Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kubajsik píše:
Nejsem panic. Ale třeba jedna moje bývalá sexuální partnerka měla moc ráda takovou tu polohu vleže z boku (myslím, že se to jmenuje lžičky). No a při této poloze to nějak šlo špatně, pořád to vypadávalo…no prostě to byl hrozný trapas, který už nechci zažít.
Nějak si neumím představit, že bych s tím běžel někam za psycholožkou a ještě jí to složitě vysvětlovat, a proto to píšu spíš sem. A já nepsal, že žádné to nebude stačit, ale že většině to stačit nebude, což je rozdíl. Ale jestli jsem se svými pocity někoho pobouřil, tak se mu omlouvám
Tak asi soudruzi z NDR udelali nekde chybu… se lzickama..
ja jsem tuto polohu s touto velikosti praktikovala k vseobecne spokojenosti…
![]()
Nějak si neumím představit, že bych s tím běžel někam za psycholožkou a ještě jí to složitě vysvětlovat
Tak treba bys misto vysvetleni mohl udelat nazornou ukazku ![]()
Jinak staci se nepoustet do poloh ve kterych si neveris, ved ji jinym smerem.
@beznicku000 píše:
No teda holky ja musim rict, ze za me na velikosti nezalezi, V PRIPADE, ze dotycny s nim umi zachazet jak v nadprumeru tak podprumeru…;) Driv jsem mela tak trochu divocejsi obdobi a zkusila jsem relativne dost velikosti i sirek..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a muzu s cistym svedomim rict, ze je to skutecne o umu toho kluka..:) Mela jsem chlapa co ho mel tak 19, hrozne s tim machroval a kdyz doslo k aktu, tak mi ho tam bez predehry strcil a za 5 minut bylo vymalovano..:D roboti styl a pak otazka: Jakej jsem byl? dobrej co?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naopak potom jsem chodila s klukem, ktery ho mel tak 11, ale to bylo teda neco..:) Navic ho mel zahnutyho na spravnou stranu a tak mi cely milovani drazdil G bod a kdyz jsem byla spravne uvolnena a byla ve spravny poloze, mela jsem nepretrzity mokry orgasmus..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takze proste reci chudacka Petra o tom, jak ho ma jen 13 a bude nadosmrti sam mi prijdou vazne extremne smesny a dokonce me to vyburcovalo napsat tento pripevek..
Soucasne mam nekolik let partnera, ktery ma delku pod prumerem a sex s nim je to nejlepsi co jsem kdy zazila, takze tak..![]()
se zahnutým mám také zkušenost a to velmi pozitivní
@kubajsik píše:
Nejsem panic. Ale třeba jedna moje bývalá sexuální partnerka měla moc ráda takovou tu polohu vleže z boku (myslím, že se to jmenuje lžičky). No a při této poloze to nějak šlo špatně, pořád to vypadávalo…no prostě to byl hrozný trapas, který už nechci zažít.
Nějak si neumím představit, že bych s tím běžel někam za psycholožkou a ještě jí to složitě vysvětlovat, a proto to píšu spíš sem. A já nepsal, že žádné to nebude stačit, ale že většině to stačit nebude, což je rozdíl. Ale jestli jsem se svými pocity někoho pobouřil, tak se mu omlouvám
Prosímtě víš kolik takových věcí se v posteli běžně stává?? Trapasy se stávají chlapům i ženským a je to běžná věc. A je to i záležitost větších přirození..Já teda nezažila trapas, ale spíš panickou hrůzu, že budeme volat záchranku, ex měl 18 cm a já na koníčku, po pěti minutách šílená bolest v podbřišku, pocení, pocit na zvracení…fakt hrůza, trvalo to asi 10 minut. Gynekoložka mi pak říkala, že mi tam nejspíš praskla nějaká cysta hluboko…No a s pěknýma 13 cm by se mi tohle stát nemohlo no ne?
Ber se z té lepší stránky a rozměry nech být, co mají pak říkat chlapy, který mají mikropenisy…v pozoru třeba 3 cm?
