Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sex ma hlubsi smysl, je to z nejvetsich projevu lasky a ty reknes muzi, ze jeho nastroj k projevu lasky je nedostacujici? Myslis, ze je to muzskem egu? Me neni 35 ty leta uz jsou davno pryc. Mel jsem v posteli mnoho zen ale I muzu. Ver mi ze tech muzu bylo dost a ver mi ze vice jak 80% bylo mensi nez ja. A co mohu rici, ze ti chlapici meli maly penis? Vzdyt jich byla vetsina, jak bych to mohl rict?
@pokopik tohle jako důvod k rozvodu fakt nechápu. Ty jí najdeš chlapa na vyzkoušení většího, a pak ji kvůli tomu opustíš? Fakt charakter… Řeknu Ti to asi takhle, velký je bezva, mokrý orgasmus taky, ale pohoda s průměrnou velikostí aniž bys z toho byl týden na kaši a myslel jen na sex je lepší
Krom toho, kdo by chtěl fuet převlíkat nebo spát v mokru? Si to laskavě přeber Ty projeve lásky…
@ludmila5 píše:
Respektive dotazník je zcela anonymní, pouze výsledky jako celek budou zveřejněny. Jen pro upřesnění
Poslední otázka se týká / i mé délky
13 cm, to je celosvětový průměr - u nás je potvrzeno cca 15,5 cm a tomu odpovídá rozmezí normální délky 10-20 cm. Takže muž s 13/4 cm by měl být relativně v klidu, ale už jen procentuální rozložení délek v evropské populaci ho z tohoto klidu velmi rychle vyvede.Do 11cm má asi tak 5% mužů,12-13cm cca 20%,14-16cm 40%,17-19cm 30% a 20+ 5%
Tři čtvrtiny mužů ho má tedy většího a tuto skutečnost jako dospívající muž začnete rychle vnímat a do cca svých 17 let takřka denně sledovat. Navíc se brzo stanete terčem různých posměšných poznámek, protože toto se v šatnách, sprchách atd. velmi brzo provalí. Přesto se vám ženský líbí úplně stejně, jako vašim lépe obdařeným kamarádům a tak se přes obavy odhodláte k prvnímu sexu - a ono to dopadne přesně tak, že ještě dřív než dojde k souloži, tak z úst partnerky zazní ta strašná slova „je je Ty ho máš ale malýho, to jsem ještě neviděla“ Okamžitě máte po chuti pokračovat a dotyčnou ještě někdy potkat.Po čase, kdy ten šok trochu odezní, potkáte svojí dřívější dlouholetou lásku, která má o vás velký zájem a tak i přes velké obavy to přesto zkusíte znova a ono to dopadne skoro stejně - ne-li hůř, protože ona brzo ráno téměř beze slova odejde a tím to zhaslo.To už víte, že máte opravdu velký „malý“ problém a začnete to řešit. Nabízí se velké množství „zaručených“ metod na zvětšení penisu včetně operace. Pokud toto čte nějaký muž, tak velice upozorňuji, že nic z toho nefunguje. A v případě zmiňované operace sice dojde k mírnému prodloužení, ale jen v klid. stavu a hrozí velká rizika poranění a ztráty erekce. V reálném světě vám tedy nezbývá nic jiného, než s tím žít a hledat vhodnou partnerku. Já jich měl za svůj věk 41let přiměřené množství, ale sex byl relativně v pohodě pouze se dvěma /bohužel zas byly jiné problémy ve vztahu/Návod, jak hledat ale neexistuje, člověk by si myslel odhadnout to podle postavy, ale paradoxně největší „kapky“ jsem díky tomu dostal od jedné dost štíhlé a malé slečny. Člověk by si i přesto myslel, že když na podobných rozměrech „jede“ celá Asie, tak že to nakonec takový problém nebude, ale po tom co jsem se dočetl na těchto stránkách /stačí hned ta první/ ztrácím iluze skoro úplně - navíc je to podpořeno mým posledním vztahem se slečnou, kterou jsem miloval opravdu moc. Ještě před tím, než jsem jí poznal, už jsem nestál o další komentáře z úst žen o svém malém „já“ a tak jsem vždy včas při vhodné příležitosti na svůj nedostatek upozornil - světe div se náhlá velká změna v celkovém jejich chování přišla skoro vždycky.
