Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JayLee píše:
já mivam i orgasmus ve snu a to v posledni dobe docela castoproste spim a proziju ho jako by to bylo v realu i mokro pak kdyz se probudim, tak mam fest
ale mam radsi vaginalni a podstatne castejc - radsi nez venkovni
A venkovní orgasmus je podle mě kratší, tedy aspoň u mně, to jak už cuká všechno tak to není dobré
![]()
@JayLee píše:
jooo SImi tak ten samej pocit jsem mela a predevcirem taky![]()
Ale je to jinak žůžo
![]()
@JayLee píše:![]()
me s ena tom libi ze je to naprosto necekany neplanovany a spontani a nikdy nevis, kdy to zase prijde
Asi tak, jen nesmíš usnout v společnosti druhých
![]()
@Hadí ocásek píše:
Holky, jestli se teda můžu zeptat (kdo nechce, stejně neodpoví), co vy a vaginální orgasmus? Tady jedna pisatelka to nakousla… Tak mě jen zajímá jestli i někdo jinej odtud patří k těm šťastnejm, který ho mají, stejně jako já
A ohledne velikosti penisu…zustala jsem s prumerem a jsem spokojena ![]()
A zazila jsem vysokeho nadherneho chlapa a kdyz si sundal trencle tak jsem musel ajit pro lupu, ale sikovnej byl to zase jo ![]()
@Weru píše:
A ohledne velikosti penisu…zustala jsem s prumerem a jsem spokojena
A zazila jsem vysokeho nadherneho chlapa a kdyz si sundal trencle tak jsem musel ajit pro lupu, ale sikovnej byl to zase jo
my jsme kdysi dávno hráli já, ex a parta flašku na svlékání a jeden kluk, mohlo mu být hrubě přes dvacet, jako, každý chlap měl vybavení ale schovával si ho
a jak se ten dotyčný svléknul tak my všichni koukali jako že inam a dusili smích, pn byl rozvalený jak by tam měl koňský… a kde nic tu nic, je cosi málo vykukovalo s pod ohromnýho ochlupení
![]()
byl tam aj s galánkou a jak sme šli nad ránem každý spát tak ti dva si to rozdávali a tá řvala a já fakt nevím nad čím, opravdu tam neměl nic ale asi to hooooooooooooooodně uměl v posteli
a já se teď po ránu zas rozepsala
![]()
@1simona1 píše:
my jsme kdysi dávno hráli já, ex a parta flašku na svlékání a jeden kluk, mohlo mu být hrubě přes dvacet, jako, každý chlap měl vybavení ale schovával si hoa jak se ten dotyčný svléknul tak my všichni koukali jako že inam a dusili smích, pn byl rozvalený jak by tam měl koňský… a kde nic tu nic, je cosi málo vykukovalo s pod ohromnýho ochlupení
![]()
![]()
![]()
byl tam aj s galánkou a jak sme šli nad ránem každý spát tak ti dva si to rozdávali a tá řvala a já fakt nevím nad čím, opravdu tam neměl nic ale asi to hooooooooooooooodně uměl v posteli![]()
![]()
![]()
Tak pokud měl ochlupení deset cenťáků dlouhý, a pak mu to ještě narostlo, tak se vůbec, ale vůbec nedivím, že ta chalanka tak řvala!!
![]()
PS: Nějaká epidemie orgasmických snů tadyk, nebo coto vidí oko mé, šilhavé??
![]()
Nečetla jsem teda celou diskusi, ale pro mě je ideální 18-20cm, mám vyzkoušeno
. 13 cm je málo, i když samo záleží, co s ním dotyčný umí atd…
@1simona1 píše:
my jsme kdysi dávno hráli já, ex a parta flašku na svlékání a jeden kluk, mohlo mu být hrubě přes dvacet, jako, každý chlap měl vybavení ale schovával si hoa jak se ten dotyčný svléknul tak my všichni koukali jako že inam a dusili smích, pn byl rozvalený jak by tam měl koňský… a kde nic tu nic, je cosi málo vykukovalo s pod ohromnýho ochlupení
![]()
![]()
![]()
byl tam aj s galánkou a jak sme šli nad ránem každý spát tak ti dva si to rozdávali a tá řvala a já fakt nevím nad čím, opravdu tam neměl nic ale asi to hooooooooooooooodně uměl v posteli![]()
![]()
![]()
@Petronilla Mi netvď, že by po prvním sexu dostal kopačky, protože má krátkého. ![]()
@ArankaC. Tak asi bych mu to neřekla natvrdo, ale řekla bych něco jako, že se k sobě nehodíme ![]()
Kdysi se rikalo : Rodina, zaklad statu. Ja rikam sex ( penis) zaklad rodiny ![]()
@etatinek píše:
Tak pokud měl ochlupení deset cenťáků dlouhý, a pak mu to ještě narostlo, tak se vůbec, ale vůbec nedivím, že ta chalanka tak řvala!!![]()
PS: Nějaká epidemie orgasmických snů tadyk, nebo coto vidí oko mé, šilhavé??
![]()
třeba ho nechtěla urazit
![]()
jo jo dobře vidí oko Tvé
![]()