Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eva valoi píše:
@Kamča.dalmatinka A vždyť to má brouka v hlavě. Jestli vůbec to není výmysl, co by tady dělal chlap na fóru.
by ses divila.
Já znám tady dva .Jednoho skoro osobně a pak jsou tu dva zadaný tatínci a taky tady byla diskuze tatínku na MD a pak zde pár tatínku nabízeli i erotické služby
.
@Kamča.dalmatinka Ale jo, já taky o nějakých vím. Ale tohle mi připadá jako blbost, proč by nemohl mít manželku a děti. Akorát skuhrá a lituje se a pak se diví, že ho žádná nechce a svádí to na kamaráda.
@Kamča.dalmatinka píše:
by ses divila.Já znám tady dva .Jednoho skoro osobně a pak jsou tu dva zadaný tatínci a taky tady byla diskuze tatínku na MD a pak zde pár tatínku nabízeli i erotické služby
.
Jo?? fakt??
Muj je taky na MD-kam ho ma nasmerovat????
![]()
@mikitaa píše:
ja bych menila za nejakyho vybavenejsiho…pod 14 cm nebrat nic..i tech 14 s bidou..no ale uz covek aspon vi ze soulozi
Tak jsem se uprimne zasmala ![]()
Holky a to merite pred a nebo pri erekci? Pred se mi zda 12cm ok, ale pri teda sakra malo…
Příspěvek upraven 10.06.12 v 23:12
@jonatanka píše:
@eva valoi Taky si myslím, že Petr kecá, určitě má 13 cm v klidu.
Stav v klidu o ničem nevypovídá, tady se všichni samozřejmě baví o rozměrech v erekci
@Anonymní píše:
můj ex byl o polovičku drobnější než manžel, ale s výbavou přesně naopak, jako taky sním o větším a musím přiznat, že mindrák z toho manžel má, nevěří si a známostí moc neměl, ale snažíme se jak se dá, není to taková hrůza, hlavně je hodnej a miminko máme krásný, takže „na funkci živočicháře“ to vliv nemá, takže sice na velikosti záleží, ale taky na povaze, ex byl magor, i když v posteli kabrňák, tak co je lepší?
Já měla taky fajn chlapa,ale měl ho malýho…no a nemohla bych s ním být jen proto,že má super povahu. ![]()
@Tereza1986 píše:
Já měla taky fajn chlapa,ale měl ho malýho…no a nemohla bych s ním být jen proto,že má super povahu.
Otázka, .., je jasné že velikost docela rozhoduje ale kdyby si měla hodného chlapa s malým penisem tak mu ukážeš záda a vyměníš ho za hajzla co tě bude bít ale co potom když má ptáka loskutáka? ![]()
Příspěvek upraven 11.06.12 v 05:54
Kdybyste se radši než na velikost ptáka, dívaly na jiné vlastnosti, nemuselo by tolik z vás žít s lakomci, alkoholiky, sobci a nevěrníky. Jak to tady čtu, tak koukám, že je to priorita číslo jedna.
Není to priorita číslo jedna, ale také nejde žít celý život s člověkem,se kterým mi to neklape v posteli…
@Anonymní píše:
Kdybyste se radši než na velikost ptáka, dívaly na jiné vlastnosti, nemuselo by tolik z vás žít s lakomci, alkoholiky, sobci a nevěrníky. Jak to tady čtu, tak koukám, že je to priorita číslo jedna.
proč se čertíš.Pro mě je třeba více priorit
.Když napíšu peníze tak si to sice zase schytám ale jo i ty hrajou svou roly proto že z lásky se nenajíš ![]()
Láska,sex,porozumění,finanční stránka,zvhled prostě chlap musí mít pět p
@Anonymní píše:Že by chlap?
@jullls píše: Že by chlap?
Nene, jsem ženská, dokonce mám chlapa s normálním standartním vybavením, ale nebylo to to hlavní, na co jsem u něj koukala. Koukala jsem, jestli je na něj spoleh, jestli nelže, je pracovitý a nelítá za ženskýma a jaký je k dětem a to pro mě bylo hlavní. A když se tady člověk občas začte do diskuzí, ve kterých si ženské stěžujou, s kým to žijou, že nepomáhá, s dětma si nehraje, peníze nedává nebo je tluče nebo chlastá, pak se teda nedivím, že si toho nevšimly dřív, když vidím, co je ve vztahu podle většiny hlavní..
@Anonymní píše:
Nene, jsem ženská, dokonce mám chlapa s normálním standartním vybavením, ale nebylo to to hlavní, na co jsem u něj koukala. Koukala jsem, jestli je na něj spoleh, jestli nelže, je pracovitý a nelítá za ženskýma a jaký je k dětem a to pro mě bylo hlavní. A když se tady člověk občas začte do diskuzí, ve kterých si ženské stěžujou, s kým to žijou, že nepomáhá, s dětma si nehraje, peníze nedává nebo je tluče nebo chlastá, pak se teda nedivím, že si toho nevšimly dřív, když vidím, co je ve vztahu podle většiny hlavní..
Ani u mě to nebylo to hlavní… ![]()