Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
12.9.14 16:59
@káťa píše:
nějak nechápu, o co ti jde, ale to je fuk :roll:

No ja ti psal SZ, ty nereagujes. Ale mas pravdu. Je to fuk. Hezky zbytek dne :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
12.9.14 17:01
@EhmEhm píše:
No ja ti psal SZ, ty nereagujes. Ale mas pravdu. Je to fuk. Hezky zbytek dne :idea:

Aha, nápodobně, taky hezký den…

• Citovat
  • Upravit
mvm
223
12.9.14 17:03

@káťa
k tej nabídce jsem mu blahopřál :lol:, a promiň jenom když napíšeš pinďa - tak to fakt zní blbě i když u Tebe vím, za tu dobu co tu píšem, že to tak nemyslíš :)
Jinak viz.str. 43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
12.9.14 17:41

Jé, tak pinďa já jim říkám tak všeobecně - malej, velkej :mrgreen: Mám 7 letou dcerku, takže pinďa je takový normál slovo.

• Citovat
  • Upravit
106321
12.9.14 17:47
@mvm píše:
@Doctus
„rozumějte mou osobou uvedená“ :D hezká poznámka, takže i Vy jste logicky rád, že se Vás to netýká - tím spíš znova děkuji za přístup k této věci.
Snad jednou příjde den, kdy nějaký alchymista uvaří zázračný „lektvar“ po jehož vypítí mužům, bez vedlejších negativních účinků, penis přiroste o délku úměrnou množství vypité uvedené medicíny. Ze zmiňovaného vynálezce se brzo stane nejbohatší člověk ve vesmíru a po světě budou chodit pouze muži s velikostí nejméně 35/8 a v tomto okamžiku nastane všemi ženami očekávaný pozemský ráj :mrgreen: :jazyk: :potlesk:

z extrému do extrému? Klasika :D zminovanou velikost by ocenila asi málokterá… prostě je to tak, že každému vyhovuje něco jiného. Když si přečteš různé diskuze na toto téma zjistíš, že většina žen stejně má raději orál a předehru než samotný sex a vámi zminované rozměry jim naprosto vyhovují. A pro tu menšinu se ten lehčí nadprůměr bud najde nebo má prostě smůlu. je to o štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106321
12.9.14 17:49
@Doctus píše:
@mvm
Klidně nechť má čísla (rozumějte mou osobou uvedená) odmítají, mohou je odmítnout i 1000×, na pravdě to nic nemění. Tak hlavu vzhůru.

ony je neodmítají, jen některým vyhovuje něco jiného, to je celé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106321
12.9.14 17:50
@EhmEhm píše:
Tak kdyz ma pulka z nich 20kg nadvahu, tak potrebuji delsi nadobicko, aby se do nich clovek vubec dostal :mrgreen:

to není o nadváze, ta velikost nemění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106321
12.9.14 17:51
@EhmEhm píše:
To nechapu :nevim: Jsem ublizeny, zapskly a nesnasenlivy, ze branim kolegu? Tzn. ze nezalezi jen na delce, ale hlavne na sirce a taky na „dostupnosti“ a paramterech klina :mrgreen:Btw. tys me nazvala kratasem, tak co couvas :potlesk:

to je, ale to o čem tu celou dobu píšeme.. že si ti dva musí sednout k vzájemné spokojenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokopik
12.9.14 19:19
@mvm píše:
@káťa
k tej nabídce jsem mu blahopřál :lol:, a promiň jenom když napíšeš pinďa - tak to fakt zní blbě i když u Tebe vím, za tu dobu co tu píšem, že to tak nemyslíš :)
Jinak viz.str. píše: Více

S testosteronem muzes zvetsit penis ale nepusobi to na všechny. Taky. Necekej zazraky max 3cm. Ale i speficickou dietou muzes zvednout hladinu testoteronu. Ja zhubl za poslednich 10mesicu 40kilo jsem na velmi striktni diete testoteron se mi pravdepodobne zvedl dost ja to citim na sobe citim se mladsi a taky velke libido a taky jsem 3cm vetsi na delku I o neco sirsi.

• Citovat
  • Upravit
9741
12.9.14 19:30

@pokopik
Testosteron v dospělosti již velikost penisu neovlivní. Subjektivní prodloužení penisu je dáno ztrátou části podkožního tuku v pubické oblasti. Proto vždy poukazuji na bone-press metodu měření, kdy se vliv podkožního tuku eliminuje, neboť polohu stydké kosti nezmění nic, tedy kromě mnohočetných zlomenin pánve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.9.14 23:33
@pokopik píše:
S testosteronem muzes zvetsit penis ale nepusobi to na všechny. Taky. Necekej zazraky max 3cm. Ale i speficickou dietou muzes zvednout hladinu testoteronu. Ja zhubl za poslednich 10mesicu 40kilo jsem na velmi striktni diete testoteron se mi pravdepodobne zvedl dost ja to citim na sobe citim se mladsi a taky velke libido a taky jsem 3cm vetsi na delku I o neco sirsi.

kolego, vy mate dost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
13.9.14 01:29
@káťa píše:
Mvm, těch 13 je myslím fakt ještě celkem normál pinďa. Prosimtě, kolik jsi měl ženskejch??? A to byly všehcny tvoje zkušenosti tak špatný???

Necetl jsem vse, ale sam dle zkusenosti vim ze zeny ptaka nemeri ale posoudi vizualne :) Mno a neresil bych jen delku, co takhle poresit i sirku? Kratsi ale tlustej muze bejt vice vyhovujici :)
A zas ma vyhodu, kdyz bude nekde v trenkach (nebo slipech, boxerkach, plavkach), saune a postavi se, neni to tolik videt :mrgreen: Delsi se hur maskuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
13.9.14 02:03
@Venetia píše:
z extrému do extrému? Klasika :D zminovanou velikost by ocenila asi málokterá… prostě je to tak, že každému vyhovuje něco jiného. Když si přečteš různé diskuze na toto téma zjistíš, že většina žen stejně má raději orál a předehru než samotný sex a vámi zminované rozměry jim naprosto vyhovují. A pro tu menšinu se ten lehčí nadprůměr bud najde nebo má prostě smůlu. je to o štěstí

ta zmiňovaná velikost už byla samozřejmě nadsázka :lol: a že by většina žen měla raději orál, tak to teda nevím -takhle jednoznačně to čtu až teď od Vás :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokopik
13.9.14 08:46
@Doctus píše:
@pokopik
Testosteron v dospělosti již velikost penisu neovlivní. Subjektivní prodloužení penisu je dáno ztrátou části podkožního tuku v pubické oblasti. Proto vždy poukazuji na bone-press metodu měření, kdy se vliv podkožního tuku eliminuje, neboť polohu stydké kosti nezmění nic, tedy kromě mnohočetných zlomenin pánve.

Ja tu nemluvim o pernamentnim zvetsenim penisu. Pokud hladina testoteronu zvedne, zvysi se libido, erekce je silnejsi je tu moznost i zvesteni celkoveho objemu penisu, ale take nemusi.

• Citovat
  • Upravit
pokopik
13.9.14 08:51
@pokopik píše:
Ja tu nemluvim o pernamentnim zvetsenim penisu. Pokud hladina testoteronu zvedne, zvysi se libido, erekce je silnejsi je tu moznost i zvesteni celkoveho objemu penisu, ale take nemusi.

V mem pripade to tak bylo, pred rokem to bylo 15cm ale nekdy 17cm dnes je to 18cm ale nekdy 19cm, jo kdyz vezmu Viagru tak jsem nameril i 20 cm, tak ze si myslim, ze testoteron ma urcity vliv.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová