Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ArankaC.
15.6.12 12:13

@1simona1 :lol: Tož já už tež nějak stárnu a to jsem si myslela, že jsem dost „in“. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2827
15.6.12 12:45
@Petr84 píše:
Tak to je jasné, že je to málo. Ale to zkus spíše vysvětlit těm, kteří na moje příspěvky odepisují ve stylu „keci v kleci“, nebo že se lituji a podobně :mrgreen:

No vidíš mě třeba přijde akorát kolem 15cm…jinak už si člověk musí dávat docela pozor aby to nebolelo a zbytečně se tak rozptyluje :mrgreen:
Takže tak za mě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.6.12 14:21
@ArankaC. píše:
@1simona1 :lol: Tož já už tež nějak stárnu a to jsem si myslela, že jsem dost „in“. :mrgreen:

Nojo, aby sme se šli zahrabat a nevylejzat mezi tu modernizaci co vládne v sexu :cert: :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
15.6.12 14:24
@Petr84 píše:
Tak to je jasné, že je to málo. Ale to zkus spíše vysvětlit těm, kteří na moje příspěvky odepisují ve stylu „keci v kleci“, nebo že se lituji a podobně :mrgreen:

Ale to je asi individuální. Určitě se najde nějaká, které bude tvoje velikost vyhovovat. Hlavně z toho neměj mindrák, je to hodně i o sebevědomí :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
15.6.12 14:34
@Petr84 píše:

Tak já bych to tak černě neviděla. Každá ženská je jiná, stejně jako je jinej každej chlap. Já bych v sobě třeba nějakých 20cm nesnesla. Co s tím? Akorát to pak bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.6.12 14:35
@giraffe11 píše:
Tak já bych to tak černě neviděla. Každá ženská je jiná, stejně jako je jinej každej chlap. Já bych v sobě třeba nějakých 20cm nesnesla. Co s tím? Akorát to pak bolí…

A navíc jak už tu bylo více krát zmíněno, tak hlavně je hrubka a to má pan Petr luxusní :potlesk: :potlesk: :potlesk: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.6.12 14:36
@giraffe11 píše:
Tak já bych to tak černě neviděla. Každá ženská je jiná, stejně jako je jinej každej chlap. Já bych v sobě třeba nějakých 20cm nesnesla. Co s tím? Akorát to pak bolí…

A navíc se to nevleze celé ani do pusy :oops: :oops:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
15.6.12 14:38

@1simona1 No asi tak. :palec: Už jsem to tu dřív psala, že jeden můj přítel ho měl sice dlouhýho dost, ale malej průměr a sex s ním stál za h***o. Takže myslím, že Petr není úplně ztracený případ. :)

:D To je taky pravda - to je nepraktický. :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.12 14:39

Tak dle mého nezáleží ani tak na délce jako na průměru. Můj přítel ho má 16cm, ale průměr 6cm, takže to fakt jako vyplňuje hooodně :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.6.12 14:41
@giraffe11 píše:
@1simona1 No asi tak. :palec: Už jsem to tu dřív psala, že jeden můj přítel ho měl sice dlouhýho dost, ale malej průměr a sex s ním stál za h***o. Takže myslím, že Petr není úplně ztracený případ. :):D To je taky pravda - to je nepraktický. :D :oops:

Taky jsem dkysi měla kluka co ho měl dlouhýho alae fakt takové teňóučké že kdyby nepoužíval ruce tak z toho nic nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.6.12 14:42
@JayLee píše:
a co jako delal tema rukama? 8o :roll: :think: :nevim: :lol: :D

Vyplňoval prázdnotu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
15.6.12 14:49
@svecovaveru píše:
Tak dle mého nezáleží ani tak na délce jako na průměru. Můj přítel ho má 16cm, ale průměr 6cm, takže to fakt jako vyplňuje hooodně :oops: :lol:
šmarjápanno, vy jim je fakt měříte, já se picnu. K čemu to je?
  • Citovat
  • Upravit
ArankaC.
15.6.12 14:49

@1simona1 Vleze, ale skončí až v krku, nechtěla bych. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
24603
15.6.12 14:50
@ArankaC. píše:
@1simona1 Vleze, ale skončí až v krku, nechtěla bych. :lol: :lol: :lol:

No, to by byla moje smrt asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.12 14:53
@sieta.m píše: šmarjápanno, vy jim je fakt měříte, já se picnu. K čemu to je?

To už je dávno :lol: před 4 lety. To jsme ještě byli mladí.
Ale já metr nepotřebuju - porovnávám podle ruky a vzhledem k tomu, že mám hojné zkušenosti, tak vím jak jaká velikost vypadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová