Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa
promiň, ale pokud sem nějaká „superhvězda“ napíše toto - @mikitaa píše:
ja bych menila za nejakyho vybavenejsiho…pod 14 cm nebrat nic..i tech 14 s bidou..no ale uz covek aspon vi ze soulozi
- a další na to reaguje, jak moc se jí tento názor líbí, tak potom podobná uklidňující slova, jako píšeš ty, docela ztrácí na váze a navíc co jsem našel v historii těchto témat, tak Ty si taky vždy nebyla tak řekněme milosrdná, jako teď.
![]()
Další takový - namísto toho, aby přemýšlel jak zlepšit věci, které jdou měnit, tak čas investuje do toho, že si prochází diskuzní fóra a vyhledává komentáře žen, které mají rády velké penisy… a teď osobní otázka: Ty z některou z nich plánuješ něco bližšího? Pokud ne, tak Ti to může být úplně jedno. Kolik je chlapů, co mají velkého ptáka a berou to jakou jedinou průpravu k dokonalému sexu? Mám mega kolík a to stačí?… po pár minutách jsou hotoví a holka sice cítila těch 14+ ale jen chvíli a neudělal ji… ber věci, jak jsou - nejde měnit něco co je dané, měň to, co změnit můžeš a neplýtvej čas pročítáním toho, co Tě nikam neposune - u Tebe spíš srazí…
Koukni na můj původní příspěvek str.43 - nechci to tu opakovat
2 mvm: Mám pro Tebe špatnou zprávu - Ty se opakuješ a patrně asi i pod různými nicky…
@Anonymní píše:
2 mvm: Mám pro Tebe špatnou zprávu - Ty se opakuješ a patrně asi i pod různými nicky…
mám jeden nick -klidně si to zjisti anonymní hrdino /hrdinko
@Kaulix píše:
Mám velikost 18-19 cm a průměr 14 cm a holky s kterýma jsem spal si mě vychvalovali, myslím si, že s malým kašpárkem velké divadlo opravdu neuděláte…
za to v hlavě asi o to méně, protože průměr 14 cm o kterém píšete, podle mě má možná tak slon u kořene svého chobotu
![]()
@Kaulix
Váš písemný projev vypovídá o vskutku vysoce nadprůměrné inteligenci, tato skutečnost je navíc podtržena pseudo-stylovým focením se v zrcadle. V jediném souřadném souvětí jste se dopustil celkem 3 hrubých prohřešků proti jazyku českému, což je smutné. Ale to bych ještě přežil, protože jsou mezi námi i hotentoti (tedy barbaři). Mnohem závažnější je poněkud komická záměna průměru za obvod, čímž si zatěžují hlavy děti na základní škole. Si tacuisses, philosophus mansisses / esses. (pro neznalé latiny: Kdybys mlčel, zůstal bys / byl bys filozofem.)
P. S. Následně jste si profilovou fotku zrcadlo rules smazal.
@mvm píše:
za to v hlavě asi o to méně, protože průměr 14 cm o kterém píšete, podle mě má možná tak slon u kořene svého chobotu![]()
Zrejme si to plete a nebo to ma popleteny ![]()
To nemeni nic ale na faktu, ze proste tohle vypada daleko lepsi, je to pro zenu proste jiste silnejsi zazitek a mozna i pro nektery muze ac nebudou tzv „teply“
No nevypada to treba ve spolecnych sprchach a pod hned lepsi? ![]()
@sissi79 píše:
Nema naky divny zebra ta baba?
Mozna to zkresluje to foto ![]()
ale je tady videt, ze vzhledem k tomu ze je dotycna stihla, tak prirazet az tolik se neda, jinak by ji odvezli ![]()
@jipo píše:
Tak tady by každý průměr asi byl málo
Nekde jsem videl ze tam sla i plesata hlava chlapa ale to je uz moc ![]()
@Freudstein píše:
Mozna to zkresluje to foto
ale je tady videt, ze vzhledem k tomu ze je dotycna stihla, tak prirazet az tolik se neda, jinak by ji odvezli
nezaleží to spíš, jak je velká vevnitř než jestli je štíhlá nebo tlustá? Co to s tím má společného?
Zdravím,
udržujte prosím kvalitu diskuze a nevkládejte do diskuze nevhodné fotografie,
Monika
@Venetia
Tak už Kamasútra rozděluje ženy na „srny“ „krávy“ a „slonice“ -takže jistou spojitost bych v tom viděl, že pravděpodobně bude tam dole uvnitř větší slonice než srna ![]()
U mužů jsou to „zajíc“ „býk“ a „kůň“ - proč opoměli slona těžko říct /býk a kůň bych řekl, že je stejné nebo podobné / ![]()