Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.3.13 16:20

Teď jsem vzala metr, 13 není tragický, to já mám doma menšího, bohužel. Zvláštní je, že jsme spolu začali chodit a spát coby náctiletí a tenkrát mi to vůbec nepřišlo, až kolem toho 25.roku už v manželství, po porodu tragédie, řtyřkilový dítě, malý penis, nikdy jsem to nikomu neřekla, až tady.

• Citovat
  • Upravit
1823
21.3.13 16:20
@Ali-Ali píše:
V mem okoli se holky povetsinou shodnou na to, ze chlap s vetsim penisem je jak krasna baba - ceka, ze to v posteli staci…
fantazie, spravny pristup a par triku vydaji za vic ;)

tak pod to se podepíšu.. :mrgreen:

Anonymní..a co posilování svalů pánevního dna? :nevim:..nechci machrovat.. chraň bůh.. ale posílením těch správných svalů, dokážeš pochvu stáhnout tak, že si zmáčkneš i prst.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.13 16:22
Jo, už mám rok p porodu a je to naposilovaný :mrgreen: ale ten první sex po tom šestinedělí, jsem šla do vrtule, celý těhotenství striktní zákaz, abych mrně donosila a pak…
@erinv píše:
tak pod to se podepíšu.. :mrgreen:Anonymní..a co posilování svalů pánevního dna? :nevim:..nechci machrovat.. chraň bůh.. ale posílením těch správných svalů, dokážeš pochvu stáhnout tak, že si zmáčkneš i prst.. ;)
  • Citovat
  • Upravit
kubajsik
21.3.13 18:23
Citace] @pavlina-strakova píše:
To si nesmíš hledat holku jenom na sex, ale na vztah a když se do tebe holka zamiluje, tak tě bude brat takovýho jako seš a nevykašle se na tebe jenom kůli délce

No tak to jsi teda vůbec nejsem jistý…

@Anonymní píše:
Tedy holky a máte to někdo doma? Píšu anonymně, snad to pochopíte, já to doma mám ještě v kombinaci s celkem podprůměrnou výdrží, a někdy je to katastrofa. M§j manžel a jsme spolu už téměř 20let, je naprosto skvělý člověk, úžasný manžel, ještě úžasnější táta, ona snad nemá chybu, když už potřebuju na něm něco najít, páč jsem napružená a chci se hádat, najdu jen prkotinu nesmyslnnou, miluju ho velice, ale někdy je to šílené, nikdy s nikým nemluvím o jeho velikosti a vákonu, na to si ho příliš vážím a miluju ho, tady sláva za anonymitu, ale je to šílený, třeba po porodu jsem ho vůbec necítila, já nevěděla, jestli už je ve mně :zed: umí spoustu jiných báječných technik, ale někdy sním o pořádné souloži. Takže tady to vypadá, že malý penis je skoro výhra, ale není :zed:

No právě toho se taky obávám, že třeba moje budoucí přítelkyně (žena) bude stále toužit po sexu s pořádným penisem

• Citovat
  • Upravit
21.3.13 18:32
@kubajsik píše:
To si nesmíš hledat holku jenom na sex, ale na vztah a když se do tebe holka zamiluje, tak tě bude brat takovýho jako seš a nevykašle se na tebe jenom kůli délce

No právě toho se taky obávám, že třeba moje budoucí přítelkyně (žena) bude stále toužit po sexu s pořádným penisem

Když to nezkusíš, tak to nezjistíš a budeš protivnej a zapšklej jako někteří chlapi, kteří si pak léčí komplexy na všech ženskejch, uvidíš, že fakt všechny nejsou na malý. Kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
21.3.13 18:36
@pavlina-strakova píše:
Když to nezkusíš, tak to nezjistíš a budeš protivnej a zapšklej jako někteří chlapi, kteří si pak léčí komplexy na všech ženskejch, uvidíš, že fakt všechny nejsou na malý. Kolik ti je let?

Já osobně jsem jednoho muže s „malým“ měla a milování s ním bylo nádherný, uměl mě udělat což se málokomu povedlo. Navíc pokud by to tvé nastávají vadilo existují v sexshopu různé věcičky na penis.Jo a ne všechny baby zajímá délka a šířka penisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.13 18:41
@-Sára píše:
Já osobně jsem jednoho muže s „malým“ měla a milování s ním bylo nádherný, uměl mě udělat což se málokomu povedlo. Navíc pokud by to tvé nastávají vadilo existují v sexshopu různé věcičky na penis.Jo a ne všechny baby zajímá délka a šířka penisu.

přesně tak, přítel teda malýho nemá, ale můj ex měl taky cca těcxh 14 cm a sex byl super, musíš vědět jak na to, ono to někdy i s velkým může stát za prd, když to neumí, lepší malej co to umí, než velkej kterej si myslí, že délkou to všechno končí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.13 20:10
Ono to není stále, vesměs jsem uspokojena, jen občas, ale ono to není snění o nějaké konkrétní jiné osobě, jen jaké by to bylo, kdyby ho měl manžel většího. Jenže když se budeš bát, nebudeš mít vztah a budeš sám, my to známe, malá prsa, velký zadek, břicho, máme to stejné, prostě o tom nesmíš přemýšlet, on ten problém ani tak netkví v té velikosti, protože extra malého ho nemáš, věř mi, ten problém je v tvé hlavě, to že žena bude občas snít o souloži s velkým přirozením je normální a extra to nesouvisí s tvou velikostí, každý máme nějaké své sexuální představy, jen v hlavě, neuskutečnitelné. Zkus se tím nezabývat.
@kubajsik píše:

• Citovat
  • Upravit
21.3.13 20:27
@Anonymní píše:
Ono to není stále, vesměs jsem uspokojena, jen občas, ale ono to není snění o nějaké konkrétní jiné osobě, jen jaké by to bylo, kdyby ho měl manžel většího. Jenže když se budeš bát, nebudeš mít vztah a budeš sám, my to známe, malá prsa, velký zadek, břicho, máme to stejné, prostě o tom nesmíš přemýšlet, on ten problém ani tak netkví v té velikosti, protože extra malého ho nemáš, věř mi, ten problém je v tvé hlavě, to že žena bude občas snít o souloži s velkým přirozením je normální a extra to nesouvisí s tvou velikostí, každý máme nějaké své sexuální představy, jen v hlavě, neuskutečnitelné. Zkus se tím nezabývat.

a chlap, třeba bude toužit po sexu s ženou, která má velký prsa a ta jeho má malý a taky se s toho ta ženská nezblázní, tvůj problém je v hlavě, nikde jinde, nesmíš se bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
21.3.13 20:28

@kubajsik ..hele, snad tě toto přesvědčí jo.. ;) můj bývalý si po každém sexu posteskl, že bych potřebovala „větší péro“.. podotýkám, že nevlastním zrovna vjezd do pískovny a on ho měl tak nějak pod středoevropským průměrem.. ;)..ale fakt by mě s ohledem na výše uvedené ani nenapadlo to řešit.. 8)

No a opakoval to tak dlouho, že první věc, kterou jsem po rozchodu udělala bylo, že sem zcela cíleně :idea: hupla na prvního veterinárních rozměrů.. teď nechci paušalizovat.. ale byl to nejhorší zážitek mého života.. neb mi klátil jak kdyby nemělo bejt žádný zetra a chtěl pomstít všechny nespravedlivosti světa.. :mrgreen: :zed:

Pomni chlapče, že ženu lze uspokojit 1-2prsty.. :andel: takže tě za všechny normální ženský prosím, abys nešířil dál tuhle blbost.. neb některé z nás poté musely KVŮLI TOMU zakusit velmi hořkou zkušenost, aby pochopily, kde je pravda.. :mrgreen: :lol:

Takže kdykoli tě napadne, že máš malé brčko, tak si na mě vzpomeň! Než pinďoura si raději rozšiř povědomí kterak ženu uspokojit a budou se na tebe stát fronty! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
21.3.13 20:55
@erinv píše: @kubajsik ..hele, snad tě toto přesvědčí jo.. ;) můj bývalý si po každém sexu posteskl, že bych potřebovala „větší péro“.. podotýkám, že nevlastním zrovna vjezd do pískovny a on ho měl tak nějak pod středoevropským průměrem.. ;)..ale fakt by mě s ohledem na výše uvedené ani nenapadlo to řešit.. 8)

No a opakoval to tak dlouho, že první věc, kterou jsem po rozchodu udělala bylo, že sem zcela cíleně :idea: hupla na prvního veterinárních rozměrů.. teď nechci paušalizovat.. ale byl to nejhorší zážitek mého života.. neb mi klátil jak kdyby nemělo bejt žádný zetra a chtěl pomstít všechny nespravedlivosti světa.. :mrgreen: :zed:

Pomni chlapče, že ženu lze uspokojit 1-2prsty.. :andel: takže tě za všechny normální ženský prosím, abys nešířil dál tuhle blbost.. neb některé z nás poté musely KVŮLI TOMU zakusit velmi hořkou zkušenost, aby pochopily, kde je pravda.. :mrgreen: :lol:

Takže kdykoli tě napadne, že máš malé brčko, tak si na mě vzpomeň! Než pinďoura si raději rozšiř povědomí kterak ženu uspokojit a budou se na tebe stát fronty! :*
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bože, co to s těma chlapama je? :jazyk: už jsem to tady psala, neznám ženu, která očekává, že ho frajer bude mít jak nohu od piána :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
21.3.13 21:07
@Ali-Ali píše:
V mem okoli se holky povetsinou shodnou na to, ze chlap s vetsim penisem je jak krasna baba - ceka, ze to v posteli staci…
fantazie, spravny pristup a par triku vydaji za vic ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106240
21.3.13 23:20
@Anonymní píše:
Já nemůžu porovnat velikost s jinými, jelikož jsem asi exot a za ve svém věku 31 let jsem měla sex jen s manželem. Jsme spolu od mých 16 let.
Na velikost si nemůžu určitě stěžovat. Říká se, že vysoký muž s velkou nohou má velký i penis. U manžela to platí. :mrgreen:

tak to zcela určitě pravda nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.13 23:22
@sieta.m píše:
Tak jak to tady čtu, tak chlapi s malým či menším penisem se můžou jít oběsit, když sklidí jen výsměch. Já mám zase malá prsa, v pubertě se našlo pár idiotů, co to komentovali a chtěli mě sesměšnit, ale v dospělosti jsem zjistila, že je spooousta chlapům, kterým se to líbí či kterým to neva.

někomu to vyhovuje někomu ne, musí si najít tu pravou k sobě, sex by měl fungovat jinak je to o ničem

• Citovat
  • Upravit
1048
21.3.13 23:29
@kubajsik píše:
Zdravím, na tuhle dizkusi jsem narazil náhodou a myslím, že k tomu mám co říct. Moje velikost v erekci je pouze 13 cm a musím říct, že je to opravdu frustrující pocit vědět, že je to pro velkou většinu žen hodně málo. Mám myšlenky, že nikdy kvůli tomu nebudu v očím žen ten pořádný samec a před kamarádkama na mě budou pouze posměšně vzpomínat jako na toho „s tím malým“. Stejně, jako jste vzpomínali na ty svoje malé tady na té dizkusi. Nemáte někdo radu, jak se těhle nepřijemných pocitů a myšlenek zbavit?

a hele Kratimír je zpátky :D :D :D :D Před nedávnem se tu vedla diskuze, kde Kratimír (tak si říkal ten chudák) svými příspěvky (které byly mimochodem hodně podobné tvému příspěvku) zapříčinil uzavření diskuze. I přes asi 40 stran, kde ho asi 30 ženských a 15 chlapů přesvědčovalo to tom, že 13 cm ve stoje je normální průměr, se Kratimír nedal a pořád si jel svou, že bude do smrti sám, že s mikropenisem nemůže žádnou v životě uspokojit. Trochu mi je tvůj příspěvek povědomý, takže pokud to tady Kraťomíre zkoušíš znova, nic nového se nedozvíš :D Pokud nejsi Kraťomír, vezmi na vědomí, že 13 cm je normální a nedomnívej se, že ženská jí má 20 cm dlouhou a 10 cm širokou a že bys potřeboval kládu na to, abys jí uspokojil. :! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová