Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
10.6.12 22:53
@eva valoi píše:
@Kamča.dalmatinka A vždyť to má brouka v hlavě. Jestli vůbec to není výmysl, co by tady dělal chlap na fóru.

by ses divila. :lol: Já znám tady dva .Jednoho skoro osobně a pak jsou tu dva zadaný tatínci a taky tady byla diskuze tatínku na MD a pak zde pár tatínku nabízeli i erotické služby :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
10.6.12 22:55

@Kamča.dalmatinka Ale jo, já taky o nějakých vím. Ale tohle mi připadá jako blbost, proč by nemohl mít manželku a děti. Akorát skuhrá a lituje se a pak se diví, že ho žádná nechce a svádí to na kamaráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.6.12 22:56
@Kamča.dalmatinka píše:
by ses divila. :lol: Já znám tady dva .Jednoho skoro osobně a pak jsou tu dva zadaný tatínci a taky tady byla diskuze tatínku na MD a pak zde pár tatínku nabízeli i erotické služby :lol: .

Jo?? fakt??
Muj je taky na MD-kam ho ma nasmerovat???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
10.6.12 23:03
@mikitaa píše:
ja bych menila za nejakyho vybavenejsiho…pod 14 cm nebrat nic..i tech 14 s bidou..no ale uz covek aspon vi ze soulozi :mrgreen:

Tak jsem se uprimne zasmala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
10.6.12 23:04

Holky a to merite pred a nebo pri erekci? Pred se mi zda 12cm ok, ale pri teda sakra malo…

Příspěvek upraven 10.06.12 v 23:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr84
10.6.12 23:42
@jonatanka píše:
@eva valoi Taky si myslím, že Petr kecá, určitě má 13 cm v klidu. :think:

Stav v klidu o ničem nevypovídá, tady se všichni samozřejmě baví o rozměrech v erekci

• Citovat
  • Upravit
6836
10.6.12 23:45
@Anonymní píše:
můj ex byl o polovičku drobnější než manžel, ale s výbavou přesně naopak :( , jako taky sním o větším a musím přiznat, že mindrák z toho manžel má, nevěří si a známostí moc neměl, ale snažíme se jak se dá, není to taková hrůza, hlavně je hodnej a miminko máme krásný, takže „na funkci živočicháře“ to vliv nemá, takže sice na velikosti záleží, ale taky na povaze, ex byl magor, i když v posteli kabrňák, tak co je lepší?

Já měla taky fajn chlapa,ale měl ho malýho…no a nemohla bych s ním být jen proto,že má super povahu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
11.6.12 05:53
@Tereza1986 píše:
Já měla taky fajn chlapa,ale měl ho malýho…no a nemohla bych s ním být jen proto,že má super povahu. :nevim:

Otázka, .., je jasné že velikost docela rozhoduje ale kdyby si měla hodného chlapa s malým penisem tak mu ukážeš záda a vyměníš ho za hajzla co tě bude bít ale co potom když má ptáka loskutáka? :nevim:

Příspěvek upraven 11.06.12 v 05:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
11.6.12 05:54

Jinak dle mě tedy záleží spíše na hrubce jak délce .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.12 11:30

Kdybyste se radši než na velikost ptáka, dívaly na jiné vlastnosti, nemuselo by tolik z vás žít s lakomci, alkoholiky, sobci a nevěrníky. Jak to tady čtu, tak koukám, že je to priorita číslo jedna.

• Citovat
  • Upravit
káťa
11.6.12 11:37

Není to priorita číslo jedna, ale také nejde žít celý život s člověkem,se kterým mi to neklape v posteli…

• Citovat
  • Upravit
48576
11.6.12 11:37
@Anonymní píše:
Kdybyste se radši než na velikost ptáka, dívaly na jiné vlastnosti, nemuselo by tolik z vás žít s lakomci, alkoholiky, sobci a nevěrníky. Jak to tady čtu, tak koukám, že je to priorita číslo jedna.

proč se čertíš.Pro mě je třeba více priorit :lol: .Když napíšu peníze tak si to sice zase schytám ale jo i ty hrajou svou roly proto že z lásky se nenajíš :mrgreen:
Láska,sex,porozumění,finanční stránka,zvhled prostě chlap musí mít pět p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
11.6.12 11:52
@Anonymní píše:
Kdybyste se radši než na velikost ptáka, dívaly na jiné vlastnosti, nemuselo by tolik z vás žít s lakomci, alkoholiky, sobci a nevěrníky. Jak to tady čtu, tak koukám, že je to priorita číslo jedna.
Že by chlap? 8)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 11:57
@jullls píše: Že by chlap? 8)

Nene, jsem ženská, dokonce mám chlapa s normálním standartním vybavením, ale nebylo to to hlavní, na co jsem u něj koukala. Koukala jsem, jestli je na něj spoleh, jestli nelže, je pracovitý a nelítá za ženskýma a jaký je k dětem a to pro mě bylo hlavní. A když se tady člověk občas začte do diskuzí, ve kterých si ženské stěžujou, s kým to žijou, že nepomáhá, s dětma si nehraje, peníze nedává nebo je tluče nebo chlastá, pak se teda nedivím, že si toho nevšimly dřív, když vidím, co je ve vztahu podle většiny hlavní..

• Citovat
  • Upravit
jullls
11.6.12 12:00
@Anonymní píše:
Nene, jsem ženská, dokonce mám chlapa s normálním standartním vybavením, ale nebylo to to hlavní, na co jsem u něj koukala. Koukala jsem, jestli je na něj spoleh, jestli nelže, je pracovitý a nelítá za ženskýma a jaký je k dětem a to pro mě bylo hlavní. A když se tady člověk občas začte do diskuzí, ve kterých si ženské stěžujou, s kým to žijou, že nepomáhá, s dětma si nehraje, peníze nedává nebo je tluče nebo chlastá, pak se teda nedivím, že si toho nevšimly dřív, když vidím, co je ve vztahu podle většiny hlavní..

Ani u mě to nebylo to hlavní… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová