Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
13.6.12 15:11
@JayLee píše:
to jakože pánskej bíbr jo? 8o :poblion: :lol: hele tak to je pak jak s zenskou co ho má takže to vypadá pak jak rozseklý medvedovo záda nebo rozkopnutej meloun :lol: :lol: a kdyz se s ni jde na tak ji musí ten nekdo posypat hladkou moukou aby se videlo, ta, kde to zvlhne, tak kde je spravnej otvor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.6.12 15:31
@JayLee píše:
to jakože pánskej bíbr jo? 8o :poblion: :lol: hele tak to je pak jak s zenskou co ho má takže to vypadá pak jak rozseklý medvedovo záda nebo rozkopnutej meloun :lol: :lol: a kdyz se s ni jde na tak ji musí ten nekdo posypat hladkou moukou aby se videlo, ta, kde to zvlhne, tak kde je spravnej otvor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :pankac:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
13.6.12 21:33
@JayLee píše:
Nooo co no :nevim: :mrgreen: hýml to je zase zvrhlost tady jedna vetsi nez druha :cert: :mrgreen: :lol:

A kdo za to může což?! :twisted: :cert:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
13.6.12 22:36
@JayLee píše:
no já ne :nevim: :cert:

No to říkéj někomu jinému, my víme svoje!! :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
30309
13.6.12 22:45
@etatinek píše:
No to říkéj někomu jinému, my víme svoje!! :mrgreen: :P

OT:
Ty menis barvu oci, ne??? :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
14.6.12 06:18
@JayLee píše:
Nooo co no :nevim: :mrgreen: hýml to je zase zvrhlost tady jedna vetsi nez druha :cert: :mrgreen: :lol:
:lol: :lol: :lol: tak to má být :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
14.6.12 06:19
@farska píše:
OT:

mění podle nálady :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 11:08
@Anonymní píše:
Já nemůžu porovnat velikost s jinými, jelikož jsem asi exot a za ve svém věku 31 let jsem měla sex jen s manželem. Jsme spolu od mých 16 let.
Na velikost si nemůžu určitě stěžovat. Říká se, že vysoký muž s velkou nohou má velký i penis. U manžela to platí. :mrgreen:
@Anonymní píše:
Moje prsa po kojení? Škoda mluvit :lol: Si můžem s přítelem hodit mašli spolu :lol: :P

za prsa se stydím nejvíc :( mám nového přítele tomu se to líbí jen aby to byla praVDA :think: Jinak pro me lepší kratší ale širší :)

• Citovat
  • Upravit
etatinek
14.6.12 12:26
@farska píše:
OT:

Jo jo, semtam… :oops:

PS: JayLee neposlouchejte, ta zase mluví z hladu!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
30309
14.6.12 12:43

Nejen sem, ale i tam. ETATINKU, zase mas oci jiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
14.6.12 12:47
@farska píše:
Nejen sem, ale i tam. ETATINKU, zase mas oci jiny…

No jo, ty jsem si změnil před chvilkou kvůli tobě, víš?? Když jsi mi to tu tak hezky připomenula… :P

• Citovat
  • Upravit
cher
14.6.12 12:47

Když už jsme u těch penisů, víte co je vrchol diplomacie? Přesvědčit ženu, že je měkký jen a jen proto, aby netlačil :lol:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
14.6.12 13:09
@sieta.m píše:
Když už jsme u těch penisů, víte co je vrchol diplomacie? Přesvědčit ženu, že je měkký jen a jen proto, aby netlačil :lol:

A umění přesvědčování, že tohle,______________________________________, je dvacet centimetrů… :jazyk:

PS: A pak, že maj ženský blbéj odhad vzdálenosti při couvání, prdlajs, za to můžou chlapi… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.12 13:12

@Petronilla :lol: :lol: :lol: Když se podíváš na českou verzi Wikipedie, tak zjistíš, že penis nad 17,4 cm podotýkám při vzrušení je vysoký naprůměr, jakého dosahují jen 2,5 % mužů. Chceš mi tvrdit, že zrovna ty máš na ně štěstí nebo je dokonce vyhledáváš a podle toho si vybíráš partnera, hmm??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
cher
14.6.12 13:16
@Anonymní píše:
@Petronilla :lol: :lol: :lol: Když se podíváš na českou verzi Wikipedie, tak zjistíš, že penis nad 17,4 cm podotýkám při vzrušení je vysoký naprůměr, jakého dosahují jen 2,5 % mužů. Chceš mi tvrdit, že zrovna ty máš na ně štěstí nebo je dokonce vyhledáváš a podle toho si vybíráš partnera, hmm??? :mrgreen:

Já si spíš ani nedovedu představit, že měřím pravítkem partnerům penisy :roll:, takže já, abych pravdu řekla, vůbec nevím, jak dlouhé měli moji chlapi, co jsem s nima chodila

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová