Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
12.6.12 18:27
@JayLee píše:
já mivam i orgasmus ve snu a to v posledni dobe docela casto :think: proste spim a proziju ho jako by to bylo v realu i mokro pak kdyz se probudim, tak mam fest :kytka: ale mam radsi vaginalni a podstatne castejc - radsi nez venkovni 8)

A venkovní orgasmus je podle mě kratší, tedy aspoň u mně, to jak už cuká všechno tak to není dobré :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.6.12 18:53
@JayLee píše:
jooo SImi tak ten samej pocit jsem mela a predevcirem taky :kytka: :mrgreen:

Ale je to jinak žůžo :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.6.12 20:23
@JayLee píše: :palec: :palec: me s ena tom libi ze je to naprosto necekany neplanovany a spontani a nikdy nevis, kdy to zase prijde ;)

Asi tak, jen nesmíš usnout v společnosti druhých :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.6.12 21:02
@Hadí ocásek píše:
Holky, jestli se teda můžu zeptat (kdo nechce, stejně neodpoví :D ), co vy a vaginální orgasmus? Tady jedna pisatelka to nakousla… Tak mě jen zajímá jestli i někdo jinej odtud patří k těm šťastnejm, který ho mají, stejně jako já :jazyk:
:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.6.12 21:03

A ohledne velikosti penisu…zustala jsem s prumerem a jsem spokojena :mrgreen:
A zazila jsem vysokeho nadherneho chlapa a kdyz si sundal trencle tak jsem musel ajit pro lupu, ale sikovnej byl to zase jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
13.6.12 05:46
@Weru píše:
A ohledne velikosti penisu…zustala jsem s prumerem a jsem spokojena :mrgreen:
A zazila jsem vysokeho nadherneho chlapa a kdyz si sundal trencle tak jsem musel ajit pro lupu, ale sikovnej byl to zase jo :mrgreen:

my jsme kdysi dávno hráli já, ex a parta flašku na svlékání a jeden kluk, mohlo mu být hrubě přes dvacet, jako, každý chlap měl vybavení ale schovával si ho :lol: a jak se ten dotyčný svléknul tak my všichni koukali jako že inam a dusili smích, pn byl rozvalený jak by tam měl koňský… a kde nic tu nic, je cosi málo vykukovalo s pod ohromnýho ochlupení 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
byl tam aj s galánkou a jak sme šli nad ránem každý spát tak ti dva si to rozdávali a tá řvala a já fakt nevím nad čím, opravdu tam neměl nic ale asi to hooooooooooooooodně uměl v posteli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a já se teď po ránu zas rozepsala :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
13.6.12 07:20
@1simona1 píše:
my jsme kdysi dávno hráli já, ex a parta flašku na svlékání a jeden kluk, mohlo mu být hrubě přes dvacet, jako, každý chlap měl vybavení ale schovával si ho :lol: a jak se ten dotyčný svléknul tak my všichni koukali jako že inam a dusili smích, pn byl rozvalený jak by tam měl koňský… a kde nic tu nic, je cosi málo vykukovalo s pod ohromnýho ochlupení 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
byl tam aj s galánkou a jak sme šli nad ránem každý spát tak ti dva si to rozdávali a tá řvala a já fakt nevím nad čím, opravdu tam neměl nic ale asi to hooooooooooooooodně uměl v posteli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a já se teď po ránu zas rozepsala :cert: :cert:

Tak pokud měl ochlupení deset cenťáků dlouhý, a pak mu to ještě narostlo, tak se vůbec, ale vůbec nedivím, že ta chalanka tak řvala!! :mrgreen: :P

PS: Nějaká epidemie orgasmických snů tadyk, nebo coto vidí oko mé, šilhavé?? :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4817
13.6.12 10:17

Nečetla jsem teda celou diskusi, ale pro mě je ideální 18-20cm, mám vyzkoušeno :-D. 13 cm je málo, i když samo záleží, co s ním dotyčný umí atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.6.12 12:52
@1simona1 píše:
byl tam aj s galánkou a jak sme šli nad ránem každý spát tak ti dva si to rozdávali a tá řvala a já fakt nevím nad čím, opravdu tam neměl nic ale asi to hooooooooooooooodně uměl v posteli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a já se teď po ránu zas rozepsala :cert: :cert:
:lol: :lol: :lol: :lol: vykouklo cosi z ooobrovskyho ochlupeni :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
13.6.12 13:21

@Petronilla Mi netvď, že by po prvním sexu dostal kopačky, protože má krátkého. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4817
13.6.12 14:41

@ArankaC. Tak asi bych mu to neřekla natvrdo, ale řekla bych něco jako, že se k sobě nehodíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.6.12 14:52

Kdysi se rikalo : Rodina, zaklad statu. Ja rikam sex ( penis) zaklad rodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
13.6.12 14:53
@Weru píše:
Kdysi se rikalo : Rodina, zaklad statu. Ja rikam sex ( penis) zaklad rodiny :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
24603
13.6.12 15:09
@etatinek píše:
Tak pokud měl ochlupení deset cenťáků dlouhý, a pak mu to ještě narostlo, tak se vůbec, ale vůbec nedivím, že ta chalanka tak řvala!! :mrgreen: :PPS: Nějaká epidemie orgasmických snů tadyk, nebo coto vidí oko mé, šilhavé?? :think: :nevim:

třeba ho nechtěla urazit :lol: :lol: :lol:
jo jo dobře vidí oko Tvé :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
13.6.12 15:09
@Weru píše: :lol: :lol: :lol: :lol: vykouklo cosi z ooobrovskyho ochlupeni :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová