Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.6.12 16:56

ahojte ja k vam pripojimse mela sem chlapa ktery mel 10cm A SEX MELA SUPEROVY LEPŠY NEŽ S OSTATNIMI A BYLO TO SUPR MNE USPOKOJIL ZE VŠECH STRAN HLAVNE UMEL S NIM PRACOVAT … :pankac:

• Citovat
  • Upravit
48576
10.6.12 16:56
@Anonymní píše:
No.....dámy! :o) Já mám 7mi měsíční dcerku… s přítelem spolu žijeme dva roky, pracuje,ale jako hobby má vzpírání a kulturistiku, jako je to kus chlapa a každá moje kamarádka si myslí jakýho má v kalhotech čmeláka a ono prd… tak 6cm když spí… a trochu povyroste při vzrušení… no! Ale dceru máme pěknou :potlesk: :jazyk:

6cm :lol: tak to je i na anál málo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.6.12 16:57

Anonym, nejsi chlap? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.12 17:02

Já nemůžu porovnat velikost s jinými, jelikož jsem asi exot a za ve svém věku 31 let jsem měla sex jen s manželem. Jsme spolu od mých 16 let.
Na velikost si nemůžu určitě stěžovat. Říká se, že vysoký muž s velkou nohou má velký i penis. U manžela to platí. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4441
10.6.12 17:04

@lyrica :mrgreen: Taky mě to napadlo. Nicméně ex měl penis průměrný a stejně sex stál za prd. Prostě to neuměl.
No nic naplat, mě by to dlouho nebavilo ho při sexu necítit v sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
10.6.12 17:11
@Kamča.dalmatinka píše:
6cm :lol: tak to je i na anál málo :lol:

Asi je s ním šťastná, kdyžjsou spolu, co myslíš.. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.12 17:11
@Anonymní píše:
Mám nového přítele a poprvé jsem viděla jeho „nářadíčko“. A docela mě překvapilo, protože jsem zatim neměla přítele s tak malým. Na délku má tak 12cm a na šířku asi 3,5 protože mu je velký i normální kondom. Tak jsem se chtěla zeptat jestli ajaký máte zkušenosti s takhle malým. Zatim mě uspokojil jen ručně, jinak ho v sobě moc necítím.

je to neprijemny, ja mela chlapy s vetsim a manzel ma teda cca 16cm ale sirsi, a ze zacatku jsem byla docela vydesena:) ted je to ok, uz jsem si zvykla, hold nekdy pomuze polstar pod prdel a tak podobne:D

• Citovat
  • Upravit
cher
10.6.12 17:13

Tak jak to tady čtu, tak chlapi s malým či menším penisem se můžou jít oběsit, když sklidí jen výsměch. Já mám zase malá prsa, v pubertě se našlo pár idiotů, co to komentovali a chtěli mě sesměšnit, ale v dospělosti jsem zjistila, že je spooousta chlapům, kterým se to líbí či kterým to neva.

• Citovat
  • Upravit
41882
10.6.12 17:15

@sieta.m Tam nejde o to, že se jim smějeme, že ho mají malýho..ale že nás neuspokojí a prostě bez sexu, kdy se to líbí oběma moc vztahů neklape..

Příspěvek upraven 10.06.12 v 17:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.12 17:15

Nene, nejsem chlap :)) Ale jistota anonymu je jistota :))
Tak má jakoby jiný přednosti, ale taky jsem čekala bůhví co a vytasil na mě tohle…ale to ještě asi až po 2.měs. známosti… :potlesk: Nechtěl ze začátku…doted,dosexujeme a hned „kde mam trenky“… :* :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.12 17:16
@sieta.m píše:
Tak jak to tady čtu, tak chlapi s malým či menším penisem se můžou jít oběsit, když sklidí jen výsměch. Já mám zase malá prsa, v pubertě se našlo pár idiotů, co to komentovali a chtěli mě sesměšnit, ale v dospělosti jsem zjistila, že je spooousta chlapům, kterým se to líbí či kterým to neva.

Moje prsa po kojení? Škoda mluvit :lol: Si můžem s přítelem hodit mašli spolu :lol: :P

• Citovat
  • Upravit
23033
10.6.12 17:17
@sieta.m píše:
Tak jak to tady čtu, tak chlapi s malým či menším penisem se můžou jít oběsit, když sklidí jen výsměch. Já mám zase malá prsa, v pubertě se našlo pár idiotů, co to komentovali a chtěli mě sesměšnit, ale v dospělosti jsem zjistila, že je spooousta chlapům, kterým se to líbí či kterým to neva.
:hug:

Příspěvek upraven 10.06.12 v 17:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
10.6.12 17:17
@lyrica píše:
@sieta.m Tam nejde o to, že se jim smějeme, že ho mají malýho..ale že nás neuspokojí a prostě bez sexu, kdy se to líbí oběma moc vztahů neklape..Příspěvek upraven 10.06.12 v 17:15

Zatím se tady hlavně vysmíváte. Nvím, ale jsem na to citlivá, sice nemám penis, ale dokážu si představit, jak se musí cítit..Nemám ráda výsměch v žádné podobě za věci, které nemůžeme ovlivnit.

• Citovat
  • Upravit
41882
10.6.12 17:18

@sieta.m myslím, že to bereš moc vážně. :nevim: Jasně, že když to někomu vyhovuje, tak je to OK..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.6.12 17:19

Me by to teda moc nevyhovovalo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie