Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106221
8.9.14 21:36
@pokopik píše:
Sex ma hlubsi smysl, je to z nejvetsich projevu lasky a ty reknes muzi, ze jeho nastroj k projevu lasky je nedostacujici? Myslis, ze je to muzskem egu? Me neni 35 ty leta uz jsou davno pryc. Mel jsem v posteli mnoho zen ale I muzu. Ver mi ze tech muzu bylo dost a ver mi ze vice jak 80% bylo mensi nez ja. A co mohu rici, ze ti chlapici meli maly penis? Vzdyt jich byla vetsina, jak bych to mohl rict?

já to nerozlišuju na malý nebo velký je mi to celkem fuk…vím co vyhovuje mně, to se přece pozná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106221
8.9.14 21:37
@Tinuvien píše:
@pokopik tohle jako důvod k rozvodu fakt nechápu. Ty jí najdeš chlapa na vyzkoušení většího, a pak ji kvůli tomu opustíš? Fakt charakter… Řeknu Ti to asi takhle, velký je bezva, mokrý orgasmus taky, ale pohoda s průměrnou velikostí aniž bys z toho byl týden na kaši a myslel jen na sex je lepší ;) Krom toho, kdo by chtěl fuet převlíkat nebo spát v mokru? Si to laskavě přeber Ty projeve lásky…

no to je fakt, že pak na nic jiného nemyslíš :D ale asi bych neměnila za tu pohodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106221
8.9.14 21:44
@mutter píše:
Nezáleží ani na délce a ani na šířce, záleží jak se přitom oba chovají, zda si jde každý jen ke svému uspokojení, nebo si vyjdou „vstříc“ Každá žena pozná když se muž snaží aby to bylo příjemné, ale pokud je to jen husička, tak se může snažit sebevíc a může ho mít jak černoch po žihadlu a je to k ničemu :jazyk:

když já si nějak nedovedu představit, jak se takový muž může snažit… přeci to se nedá ničím nahradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106221
8.9.14 21:46
@mvm píše:
Buď si jistá, že i když to budeš svádět na kdoví co, tak chlapíkovi to stejně dojde. A neříkám, že všechny to rozhlašujou po okolí, ale dost se jich najde.

ale, lepší než mu ten důvod říct na rovinu, ne? Lépe se to asi udělat nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106221
8.9.14 21:48
@pokopik píše:
Zena neproziva sex jinak jako muz a nema jine orgasmy. To mluvim ze sve vlastni zkusenosti ne z vedeckych knizek.

to teda rozhodně ano… nedá se to vůbec srovnávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokopik
8.9.14 22:34

Jo holka asi uzkou nemas, jinak bys vedela jak chlap vyvadi pri uzky vagine.

• Citovat
  • Upravit
pokopik
8.9.14 22:37

Ono opravdu 13neni tragedie, znam plno chlapu maji rodinu. Jenom najit normalni holku.

• Citovat
  • Upravit
3232
8.9.14 22:53
@pokopik píše:

souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106221
9.9.14 00:30
@pokopik píše:

asi ne… vyvádějícího chlapa jsem ještě nezažila… taky mám dvě děti… to může mít trochu vliv… u žen se to také liší, nemá ji každá jako holčička… ale zase si nikdo nestěžoval, tak nějak hrozný to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
9.9.14 06:21

Můj partner měl kdysi holku úzkou tak, že měl problémy se do ní vůbec dostat. Vůbec jim to nešlo a jí to bolelo. Takže to nakonec ukončili.
U vás chlapů je problém v tom, že vy to svoje M moc žerete a kompletně s tím stojí a padá vaše sebevědomí a osobnost. Nikdo přeci není dokonalý a každý (téměř) má z něčeho mindrák. Ale kvůli tomu přece nebudu celý život uťápnutá a nešťastná. A rozhodně neplatí (alespoň pro mě), že čím větší, tím lepší. Ideál je zlatý střed nebo lehký nadprůměr. Také už se mi stalo, že jsem opustila velmi dobře obdařeného chlapa kvůli chlapovi, který ho měl menšího než on. Lépe to s ním uměl, byl více při chuti a hlavně měl lepší povahu.

• Citovat
  • Upravit
403
9.9.14 09:12

Přesně tak, podle mě to svý nařadíčko berou moc vážně. Můj přítel má z toho mindrák, že prej ho má malýho a nevěří si proto ani jako chlap. Pak žárlí, prohlíží mi telefon a vymýšlí si kde jsem co s kým neměla, protože se bojí, že budu hledat většího někde jinde :roll: sakra, vždyť to není všechno! Má krásnej průměr a pro mě je akorát, jenže on by asi chtěl bůhvíco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
9.9.14 09:42
@Dariada píše:
Přesně tak, podle mě to svý nařadíčko berou moc vážně. Můj přítel má z toho mindrák, že prej ho má malýho a nevěří si proto ani jako chlap. Pak žárlí, prohlíží mi telefon a vymýšlí si kde jsem co s kým neměla, protože se bojí, že budu hledat většího někde jinde :roll: sakra, vždyť to není všechno! Má krásnej průměr a pro mě je akorát, jenže on by asi chtěl bůhvíco.

Když už jste to zmínila, tak kolik je ve vašem případě krásnej průměr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
9.9.14 10:02
@Venetia píše:
ale, lepší než mu ten důvod říct na rovinu, ne? Lépe se to asi udělat nedá

Právě že to neni lepší, opakuji pokud to neni vyloženě nějakej trouba, tak mu to stejně dojde,, v opačném případě se bude ještě navíc trápit tím z vaší strany vymyšleným důvodem a nedej bože ho bude chtít řešit a zamotáte se do toho oba ještě mnohem víc. Je to jako u všeho - nejlepší je říct pravdu, milosrdná lež v tomto případě nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
9.9.14 10:30
@mvm píše:
Právě že to neni lepší, opakuji pokud to neni vyloženě nějakej trouba, tak mu to stejně dojde,, v opačném případě se bude ještě navíc trápit tím z vaší strany vymyšleným důvodem a nedej bože ho bude chtít řešit a zamotáte se do toho oba ještě mnohem víc. Je to jako u všeho - nejlepší je říct pravdu, milosrdná lež v tomto případě nefunguje.

A ty bys řekl ženský na rovinu. Nechci s tebou chodit, protože např. máš hrozně malý prsa, což jsem díky push-upce předtím neviděl, nebo jsi příliš špekatá, nelíbila ses mi po ránu nenamalovaná atd.???

• Citovat
  • Upravit
106221
9.9.14 12:12
@mvm píše:
Když už jste to zmínila, tak kolik je ve vašem případě krásnej průměr?

já třeba beru jako průměr 15…co je víc je už pro mne nadprůměr… a nejlepší zkušenost mám s cca 18 odhadem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová