Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23864
23.10.13 23:05
@Heineken píše:
U nás doma už se radši neděje nic, tak musím brouzdat na netu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já stíhám obojí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
23.10.13 23:10
anoli30 píše:
Já stíhám obojí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

M8š maturitu, tak to zvládáš asi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
23.10.13 23:12
@Heineken píše:
M8š maturitu, tak to zvládáš asi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No to bude určitě tím. :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koutr
17.11.13 07:38
@kubajsik píše:
Zdravím, na tuhle dizkusi jsem narazil náhodou a myslím, že k tomu mám co říct. Moje velikost v erekci je pouze 13 cm a musím říct, že je to opravdu frustrující pocit vědět, že je to pro velkou většinu žen hodně málo. Mám myšlenky, že nikdy kvůli tomu nebudu v očím žen ten pořádný samec a před kamarádkama na mě budou pouze posměšně vzpomínat jako na toho „s tím malým“. Stejně, jako jste vzpomínali na ty svoje malé tady na té dizkusi. Nemáte někdo radu, jak se těhle nepřijemných pocitů a myšlenek zbavit?

Jo, mám pro tebe dobrou radu! Jsi na špatných stránkách kámo. Sem chodí jen sebevědomí a nadržený nymfomanky… Přečetl jsem spoustu diskuzí, ale tahle je pro tvoje ego fakt asi nejhorší :-D. Takže moje rada zní… Běž jinam!!! Většinou se dozvíš, že 13 cm je v klidu. Pod 10 cm na prd.

• Citovat
  • Upravit
koutr
17.11.13 08:31
@Tom.91 píše:
Ahoj, mám takový trable s holkama. Když se seznámím s holkou a pak má přijít na sex, stáhnu gatě tak se my holka vysměje už se my to stalo několikrát. Celkem mě to srazí na dno. Nikdy předtím jsem to neřešil a neměřil si ho ale teď toho mám dost. Vydím tu že to tu celkem dost řešíte tak proč se nezeptat.
No takže je my 22 let a moje míry jsou 15/4 cm. A otázka zní je to dostačující nebo se my ty holky vysmívají právem? Vážně už nevím co mám dělat - jsem nešťastnej. Už sem přemejšlel nad tím že stím svým nádobíčkem asi rodinu nezaložím a bude ze mě do smrti panic. :oops: Nu jsem zvědavej na vaše reakce. Ahoj Tom. :mavam:

Neblbni! Moje rozměry jsou stejný a mám krásnou již osmiletou dceru. Myslím, že tvrdit, že se ti s tímhle holky vysmívají, je nesmysl. Tos přehnal :-D
Pár partnerek jsem měl a tohle se mi teda nikdy nestalo a nemyslím, že by to bylo jaksi ze soucitu :-D

• Citovat
  • Upravit
koutr
17.11.13 08:38
@Doctus píše:
@anoli30
Já mám jen divné tušení, jestli si Tomáš nevymýšlí.

tak já mám tušení úplně stejný. Je zvláštní, že píše, že se mu vždycky každá vysmála, což znamená, že jich bylo víc. A k sexu podle jeho slov nikdy nedošlo, protože se bojí, že bude do smrti panic :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
koutr
17.11.13 09:20

Myslím, že v dnešní době je pro ženy důležitější spíš nadupaná peněženka jejího partnera než velikost jeho brčka :-D

• Citovat
  • Upravit
23864
20.11.13 23:45
@koutr píše:
Myslím, že v dnešní době je pro ženy důležitější spíš nadupaná peněženka jejího partnera než velikost jeho brčka :-D

A pro některé ženy je ještě pořád nejdůležitější opravdová láska. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
21.11.13 07:56
anoli30 píše:
A pro některé ženy je ještě pořád nejdůležitější opravdová láska. :srdce:

Taky si to myslím, láska je láska a bez ní to jde hodně těžko.
Nadupaná peněženka je mi na nic.
A sbalit holku na nadupanou peněženku je o ničem, nechci holku která jde zrovna po tomhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.11.13 14:00

Přeci i s malým kašpárkem se dá dělat velké divadlo. Ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.13 14:02
@pavelbass1 píše:
Přeci i s malým kašpárkem se dá dělat velké divadlo. Ne?

otázka je, kdo to divadlo hraje… já hrála, že je to super, protože měl partner jiné kvality, ale sex byl bída

• Citovat
  • Upravit
27
27.11.13 14:19

A co nějaké prodloužení. Je hodně možností. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.11.13 14:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
27.11.13 16:22
@pavelbass1 píše:
Přeci i s malým kašpárkem se dá dělat velké divadlo. Ne?

vetšina žen si na sex extra nepotrpí… chce to narazit právě na takovou… a ty nadprumernejší nechat tem, které to baví… no tak asi nefunguje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.11.13 17:59

Musím jen souhlasit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie