Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106279
2.10.14 16:18
@mvm píše:
@Venetia
No ale z anatomického hlediska si přesto myslím, že u žen se to dá dle celkové velikosti „pánevní oblasti“ odhadnout o něco lépe. 8)
Jinak to rozdělení z Kamasútry mi přijde dost komické např. dvojice „zajíc“ + „slonice“ :lol:,ale jinak je to čtení zajímavé to zas jo.

no nevim.. takze kdyz uvidis malou, drobnou tak predpokladas, ze to tak ma i dole. To je prave ten velky omyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
2.10.14 16:25
@Venetia píše:
no nevim.. takze kdyz uvidis malou, drobnou tak predpokladas, ze to tak ma i dole. To je prave ten velky omyl.

Pravdu máš, ženo ;) No vidis, konecne s tebou jednou i souhlasim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mvm
223
2.10.14 16:37

@Venetia
Nerad bych se do toho zamotal, ale stále si myslím, že je větší pravděpodobnost, že tam dole to bude mít větší ženská celkově větší, než nějaká drobnější. Ale mluvím jen o větší pravděpodobnosti, jinak člověk asi fakt nikdy neví. Vycházím teď spíše z osobních zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
2.10.14 16:38
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Pravdu máš, ženo ;) No vidis, konecne s tebou jednou i souhlasim :mrgreen:

jsem z toho uplne na vetvi :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
2.10.14 16:40
@mvm píše:
@Venetia
Nerad bych se do toho zamotal, ale stále si myslím, že je větší pravděpodobnost, že tam dole to bude mít větší ženská celkově větší, než nějaká drobnější. Ale mluvím jen o větší pravděpodobnosti, jinak člověk asi fakt nikdy neví. Vycházím teď spíše z osobních zkušeností.

jako zenska to nemuzu posoudit :-) ale proste si to nemyslim. U chlapa to taky neodhadnes, i kdyz muzes podobnou zkusenost, u dalsiho to platit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
2.10.14 17:03

@Venetia
U ženský je to ale jiný v tom, že „to“ o čem se bavíme je jinak uloženo a součastí celé velké části těla - proto ta spojitost. Chlap to má v podstatě mimo tělo, takže tam by ta spojitost z tohoto ohledu měla být menší.
Ty zřejmě myslíš, něco jinýho - jako že jeden chlap měl velký chodidla nos i p. a druhej měl nos a chodidla ještě větší, ale p. naopak o dost menší - tyto mýty už ale byly dávno vyvráceny.
Tohle téma je opravdu nekonečné a věřím, že se tu bude probírat ještě za 20 let stále dokola :) Jen by mě docela zajímalo / i když je to samozřejmě jen a jen její věc /,jak to vyřeší dnešní první anonymka, jejímž dotazem to celé zase začalo na novo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
2.10.14 17:13
@mvm píše:
@Venetia
U ženský je to ale jiný v tom, že „to“ o čem se bavíme je jinak uloženo a součastí celé velké části těla - proto ta spojitost. Chlap to má v podstatě mimo tělo, takže tam by ta spojitost z tohoto ohledu měla být menší.
Ty zřejmě myslíš, něco jinýho - jako že jeden chlap měl velký chodidla nos i p. a druhej měl nos a chodidla ještě větší, ale p. naopak o dost menší - tyto mýty už ale byly dávno vyvráceny.
Tohle téma je opravdu nekonečné a věřím, že se tu bude probírat ještě za 20 let stále dokola :) Jen by mě docela zajímalo / i když je to samozřejmě jen a jen její věc /,jak to vyřeší dnešní první anonymka, jejímž dotazem to celé zase začalo na novo.

ale u zen musis brat v potaz, ze muzou byt male a drobne, co se tyce kostry, ale tu hmotnost zvetsi, takze uz tu puvodni drobnost nikdo nepozna.. pohlavi jim, ale zustane stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
2.10.14 17:20

@Venetia
Jasně, to je taky pravda - rozumím co tím chceš říct, víc bych to nerozebíral.
Je to celé hlavně o komunikaci těch dvou konkrétních lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.14 17:45
@mvm píše:
@Venetia
No ale z anatomického hlediska si přesto myslím, že u žen se to dá dle celkové velikosti „pánevní oblasti“ odhadnout o něco lépe. 8)
Jinak to rozdělení z Kamasútry mi přijde dost komické např. dvojice „zajíc“ + „slonice“ :lol:,ale jinak je to čtení zajímavé to zas jo.

Nejvíce komické je, že to zajímavé čtení v podobě jako tao, tantra-kamasutra je zrcadlením sama sebe a principů tohoto světa. Stačí začít cviky jednoduchými pro každého z publikací, kterými vás provedou autoři a mistři jako Chian Zettnersan nebo Mantak Chia. Třeba zrovna v knize Sexuální reflexologie v praxi od Mantaka je mnoho příkladů jak z různých vnějších znaků člověka lze poznat velikost délků, šířku, hloubku, úzkost jeho pohlaví, ale i náruživost..atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
2.10.14 18:03
@mvm píše:
@Venetia
Jasně, to je taky pravda - rozumím co tím chceš říct, víc bych to nerozebíral.
Je to celé hlavně o komunikaci těch dvou konkrétních lidí.

o komunikaci :-o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
2.10.14 18:11

@Venetia
Samozřejmě, vždycky to asi nejde /jednonoční záležitosti a pod./,ale tak jako si na začátku vztahu říkaj i jiný všemožný věci o sobě, tak by si měli vyjasnit i sex. stránku a priority v ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
2.10.14 18:30
@mvm píše:
@Venetia
Samozřejmě, vždycky to asi nejde /jednonoční záležitosti a pod./,ale tak jako si na začátku vztahu říkaj i jiný všemožný věci o sobě, tak by si měli vyjasnit i sex. stránku a priority v ní.

asi jo, ja tohle moc neumim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
2.10.14 22:54
@mvm píše:
@Venetia

Ted jsem to asi moc nepochopil, ale jako ze si s nejakou na srazu vyjasnim, jak ji ma uvnitr velkou a vona me? Nejak to pred sexem teoreticky pomerime a rozhodnem zda do toho jit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
2.10.14 23:57

@Freudstein
Já jsem to tady původně uváděl ve spojení konkrétně se mnou, že jsem po jistých ne zrovna dobrých reakcích na mou velikost /v případech že to vypadalo na vztah / dotyčnou jemně při vhodné chvíli upozornil, že jsem trochu menší. Samozřejmě, že jsem jí hned u prvního kafe neoznámil rozměry /neřku-li jí ho pod stolem ukázal 8o :lol: Podle mě je to lepší nějak naznačit - člověk pak u toho prvního sexu, pak neni tak ve stresu z toho, jak se bude dotyčná tvářit atd.
Viz. první dnešní anonymka - ta je z toho nejspíš vyplesklá ještě teď. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
3.10.14 05:28
@mvm píše:
@Freudstein
Já jsem to tady původně uváděl ve spojení konkrétně se mnou, že jsem po jistých ne zrovna dobrých reakcích na mou velikost /v případech že to vypadalo na vztah / dotyčnou jemně při vhodné chvíli upozornil, že jsem trochu menší. Samozřejmě, že jsem jí hned u prvního kafe neoznámil rozměry /neřku-li jí ho pod stolem ukázal 8o :lol: Podle mě je to lepší nějak naznačit - člověk pak u toho prvního sexu, pak neni tak ve stresu z toho, jak se bude dotyčná tvářit atd.
Viz. první dnešní anonymka - ta je z toho nejspíš vyplesklá ještě teď. :|

No, tohle je ale pěkná hloupost, promiň. Před sexem mi chlap naznačit (ne v legraci), že ho má menšího, tak už k žádnému sexu ani nedojde. A to ne kvůli tomu menšímu - to bych si při sexu posoudila a popasovala se s tím sama - ale kvůli tomu, že chlap s mindrákem pro mě není přitažlivý :nevim:
Jako shazovat se ještě před sexem :nevim:
Normálně bych do toho vlétla naplno, hleděla bych na to, abych si to co nejvíce užila a ženské to buď bude vyhovovat nebo ne…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová