Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@Lima69
Jasnačka. Kill it before it can lay eggs.
Lékař se nám opět projevil svými pokrokovými léčebnými postupy
- naštěstí mám ale pro vás „Dochtore“ dobré zprávy - já se bohužel množit nemůžu a kladením vajec už teprv ne…
Ale vám se to mluví, když máte penis tuším okolo 18 - 19×4 cm, na mém místě byste to však ale asi taky viděl trochu jinak… ![]()
A co kdyby se nechal překutat na ženskou, tak by měl možná klid
![]()
@Lima69 A máme tu další slečnu, kterou to s průměrným penisem bolí
- podle fotky je to však křehká kráska, takže se tomu možná dá i uvěřit…
![]()
@Lima69 píše:
je fakt praštěný, mě stačí těch 16 a někdy je to až až. a nedělá si tady z vás jen šašky?![]()
že si dělá šašky mě už dřív napadlo taky, hlavně s tím panictvím, ale jinak 13 / 3,5 žádná výhra neni, vím podle sebe
![]()
@tigy66 píše: že si dělá šašky mě už dřív napadlo taky, hlavně s tím panictvím, ale jinak 13 / 3,5 žádná výhra neni, vím podle sebe![]()
Prosím vás, to si opravdu ještě pořád někdo myslí, že bych o tomto postižení jen tak z legrace diskutoval už pomalu sedm let, zakládal si vlastní stránky a nahrával o tom i písničky?
Kdo normálně uvažující by na tohle všechno měl jen tak pro srandu nervy???
A panic jsem, bohužel - sice bych to moc rád zažil, alespoň jednou za život, ale prostě to nejde, už to pochopte! ![]()
@tigy66 píše: že si dělá šašky mě už dřív napadlo taky, hlavně s tím panictvím, ale jinak 13 / 3,5 žádná výhra neni, vím podle sebe![]()
neřaď se taky do kategorie psychoušů ano? ![]()
@Kraťomír píše:
Prosím vás, to si opravdu ještě pořád někdo myslí, že bych o tomto postižení jen tak z legrace diskutoval už pomalu sedm let, zakládal si vlastní stránky a nahrával o tom i písničky?Kdo normálně uvažující by na tohle všechno měl jen tak pro srandu nervy???
A panic jsem, bohužel - sice bych to moc rád zažil, alespoň jednou za život, ale prostě to nejde, už to pochopte!
a kolik je ti vlastně let?
@Venetia píše:
Kdyby si si zasel na privat nebo to zkusil s nejakou je na na jednu noc, bez tech ambici na vztah, uz taky nejsi panic davno… zalezi to jen na tobe, ale ty misto aby ses snazil zacit aspon s tim sexem a ziskat nejake zkusenosti a az pak si pripadne hledat holku na vztah… tak si to omluvis, abys nemusel nic delat… protoze to vlastne nejde… Over si, ze to opravdu nejde a pak napis znova
Jenže já to nechci bez lásky - alespoň ne své poprvé!
Po třiceti letech života se prostě člověku ten pohled na to už trochu změní a už mi zkrátka není 17 let, abych měl potřebu osouložit každou na potkání - ostatně to jsem neudělal ani tenkrát a že jsem mohl…
A privát, no tak to už vůbec, z toho se mi dělá přímo zle!
Nechci to prostě dělat s nějakou cizí… ![]()
@Venetia píše:
proc mne? Ja bych na nej byla hodna
Jo, ty bys na mě byla hodná, ale asi bys mě v sobě ani necítila, že? ![]()
@Lima69 píše:
neřaď se taky do kategorie psychoušů ano?
13/3,5 nebo 12,5/4 je v tom zásadní rozdíl? panic nejsem, ale že bych prožil kdoví jaký krásný sex. život, tak to ani zdaleka
![]()
mít 16 respk. 18 jako váš pan domácí, tak mě ani nenapadne sem někdy nakouknout natož vlézt ![]()
@Lima69 píše:
a kolik je ti vlastně let?
Táhne mi na třicet, proč se ptáš?
Jo, on to není žádný med, muset být celý život panicem a ve třiceti už to ani není nic moc chlubení…
Ale co, vydržel jsem to už třicet let, takže ten zbytek už taky nějak doklepu…
Někomu se holt životní sny o vztahu, rodině a dětech nevyplní, neuděláš nic… ![]()
@tigy66 píše:
13/3,5 nebo 12,5/4 je v tom zásadní rozdíl? panic nejsem, ale že bych prožil kdoví jaký krásný sex. život, tak to ani zdaleka![]()
mít 16 respk. 18 jako váš pan domácí, tak mě ani nenapadne sem někdy nakouknout natož vlézt
chápej já mám zase sníženou dělohu a posunutou vpravo a taky jsou mi některé polohy bolestivé
ale nebudu se kvůli tomu stresovat a sexuju dál
![]()
@tigy66 píše:
@Venetia
já vím, řekla by si mu, hele Pepčo si hrozně moc milej hezkej kluk, ale máme jiné názory na počasí, tak se raději rozejdem![]()
ale mel by zkusenost a to pro zacatek staci ![]()
@Kraťomír píše:
Táhne mi na třicet, proč se ptáš?Jo, on to není žádný med, muset být celý život panicem a ve třiceti už to ani není nic moc chlubení…
Ale co, vydržel jsem to už třicet let, takže ten zbytek už taky nějak doklepu…
Někomu se holt životní sny o vztahu, rodině a dětech nevyplní, neuděláš nic…
hm a to bydlíš sám nebo s maminkou? ![]()
@Lima69 píše:
chápej já mám zase sníženou dělohu a posunutou vpravo a taky jsou mi některé polohy bolestivé![]()
ale nebudu se kvůli tomu stresovat a sexuju dál
![]()
věřím
![]()