Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám takový trable s holkama. Když se seznámím s holkou a pak má přijít na sex, stáhnu gatě tak se my holka vysměje už se my to stalo několikrát. Celkem mě to srazí na dno. Nikdy předtím jsem to neřešil a neměřil si ho ale teď toho mám dost. Vydím tu že to tu celkem dost řešíte tak proč se nezeptat.
No takže je my 22 let a moje míry jsou 15/4 cm. A otázka zní je to dostačující nebo se my ty holky vysmívají právem? Vážně už nevím co mám dělat - jsem nešťastnej. Už sem přemejšlel nad tím že stím svým nádobíčkem asi rodinu nezaložím a bude ze mě do smrti panic.
Nu jsem zvědavej na vaše reakce. Ahoj Tom. ![]()
@Tom.91
S jakými stvořeními se to stýkáte? Pokud ty osoby provedly to, co jste napsal, tak o jejich pochybné pověsti nemůže být pochyb. Ve slově „vidět“ není „y“. Dativ od osobního zájmena „já“ jest „mně“ nebo „mi“, v dané větě bych dal přednost první variantě. Ale zpět k mírám. Délkově jste nadprůměrný (15 cm vs. 13 cm), šířkou taky (4 cm vs. 3,5 cm). Žádná žena by se neměla partnerovi vysmát kvůli délce penisu, neboť by to mohlo zanechat na duši hluboké rány. Ve vašem případě nevidím k výsměchu důvod. S tím zakládáním rodiny a celoživotní neposkvrněností mi připomínáte Kraťase. Pro založení rodiny jsou důležitější varlata (rozměry zhruba 4 * 3 * 2,5 cm). Nějak se mi to nezdá. K tomu ještě nováček…
Taky mi ten příspěvek přijde nějakej divnej ![]()
Tvoje velikost je celkem normální a i kdyby se nakrásně nějaký ženský zdál něčí penis malej, nevěřím tomu, že by se mu po svlečení začala smát a řekla mu to. Spíše by se z toho snažila nějak decentně vycouvat, aby neranila tvoje ego. Samozřejmě, že se i mezi ženami může najít neomalená kr.va, která se neumí chovat a zachovala by se takhle, ale že bys narazil na takové ženy pokaždý??? Nevěřím…
@Tom.91 píše: … stáhnu gatě tak se my holka vysměje ...... moje míry jsou 15/4 cm. A otázka zní je to dostačující nebo se my ty holky vysmívají právem?
15/4=3,75…v tomto pripade maj asi pravdu ty holky ![]()
Ahoj, doopravdy se my to stalo, pokaždé když mělo dojít na sex a já stáhl gatě tak se mi vysmála. Jsem z toho nešťastný. Hledám obyčejnou holku, ale tady u nás jsou asi jen pitomí kr.vy. Za tu hrubku se omlouvám! Ještě bych chtěl reagovat na starýho pardála míry 15/4 neznamená patnáct děleno čtyřma ale 15cm délka a 4 cm šířka myslím že inteligentní člověk pochopí jak jsem to napsal a vy jste v tomto případě divný tvor. S tou rodinou jsem to myslel tak že pokud nebudu schopný sbalit holku co se my nebude smát za to co my tam dole narostlo (protože já to neovlivním) tak skončím jako poustevník a panic do konce života. Zatím jsem měl na holky dost velkou smůlu ale ještě že má člověk ruce a kamarádku Anču Dlanču
. Ale to už mě taky nebaví, chtěl bych si to konečně zkusit, ale asi mám smůlu… ![]()
Ahoj Tom. ![]()
@Tom.91 jsi úplně normální kluk a 100% najdeš holku, která bude ráda, že tě má a smát se ti nebude. Asi si měl do teď jen smůlu na úplné blbky.
Rozhodně to nevzdávej a hledej dál.
@anoli30
Já mám jen divné tušení, jestli si Tomáš nevymýšlí.
@anoli30
Je tam více podivných věcí. Nováček, statisticky nadprůměrný penis hodnocený jako malý (že by až mikropenis?), výsměch od žen, nadosmrti panic apod. Jako bych to už někdy někde četl.
Není na tom nic divného jsem kluk co měl jen smůlu a je nešťastnej z toho jak se k němu holky chovají. Doufám že jednou nějakou najdu ale pokaždé co se mě tohle stane tj. od 17 let tak mě to srazí na úplný dno. Myslete si co chcete. S mým penisem je to tak jak jsem to napsal a napsal jsem přesně to co jsem naměřil. Nemám potřebu si vymýšlet. Jsem tu úplně poprvé v životě a tuhle stránku jsem nikdy dřív nenavštívil. Původně jsem sem psal abych se podělil o to co se my děje a jaký je řešení popřípadě radu co s tím protože já už jsem z toho v koncích. Ahoj Tom. ![]()
Aha tak tady jste se zašili, akorát koukám, že místo Kraťase je tady Tom.
Tak si to užijte.
![]()
@Heineken
Nazdar, borče. Asi je budeme muset těmi svými velikány umlátit. ![]()
@Doctus
Nazdar, mě teda hlavně potěšilo, jak jsi psal o těch průměrných kondomech 52 milimetrů, ty jsou mi totiž malé, ale že bych s tím mohl někoho umlátit, tak to teda navím.
![]()
@Heineken
Co to máš dole za kanón? Ne abys měl větší než já. To by chtělo nás dva a jednu sličnou rozhodčí. Která se hlásí? Odměna zaručena (pozn.: v naturáliích
).