly do čeho jdou, protože pokud si to s takto malým penisem nikdy dřív nezkusily, byl by z toho trapas a nakonec by se mi tak či onak vysmály :? - i když on to možná byl i jejich záměr, nalákat mě na „zaučování“ a místo toho se mi pak akorát vysmát… :think:Jedné jsem dokonce posílal i fotky svého mikropenisu, no a co myslíte? No akorát se přetvařovala, že to prý není nic strašného a že by jí to nevadilo, ale z toho textu jsem úplně cítil její odpor, přetvářku a zhnusení… :nevim:

jo ty fokazes ze slov citit odpor a pretvarku jo? to ses neakej genius ne? ja jediny co citim je potreba sexu spanku a jidla ale zeb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
28.11.14 19:35
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Ja bych to vlakno uz zamknul. Nenastal uz vhodny cas? :think:

to snad ne prece mu nezkazis 500 strankovy monolog nad jebo curinem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
28.11.14 19:36
@aspagi píše:
to snad ne prece mu nezkazis 500 strankovy monolog nad jebo curinem :mrgreen:

Ty jsi taky duveryhodna…prosiiiiiim :oops: pozadej o to.

• Citovat
  • Upravit
5847
28.11.14 19:41
@Kraťomír píše:
@tigy66 Aha, je to hovadina, ale podle toho co jsi psal za zkušenosti s normálními ženami, tak nejsem zas tak daleko od pravdy a co by z toho nakonec bylo? Přišel bych o panictví a párkrát bych si zasouložil, ale pak by mě stejně každá odkopla stejně jako tebe a ještě by se mi vysmála nebo šla za mým kamarádem - opravdu si myslíš, že se tak moc pletu? Však ty sám a všechny tvé životní partnerky mi dáváte za pravdu a odrazujete mě od toho, protože by to s téměř naprostou určitostí dopadlo špatně! :think:

Jinak jen tak mimochodem, dneska jsem po nějaké době potkal jednoho známého, mladšího kluka asi okolo dvacítky, se kterým jsem se nikdy moc nebavil, ale o kterém od mladších holek z hospůdky vím, že má hodně velký penis (vím, zní to divně, ale slavili jsme tam onehdá narozeniny a seděli jsme všichni u jednoho stolu) a co myslíš? Šla s ním přítelkyně, která od pohledu vypadala tak okolo sedmnácti let a ještě k tomu drobná, malá a štíhlá, o kterých se říkává, že bývají dole nejužší a bylo mi to mnohokrát doporučováno, ať si nějakou takovou najdu - a hle, zdá se, že této to asi nevadí a nejspíš si to spíš užívá, než že by jí to bolelo… ;) Nutno ještě dodat, že kluk je z nižší sociální vrstvy, živí se podřadnou profesí a je prakticky nemajetný - penis mu to všechno ale zřejmě bohatě vynahrazuje… 8)

Tak co si pak asi myslet, že? :think:

boze krato nikdo nebali holky na mega anakondu v kalhotech to ze dva spolu jsoz taky asi facha chemie chapes to znas slovo feromony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
28.11.14 19:45

Ty jsi taky dobrý komik - to mám jako třeba já žádat Rytmuse (či Rytma nebo dokonce Řiťma?) :mrgreen:, aby přestal nahrávat tu svojí „rádobyhudbu“, protože se mi to nelíbí? :roll: Člověče prober se - když se mi něco nelíbí, tak to zásadně nedělám / nečtu / neposlouchám / nedívám se na to, pokud to není vyloženě nutné (např. jít k zubaři :D ) - zkus si z toho něco vzít, ty jeden Jokere… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
28.11.14 19:52
@aspagi píše:
jo ty fokazes ze slov citit odpor a pretvarku jo? to ses neakej genius ne? ja jediny co citim je potreba sexu spanku a jidla ale zeb

Ano, já tuto schopnost mám… ;) :mrgreen: Ale vážně - to snad člověk pozná i z textu, zda ho jen někdo chlácholí a nebo je z něj nažhavený - s mou životní láskou to jiskřilo už od chvíle, kdy mi poprvé napsala, nikdy jsem jí nemusel psát jako první a ozvala se i v takové situaci, kdy jsme náš rozhovor ukončili např. ve zlém… :kytka: Z textu se dá poznat mnohé a já se navíc ve svých úsudcích téměř nikdy nepletu… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
28.11.14 20:08

bych prisla o sranfu na emimi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
28.11.14 20:10
@Kraťomír píše:
Ano, já tuto schopnost mám… ;) :mrgreen: Ale vážně - to snad člověk pozná i z textu, zda ho jen někdo chlácholí a nebo je z něj nažhavený - s mou životní láskou to jiskřilo už od chvíle, kdy mi poprvé napsala, nikdy jsem jí nemusel psát jako první a ozvala se i v takové situaci, kdy jsme náš rozhovor ukončili např. ve zlém… :kytka: Z textu se dá poznat mnohé a já se navíc ve svých úsudcích téměř nikdy nepletu… 8)

hold nekteee se ozyvaji prvni ja treba ne mam svoji hrdost a z textu poznas kulovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
28.11.14 20:24
@aspagi píše:
hold nekteee se ozyvaji prvni ja treba ne mam svoji hrdost a z textu poznas kulovy

Ani kdyby za to ten protějšek opravdu stál? ;) :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
28.11.14 20:38
@aspagi píše:
to snad ne prece mu nezkazis 500 strankovy monolog nad jebo curinem :mrgreen:

Jak monolog :D, však tohle je plnohodnotná a slušně vedená diskuze, ve které si každý diskutující může svobodně vstřebávat názory ostatních účastníků a tím si formovat svůj vlastní názor, a také se díky tomu něco přiučit, což je skvělé, nebo snad ne? ;) Nebo mám snad dát na ostatní a říct si "jó, mám pořádnou kládu a klidně s tím můžu ohnout první která dá a nemám se vůbec čeho bát, protože jsem přeci normální chlapák, kterej si věří??? :oops: " - že to ale zní trochu zvláštně, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
28.11.14 20:51
@aspagi píše:
boze krato nikdo nebali holky na mega anakondu v kalhotech

no tak to bych se dost hádal i já, jeden takovej týpek dokáže vyřadit z výběru několik „holek“ v okolí :cert: :cert: :cert:
a stačí i hroznýš :lol: :?

• Citovat
  • Upravit
Lima69
28.11.14 20:53

@Kraťomír já tu diskuzi jen tak prolítla a ty jsi hodně zakomplexovaný člověk že? :mrgreen: co takhle psycholog? :)

• Citovat
  • Upravit
9741
28.11.14 20:58

@Lima69
Tam pomůže jen zavřít na psychiatrii a podávat pouze placatá jídla pode dveřmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí