Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sieta.m
Jo já taky jsem nad tím zrovna přemýšlela, jak to můžou tak odhadnout, představím si vášnivou scénu, kterou přeruší měření pravítkem a mám dost.
![]()
@Anonymní píše:
@Petronilla![]()
![]()
Když se podíváš na českou verzi Wikipedie, tak zjistíš, že penis nad 17,4 cm podotýkám při vzrušení je vysoký naprůměr, jakého dosahují jen 2,5 % mužů. Chceš mi tvrdit, že zrovna ty máš na ně štěstí nebo je dokonce vyhledáváš a podle toho si vybíráš partnera, hmm???
To musím říct přítelovi:DBude radost:DPořád doma poslouchám jak ho má malýho
@JayLee píše:
on taťka meni nejen barvu očí ale i barvu lofáska pac kdyz prej uvidi peknou profilovku, tak mu zacne cukat splávek v a zčervená v tvářích![]()
![]()
![]()
@sieta.m píše:
Když už jsme u těch penisů, víte co je vrchol diplomacie? Přesvědčit ženu, že je měkký jen a jen proto, aby netlačil
@sieta.m píše:
Já si spíš ani nedovedu představit, že měřím pravítkem partnerům penisy, takže já, abych pravdu řekla, vůbec nevím, jak dlouhé měli moji chlapi, co jsem s nima chodila
No jo, dřív než dojde na sex, tam vytáhneš s kabelky pravítko a napřed změřáš a pak, sorry lásko ale prchám
![]()
@sieta.m píše:
Já si spíš ani nedovedu představit, že měřím pravítkem partnerům penisy, takže já, abych pravdu řekla, vůbec nevím, jak dlouhé měli moji chlapi, co jsem s nima chodila
Tak měření nebylo při prvním sexu,ale to člověk nějak odhadne, jestli je to spíš 13, nebo spíš 20
A pak časem, pokud jsme spolu byli dýl došlo i na měření, ale to bylo spíš ze srandy.
@1simona1 píše:
No jo, dřív než dojde na sex, tam vytáhneš s kabelky pravítko a napřed změřáš a pak, sorry lásko ale prchám![]()
Holky, vy jste normálně včerejší!! Každéj přece ví, že dnešní mlady holky, co chcou být IN a COOL maj vždy při sobě šupleru!! Držíc se hesla: CO KDYBY NAHODOU!!
![]()
Etatinku, kliiid…
A hod si ocka dofialkova, nedesim se aspon pri pohledu na Tebe
![]()
@farska píše:
Etatinku, kliiid…
A hod si ocka dofialkova, nedesim se aspon pri pohledu na Tebe![]()
![]()
A jaký je mám?? A já jsem úplně v klidu!!
![]()
@etatinek píše:
Holky, vy jste normálně včerejší!! Každéj přece ví, že dnešní mlady holky, co chcou být IN a COOL maj vždy při sobě šupleru!! Držíc se hesla: CO KDYBY NAHODOU!!![]()
Já su mladá ale asi jsem zastaralá bába
![]()
@etatinek píše:
A přitom to byla taková hnusná lež a sprostá pomluva!!![]()
nečerti se ¸¸taťko´´ a nahoď si oči modré ty jsou nej
![]()
@etatinek píše:
A jaký je mám?? A já jsem úplně v klidu!!![]()
![]()
Jo. Takhle presne jsem myslela ![]()
@Petronilla píše:
Nečetla jsem teda celou diskusi, ale pro mě je ideální 18-20cm, mám vyzkoušeno. 13 cm je málo, i když samo záleží, co s ním dotyčný umí atd…
Tak to je jasné, že je to málo. Ale to zkus spíše vysvětlit těm, kteří na moje příspěvky odepisují ve stylu „keci v kleci“, nebo že se lituji a podobně ![]()
@etatinek