Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
myslím, že je to stejné jako u chlapů, podle žádných vnějších znaků nepoznáš, jak na tom dotyčná je
no tak s timto bych castecne nesouhlasil, da se to obcas predem rozpoznat,
@mvm píše:
Tak třeba Ty a „sissi79“ ne, ale např. „Venetia“ jo a určitě neni jediná, pro velký procento žen je to asi fakt už málo, tak proč do toho zbytečně jít a pak se trápit. A ono to taky ve finále neni jen o tom rozměru, ale z něj tak nějak i vyplývá, jaký polohy a sex. praktiky ten muž preferuje a ty nemusejí zase vyhovovat dotyčný ženský -takže ten problém stejně nastane. Většina „menších“ chlapů nebo spíš všichni si tuto skutečnost moc dobře uvědomují a snaží se jí vám ženským nějak vynahradit např. častějším a delším orálkem a polohou ze zadu nebo nějak jinak - což se ale každý nemusí už z principu až tak líbit a to už je to pak opravdu o ničem. Takže za sebe říkám, pokud o tom vztahu uvažuju na dýl lepší upozornit nebo naznačit - buď to projde nebo nePokud by mi šlo jen o tzv. další zářez, tak logicky budu držet hubu
A jak si Káťo psala o tom sebevědomí chlapa, tak to jsou prostě spojený nádoby, pokud se mu dostane v životě pár nedobrých zkušeností, tak už má to sebevědomí prostě nahlodaný a těžko ho nabírá zpět.A to říkáš, že 13/4 ještě jde - co maj pak dělat ty co jsou ještě výrazně menší, to si těžko představit, pokud nenajdou fakt extra tolerantní ženskou nebo takovou, který to fakt nevadí nebo dokonce vyhovuje. Těžká věc pro takový muže, fakt že jo - mnohem těžší než si většina žen dokáže asi představit - malý nebo téměř žádný prsa nebo třeba větší zadek u žen nebo něco podobnýho co zase řešíte vy, proti tomu neni žádný problém. Nedávno tu padly rozměry 10cm a dokonce 8cm a taky stím musí žít.
ětšina „menších“ chlapů nebo spíš všichni si tuto skutečnost moc dobře uvědomují a snaží se jí vám ženským nějak vynahradit např. častějším a delším orálkem
Napsal jsi to za mne… bohužel tuhle zkušenost zrovna mám a dokonce trojnásobnou… a když si na to dotyčná moc nepotrpí..tak asi moc co řešit
@Pesimista píše:
no tak s timto bych castecne nesouhlasil, da se to obcas predem rozpoznat,
napiš jak ![]()
@Venetia píše:
většina „menších“ chlapů nebo spíš všichni si tuto skutečnost moc dobře uvědomují a snaží se jí vám ženským nějak vynahradit např. častějším a delším orálkemNapsal jsi to za mne… bohužel tuhle zkušenost zrovna mám a dokonce trojnásobnou… a když si na to dotyčná moc nepotrpí..tak asi moc co řešit
No a právě proto si myslím, že neni na škodu si aspoň trochu něco naznačit.
Jinak trojnásobná zkušenost to už je docela dost síla v tomto ohledu, zřejmě patříte do té náročnější kategorie na rozměr chlapa nebo ty menší něčím přitahujete, těžko říct.
@mvm chápu to dobře, že míníte např. na třetím randeti naznačovat něco ohledně vaší velikosti? No to snad ne ![]()
@Neliska
Psal jsem, že jde taky o to o jakou formu vztahu se jedná, pokud je předem skoro jasný, že je to jen o jedné nebo dvou nocích – tak do toho taky půjdu bez okolků s tím, že to na dlouho nebude, tak je mi v podstatě jedno, jak se na to bude dotyčná tvářit a jestli to bude řešit nebo ne. A v tom případě nemá velký smysl něco naznačovat.
