Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hledáš ženu pro život nebo do postele? Na toto si odpověz, protože žena, která má být pro život Tě bere takového jaký jsi - se všemi nedostatky i přebytky a pokud něco jako nedostatek vnímá - tak se snaží jej odstranit a pomoci.
Jasně, že hlavně pro život, ale to znamená i do postele a všeobecný názor v němž se jednoznačně shodnou, jak ženy tak muži je, že když to nefunguje v sexu, tak jde dřív nebo později do kopru celý vztah, takže ono to až tak jednoduchý jak píšete neni ![]()
@mvm píše:
@Freudstein
kuva, se Tě vždycky leknu, takhle pozdě v noci sem radši nelez![]()
Jinak zarostlé křoví fakt nemám a tuku taky málo, ale fakt je, že těch Tebou zmiňovaných 25cm bych už taky nechtěl. Bere mě to nejvíc „ze zadu“ a to prej už celýho dá málokterá, s orálem to samý. Takže nakonec je asi lepší celý vrabec ve vnitř než půlka kondora venku![]()
Ano to souhlasim a mohu to potvrdit. I kdyz slecna nebyla prave vylozene stihla, bohuzel tu a tam to byl docela problem a je do dnes. Takze celej casto nedaj a to 25cm nemam
Ja chtel spis poukazat, ze sami voni presne nevedi. Pokud se jen tak letmo podivas na diskuze, neni tam bezne psany, ze by to meli presne zmereny metrem. Porad je to pritel/manzel ma „asi“. Proste je to votom co nam nase fantazie taky dovoli, tudiz pokud jim pracuje dobre, tak klidne videj to i vetsi nez to je
Stejne jako kdyz sami voni nosej pushupky a ty koukas ze ta je maaa ale velky a potom zjistis ze je to jinak
Jinak sam se priklanim ze tech 15-17cm je podle me dostacujici (ac ja sam bych za mensi nemenil). Vztah je vo toleranci, takze nemyslim ze by bezne rozchody byly kvuli velikosti. Ten dojem mozna naberes tu z diskuze ale neverim tomu.
@mvm píše:
Jasně, že hlavně pro život, ale to znamená i do postele a všeobecný názor v němž se jednoznačně shodnou, jak ženy tak muži je, že když to nefunguje v sexu, tak jde dřív nebo později do kopru celý vztah, takže ono to až tak jednoduchý jak píšete neni
To pak zalezi na stesti taky. Ti rikam znamej ma dnes uz manzelku, sex spolu ani nemaj, dokonce ani spolecny zajmy nemaj a jsou spolu XY let a to je mu 28 let a vona je jeho prvni. Za to ja mam pritelkyni, staci me to tak, jsem vic ale promiskuitni typ a je me 31. Vztahy me vydrzeli casto max 6 mesicu, takze ted trham rekord (4roky). Duvod? Protoze jsem mel to taky casto prave zalozeny na sexu, misto abych zapracoval na jinej strance.
Rozhodne se kvuli tomu nerozesli, protoze ex ke me treba jeste potom bezne chodila prave jen kvuli tomu jednomu. Tudiz pokud mas slozitou psychiku, jste kazdej jinde, tak ani presne tip top penis, super postel buh ti nepomuze ![]()
A treba deti? Vidis to, bejvala ex dokonce ted resi ze uz chce deti, jenze ja decka nechci, takze je mit nikdy nebudu. Nikdy nepoznam co to je svatba, nikdy nepoznam co to je manzelstvi ![]()
Ty muzes, pokud chces, pokud jsi pohledny tak urco udelat dite nejakej muzes (tam vazne nevadi ze mas nejakej cm min) a budes mit deti. Tech co chtej dite je dost. Svatba je podle me az druhorada.
@Freudstein píše:
Stejne jako kdyz sami voni nosej pushupky a ty koukas ze ta je maaa ale velky a potom zjistis ze je to jinakJinak sam se priklanim ze tech 15-17cm je podle me dostacujici (ac ja sam bych za mensi nemenil). Vztah je vo toleranci, takze nemyslim ze by bezne rozchody byly kvuli velikosti. Ten dojem mozna naberes tu z diskuze ale neverim tomu.