Se zmiňovanou poslední partnerkou byl ale začátek vztahu tak nádherný, že jsem prostě něměl hned odvahu jí na to upozornit a udělal jsem to až po tom, co se sama ona zmínila, že je velmi náročná. Kupodivu to nevzdala hned, ale prožili jsme spolu jen jeden, pro mě krásný měsíc a pak to stejně začalo jít a nakonec došlo do háje. Zklamání mám v sobě stále obrovské a hlavně už nemám ani sílu s tím něco víc dělat. Chtěl bych jen Vás ženy požádat o více tolerance na toto téma a pokud možno se „menším“ mužům za tento nedostatek nevysmívat a nerozhlašovat to na všechny strany, zvlášť pokud dotyčný muž nebyl žádný mizera a měl Vás rád. On s tím i tak zažívá často celoživotní „boj“ a na rozdíl od Vašich např. prsou, opravdu nemá se svou „velikostí“ možnost cokoliv udělat. To se spíš rád zúčastní rádovánek s Vaším velkým vibrátorem a podobně, než s potupným komentářem typu, že váš rozměr je akorát tak na anál a pod./jak jsem zde také četl/Teď jsem si všiml, že reklamy na zvětšení „téměř“ o půl metru jsou i zde
a pak, že na velikosti nezáleží ![]()
Příspěvek upraven 21.12.14 v 00:44
@mvm
Světová průměrná délka činí 12,55 cm, v ČR je průměrná délka mezi 13 a 14 cm (bone-press metodou), nemůžete věřit Světové mapě penisů, kde byl sběr dat elektronický a navíc nikde nebyla zveřejněna metodika měření. Důsledný čtenář si jistě povšimne u ČR poznámky self-reported, u realističtějších výsledků však measured. Že bychom na tom byli lépe než na Pobřeží Slonoviny, kde non-self reported délka byla pouze 15,24 cm. Jen tamější chlapíci nemají tak velké oči a měřiči psali pravdivé výsledky.
@Doctus píše:
@mvm
Světová průměrná délka činí 12,55 cm, v ČR je průměrná délka mezi 13 a 14 cm (bone-press metodou), nemůžete věřit Světové mapě penisů, kde byl sběr dat elektronický a navíc nikde nebyla zveřejněna metodika měření. Důsledný čtenář si jistě povšimne u ČR poznámky self-reported, u realističtějších výsledků však measured. Že bychom na tom byli lépe než na Pobřeží Slonoviny, kde non-self reported délka byla pouze 15,24 cm. Jen tamější chlapíci nemají tak velké oči a měřiči psali pravdivé výsledky.
" Podle sexuologa Petra Weisse dosahuje v České republice plně ztopořený penis průměrné délky asi 15 cm, průměru 3,7 cm a obvodu 11,2 cm " Tohle píše nejznámější český sexuolog - takže Pobřeží Slonoviny bych sem netahal ![]()
A kdyby se aspoň běžně prodávaly kondomy menších velikostí než jen universální min. 17cm, třeba řady 12,14,16,18 a 20+ Tak nějak podobně, jako si ženská s jedničkama nekupuje podprsenku na pětky - tak by se to obecné myšlení na toto téma taky možná změnilo
![]()
@mvm
Jenže Weiss žádný pořádný výzkum v ČR neprováděl. Už před nějakým pátkem v USA prokázali, že rozdíl mezi velikostmi, které uváděli sami muži, a těmi, které byly změřeny druhou osobou, je podstatný rozdíl, tehdy činil zhruba 35 mm. A proč bych nesrovnal negroidní rasu s europoidní? Navíc kondom nemusíte odrolovat celý, pokud se zeptáte výrobce, tak vám sdělí, že délka penisu při výběru prezervativu nehraje roli.
