Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petr84 píše:
Tak to je jasné, že je to málo. Ale to zkus spíše vysvětlit těm, kteří na moje příspěvky odepisují ve stylu „keci v kleci“, nebo že se lituji a podobně
No vidíš mě třeba přijde akorát kolem 15cm…jinak už si člověk musí dávat docela pozor aby to nebolelo a zbytečně se tak rozptyluje ![]()
Takže tak za mě ![]()
@ArankaC. píše:
@1simona1Tož já už tež nějak stárnu a to jsem si myslela, že jsem dost „in“.
Nojo, aby sme se šli zahrabat a nevylejzat mezi tu modernizaci co vládne v sexu
![]()
@Petr84 píše:
Tak to je jasné, že je to málo. Ale to zkus spíše vysvětlit těm, kteří na moje příspěvky odepisují ve stylu „keci v kleci“, nebo že se lituji a podobně
Ale to je asi individuální. Určitě se najde nějaká, které bude tvoje velikost vyhovovat. Hlavně z toho neměj mindrák, je to hodně i o sebevědomí
![]()
@Petr84 píše:
Tak já bych to tak černě neviděla. Každá ženská je jiná, stejně jako je jinej každej chlap. Já bych v sobě třeba nějakých 20cm nesnesla. Co s tím? Akorát to pak bolí…
@giraffe11 píše:
Tak já bych to tak černě neviděla. Každá ženská je jiná, stejně jako je jinej každej chlap. Já bych v sobě třeba nějakých 20cm nesnesla. Co s tím? Akorát to pak bolí…
A navíc jak už tu bylo více krát zmíněno, tak hlavně je hrubka a to má pan Petr luxusní
![]()
@giraffe11 píše:
A navíc se to nevleze celé ani do pusy
![]()
@1simona1 No asi tak.
Už jsem to tu dřív psala, že jeden můj přítel ho měl sice dlouhýho dost, ale malej průměr a sex s ním stál za h***o. Takže myslím, že Petr není úplně ztracený případ. ![]()
To je taky pravda - to je nepraktický.
![]()
Tak dle mého nezáleží ani tak na délce jako na průměru. Můj přítel ho má 16cm, ale průměr 6cm, takže to fakt jako vyplňuje hooodně
![]()
@giraffe11 píše:
@1simona1 No asi tak.Už jsem to tu dřív psala, že jeden můj přítel ho měl sice dlouhýho dost, ale malej průměr a sex s ním stál za h***o. Takže myslím, že Petr není úplně ztracený případ.
To je taky pravda - to je nepraktický.
![]()
Taky jsem dkysi měla kluka co ho měl dlouhýho alae fakt takové teňóučké že kdyby nepoužíval ruce tak z toho nic nemám ![]()
@JayLee píše:
a co jako delal tema rukama?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vyplňoval prázdnotu
![]()
@svecovaveru píše:šmarjápanno, vy jim je fakt měříte, já se picnu. K čemu to je?
Tak dle mého nezáleží ani tak na délce jako na průměru. Můj přítel ho má 16cm, ale průměr 6cm, takže to fakt jako vyplňuje hooodně![]()
@sieta.m píše: šmarjápanno, vy jim je fakt měříte, já se picnu. K čemu to je?
To už je dávno
před 4 lety. To jsme ještě byli mladí.
Ale já metr nepotřebuju - porovnávám podle ruky a vzhledem k tomu, že mám hojné zkušenosti, tak vím jak jaká velikost vypadá ![]()
@1simona1
Tož já už tež nějak stárnu a to jsem si myslela, že jsem dost „in“.