Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hadí ocásek po takových slovech z úst muže bych se asi dost vyděsila a vzala roha
Ale zase na tebe taky mohl vytáhnout 30 cenťáků a to by bylo podle mě ještě horší ![]()
@Hadí ocásek píše:
Nemusí bejt velkej-stačí, když je dlouhej a tlustej.
Tak to teda ne, jen ne dlouhej!! JAU:-P
No, to je pravda… V tý době by mě asi 30 cm vyděsilo ještě víc
![]()
@farska píše:
Tak to teda ne, jen ne dlouhej!! JAU:-P
tak dlouhej nemyslim půl metru samozřejmě
to už je k ničemu ještě víc než ten mini
Holky, jestli se teda můžu zeptat (kdo nechce, stejně neodpoví
), co vy a vaginální orgasmus? Tady jedna pisatelka to nakousla… Tak mě jen zajímá jestli i někdo jinej odtud patří k těm šťastnejm, který ho mají, stejně jako já ![]()
@Hadí ocásek já to nakousla a musím říct, že patřím k táboru těch méně šťastných a ve svém okolí mám kamarádek takto „zaměřených“ víc. Ale poradíme si i tak ![]()
no, to já mam jinej problém… přítel občas nabyde tušení, že by mě u toho měl dráždit i rukou…a to se pak jaksi nedá uplně dobře vydržet…
![]()
@anonymka111 píše:
Za mě teda na velikosti nezáleží. spíš je to o průměru.
Měla jsem chlapa a ten ho měl 8 cm, ale do průměru jak kabanos (nevím kolik má kabanos, ale ten ho měl skoro 5 cm širokýho a cítila jsem toho mnohem, ale mnohem víc než u frajera s 25 (vlastnoručně přeměřeno) .. Ten „velikán“ měl průměr ani ne 3 cm.. Ve výsledku mě to kdesi v hloubi bolelo - píchalo, ale požitek ze sexu žádný..
Mě spíš přijde, že chlapi nad 18 cm s tim vůbec nic neuměj
![]()
a proto tomu někteří říkají píchání…
@Hadí ocásek tak to je přesně to, co mi při milování s manželem dělá dobře. A kupodivu zvládá to stejně dobře jako moje pravá ruka, což je kupodivu
Jen by ho to teda mohlo napadnout častěji
Teď co jsem těhotná, tak na nějaké užívání si sexu nejsem, tak na tom třeba zamakáme až se děti odstěhují z domu
![]()
@Hadí ocásek Já ti to řeknu asi tak - s ex jsem byla 6 let a nikdy jsem vaginální orgasmus neměla. Až s manželem a ne teda pokaždý, ale sem tam se poštěstí. Takže jsem ráda, že vím, že nějakej takovej orgasmus taky existuje. Asi to manžel opravdu dobře umí, nebo je to tím, že jsem tak zamilovaná, takže si to víc užívám. ![]()
Jak už tady mnohokrát padlo, každá jsme jiná a každé z nás také něco jiného vyhovuje. Mnohé zdejší reakce a postřehy mě však poměřně překvapily. Jistě, každý máme jiné priority, ale malý penis jako JEDINÝ důvod k rozchodu může mít dle mého názoru jedině člověk, který partnera dostatečně nemiluje a neusiluje s ním o vážný vztah či rodinu. Takže za sebe - pokud jde o lásku, pak na velikosti nezáleží. Navíc - osobně si myslím, že mnohem větším „problémem“ může být nadměrně vyvinutý, co vás trhá zaživa. Ale jak jsem psala, každá jsme jiná..
@Shagia píše:
Jak už tady mnohokrát padlo, každá jsme jiná a každé z nás také něco jiného vyhovuje. Mnohé zdejší reakce a postřehy mě však poměřně překvapily. Jistě, každý máme jiné priority, ale malý penis jako JEDINÝ důvod k rozchodu může mít dle mého názoru jedině člověk, který partnera dostatečně nemiluje a neusiluje s ním o vážný vztah či rodinu. Takže za sebe - pokud jde o lásku, pak na velikosti nezáleží. Navíc - osobně si myslím, že mnohem větším „problémem“ může být nadměrně vyvinutý, co vás trhá zaživa. Ale jak jsem psala, každá jsme jiná..
Amen.
@Hadí ocásek píše:
Holky, jestli se teda můžu zeptat (kdo nechce, stejně neodpoví), co vy a vaginální orgasmus? Tady jedna pisatelka to nakousla… Tak mě jen zajímá jestli i někdo jinej odtud patří k těm šťastnejm, který ho mají, stejně jako já
Já ho mívám docela často bych řekla ,přítel prostě ví jak na to
![]()