Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ArankaC.
14.6.12 13:17
  • Citovat
  • Upravit
ArankaC.
14.6.12 13:20

@sieta.m :lol: :lol: :lol: Jo já taky jsem nad tím zrovna přemýšlela, jak to můžou tak odhadnout, představím si vášnivou scénu, kterou přeruší měření pravítkem a mám dost. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
729
14.6.12 16:13
@Anonymní píše:
@Petronilla :lol: :lol: :lol: Když se podíváš na českou verzi Wikipedie, tak zjistíš, že penis nad 17,4 cm podotýkám při vzrušení je vysoký naprůměr, jakého dosahují jen 2,5 % mužů. Chceš mi tvrdit, že zrovna ty máš na ně štěstí nebo je dokonce vyhledáváš a podle toho si vybíráš partnera, hmm??? :mrgreen:

To musím říct přítelovi:DBude radost:DPořád doma poslouchám jak ho má malýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
14.6.12 16:49
@JayLee píše:
on taťka meni nejen barvu očí ale i barvu lofáska pac kdyz prej uvidi peknou profilovku, tak mu zacne cukat splávek v a zčervená v tvářích :P :P :mrgreen: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tý jó, teď jsme se málem zadusila kafím :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
14.6.12 16:50
@sieta.m píše:
Když už jsme u těch penisů, víte co je vrchol diplomacie? Přesvědčit ženu, že je měkký jen a jen proto, aby netlačil :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
14.6.12 16:51
@sieta.m píše:
Já si spíš ani nedovedu představit, že měřím pravítkem partnerům penisy :roll:, takže já, abych pravdu řekla, vůbec nevím, jak dlouhé měli moji chlapi, co jsem s nima chodila

No jo, dřív než dojde na sex, tam vytáhneš s kabelky pravítko a napřed změřáš a pak, sorry lásko ale prchám :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
14.6.12 19:56
@sieta.m píše:
Já si spíš ani nedovedu představit, že měřím pravítkem partnerům penisy :roll:, takže já, abych pravdu řekla, vůbec nevím, jak dlouhé měli moji chlapi, co jsem s nima chodila

Tak měření nebylo při prvním sexu,ale to člověk nějak odhadne, jestli je to spíš 13, nebo spíš 20 :-D A pak časem, pokud jsme spolu byli dýl došlo i na měření, ale to bylo spíš ze srandy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
14.6.12 23:12
@1simona1 píše:
No jo, dřív než dojde na sex, tam vytáhneš s kabelky pravítko a napřed změřáš a pak, sorry lásko ale prchám :roll: :lol:

Holky, vy jste normálně včerejší!! Každéj přece ví, že dnešní mlady holky, co chcou být IN a COOL maj vždy při sobě šupleru!! Držíc se hesla: CO KDYBY NAHODOU!! :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
etatinek
14.6.12 23:22
@JayLee píše: :lol: :lol: :lol: :lol:

A přitom to byla taková hnusná lež a sprostá pomluva!! :cert: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
30309
14.6.12 23:43

Etatinku, kliiid…
A hod si ocka dofialkova, nedesim se aspon pri pohledu na Tebe :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
14.6.12 23:46
@farska píše:
Etatinku, kliiid…
A hod si ocka dofialkova, nedesim se aspon pri pohledu na Tebe :kytka: :kytka: :kytka:

A jaký je mám?? A já jsem úplně v klidu!! :P :oops:

• Citovat
  • Upravit
24603
15.6.12 06:19
@etatinek píše:
Holky, vy jste normálně včerejší!! Každéj přece ví, že dnešní mlady holky, co chcou být IN a COOL maj vždy při sobě šupleru!! Držíc se hesla: CO KDYBY NAHODOU!! :mrgreen: :P

Já su mladá ale asi jsem zastaralá bába :lol: :lol: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.6.12 06:20
@etatinek píše:
A přitom to byla taková hnusná lež a sprostá pomluva!! :cert: :pocitac:

nečerti se ¸¸taťko´´ a nahoď si oči modré ty jsou nej :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
15.6.12 07:30
@etatinek píše:
A jaký je mám?? A já jsem úplně v klidu!! :P :oops:

:*
Jo. Takhle presne jsem myslela :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr84
15.6.12 11:38
@Petronilla píše:
Nečetla jsem teda celou diskusi, ale pro mě je ideální 18-20cm, mám vyzkoušeno :-D. 13 cm je málo, i když samo záleží, co s ním dotyčný umí atd…

Tak to je jasné, že je to málo. Ale to zkus spíše vysvětlit těm, kteří na moje příspěvky odepisují ve stylu „keci v kleci“, nebo že se lituji a podobně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová