Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JayLee píše:
no ja ho mam teda normalne od te doby co vim co je orgasmus![]()
jak ten vnitrni, tak vnejsi
![]()
vaginalni teda mam radsi a castejc nez venkovni
![]()
Já to mám půl na půl ale hlavný že ho mám, tedy, vnější mám takřka hned , u vaginálního to dá práce víc ale žůžo labůžo
![]()
@Lizbeth píše:
Amen.
Pardon, nechtěla jsem působit jako nějaká moralistka
Spíš jsem jen.. těžká idealistka, to bude přesnější ![]()
@Anonymní píše:
Já nemůžu porovnat velikost s jinými, jelikož jsem asi exot a za ve svém věku 31 let jsem měla sex jen s manželem. Jsme spolu od mých 16 let.
Na velikost si nemůžu určitě stěžovat. Říká se, že vysoký muž s velkou nohou má velký i penis. U manžela to platí.
Jak u koho:Dex měl 2m10…a nohu velikosti 50 a v gaťách prd ![]()
ono to ma stejne kazdej jinak..ja treba vaginalni orgasmus mela jen s parnery co byli hodne obdareni…s prumernym se musi cinit jinymi zpusoby ![]()
Příspěvek upraven 11.06.12 v 20:34
@Shagia píše:
Pardon, nechtěla jsem působit jako nějaká moralistkaSpíš jsem jen.. těžká idealistka, to bude přesnější
Neboj, já s tebou souhlasím
..já nejsem ani idealistka, ale tohle mi přišlo ,že to sedí.
@Lizbeth já myslim že nesedí.Sedí to že každá to máme jinak.Já třeba partnerství bez sexu bych neudržela proto že ho potřebuju a zahejbat jinde je pro mě podlost a pak je to partnerství vlastně taky o ničem když budu chodit jinam
.
Něco jiného je kdyby partner ztratil erekci po nemoci nebo tak ale dobrovolně žít s pocitem že mě muj muž nikdy neuspokojí bych neemohla
@Kamča.dalmatinka ..já to nikomu neberu, však jsem napsala, že MI to připadá, že to sedí..Tak tobě to tak holt nepřipadá no..nic víc.
Pročetla jsem poctivě diskuzi
a k pisatelce:
Já měla partnera, který ho měl malého a kvůli toho jsem se s ním několikrát rozešla a jelikož mě moc přitahoval a z venku a vnitřně byl naprosto úžasný tak i dala dokupy a tak se to několikrát opakovalo, potom jsme se rozešli na několik let a každý jsme si něco zažil a dnes? Jsme spolu, klape nám to, v sexu se musí holt trošku víc snažit - dráždit rukou a není to úplně to co bych chtěla, ale je to chlap v ostatních věcech naprosto úžasný a moc ho miluju a už bych ho nechtěla znovu někam pouštět a doufám, že už to bude jak se říká, dokud nás smrt nerozdělí … minimálně na 50,60 let ![]()
@Anonymní píše:
Nene, jsem ženská, dokonce mám chlapa s normálním standartním vybavením, ale nebylo to to hlavní, na co jsem u něj koukala. Koukala jsem, jestli je na něj spoleh, jestli nelže, je pracovitý a nelítá za ženskýma a jaký je k dětem a to pro mě bylo hlavní. A když se tady člověk občas začte do diskuzí, ve kterých si ženské stěžujou, s kým to žijou, že nepomáhá, s dětma si nehraje, peníze nedává nebo je tluče nebo chlastá, pak se teda nedivím, že si toho nevšimly dřív, když vidím, co je ve vztahu podle většiny hlavní..
Přesně tak
![]()
A vsadím se, že ty ženské, pro které je hlavní prioritou velikost penisu, pak do takových dizkusí, jak je ten jejich chlap k ničemu, přispívají nejvíce
Pro ženy, které „nedosahují vaginálního orgasmu“… A není to tím, že jste nenašly vhodně (pro vás) obdařeného chlapa?? Podle mého, když vás ten chlap „vyplní dostatečně“ a na správném místě, tak to by bohda nebylo, aby ten orgasmus nebyl, nebo ne??
![]()
@Petr84 píše:
Já mám taky malý penis (asi 13cm na délku a 4.5 cm na šířku) a všechny ženy se se mnou kvůli tomu rozešly. Víte, to si můžete vymyslet výmluvu jakou chcete, ale chlap to prostě intuitivně vycítí, že rozchod je kvůli penisu (hlavně díky reakcím při prvním sexu). Ale už jsem se smířil s tím, že já prostě nikdy nepoznám, jaké to je milovat a být milován, nikdy nebudu mít ženu, děti a rodinu…Ale můj život pro to není horší, naopak - myslím si, že po tom, co jsem se s tím smířil, už je to jenom lepší! Užívám života, vzdělávám se, kochám se krásou světa, uměním, hudbou a na to, že by mi něco chybělo už si ani nevzpomenu! Jasně, občas mne mrzí, že na tohle všechno tady budu navěky sám, ale co už, člověk nemůže mít vše
Petře, to jsou kecy v klecy… Chyba bude někde jinde, než v penise!! Tloušťku máš luxusní, to je pro ženský mnohem důležitější než délka… Jsou na tom chlapi o dost hůř než ty a maj v poho ženský…
![]()
@etatinek Já si taky myslím, že to není taková katastrofa a jestli mu kvůli tomu nějaká dala kopačky, tak je blbá a asi ho moc nemilovala. Na problémech a neuspokojení se podle mě dá vždy pracovat. Důležité je, aby se ti dva fakt měli rádi. Co se Petra týče, tak silně pochybuju o tom, že mu tato láska k hudbě a kultuře atd. vydrží dlouho. ![]()
@Anonymní píše:
ne, kdyby sis přečetl nějaký výzkumy, tak většina žen je vzrušivá právě venku a orgasmus vaginální je ve většině případů spojen právě s drážděním poštěváčku, záleží na poloze, proto se taky ženská většinou udělá jen v nějaký oblíbený a jinak ne. Opravdu čistě vaginálního orgasmu dosahuje jen hrstka ženských. Akorát ješitnost chlapů je trochu problém, protože můj ex například jiný orgasmus neuznával, než ten přímo při styku a jen jeho nářadíčkem, ty ostatní jako by nebyly, teď mám muže s menší výbavou a je fakt, že tomu sexu teď moc nedávám, asi je to i tím, ale jinak je zlatej a kvůli tomu se s ním opravdu rozcházet nebudu, nemohla bych si pak vážit sama sebe, protože se o moje uspokojení snaží seč mu síly stačí
No právě… „Jde o polohu“… Pokavaď při té poloze je „správně tvarovaným (mohutným?) penisem“ drážděný G bod, tak ta žena toho vaginálního orgasmu dosáhne, ne?? Hm??
A pak jsou samozřéjmě i ty šťastnější citlivější ženy, na které se stačí jen „podívat“ a už maj orgasmus… ![]()
@JayLee píše:
já mivam i orgasmus ve snu a to v posledni dobe docela castoproste spim a proziju ho jako by to bylo v realu i mokro pak kdyz se probudim, tak mam fest
ale mam radsi vaginalni a podstatne castejc - radsi nez venkovni
No já to měla posledně taky, jsem se vzbudila na orgasmus jak hovado a jsem musela vážně přemýšlet jestli jsem masturbovala ve snu nebo to byl tak erotický sen a do včil nevím pravdu
![]()