![]()
@slunicko83 píše:
Prosímtě víš kolik takových věcí se v posteli běžně stává?? Trapasy se stávají chlapům i ženským a je to běžná věc. A je to i záležitost větších přirození..Já teda nezažila trapas, ale spíš panickou hrůzu, že budeme volat záchranku, ex měl 18 cm a já na koníčku, po pěti minutách šílená bolest v podbřišku, pocení, pocit na zvracení…fakt hrůza, trvalo to asi 10 minut. Gynekoložka mi pak říkala, že mi tam nejspíš praskla nějaká cysta hluboko…No a s pěknýma 13 cm by se mi tohle stát nemohlo no ne?![]()
![]()
Ber se z té lepší stránky a rozměry nech být, co mají pak říkat chlapy, který mají mikropenisy…v pozoru třeba 3 cm?
![]()
ahoj o tomhle čtu poprvé, sice jsem slyšel povídačky o tom, že někdo někoho málem natrhnul, ale myslel jsem že to jsou keci. Já mám ještě víc jak 18cm, tak si asi budu muset začít dávat bacha ![]()
@johnnny1235 no nebylo to žádný natržení, ale samozřejmě, že můžeš ženský ublížit a to i s menším kašpárkem. Každá ženská je jiná, každý vyhovuje něco jinýho. Jedný nestačí ani 20 čísel, pro druhou je 15 dost..
@slunicko83 píše:
Prosímtě víš kolik takových věcí se v posteli běžně stává?? Trapasy se stávají chlapům i ženským a je to běžná věc. A je to i záležitost větších přirození..Já teda nezažila trapas, ale spíš panickou hrůzu, že budeme volat záchranku, ex měl 18 cm a já na koníčku, po pěti minutách šílená bolest v podbřišku, pocení, pocit na zvracení…fakt hrůza, trvalo to asi 10 minut. Gynekoložka mi pak říkala, že mi tam nejspíš praskla nějaká cysta hluboko…No a s pěknýma 13 cm by se mi tohle stát nemohlo no ne?![]()
![]()
![]()
au, to mě zabolelo jen jsem to četla.
Neměla si potom nějaký trauma? se současným jsi na tom líp?
@Apolena22 nee bylo to asi za 10 minut už dobrý, ale strašně jsem se tenkrát vyděsila a tehdejší přítel taky, bylo mi tuším 18 nebo 19, byli jsme spolu přes dva roky, zvykla jsem si pak a věděla, že do toho nesmíme tak hrr
Se současným přítelem, s kterým máme miminko je to mnohem lepší
![]()
@slunicko83 píše:
@Apolena22 nee bylo to asi za 10 minut už dobrý, ale strašně jsem se tenkrát vyděsila a tehdejší přítel taky, bylo mi tuším 18 nebo 19, byli jsme spolu přes dva roky, zvykla jsem si pak a věděla, že do toho nesmíme tak hrrSe současným přítelem, s kterým máme miminko je to mnohem lepší
![]()
aha, tak to jsem si oddechla i za tebe
To je dobře, takže má menšího? Můj má 16cm a považuju to za naprostej ideál
Ale zas jak tady čtu, názory jsou různý na velikost ![]()
@Apolena22 já mu ho neměřila, ale určitě je to míň než 18cm a jsem opravdu ráda ![]()
@slunicko83 píše:
@Apolena22 já mu ho neměřila, ale určitě je to míň než 18cm a jsem opravdu ráda
to je dobře
a ani odhadem netušíš? omlouvám se, že jsem takhle dotěrná, ale chtěla bych to porovnat s tím mým a hlavně zjistit co pro koho znamená malej ![]()
@mikitaa píše:
ja bych menila za nejakyho vybavenejsiho…pod 14 cm nebrat nic..i tech 14 s bidou..no ale uz covek aspon vi ze soulozi
To jako když ho má přesně 14 cm, tak je to ještě v pořádku a když ho má o pár milimetrů menšího, tak už je to nepoužitelné??
Já to nikdy nikomu neměřila, ale beru pruměr tak 15cm a pro mně ideál lehce nad, třeba těch 18 a k tomu odpovídající šířka.. ta je asi mnohem důležitější než délka, a případná zahnutost vůbec není na škodu ![]()
@Anonymní píše:
To jako když ho má přesně 14 cm, tak je to ještě v pořádku a když ho má o pár milimetrů menšího, tak už je to nepoužitelné??
to je blbost, každá máme svou zkušenost a preferujeme něco jiného