Příspěvek upraven 08.09.14 v 17:35
V USA je taková směs obyvatel, že by to musel být opravdu obrovský počet změřených mužů, odhaduji v řádech milionů, aby to mělo nějakou váhu. A osobní zkušenost mám především s češkama a je taková jaká je ![]()
@mvm
Další, co nepochopil zákony statistiky. Na to, abyste mohl aplikovat výsledky výzkumu na populaci, nepotřebujete desetitisíce probandů. A tehdy to byli pouze bílí muži, žádní Asiaté.
@Doctus píše:
@mvm
Další, co nepochopil zákony statistiky. Na to, abyste mohl aplikovat výsledky výzkumu na populaci, nepotřebujete desetitisíce probandů. A tehdy to byli pouze bílí muži, žádní Asiaté.
To ale píšeš až teď, že se to týkalo, jen amerických bělochů. A podstata toho co jsem psal je jiná, jde o to co si myslí a jak reagujou „naše“ ženský.
@mvm
Tak když se zde bavíme o průměrné délce v Evropě, potažmo v ČR, tak asi nikoho nezajímá problematika průměrné délky a mediánu menšin.
@mvm píše:
Poslední otázka se týká / i mé délky13 cm, to je celosvětový průměr - u nás je potvrzeno cca 15,5 cm a tomu odpovídá rozmezí normální délky 10-20 cm. Takže muž s 13/4 cm by měl být relativně v klidu, ale už jen procentuální rozložení délek v evropské populaci ho z tohoto klidu velmi rychle vyvede.Do 11cm má asi tak 5% mužů,12-13cm cca 20%,14-16cm 40%,17-19cm 30% a 20+ 5%
Tři čtvrtiny mužů ho má tedy většího a tuto skutečnost jako dospívající muž začnete rychle vnímat a do cca svých 17 let takřka denně sledovat. Navíc se brzo stanete terčem různých posměšných poznámek, protože toto se v šatnách, sprchách atd. velmi brzo provalí. Přesto se vám ženský líbí úplně stejně, jako vašim lépe obdařeným kamarádům a tak se přes obavy odhodláte k prvnímu sexu - a ono to dopadne přesně tak, že ještě dřív než dojde k souloži, tak z úst partnerky zazní ta strašná slova „je je Ty ho máš ale malýho, to jsem ještě neviděla“ Okamžitě máte po chuti pokračovat a dotyčnou ještě někdy potkat.Po čase, kdy ten šok trochu odezní, potkáte svojí dřívější dlouholetou lásku, která má o vás velký zájem a tak i přes velké obavy to přesto zkusíte znova a ono to dopadne skoro stejně - ne-li hůř, protože ona brzo ráno téměř beze slova odejde a tím to zhaslo.To už víte, že máte opravdu velký „malý“ problém a začnete to řešit. Nabízí se velké množství „zaručených“ metod na zvětšení penisu včetně operace. Pokud toto čte nějaký muž, tak velice upozorňuji, že nic z toho nefunguje. A v případě zmiňované operace sice dojde k mírnému prodloužení, ale jen v klid. stavu a hrozí velká rizika poranění a ztráty erekce. V reálném světě vám tedy nezbývá nic jiného, než s tím žít a hledat vhodnou partnerku. Já jich měl za svůj věk 42let přiměřené množství, ale sex byl relativně v pohodě pouze se dvěma /bohužel zas byly jiné problémy ve vztahu/Návod, jak hledat ale neexistuje, člověk by si myslel odhadnout to podle postavy, ale paradoxně největší „kapky“ jsem díky tomu dostal od jedné dost štíhlé a malé slečny. Člověk by si i přesto myslel, že když na podobných rozměrech „jede“ celá Asie, tak že to nakonec takový problém nebude, ale po tom co jsem se dočetl na těchto stránkách /stačí hned ta první/ ztrácím iluze skoro úplně - navíc je to podpořeno mým posledním vztahem se slečnou, kterou jsem miloval opravdu moc. Ještě před tím, než jsem jí poznal, už jsem nestál o další komentáře z úst žen o svém malém „já“ a tak jsem vždy včas při vhodné příležitosti na svůj nedostatek upozornil - světe div se náhlá velká změna v celkovém jejich chování přišla skoro vždycky.
Se zmiňovanou poslední partnerkou byl ale začátek vztahu tak nádherný, že jsem prostě něměl hned odvahu jí na to upozornit a udělal jsem to až po tom, co se sama ona zmínila, že je velmi náročná. Kupodivu to nevzdala hned, ale prožili jsme spolu jen jeden, pro mě krásný měsíc a pak to stejně začalo jít a nakonec došlo do háje. Zklamání mám v sobě stále obrovské a hlavně už nemám ani sílu s tím něco víc dělat. Chtěl bych jen Vás ženy požádat o více tolerance na toto téma a pokud možno se „menším“ mužům za tento nedostatek nevysmívat a nerozhlašovat to na všechny strany, zvlášť pokud dotyčný muž nebyl žádný mizera a měl Vás rád. On s tím i tak zažívá často celoživotní „boj“ a na rozdíl od Vašich např. prsou, opravdu nemá se svou „velikostí“ možnost cokoliv udělat. To se spíš rád zúčastní rádovánek s Vaším velkým vibrátorem a podobně, než s potupným komentářem typu, že váš rozměr je akorát tak na anál a pod./jak jsem zde také četl/Teď jsem si všiml, že reklamy na zvětšení „téměř“ o půl metru jsou i zdea pak, že na velikosti nezáleží
Hele, na délce tolik nezáleží, spíše na šířce.
A za druhé, co jsi to měl s odpuštěním za pipiny, že se ti kvůli velikosti smály nebo to někde rozhlašovaly??? Já jsem tedy za svůj sex. život zažila 2 muže s výrazně menší velikostí (šířkou), o kterých jsem věděla hned, že to na vztah nebude. A vždy jsem z toho vycouvala pod nějakou jinou záminkou, abych dotyčného neranila. Nikdy by mě nenapadlo se muži s menším M smát. ![]()
Nezáleží ani na délce a ani na šířce, záleží jak se přitom oba chovají, zda si jde každý jen ke svému uspokojení, nebo si vyjdou „vstříc“ Každá žena pozná když se muž snaží aby to bylo příjemné, ale pokud je to jen husička, tak se může snažit sebevíc a může ho mít jak černoch po žihadlu a je to k ničemu ![]()
@káťa píše:
Hele, na délce tolik nezáleží, spíše na šířce.
A za druhé, co jsi to měl s odpuštěním za pipiny, že se ti kvůli velikosti smály nebo to někde rozhlašovaly??? Já jsem tedy za svůj sex. život zažila 2 muže s výrazně menší velikostí (šířkou), o kterých jsem věděla hned, že to na vztah nebude. A vždy jsem z toho vycouvala pod nějakou jinou záminkou, abych dotyčného neranila. Nikdy by mě nenapadlo se muži s menším M smát.
Buď si jistá, že i když to budeš svádět na kdoví co, tak chlapíkovi to stejně dojde. A neříkám, že všechny to rozhlašujou po okolí, ale dost se jich najde.
Tak to pro zenu velky penis, tak pro muze uzka vagina.Zena nema nic navic. Ja take lapal po dechu a ten orgasmus, jako kdyz se pomocis. Ta dotycna mela uzkou a jeste do toho byla dost aktivni. Co mam na to rict? Ze by az takovy rozdil? Proc bych mel ponizovat zeny? Ja opravdu nemam potrebu ponizovat nikoho. A proc take ze zdrave a uplne normalni zeny bych mel udelat postizenou? Budu mit zenu, ktera bude mit krasne 3 prsa a potom se setkam, ktera bude mit 6 prsa, tak ty prvni reknu mas maly prsa? O jakem muzskem egu tu mluvis? To
Liu to