Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír píše:
Já to nikam jinam neposílám, ale mé panictví je přímo zapříčiněno extrémně malým penisem, takže to spolu přeci úzce souvisí - kdybych měl penis normálních rozměrů, tak už bych panicem nebyl dávno…Proto to dle mého stále patří k tématu.
Kdyby si si zasel na privat nebo to zkusil s nejakou je na na jednu noc, bez tech ambici na vztah, uz taky nejsi panic davno… zalezi to jen na tobe, ale ty misto aby ses snazil zacit aspon s tim sexem a ziskat nejake zkusenosti a az pak si pripadne hledat holku na vztah… tak si to omluvis, abys nemusel nic delat… protoze to vlastne nejde… Over si, ze to opravdu nejde a pak napis znova
@Kraťomír píše:
@tigy66 Aha, je to hovadina, ale podle toho co jsi psal za zkušenosti s normálními ženami, tak nejsem zas tak daleko od pravdy a co by z toho nakonec bylo? Přišel bych o panictví a párkrát bych si zasouložil, ale pak by mě stejně každá odkopla stejně jako tebe a ještě by se mi vysmála nebo šla za mým kamarádem - opravdu si myslíš, že se tak moc pletu? Však ty sám a všechny tvé životní partnerky mi dáváte za pravdu a odrazujete mě od toho, protože by to s téměř naprostou určitostí dopadlo špatně!![]()
Jinak jen tak mimochodem, dneska jsem po nějaké době potkal jednoho známého, mladšího kluka asi okolo dvacítky, se kterým jsem se nikdy moc nebavil, ale o kterém od mladších holek z hospůdky vím, že má hodně velký penis (vím, zní to divně, ale slavili jsme tam onehdá narozeniny a seděli jsme všichni u jednoho stolu) a co myslíš? Šla s ním přítelkyně, která od pohledu vypadala tak okolo sedmnácti let a ještě k tomu drobná, malá a štíhlá, o kterých se říkává, že bývají dole nejužší a bylo mi to mnohokrát doporučováno, ať si nějakou takovou najdu - a hle, zdá se, že této to asi nevadí a nejspíš si to spíš užívá, než že by jí to bolelo…
Tak co si pak asi myslet, že?Nutno ještě dodat, že kluk je z nižší sociální vrstvy, živí se podřadnou profesí a je prakticky nemajetný - penis mu to všechno ale zřejmě bohatě vynahrazuje…
uz tu bylo stokrat napsano, ze ani u muzu ani u zen se to neridi typem postavy.
Chudaci ti vyvinutejsi, tem by si pral nejake masiny a ti mensi by si meli ty stihle, drobne? To neni moc fer od tebe
@tigy66 píše:
@Venetia
hlavně ale ať pro boha nenatrefí na nějakou podobnou Tobě
proc mne? Ja bych na nej byla hodna ![]()
@Venetia
já vím, řekla by si mu, hele Pepčo si hrozně moc milej hezkej kluk, ale máme jiné názory na počasí, tak se raději rozejdem
![]()
@Lima69 píše:
to si děláš pr.del to jako fakt?![]()
a jak to vidíš Ty teda, kolik je už jako dobrý?
![]()
no ale přes mříže by si asi taky stěžoval že?