Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa
Jak už jsem psal „doktorovi“ nebo komu - tak tohle je prostě pro chlapi velkej malej problém, tím spíš, že se s tim fakt nedá dělat vůbec nic, co by mělo význam.
Prostě je to jedna z věcí, která se našemu stvořiteli těžce nepovedla /hlavně u těch, co jsou na tom ještě hůř než já /
![]()
@mvm píše:
Ono to snad ani neni třeba, aby oba dotyční byli přesně změřeni. Z toho co si zde napsala, že nejlepší je zlatý střed nebo lehký nadprůměr - ale zároveň že 13/4 cm ještě není tragédie se dá tedy odvodit, že dotyční se podle Tebe mohli pohybovat cca kolem 11/3 cm nedej bože ještě míň - to už si snad ani nelze představit, jak těžce se jim s tim asi v tom českém ženském, k této věci silně netolerantním, prostředí žije.
ale to není o tolranci… sex by měl bavit, uspokojovat oba… přeci nebudeš s někým, s kým si nevyhovujete a to nemusí jen o velikosti
@mvm píše:
Takže klasika větší je lepší, jen by mě zajímalo /píšu teď odlehčeně/ to Vás ženský u těch větších, při jistém druhuu mužů velmi oblíbeném sexu nebolí „panty“?
U mě to asi nehrozilo, tak jsem se s tím nesetkal, ale teď mě to tak nějak napadlo.
nežila jsem s nimi, ani nebyla v denním kontaktu
takže ne…nejsem těžká vyznavačka orálu a ten druhý kupodivu na to moc není, nebo to aspon nedává nejevo
@Venetia píše:
nežila jsem s nimi, ani nebyla v denním kontaktutakže ne…nejsem těžká vyznavačka orálu a ten druhý kupodivu na to moc není, nebo to aspon nedává nejevo
tomu bych moc nevěřil teda
- mluvím o něm
@mvm píše:
tomu bych moc nevěřil teda- mluvím o něm
zatím to tak vypadalo.. budu muset udělat další pokus ![]()
@Venetia píše:
ale to není o tolranci… sex by měl bavit, uspokojovat oba… přeci nebudeš s někým, s kým si nevyhovujete a to nemusí jen o velikosti
O té toleranci jsem mluvil ve spojitosti s tím, že dost žen si to po tom nenechává pro sebe a „menší“ muž to pak musí poslouchat všude./ a je to fakt moc příjemný / ![]()
Jinak jasně, že vztah je o tom, aby si ty dva co nejvíc rozuměli a v sexu hodně.
Zásadní problém „menších“ mužů v česku je, že jich je v populaci mnohem víc, než žen, pro které to neni problém. A o tom jsem teda přesvědčen.
![]()
@Venetia píše:
ne, to nevimA co potrebuje chlap, at jsem poucena?
Jo kdyby chlapy byla jako zensky, tak ty by jsi byla napodobne asi jako mvm a psala podobny komentare vis?
@mvm píše:
O té toleranci jsem mluvil ve spojitosti s tím, že dost žen si to po tom nenechává pro sebe a „menší“ muž to pak musí poslouchat všude./ a je to fakt moc příjemný /
Jinak jasně, že vztah je o tom, aby si ty dva co nejvíc rozuměli a v sexu hodně.
Zásadní problém „menších“ mužů v česku je, že jich je v populaci mnohem víc, než žen, pro které to neni problém. A o tom jsem teda přesvědčen.![]()
![]()
to nevím, na nikoho takového jsem nenarazila… vlastně ano, ale těm to nešlo vůbec, takže jsem neměla možnost ani zjistit, jaké by to bylo
@pokopik píše:
Jo kdyby chlapy byla jako zensky, tak ty by jsi byla napodobne asi jako mvm a psala podobny komentare vis?
nerozumím… můžeš to psát nějak srozumitelněji?. myslíš, že na ženský si nikdo nevybodne kvůli sexu?
@káťa píše:
Z tebe ten mindrák úplně cáká chlape…chápu, že tě manželka ponížila, i když sis na to naběhl sám, ale buď chlap, najdi si jinou a nechrl síru na všechny ženský kolem. To ti nepomůže
@Venetia píše:
ne, to nevimA co potrebuje chlap, at jsem poucena?
Jo to ti snad nemusim rikat, vzdyt vis co chce tvuj manzel ne? Tak je to podobne i s mnoha muzi.
@pokopik píše:
Jo to ti snad nemusim rikat, vzdyt vis co chce tvuj manzel ne? Tak je to podobne i s mnoha muzi.
ne to nevím, jsem rozvedená ![]()
@Venetia píše:
nerozumím… můžeš to psát nějak srozumitelněji?. myslíš, že na ženský si nikdo nevybodne kvůli sexu?
Ale jsou nejaky vyjimky ale spise kvůli vzhledu nez kvůli sexu alspon v pripade u muzu.
@pokopik píše:
Ale jsou nejaky vyjimky ale spise kvůli vzhledu nez kvůli sexu alspon v pripade u muzu.
to bysme se mohli hádat.. nejde jen o velikost, ale taky o preference, chemii.. celkové porozumění… každému nesedneš