Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mmch znám dvě ženské, co se rozešly s chlapem kvůli velikosti penisu - pánové by je s ním mohli mlátit, ta jedna se mi svěřila, že to prakticky nešlo vůbec, ta druhá říkala, že si to dělají navzájem ručně, že to prostě bolí, tak se nakonec s ním taky rozešla. Já nevím, co mezi těma nohama ti chlapi měli a ani to vědět nemusím.
@eva valoi píše:
Kecy v kleci. Není to nadprůměrná velikost, to je fakt, ale více méně v normě. Nebo si narazil na samé vygajdané vagíny.
@JayLee píše:
mám takovyhle dva kamarady jeden ho ma 6 cm při a druhej 11 a ona dva maji problem urdzet si pritelkyni mno prave z toho, ze ji nedostatecne vzdy uspokojí a oralne je to fajn nebo ručně ale taky to porad nebavi takze jim ty vztahy vzdy zkrachovaly pac si holky nasi jiny chlapíky noale k dnesku situace vypada tak, ze se ty dva obcas sejdou a uzijou si navzajem, podudlají ji lofásky, dájí čoko woko no a je jim fajn pac oba dva maji hodne malou vydrz udelaji se skoro hnedka a prej chlap chlapovi to vi jak to ma udelat lip nez zenska i jak oodalit to aby se rychle udelali no takze gayove nejsou v zadnym pripade ale 1× za mesic si udelaji prima vecer no
![]()
a ten jeden ma obrizku takze ten vydzi jeste min nez ten druhej prave
ale je fajn, ze se o tom dokazou normalne mezi kamarady bavit
Mě ta velikost připadá úplně normální, asi jsem z jiné planety, nebo jí mám malou. ![]()
Za mě teda na velikosti nezáleží. spíš je to o průměru.
Měla jsem chlapa a ten ho měl 8 cm, ale do průměru jak kabanos (nevím kolik má kabanos, ale ten ho měl skoro 5 cm širokýho a cítila jsem toho mnohem, ale mnohem víc než u frajera s 25 (vlastnoručně přeměřeno
) .. Ten „velikán“ měl průměr ani ne 3 cm.. Ve výsledku mě to kdesi v hloubi bolelo - píchalo, ale požitek ze sexu žádný.. ![]()
Mě spíš přijde, že chlapi nad 18 cm s tim vůbec nic neuměj
![]()
@Lizbeth píše:
Mě ta velikost připadá úplně normální, asi jsem z jiné planety, nebo jí mám malou.
Já jí mám asi taky malou ![]()
Pro mě je to nad 15, utrpení (takže si asi představte, jak jsem s musela cítit s panem „velikým“ s 25 cenťákama… Mimochodem.. jmenoval se Alexandr ![]()
@anonymka111 píše:
Za mě teda na velikosti nezáleží. spíš je to o průměru.
Měla jsem chlapa a ten ho měl 8 cm, ale do průměru jak kabanos (nevím kolik má kabanos, ale ten ho měl skoro 5 cm širokýho a cítila jsem toho mnohem, ale mnohem víc než u frajera s 25 (vlastnoručně přeměřeno) .. Ten „velikán“ měl průměr ani ne 3 cm.. Ve výsledku mě to kdesi v hloubi bolelo - píchalo, ale požitek ze sexu žádný..
Mě spíš přijde, že chlapi nad 18 cm s tim vůbec nic neuměj
![]()
já teda neměřim,ale souhlasim.Taky sem měla jednou velmi fešného fotbalistu s velkym co s velkym s obrovskym a uměl jen párkrát přirazit jak zajíc a tim to pro něj haslo.To pro něj byl celej sex
. To už fakt radši malého kterej to umí nejen penisem
@Kamča.dalmatinka píše:
Petře to je podle mě hloupost zustat sám.Je spousta žen co má rádo menšího a nebo maj gynekologický problém a jiného než malého nesnesou.Sama mám kamarádku která si právě hledá partnery s malim proto že jí to jinak bolí
Akorát že takových žen jako tvoje kamarádka je asi tak jedna ze sta ![]()
Ne, teď vážně. Prostě pro velkou většinu dnešních mladých žen je takový penis prostě nedostačující, mimochodem toto fórum to taky potvrzuje. Takže ty tvoje utěšující „rady“ jsou mě tak akorát na prd
@Petr84 píše:
Akorát že takových žen jako tvoje kamarádka je asi tak jedna ze sta
Ne, teď vážně. Prostě pro velkou většinu dnešních mladých žen je takový penis prostě nedostačující, mimochodem toto fórum to taky potvrzuje. Takže ty tvoje utěšující „rady“ jsou mě tak akorát na prd
petře spíš se jen tak těžko setkáte proto že vyzkoušet všechny nemužeš ![]()
Ale co inzerát.
Mám malej penis ale velkého ducha nebo já nevim,ale třeba ten muj bejvalej přítel s malim penisem má velmi pohlednou ženu a dvě děti a nemyslim si že by mu narostl ![]()
Já bych fakt flintu do žita neházela.
@Petr84 píše:
petře spíš se jen tak těžko setkáte proto že vyzkoušet všechny nemužeš ![]()
Ale co inzerát.
Mám malej penis ale velkého ducha nebo já nevim,ale třeba ten muj bejvalej přítel s malim penisem má velmi pohlednou ženu a dvě děti a nemyslim si že by mu narostl ![]()
Já bych fakt flintu do žita neházela.
@Petr84 píše:
Není to pravda. Jestli máš ty rozměry, které jsi uvedl, tak máš ptáka normálního. A dál se o tom nebudu bavit, protože se o cizejch ptákách bavit nesmím.
Na základě této diskuze jsem ho chtěla mému miláčkovi přeměřit a zakázal mi to. Že by prý měl pak komplex.
Nicméně já jsem v sexu spokojená, jako měla jsem už většího, ale ten byl neschopný, bez fantazie, prostě o ničem.
petře a šla sem si pro pravítko a ted nevim jestli jen nechceš tady potěšit své ego ale 13cm je podle mě teda dost
.Zakladatelka mluvila asi o 5cm.O 13ti na to bych si nestěžovala!
@Kamča.dalmatinka A vždyť to má brouka v hlavě. Jestli vůbec to není výmysl, co by tady dělal chlap na fóru.
@eva valoi Taky si myslím, že Petr kecá, určitě má 13 cm v klidu. ![]()