Nějak nevím, co je to „běžný“ rozchod a jinak věřím, že by si za menší neměnil / to by si byl asi blázen v opačném případě
,když máš optimum / A co se týká „pushapek“ tak ty mi nevadí - lépe řečeno menší nebo dokonce i hodně malý prsa mi vůbec nevadí, spíš se mi líbí víc, než nějaký hódně moc velký ![]()
@mvm píše:
@Freudstein
Byl tu zmiňován určitý dotazník, ve kterém byla jako klíčová položena otázka na právě délku 13cm. Tak jsem zde sdělil, jakou s ní mám osobní životní zkušenost. Já jsem nikdy neříkal dopředu kolik cm, ale pouze při vhodné příležitosti nějak upozornil, že bohužel patřím k těm menším. A buď do toho dotyčná šla nebo ne, ale člověk má aspoň trochu zajištěno, že když nakonec k sexu dojde tak nebude muset zmiňované poznámky poslouchat. A že to ženský často sami nepoznaj nebo neodhadnou, tak to s Tebou teda moc nesouhlasím - tu u nás „magickou“ hranici 15-16 cm má v oku podle mě každá i bez připravenýho pravítka v posteli
Myslim, ze 13/4penis neni neco aby zena nemohla mit uspokojivy sexualni zivot. Tady hraje roli i psychika, proste maly ptaky je nevzrusujou. Brzy je omrzi i kdyz ma uspokojuci sex. Ono zena, kdyz vidi velky penis je to pro ni velmi silny zazitek. (neco jako kdyby videla Boha):)
@pokopik
Jsem to už tady někde psal, že tohle vymyslel náš stvořitel blbě, kdyby jsme všichni byli v rozmezí 15-18 tak je klid. Si mi připoměl jednu dávnou historku s mou jednou z nejlepších ženských. Jeli jsme někam autem a najednou ona povídá " ty jo viděl si?,tam na větvi seděl ale obrovskej pták " Nepamatuju si, že by jí někdy víc zářili oči, než když to říkala.
@mvm píše:
@pokopik
Jsem to už tady někde psal, že tohle vymyslel náš stvořitel blbě, kdyby jsme všichni byli v rozmezí 15-18 tak je klid. Si mi připoměl jednu dávnou historku s mou jednou z nejlepších ženských. Jeli jsme někam autem a najednou ona povídá " ty jo viděl si?,tam na větvi seděl ale obrovskej pták " Nepamatuju si, že by jí někdy víc zářili oči, než když to říkala.
a pak rychle dodala „promiň“
![]()
@mvm píše:
@pokopik
Jednou na podobne diskuzi jsem nasel tohle "Mam pritele jeho penis meri 13cm jsem s nim plne spokojena po vsech strankach. ALE NEKDY SI RIKAM, JAKE BY TO BYLO KDYBY BYL O 2CM VETSI ". To ale nema proste chybu.
@Anonymní píše:
Na délku má tak 12cm a na šířku asi 3,5 protože mu je velký i normální kondom.
ten udaj, 3.5 cm mi nesedi, ze na takoveho ptacka by melk byt I normalni kondom velky, kdyz to spocitam, tak to dela miru 54 mm uvadenou na kondomui, takze nebudte hloupi, kupte bezny kondom, ktery ma uvedeno 52 mm nebo mene a musi mu na nej sednout, pokud jste omylem koupili 54 mm a vic, tak je jasne, ze se kondom nenatahuje a asi take pada nebo sjizdi
@pokopik píše:
Ono zena, kdyz vidi velky penis je to pro ni velmi silny zazitek. (neco jako kdyby videla Boha):)
To urcite libi se jim to. Pokud by ale koukala na to denne, nevim zda by ji to pak uz neprislo fadni ![]()
@mvm píše:
Nějak nevím, co je to „běžný“ rozchod a jinak věřím, že by si za menší neměnil / to by si byl asi blázen v opačném případě,když máš optimum / A co se týká „pushapek“ tak ty mi nevadí - lépe řečeno menší nebo dokonce i hodně malý prsa mi vůbec nevadí, spíš se mi líbí víc, než nějaký hódně moc velký
Pro me je bezny rozchod to, ze treba se normal rozejdete pac Vam uz to proste dal nevyhovuje ale presto se klidne mate radi a tu a tam si napisete a nebo se nekdy sejdete ![]()
A kdybych mel treba to takhle?
„Teda taky sem zažila pidi pindu, chlap namakanej krásnej a když se svlíknul, tak sem se musela otočit a smát, chudák byl velkej asi jako palec“
Asi bych se nechal prevoperovat na slecnu ![]()