Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
11.6.12 12:08

Ani u mě není pinďour to hlavní, ale jde to ruku v ruce s těmi ostatními vlastnostmi, které jsi jmenovala…

Ale pokud bude partner úplně nej povahově a nedokáže mě vůbec sex. vzrušit a uspokojit, tak ten vztah stejně půjde časem do kytek.

Ale to je jen můj přístup, ženská, která na to třeba moc není (a že jich je taky hodně), to může vidět úplně jinak a vadit jí to nemusí.

• Citovat
  • Upravit
jullls
11.6.12 12:14
@káťa píše:
Ani u mě není pinďour to hlavní, ale jde to ruku v ruce s těmi ostatními vlastnostmi, které jsi jmenovala…

Ale pokud bude partner úplně nej povahově a nedokáže mě vůbec sex. vzrušit a uspokojit, tak ten vztah stejně půjde časem do kytek.

Ale to je jen můj přístup, ženská, která na to třeba moc není (a že jich je taky hodně), to může vidět úplně jinak a vadit jí to nemusí.

Pinďour! Nejhorší slovo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4986
11.6.12 12:54

Tak já hodím ještě další téma do pranice. Statisticky jen asi 4% žen dosáhnou vaginálního orgasmu při „běžné souloži“. Já patřím k těm, které orgasmus z přirážení, ať už v jakékoliv poloze, nemají a mít nebudou. Pak by mi i chlápek s 20 cm byl k ničemu :nevim: Mých domácích 13 cm hodnotím jako pro mě ideálních a plně dostačujících. Jak už bylo zmíněno - asi ji mám prostě malou :D Manžel je přesvědčen, že „ho“ malého má a věřím, že občas z toho mohl být deprimovaný. Mě to takhle vyhovuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
11.6.12 12:58
@hartiepa píše:
Tak já hodím ještě další téma do pranice. Statisticky jen asi 4% žen dosáhnou vaginálního orgasmu při „běžné souloži“. Já patřím k těm, které orgasmus z přirážení, ať už v jakékoliv poloze, nemají a mít nebudou. Pak by mi i chlápek s 20 cm byl k ničemu :nevim: Mých domácích 13 cm hodnotím jako pro mě ideálních a plně dostačujících. Jak už bylo zmíněno - asi ji mám prostě malou :D Manžel je přesvědčen, že „ho“ malého má a věřím, že občas z toho mohl být deprimovaný. Mě to takhle vyhovuje :nevim:

Můj partner neustále vykládá jak ho má malýho apod. No jo no, chlapy ;) Sama jsem orgasmus nikdy neměla při sexu.......přijde mi to nemožný nebo bych musela souložit tak hodinu :potlesk: :D Jazýček to je něco jiného :P :lol:

• Citovat
  • Upravit
48576
11.6.12 13:01
@Anonymní píše:
s chlapem s menší výbavou je potřeba víc fantazie a třeba i nějaký pomůcky, ten můj sám a dobrovolně (bylo to překvapení) koupil vibrátor

no asi to moc pestré nemáte vid že to píšeš jako svátost?Vibrátor je snad to nejmenší. ;) osobně preferuju i jiné hračky a hlavně čim víc tim líp :P kuličky,pumpičky,nástavce,oblečky to vše patří podle mě k sexu i když je dost velkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
11.6.12 13:13
@Kamča.dalmatinka píše:
no asi to moc pestré nemáte vid že to píšeš jako svátost?Vibrátor je snad to nejmenší. ;) osobně preferuju i jiné hračky a hlavně čim víc tim líp :P kuličky,pumpičky,nástavce,oblečky to vše patří podle mě k sexu i když je dost velkej

Tý jó, to já bych mojeho na pomůcky neukecala nikdy :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
11.6.12 13:14
@Kamča.dalmatinka píše:
no asi to moc pestré nemáte vid že to píšeš jako svátost?Vibrátor je snad to nejmenší. ;) osobně preferuju i jiné hračky a hlavně čim víc tim líp :P kuličky,pumpičky,nástavce,oblečky to vše patří podle mě k sexu i když je dost velkej

To je věc názoru, mně třeba zrovna erotické oblečky přijdou k smíchu, zvlášť na chlapech :)

• Citovat
  • Upravit
4441
11.6.12 13:17
@1simona1 píše:
Tý jó, to já bych mojeho na pomůcky neukecala nikdy :cert: :cert: :cert:

Jo, já bych toho svýho taky nepřemluvila. Na tohle je trochu konzervativní. I když, občas by to rozhodně chtělo něčím oživit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.6.12 13:25

a ten muj je zas pomuckovej král :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
11.6.12 13:45

@jullls jestli oni ti chlapi, kteří jsou si v tomhle ohledu nejistí, nechtějí jenom povzbudit a do zblbnutí opakovat „nemáš ho malého, je perfektní“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
11.6.12 13:46
@hartiepa píše:
@jullls. emimino. cz/profil/jullls/ jestli oni ti chlapi, kteří jsou si v tomhle ohledu nejistí, nechtějí jenom povzbudit a do zblbnutí opakovat „nemáš ho malého, je perfektní“ :lol:

I to je možný :potlesk: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
4986
11.6.12 13:48

K těm pomůckám mě naprosto od věci napadl vtip, snad pobaví i vás:
Manželka přiběhne do obýváku celá rozrušená a na manžela div nekřičí: „Karle, uklízela jsem v pokoji toho našeho kluka a on snad není normální! Ve skříni má pouta, řetězy, takovou tu latexovou kuklu na zip… On je snad sado-masochista. No co s tím budeme dělat?!“ Manžel se zamyslí a klidným hlasem pronese „Výprask by asi k ničemu nebyl…“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
11.6.12 13:51
@hartiepa píše:
K těm pomůckám mě naprosto od věci napadl vtip, snad pobaví i vás:
Manželka přiběhne do obýváku celá rozrušená a na manžela div nekřičí: „Karle, uklízela jsem v pokoji toho našeho kluka a on snad není normální! Ve skříni má pouta, řetězy, takovou tu latexovou kuklu na zip… On je snad sado-masochista. No co s tím budeme dělat?!“ Manžel se zamyslí a klidným hlasem pronese „Výprask by asi k ničemu nebyl…“ :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
11.6.12 14:27

Dobré odpoledne dámy.. Tož taky přispěju se svojí trochou do mlýna… Přítel, se kterym jsem strávila 7 let, ho měl velkýho, ale asi jsem byla ve věku, kdy jsem si tyhle činnosti moc neužívala… Tak jsem ho dost zanedbávala… Ale jak se to tak občas přihodí, rozešli jsme se a já se konečně chystala vybouřit s novou známostí.. Všechno šlo pěkně jako po másle, oba jsme byli poprvý natěšený… atmosféra se dala ukrajovat… Už se chýlilo k akci a já uslyšela z jeho úst větu-Neni tak velkej jak bys čekala… No, asi si dokážete přestavit, jak se jenom tou větou ta atmosféra rozpustila… Tak jsem dělala jako že nic… Ale on nebyl ani tak malej jak bych čekala… Jestli měl 8 cm… A ještě takovou tyčku… Byl to hodnej kluk, ale nevyšlo to… (dneska to beru s humorem, ono už je to celkem dlouho…).Ono fakt asi záleží trochu na velikosti… A možná že někomu ne…
No a současnej přítel-akorát a hlavně umí! a to se cení nejvíc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
11.6.12 14:28

Nemusí bejt velkej-stačí, když je dlouhej a tlustej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová