Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Podle mě to teda vůbec není o velokosti přirození, když je chlap fakt šikovnej a dokáže si ženskou pěkně připravit udělá rodeo i s pidimrninem, mám vyzkoušeno a můžu říct že když jsem ho viděla(skoro neviděla)poprvé, dost mě ta mini velikost vyděsila.
asi záleží na tom, co v sexu upřednostnujete, spoustě žen vyhovují ty mimokoitální aktivity, pak asi na velikosti příliš nezáleží.
@mikitaa píše:
ja bych menila za nejakyho vybavenejsiho…pod 14 cm nebrat nic..i tech 14 s bidou..no ale uz covek aspon vi ze soulozi
Jak někdo vůbec něco takového může napsat??
To by mě teda zajímalo, jestli tahle paní je ona sama tak dokonalá
@seb6 píše:
Jak někdo vůbec něco takového může napsat??
To by mě teda zajímalo, jestli tahle paní je ona sama tak dokonalá
No jo no když kluk nemá penis takovej aby s nim ženský šťouchal až v krku tak ho prostě nechtěj a ikdyž za to nemůže jak ho má velkýho zůstane sám. život je svině FOREVER ALONE ![]()
@kozisek píše:
Také jsem nabyla dojmu, že všichni svobodní chlapi ho mají malého.
no bodeď by ne prostě kdo ho má malýho tak nezájem že za to nemůže bude FOREVER ALONE ![]()
Když to tu děvčata pročítám, říkám si jakou mám kliku, když mi bylo naděleno krásného nádobíčka 14,4cm obvod a 16cm délka, jsem štír a sex je pro mě dost důležitej a né ve smyslu kvantity, ale kvality a asi bych umřel, kdybych měl cvrčka, když vidím jak jste v tomto směru nekompromisní.
Krásné šťouchy plné vzrušení přeji… ![]()
Tak jsem si poctivě přečetl celou diskuzi a musím taky přispět.
V životě jsem neměl moc sexuálních partnerek i když jsem mohl mít ale tak nějak jsem vždycky couvnul, právě z díky nízkému sebevědomí. Ale když si zpětně uvědomuju, tak je pravda že partnerky které jsem měl se mnou byly spokojený. Jedna sice tvrdila že máme společný orgazmus, ale moc jsem jí to nevěřil. Dokonce mám pocit že se mnou neměla nikdy orgazmus, ale tvrdila jak je to krásný, tak nevím!? Ještě jsem neměl moc zkušenosí, což mě dneska mrzí, mohlo to být mnohem lepší. Ale milovali jsme se nadevše a bylo to super, nakonec jsem to ale ukončil já, takže vím že kvůli velikosti to určitě nebylo. S další už to s láskou nebylo tak skvělý, ale sex byl parádní, chvíli trvalo než jsme přišli na ty správný polohy, ale pak jsem jí dokázal přivodit i mokrej orgazmus, trochu z toho byla vykulená a styděla se, ale já zářil štěstím
Bylo to fajn, jenže tam z mé strany nebyla ta zamilovanost a tu já prostě potřebuju. No a po přečtení této diskuze se mě sebevědomí zase trochu zvedlo, takže díky za vaše příspěvky a já už se nemůžu dočkat až obšťastním nějako oběť svým 13/4cm hovaďákem! ![]()
Holky, já bejt chlap s menším penisem, tak se po prvních dvou stránkách věším s tím, že v životě ženskou nemůžu uspokojit.
Ale třeba sama mám zkušenost jinou - po pár minutách koukání na pravítko musím říct, že přítel má tak 12cm, šířku neodhadnu, ale řekla bych akorát. Když jsem ho viděla poprvé, připadal mi nic moc, no ale po sexu jsem změnila názor - má nejlepší penis, který mě mohl potkat.
Ten před ním měl k dvaceti centimetrům, velký obvod, ale za pět let s ex jsem neměla tolik orgasmů, co jsem stihla s aktuálním přítelem snad za prvních pět týdnů. ![]()
Našel jsem tuto diskuzi a musím taky něco napsat…
Mám docela malej penis (11×3) a když jsem začal chodit se ženou, bylo to postačující. Po letech manželství a dvou dětech můj rozměr jí přestal vyhovovat. Protože se máme pořád moc rádi dohodli jsem se, že si najde na sex milence. Našla si obdařenýho, se kterým se schází cca 1X týdně. Je velmi spokojená, manželství funguje bezvadně a nemáme důvod se rozcházet.
Doma spolu spíme 2× týdně a když nemá dost, zaskočí za mne náhradník - je to všechno o toleranci a přát tomu druhému vše, aby byl šťastný.
Takže holky, hned se nerozcházejte ![]()
Hm, tak to je teda opravdu velkorysé, co píše @carlos11 Na to bych fakt neměl…
Nicméně můžu „potěšit“ všechny méně obdařené - já jsem si čerstvě naměřil 16/4,5 cm a stejně jsem zase sám a je mi to k ničemu. Takže asi tak…
Mám 14,5 cm, ale obvod jsem neměřil každopádně v mých očích je to mrňavej a tenkej krteček, ale co se týče partnerek tak si nikdy nestěžovaly (možná mě jen chtěly ušetřit, co já vim, je to jedno hlavní je, že jsem se…
). Hlavně jde o techniku a taky spousta chlapů zapomíná, že sex nezačíná a nekončí jen u pé. a. Sex se prolíná mužem i ženou celkově.
A k těm méně obdařeným tady. Némá cenu vás litovat nebo psát, že to je/bude dobrý to vám (mě) akorát uškodí. Musíte se s tim poprat sami v sobě. Nejde o to, že je to tam dole „nedostačující“, ale jde o to, že ženy nepřitahuje slabost, sebelítost apod. Když se postavíte před ženskou a zeptáte se jestli „je to dost velký“ tak i s 30 cm budete vypadat jako chcípáčci..fyzicky i duševně.
Chápu, že co se týče velikosti penisu tak se počítá jen když je v pozoru (jinak je k ničemu), ale já mám mindrák ten, že nevlezu do společnejch sprch. Když je v klidu tak je to..no ostuda…já vim, že je to jen v hlavě jen jsem to chtěl ze sebe dostat
…
Sex je jako tanec všechno je v bocích (v nějaký tý sexuální energii celý bytosti
). Když se tím necháš únést tak je to krása pro oba.
http://probud.se/…oubor-citatu
Doporučil bych si tohle přečíst…je to dlouhé, ale podle mě má smysl si to přečíst celé.
Četl jsem od něj úryvek o sexu jako o vibraci kdy se nesoustředíte na orgasmus, na mindráky jen na pohyby, tanec, na to, že to děláte teď a splynete s druhým. Když jsem to četl poprvé tak mě to tak vzrušilo, že jsem asi ve dvě nebo ve tři ráno probudil (víte jak) partnerku a měli jsme, podle mě ten nejlepší sex. Ona nevěděla, že si to čtu, ale sama potom řekla, že to bylo jiné a lepší. Jen jsem se soustředil na to TEĎ…no…no a pak jsem ji teda vojel… a byla to nádhera. Žádnej lov orgasmu ani výkonu. Bylo to v celém těle. Mě to pomohlo vám může zase pomoc něco jiného to není už na mě jen přidávám do mlýna.
A pro ty všechny kraťomíry tady je to jen na vás. Život je jako bonboniéra, záleží na tom jaký bonbon si vybereš. ![]()
Tak se taky sverim se svou zkusenosti.. Chodila
Jsem kdysi s jednim fajn klukem. Byl mily, pozorny, vtipny.. Pri prvnim sexu jsem zjistila, ze je hodne (zduraznuji HODNE) maly. Vubec jsem ho necitila a vzdy se udelal asi hned po 5vterinach..jeste par krat jsme zkouseli ruzny polohy, ale nebylo to ono..nakonec jsem mu rekla, ze to asi klapat nebude. On ale chtel za kazdou cenu vedet proc, tak jsem mu rekla, ze mi to v posteli moc nevyhovuje a on prohlasil, cituji: tak kdyz ji mas vytahanou, tak se nediv.. Bylo mi 20, takze nemyslim, ze bych ji mela „vytahanou“.. Takze u tohohle to fakt nebylo, ze by se litoval. Mel sebevedomi az az.. Mozna si tim sebevedomim kompenzoval to maly naradi.. Nevim. ![]()
Prostě vypráskaný, pošlapaný ego tak proč to nedat za vinu tobě že ![]()
Podle mě to teda vůbec není o velokosti přirození, když je chlap fakt šikovnej a dokáže si ženskou pěkně připravit udělá rodeo i s pidimrninem, mám vyzkoušeno a můžu říct že když jsem ho viděla(skoro neviděla)poprvé, dost mě ta mini velikost vyděsila.