Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lusy23 píše:
nesedí mi k tomu ta " zloba"
mne vubec, pac v tom zadna nebyla ![]()
@marturka Jj, bohuzel souhlasim, prispivala jsem v tom smyslu vyse. Jestli to ma anonymni i po porodu tak, jak pise, mela by byt osudu vdecna a ne nazyvat ostatni ubozackami s vytahanou…ja to slovo ani nebudu opakovat…
Ahoj holky,
chci se zeptat zda jste měla některá takový „problém“ jako já.
Můj ex měl větší penis, jak na délku tak hlavně na šířku.
A současný přítel za tímto rozměrem co do průměru pokulhává.
V žádném případě nehodlám současného partnera opouštět kvůli něčemu takovému.
Milování je s ním hezké. Jenže ho prostě v sobě cítím méně než bývalého.
A to na co se chci zeptat je to, zda třeba teď je moje pochva zvyklá na velikost ex přítele a že si časem zvykne rozměrům současného přítele??
Nebo pomůže už jen poloha s nožkami u sebe?? ![]()
Budu věřit, že si spíš já uvyknu velikostně na něj a bude to OK.
Děkuju
Příspěvek upraven 07.07.14 v 21:42
@Hanka 32 pochva je elatická, ale podle mně se „nevytahá“ podle rozměrů chlapa, ani kdybyste sexovali 20let 4× denně. Takže spíš trénovat Kegela (což by se mělo tak jako tak) a holt si přizpůsobit polohy. Některé zas nejdou s penisem větších rozměrů.
K.
Hmmm… se tady každá druhá vysmívá menšímu penisu, ale že každých 9 z deseti má prsa alá psí uši, lepotající špeky po celém těle, na prdeli celulitidu a v obličeji brambořiště (rozuměj vrásky) to si asi každých 9 z deseti nepřizná ![]()
@katango77 píše:
Hmmm… se tady každá druhá vysmívá menšímu penisu, ale že každých 9 z deseti má prsa alá psí uši, lepotající špeky po celém těle, na prdeli celulitidu a v obličeji brambořiště (rozuměj vrásky) to si asi každých 9 z deseti nepřizná
To si nikdo priznavat nemusi. To kazdy vidi kdyz jde okolo nekoho takoveho.Ale tyhle nedostatky co popisujes uz ma vetsinou zenska na haku a vsechno ma zarizene tak aby nic z techto nedostatku nebylo prilis videt a da se to udelat vetsinou rychle.No prsa staci hodit do nejake fajn podprdy nebo popripade plastika. Speky po celem tele se daji behem poctiveho pohybu dost rychle spalit.Na prdeli celuditidu ma kazda 2 zena akorat nektere nejaka celuditida absolutne nezajima nebo to tolik nehroti. A vrasky ma v urcitym veku kazdej…Takze co by si mela kazda 9 z 10 priznavat???Co se da spravit spravy se co nejde spravit tak kazdy uvidi, ale bohuzel chlapci maji v tomhle proste smulu. S malym penisem se jen tak rychle neco delat neda a ti by to fakt mely priznavat hned co si s nemi neco zacneme. Protoze ti to na obliceji nebo na hrudi a prdely proste vystaveny nemaji. ![]()
@katango77 píše:
Hmmm… se tady každá druhá vysmívá menšímu penisu, ale že každých 9 z deseti má prsa alá psí uši, lepotající špeky po celém těle, na prdeli celulitidu a v obličeji brambořiště (rozuměj vrásky) to si asi každých 9 z deseti nepřizná
A co tím chtěl jako básník říci na diskusi o velikosti penisů??? ![]()
To, jaké má kdo prsa, špeky, zadek, vrásky (platí o ženách i mužích), to je přece každého věc a každého problém. S tímhle tématem to nijak nesouvisí.
@katango77 píše:
ty máš asi nějaké komplexy že?
![]()
Tak ja nevim, holky, muj ex mel celkem maleho, nevim kolik, ale tak max 11-12, kdyz si prilozim pest k pravitku (nemerili jsme), ale sebevedomi mel na rozdavani. Ale spis toho falesneho sebevedomi. Musi se mu ale nechat, ze to s nim umel, kdyz vychytal spravne uhly. Sex me s nim bavil a umel to i rucne i oralne. Akorat to byl magor ![]()
,,Tak co šéfe?!!Už tam bude?!¨,,Ale vždyt' už tam dávno je!¨…Panečku to je ale macek! ![]()
@katango77 píše:
to, ale tak nesouvisí s prožitkem, který je na velikosti penisu závislý… to je pouze o výběru partnera, co je vidět na první pohled…velikost penisu zjistíš, až když je pozdě