Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem se bohužel s ,,něčím,, podobným setkala. A kdo tvrdí, že na velikosti nezáleží, tak v tomhle případě bych se hádala. Já ho necítila a celej sex mi přišel spíš k smíchu. Takže tak. Víckrát jsem ho nechtěla vidět, nevěděla jsem, co říct,..
![]()
To je těžký. Manžel je dobře vybavený. Ale kdysi jsem měla přítele, ten ho měl dlouhýho akorát, ale děsně úzkýho. Sex byl pak nic moc - respektive jsem ho v sobě taky necítila. A jak píše JayLee, kdo by se chtěl uspokojovat pořád jen ručně…
Taky jsem se podobným setkala, dokonce se stala ještě horší věc, v momentu kdy do mně vstoupil, tak se udělal… a já nechápala, co se děje, ptž jsem ho necítila…
No „vztah“ vydržel 2m…
To já měla jednou takovýho, kterýmu když konečně ztvrdnul, tak se rovnou udělal
a bylo po všem. Takže po měsíci jen orálního sexu byl konec.
No tak ja taky zazila nejaky cas s mene vybavenym exemplarem a ac je mi to samotne hloupe, musim rict, ze u me na velikosti zalezi dost podstatne. Veskere vzruseni me pri akci uplne preslo, kdyz jsem nevedela, jestli uz je tam nebo ne
Chvatne jsem ze vztahu vycouvala, ovsem pravy duvod jsem ani nenaznacila, musela by to byt pro muzske ego docela pecka
Ale jsou baby, co jim to nevadi, takze v tomto pripade to neni na prekazku. Kazda jsme holt jina ![]()
@Anonymní píše:
To já měla jednou takovýho, kterýmu když konečně ztvrdnul, tak se rovnou udělala bylo po všem. Takže po měsíci jen orálního sexu byl konec.
taky tak ![]()
Hm, tak to je smůla, protože ať si každý říká co chce, na velikosti záleží.
A dělat si to jenom růčo nebo orál, to tě nebude bavit věčně
.
tak já měla taky tu čest s tak malým nádobíčkem a taky jsem ho v sobě necítila a pak vždy bylo hned do půl minuty po vzrušení, když fakt nic necítíš
a přesně, jak píšou holky prostě ten vztah nevydržel a rozchod byl z mojí strany a to z tohoto důvodu, ale dotyčný se nikdy pravý důvod nedozvěděl, sice je to nefér, ale co říct, končím s tebou protože ho máš malýho a necítím ho v sobě ![]()
ja bych menila za nejakyho vybavenejsiho…pod 14 cm nebrat nic..i tech 14 s bidou..no ale uz covek aspon vi ze soulozi ![]()
No.....dámy!
) Já mám 7mi měsíční dcerku… s přítelem spolu žijeme dva roky, pracuje,ale jako hobby má vzpírání a kulturistiku, jako je to kus chlapa a každá moje kamarádka si myslí jakýho má v kalhotech čmeláka a ono prd… tak 6cm když spí… a trochu povyroste při vzrušení… no! Ale dceru máme pěknou
![]()
Bohužel musím taky říct na velikosti záleží:(Měla jsem přítele s malým penisemajendou to stačilo byt jinak to bylo fajn díky tomuhle jsme skončili ,neumím předstírat v sexu takže…je to nefér ale co naděláš
Mám nového přítele a poprvé jsem viděla jeho „nářadíčko“. A docela mě překvapilo, protože jsem zatim neměla přítele s tak malým. Na délku má tak 12cm a na šířku asi 3,5 protože mu je velký i normální kondom. Tak jsem se chtěla zeptat jestli ajaký máte zkušenosti s takhle malým. Zatim mě uspokojil jen ručně, jinak ho v sobě moc necítím.