Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
10.6.12 17:20
@Anonymní píše:
Moje prsa po kojení? Škoda mluvit :lol: Si můžem s přítelem hodit mašli spolu :lol: :P
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
muffinka89
10.6.12 17:21

Můj ex když se poprve vsléknul tak nebylo vidět vůbec nic-jen porost :lol: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.12 17:23
@sieta.m píše:
Tak jak to tady čtu, tak chlapi s malým či menším penisem se můžou jít oběsit, když sklidí jen výsměch. Já mám zase malá prsa, v pubertě se našlo pár idiotů, co to komentovali a chtěli mě sesměšnit, ale v dospělosti jsem zjistila, že je spooousta chlapům, kterým se to líbí či kterým to neva.

Hele tady nejde o výsměch, hold každá máme jinou pipku :mrgreen: , tak jak chlapy penis a některé hold malej vyhovuje a některá ho ani necítí a pak tě prostě to vzrušení přejde, podle mě, aby vztah fungoval, tak musí fungovat i po sexuální stránce toď vše.

• Citovat
  • Upravit
4986
10.6.12 17:27

Já si myslím, že víc než na délce záleží na průměru. Moje sexuální zkušenosti nejsou nikterak bohaté. První partner odhaduju tak 13 cm, druhý na délku možná malinko víc, ale měl takovou hubenou hadičku a bylo to o ničem. Současně manžel je zase na nějakých 13 cm průměr slušný, většinou si po sexu nemůžu dřepnout, protože mě „to“ táhne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
10.6.12 17:28
@Anonymní píše:
Hele tady nejde o výsměch, hold každá máme jinou pipku :mrgreen: , tak jak chlapy penis a některé hold malej vyhovuje a některá ho ani necítí a pak tě prostě to vzrušení přejde, podle mě, aby vztah fungoval, tak musí fungovat i po sexuální stránce toď vše.

tak s tím souhlasím, že sex je důležitý

• Citovat
  • Upravit
48576
10.6.12 17:32
@sieta.m píše:
Asi je s ním šťastná, kdyžjsou spolu, co myslíš.. :think:

to určitě.Já bych za určitých podmínek taky s takovim mužem zustala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.6.12 17:33

siest a chlapi jsou jiný?taky ti řeknou máš malé kozy,velké kozy a ani nechci slyšet co řeší když to neslyšíme :lol: .Určitě to není výsměch jen zhodnocení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr84
10.6.12 17:45

Já mám taky malý penis (asi 13cm na délku a 4.5 cm na šířku) a všechny ženy se se mnou kvůli tomu rozešly. Víte, to si můžete vymyslet výmluvu jakou chcete, ale chlap to prostě intuitivně vycítí, že rozchod je kvůli penisu (hlavně díky reakcím při prvním sexu). Ale už jsem se smířil s tím, že já prostě nikdy nepoznám, jaké to je milovat a být milován, nikdy nebudu mít ženu, děti a rodinu…Ale můj život pro to není horší, naopak - myslím si, že po tom, co jsem se s tím smířil, už je to jenom lepší! Užívám života, vzdělávám se, kochám se krásou světa, uměním, hudbou a na to, že by mi něco chybělo už si ani nevzpomenu! Jasně, občas mne mrzí, že na tohle všechno tady budu navěky sám, ale co už, člověk nemůže mít vše :)

• Citovat
  • Upravit
4034
10.6.12 17:57

To máš jak já s tím mojím. :) Nejlepší je asi pozice v sedě, kdy chlap sedí na kraji postele, trochu rozkročený, žena na něm, drží se ho za krkem.. tak se to tam tak nějak zapasuje co nejvíc.. :D Případně žena na posteli na kraji, nožky nahoru a chlap kleční na zemi u ní.. odzkoušeno, spokojenost.. :oops: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
10.6.12 17:58

@Petr84 tohle mi nějak nepřijde jako reálný příběh, ale budiž :D Jen je otázkou, jestli tvůj pocit, že „ho máš malého“ nezahaluje v tvé mysli jiné nešvary, které ve finále rozchody způsobují :think: Osobně za malý penis označuju něco, co jsem v životě neviděla, ale říkala mi o tom jedna známá. Prý se jednou potkala s pánem, který ho „v plném nasazení“ měl velký jako zapalovač. To byl opravdu chudák. Tvé rozměry by například pro mě byly naprosto dostačující. Jak jsem už psala výš, můj manžel je na tom obdobně a vyhovuje mi ;) Zkus zapracovat na svém negativním myšlení a třeba budeš překvapen, že ne každá žena jde po „černoších“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.6.12 17:58
@sieta.m píše:
Tak jak to tady čtu, tak chlapi s malým či menším penisem se můžou jít oběsit, když sklidí jen výsměch. Já mám zase malá prsa, v pubertě se našlo pár idiotů, co to komentovali a chtěli mě sesměšnit, ale v dospělosti jsem zjistila, že je spooousta chlapům, kterým se to líbí či kterým to neva.

Také jsem nabyla dojmu, že všichni svobodní chlapi ho mají malého. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
10.6.12 18:07

tak muj manzel ma take mensiho a ja jsem spokojena. muj ex mel mega a stalo to teda za hov.no. podle me plati, ze na velikosti nezalezi, jde o to, co s tim majitel dovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.6.12 18:22

Petře to je podle mě hloupost zustat sám.Je spousta žen co má rádo menšího a nebo maj gynekologický problém a jiného než malého nesnesou.Sama mám kamarádku která si právě hledá partnery s malim proto že jí to jinak bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.6.12 18:46

Souhlas.
Muj ex byl mamut a Auuu,never more.....
Ted je to akorat a to je super :pankac: :mrgreen: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
10.6.12 18:51
@Anonymní píše:
No.....dámy! :o) Já mám 7mi měsíční dcerku… s přítelem spolu žijeme dva roky, pracuje,ale jako hobby má vzpírání a kulturistiku, jako je to kus chlapa a každá moje kamarádka si myslí jakýho má v kalhotech čmeláka a ono prd… tak 6cm když spí… a trochu povyroste při vzrušení… no! Ale dceru máme pěknou :potlesk: :jazyk:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová