Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kubajsik
21.3.13 15:04

Zdravím, na tuhle dizkusi jsem narazil náhodou a myslím, že k tomu mám co říct. Moje velikost v erekci je pouze 13 cm a musím říct, že je to opravdu frustrující pocit vědět, že je to pro velkou většinu žen hodně málo. Mám myšlenky, že nikdy kvůli tomu nebudu v očím žen ten pořádný samec a před kamarádkama na mě budou pouze posměšně vzpomínat jako na toho „s tím malým“. Stejně, jako jste vzpomínali na ty svoje malé tady na té dizkusi. Nemáte někdo radu, jak se těhle nepřijemných pocitů a myšlenek zbavit?

• Citovat
  • Upravit
21848
21.3.13 15:07
@kubajsik píše:
Zdravím, na tuhle dizkusi jsem narazil náhodou a myslím, že k tomu mám co říct. Moje velikost v erekci je pouze 13 cm a musím říct, že je to opravdu frustrující pocit vědět, že je to pro velkou většinu žen hodně málo. Mám myšlenky, že nikdy kvůli tomu nebudu v očím žen ten pořádný samec a před kamarádkama na mě budou pouze posměšně vzpomínat jako na toho „s tím malým“. Stejně, jako jste vzpomínali na ty svoje malé tady na té dizkusi. Nemáte někdo radu, jak se těhle nepřijemných pocitů a myšlenek zbavit?

Onehdá jsem zde ze zdravotních důvodů vyhledávala Venušiny kuličky a narazila jsem i na tzn. Prodlužovač penisu. Takže pokud by šlo jen o strach z neuspokojení kvůli velikosti, mohl by to něco řešit. http://www.eroticcity.cz/…vace-penisu/ Každopádně pokud příroda nenadělila, tak s tím nic neuděláš. Vzpomínat na tebe jako „s tím malým“ můžou a nemusí, ale věř mi, že i kdybys měl 30cm chobota, baba si vždycky něco najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
21.3.13 15:15

Kubajsik: soulozit a neresit :pankac: kazda ma rada neco jineho, stejne jako ve vsech sferach zivota ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.13 15:20
@kubajsik píše:
já myslím ze 13cm je ok, já treba měla partnery s vetsíma a nejlepe vyhrál 14cm :mrgreen: takze za me je to dobrý, takze zalezi na kterou narazís… :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
21.3.13 15:20

Kubajsik já myslím, že muž může mít i jiné přednosti, netrap se tím, kup si ten zvětšovák co dávala odkaz @Seizdra a uvidíš, zas to není tak velká částka aby to člověk nemohl vyzkoušet, případně ho prodáš. Mě by třeba malý penis nevadil, já u můžu hledám jiné věci.

• Citovat
  • Upravit
2429
21.3.13 15:33
@kubajsik píše:

co já bych dala za to, kdyby měl můj přítel malý penis!! můj přítel je černoch takže ho má až moc velkého a občas to pěkně bolí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
21.3.13 15:35

@syselinka to musí být hrozné :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
2429
21.3.13 15:39

@K.Black no občas to je fakt hrůza, bez lubrikačního gelu ani ránu..mě každý říká, že jsem určitě na černochy, protože mají velké vybavení..a nikdo mi nechce věřit, že to je naopak..na černoších se mi líbí všechno krom jejich velkých údů.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
21.3.13 15:40
@kubajsik píše:

hlavně z jedné diskuze nevyvozuj žádné závěry, větší pohroma pro ženu než malý penis (dle tebe) je zamindrákovaný chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
21.3.13 15:42

@Callie nebo když nemá peníze, to je taky hrozné.

• Citovat
  • Upravit
775
21.3.13 15:53
@K.Black píše:
@Callie nebo když nemá peníze, to je taky hrozné.

nebo je má a nepustí chlup, páč šetříme a všichni mě chtějí okrást :mrgreen: taky je šmakózní varianta, 4 členná rodina v 1+1 a před panelákem nám stojí BMW X6 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.3.13 15:56

V mem okoli se holky povetsinou shodnou na to, ze chlap s vetsim penisem je jak krasna baba - ceka, ze to v posteli staci…
fantazie, spravny pristup a par triku vydaji za vic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.13 15:57
@kubajsik píše:

To si nesmíš hledat holku jenom na sex, ale na vztah a když se do tebe holka zamiluje, tak tě bude brat takovýho jako seš a nevykašle se na tebe jenom kůli délce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.13 16:06

Tedy holky a máte to někdo doma? Píšu anonymně, snad to pochopíte, já to doma mám ještě v kombinaci s celkem podprůměrnou výdrží, a někdy je to katastrofa. M§j manžel a jsme spolu už téměř 20let, je naprosto skvělý člověk, úžasný manžel, ještě úžasnější táta, ona snad nemá chybu, když už potřebuju na něm něco najít, páč jsem napružená a chci se hádat, najdu jen prkotinu nesmyslnnou, miluju ho velice, ale někdy je to šílené, nikdy s nikým nemluvím o jeho velikosti a vákonu, na to si ho příliš vážím a miluju ho, tady sláva za anonymitu, ale je to šílený, třeba po porodu jsem ho vůbec necítila, já nevěděla, jestli už je ve mně :zed: umí spoustu jiných báječných technik, ale někdy sním o pořádné souloži. Takže tady to vypadá, že malý penis je skoro výhra, ale není :zed:

• Citovat
  • Upravit
11117
21.3.13 16:12
@Anonymní píše:
Tedy holky a máte to někdo doma? Píšu anonymně, snad to pochopíte, já to doma mám ještě v kombinaci s celkem podprůměrnou výdrží, a někdy je to katastrofa. M§j manžel a jsme spolu už téměř 20let, je naprosto skvělý člověk, úžasný manžel, ještě úžasnější táta, ona snad nemá chybu, když už potřebuju na něm něco najít, páč jsem napružená a chci se hádat, najdu jen prkotinu nesmyslnnou, miluju ho velice, ale někdy je to šílené, nikdy s nikým nemluvím o jeho velikosti a vákonu, na to si ho příliš vážím a miluju ho, tady sláva za anonymitu, ale je to šílený, třeba po porodu jsem ho vůbec necítila, já nevěděla, jestli už je ve mně :zed: umí spoustu jiných báječných technik, ale někdy sním o pořádné souloži. Takže tady to vypadá, že malý penis je skoro výhra, ale není :zed:

tak ono asi dost zalezi jak moc „maly“. tech 13cm mi napriklad neprijde nejak tragicke. zvlast kdyz jsem nekde nedavno cetla, ze prumer je 14,5cm.
jinak extremy jsou vzdycky o nicem. hodne maly i hodne velky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová