Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj necetla jsem reakce, ale zde moje osobni zkusenost.
Muj manzel ho ma malyho, jako dle me je normal a ja mela cely svuj sexualni zivot stesti na velky ptaky. No, kdyz jsem se seznamila s manzelem, byl mi sympaticky, ale 3mes jsme se otukavali, takze kdyz prislo na vec, byla jsem fakt rozcarovana a nescetnekrat, i pred svatbou jsem premyslela, ze ho kvuli penisu opustim. Jsem naruzivka, pri vzruseni tak mokra, ze prevlikame postel, kdyz nedam rucnik…samo ze jsme o tom mluvili, kupodivu se ten muj jesita tehdy nenafoukl a chtel o tom mluvit. V sexu je ale vynalezavy, a nakonec me to s nim bavi, ale musela jsem taky prispet do vinku, mile damy. Proste cvicit, zatinat svaly panevniho dna, poctive, samy poznate rozdiltakze vetsina co rikaji, ze se s malym kasparkem divadlo neda hrat, vzdycky asi preferuji cestu nejmensiho odporu a nedejboze neco udelat jinak. Nerikam, ze nemam sny o poradnem ptaku, ale uz nejak blednou. Ruzne masirovaci techniky, skrabani po zadech, placani po zadku me ale dostavaji do extaze. Mam pocit, ze i kdyz jsem mela zkusene milence, tak manzel je temihle technikami hrave strci do kapsy. Je napaditejsi, snazi se vice mi udelat dobre. Takze za me na velikosti az tak nezalezi, kdyz milujes
takže já mám cvičit, kvůli tomu, že on ho má malýho? Zase za to může žena, ale chlap je v pohodě ![]()
@Venetia píše:
takže já mám cvičit, kvůli tomu, že on ho má malýho? Zase za to může žena, ale chlap je v pohodě
ted jsme to s holkama probírali v hospodě a kámoška má typa s malým penisem, tak si dá venušiny kuličky a potom sex a prý dobrý
@Anonymní píše:
ted jsme to s holkama probírali v hospodě a kámoška má typa s malým penisem, tak si dá venušiny kuličky a potom sex a prý dobrý
to už si dám rovnou sex s vibrátorem a vyjde to nastejno
@Anonymní píše:… tak změřenýho ho máš pěkně, ale chtělo by ho začít taky používat. Co třeba zajít někam do bordelu, stojí to pár kaček, holky tam s tím nedělají fóry a aspoň by sis to vyzkoušel. Doporučuju
Vaše starosti bych chtěl mít. Buďte rádi, že vás měl/má někdo aspoň rád. Já mám 15-16 cm délku, obvod 12 cm…vím kulový, jestli to je dobrý nebo ne, když jsem i ve 24 letech panic.Naštěstí je jedna mladá dáma na obzoru, každopádně vy byste si měli vážit toho, co máte. Někteří nemají vůbec nic.
Zadnej. G bod neexistuje!! Vaginalni orgasmus jsrm mela jednou a to proto, zr jsem se na to psychicky soustredilatak az jjsem byla v kreci. NIC MOC TEDA.
Pokavad mi přítel nedráždí rukou tak se nedočkám
![]()
@Venetia jo zacvic si, tak chlap nejak narostl, ty jsi nejak narostla. Kdyz cloveka milujes, tak i v tvych ocich nedostatky na nem mas rada. Kdyz se pres to nedokazes prenest, tak vymenis partnera, tecka. Ja jen chtela poradit slecnam/zenam, co resi maly penis. Ten clovek prece nenii menecenny, ty mas treba taky velke kozy, a ne vsichni chlapi to miluji a tak porad dokola. Bud to chces resit nebo ne.
Ja spise resim to, ze me ten clovek miluje. Se vsim vsudy. Je to krasny pocit, miluji ho. I s malym penisem. Cvicim pro sebe, ja chci mit s nim kvalitni sex a chci pro to i neco udelat. Jde o me, at se citim dobre ne? Tak a jdu si dat par panevnich cviku :-p
@Anonymní píše:Zadnej. G bod neexistuje!! Vaginalni orgasmus jsrm mela jednou a to proto, zr jsem se na to psychicky soustredilatak az jjsem byla v kreci. NIC MOC TEDA.
Tace] @etatinek píše:
No právě… „Jde o polohu“… Pokavaď při té poloze je „správně tvarovaným (mohutným?) penisem“ drážděný G bod, tak ta žena toho vaginálního orgasmu dosáhne, ne?? Hm??![]()
A pak jsou samozřéjmě i ty šťastnější citlivější ženy, na které se stačí jen „podívat“ a už maj orgasmus…
to neznamená, že to tak má každá… já ho mám téměř vždy i ten géčkový… zase nemám ten orální zvenku ![]()
Příspěvek upraven 13.01.14 v 01:50
@Anonymní píše:
@Venetia jo zacvic si, tak chlap nejak narostl, ty jsi nejak narostla. Kdyz cloveka milujes, tak i v tvych ocich nedostatky na nem mas rada. Kdyz se pres to nedokazes prenest, tak vymenis partnera, tecka. Ja jen chtela poradit slecnam/zenam, co resi maly penis. Ten clovek prece nenii menecenny, ty mas treba taky velke kozy, a ne vsichni chlapi to miluji a tak porad dokola. Bud to chces resit nebo ne.
Ja spise resim to, ze me ten clovek miluje. Se vsim vsudy. Je to krasny pocit, miluji ho. I s malym penisem. Cvicim pro sebe, ja chci mit s nim kvalitni sex a chci pro to i neco udelat. Jde o me, at se citim dobre ne? Tak a jdu si dat par panevnich cviku :-p
jasně, nic proti… já už mám dost zkušeností na to, abych si ty fyzické záležitosti ověřila dříve než se stačím zamilovat
a to cvičení je dobrý a s velikostí to nijak nesouvisí
@Venetia jojojo jsi se vsim hned hotova. Co vlastne resis? Uz to vsichni vime, ze tobe na velikosti zalezi. Tecka. A nic te nepresvedci, ze to vsechno muze byt i jinak. Tecka. Me taky zalezi na velikosti, ale zakladatelcim dotaz znel jinak. Asi ta velikost penisu neni pro me nakonec ve vztahu stezejni. A taky si myslim, ze tvoje „babske rady“ jak poznat, ze ho ma dotycny malyho nebudou 100%…to jsou jen takove vseobecne zname rady, podivej se na ruce, prsty, usi, nos, do rozkroku..nebo mas jeste nejaky zaruceny tip? Podel se, alespon to bude konstruktivni prispevek ![]()
Jo a cviceni souvisi, zkus i sveho manzela/milence prekvapit a trosku ty svaly pri sexu pouzij, delas rada lidem dobre ne? ![]()
@Anonymní píše:
@Venetia jojojo jsi se vsim hned hotova. Co vlastne resis? Uz to vsichni vime, ze tobe na velikosti zalezi. Tecka. A nic te nepresvedci, ze to vsechno muze byt i jinak. Tecka. Me taky zalezi na velikosti, ale zakladatelcim dotaz znel jinak. Asi ta velikost penisu neni pro me nakonec ve vztahu stezejni. A taky si myslim, ze tvoje „babske rady“ jak poznat, ze ho ma dotycny malyho nebudou 100%…to jsou jen takove vseobecne zname rady, podivej se na ruce, prsty, usi, nos, do rozkroku..nebo mas jeste nejaky zaruceny tip? Podel se, alespon to bude konstruktivni prispevek
Jo a cviceni souvisi, zkus i sveho manzela/milence prekvapit a trosku ty svaly pri sexu pouzij, delas rada lidem dobre ne?
žádné takové rady jsem tu nepsala… to se poznat předem nedá, prostě je to o štěstí, že natrefíš na kompatibilního partnera. Cvičení znám a svaly používám, to snad bylo z mého příspěvku jasné… jen jsem podotkla, že to nemá souvislost
jen s malým penisem
Pro Petra84
Není pravda, že ženy touží po velkém penisu, z vlastní zkušenosti to vím, mám rozměry podobné jako ty, délka 14-síla asi 3,8.Jsem sice rozvedený ale příčinou nebyla neshoda v sexu.Ted mám přítelkyni, která je ve svém manželství obštastnována klackem okolo 20cm. Scházíme se asi 3 roky a teprve se mnou dosahuje maximálního uspokojení a orgasmu. Nejde jen o samotný styk ale hlavně o předehru a když náležitě využiješ jazyka a prstů, není co řešit. Proto tvrdím, že i menší kašpárek dokáže velké divadlo.
@baron02 píše:
Pro Petra84
Není pravda, že ženy touží po velkém penisu, z vlastní zkušenosti to vím, mám rozměry podobné jako ty, délka 14-síla asi 3,8.Jsem sice rozvedený ale příčinou nebyla neshoda v sexu.Ted mám přítelkyni, která je ve svém manželství obštastnována klackem okolo 20cm. Scházíme se asi 3 roky a teprve se mnou dosahuje maximálního uspokojení a orgasmu. Nejde jen o samotný styk ale hlavně o předehru a když náležitě využiješ jazyka a prstů, není co řešit. Proto tvrdím, že i menší kašpárek dokáže velké divadlo.
nj jenže to velké divadlo hrajeme potom my ženy, aby se chlap cítil dobře
14 centimetrů je rozměr úplně v pohodě. Pokud tam dole nemá ženská díru jak vrata od chlíva… ![]()
@Anonymní píše:
nj jenže to velké divadlo hrajeme potom my ženy, aby se chlap cítil dobře
Proč by měla žena tři roky milence, který by jí neuspokojoval, a ona musela hrát velké divadlo?
Hoolkaa… bud ráda za ty míry.. jendou jsem měla jednoho, kterej byl ve velikosti cca prsteníčku…
![]()