Pokud to má ale vývoj a vzájemné souznění takové, že je předpoklad, že by to mohlo být na dýl, tak je podle mě lepší si vyříkat i sex. stránku tak trochu dopředu. Je to pro mě pak lepší, když se z toho dotyčná vyvlíkne ještě před tím, než do toho člověk dá emoce energii čas a vlastně všechno a pak to kvůli „tomu“ po nějaké době stejně ukončí.
Mezi tím, ale s ní člověk něco zažije a o to víc to pak bolí. ![]()
Tohle píšu na základě svých skutečných zkušeností, ne jen tak.
@kalamitaa píše:
Jak je na tom žena dole se dá poměrně dobře odhadnout podle obličeje. U chlapů nevím o žádném vnějším znaku, ale možná taky něco mají.
Aha, takze ma-li vrasky z nevyspani, asi bude matkou a z toho se da mnohe usoudit;) Nebo mas jeste jiny trik?
@Tinuvien píše:
@Pesimista jak?
jak, podle stavby panve, take jak vypada pozadi a hlavne podle toho, jak „pevne“ svalstvo ma dotycna, neni to presne, ale asi to ve vetsine pripadu vychazi, na podobne tema byla uz delana vedecka studie, kterezto zavery potvrdily v testech, ze specielne instruovani posuzovatele dokazali pomerne presne odhadovat, podle vnejsich anatomickych znaku, zda je zena „orgasmicka“ ci nikoli, coz je castecne o tomtez, takze leccos lze, ale chce to trochu zkusenosti a vsimavosti
Příspěvek upraven 04.10.14 v 17:04
@mvm píše:
@Neliska .. o jakou formu vztahu se jedná, pokud je předem skoro jasný, že je to jen o jedné nebo dvou nocích – tak do toho taky půjdu bez okolků s tím, že to na dlouho nebude, tak je mi v podstatě jedno, jak se na to bude dotyčná tvářit a jestli to bude řešit nebo ne. A v tom případě nemá velký smysl něco naznačovat.Tohle píšu na základě svých skutečných zkušeností, ne jen tak.
jdes na city a vztahy nejak prilis vedecky, to ti asi moc nemuze fungovat, je pravdou, ze nakonec to prilis maly/velky ptak nebo prilis mala/velka mohou pokazit, ale to neres predem, pak je obema jasne, ze to nepujde a jdou od sebe
@mvm píše:
No a právě proto si myslím, že neni na škodu si aspoň trochu něco naznačit.
Jinak trojnásobná zkušenost to už je docela dost síla v tomto ohledu, zřejmě patříte do té náročnější kategorie na rozměr chlapa nebo ty menší něčím přitahujete, těžko říct.
no tady to bylo spíš o tom, že nebylo vůbec nic… takže nemůžu úplně posoudit, jak na byli..ale domnívám se, že všichni v kategorii menší
@Pesimista píše:
jak, podle stavby panve, take jak vypada pozadi a hlavne podle toho, jak „pevne“ svalstvo ma dotycna, neni to presne, ale asi to ve vetsine pripadu vychazi, na podobne tema byla uz delana vedecka studie, kterezto zavery potvrdily v testech, ze specielne instruovani posuzovatele dokazali pomerne presne odhadovat, podle vnejsich anatomickych znaku, zda je zena "orgasmicka£ ci nikoli, coz je castecne o tomtez, takze leccos lze, ale chce to trochu zkusenosti a vsimavosti
to se mi nějak nezdá… každá má nějakou kostru drobnější nebo robustnější a svalstvo se dá cvičením zpevnit
@Venetia píše:
to se mi nějak nezdá… každá má nějakou kostru drobnější nebo robustnější a svalstvo se dá cvičením zpevnit
ja netvrdim, ze je to absolutni, ale v rade pripadu to sedi, jak na typ svalstva, paradoxne, na pazich a stehnech, volne ci pevnejsi a pak na typ postavy, ony zenske jsou mnohem sdilnejsi nez chlapi a tak na sebe vyzradi spousty veci, i tohle, jak je to s jejich rozmery nebo s tim, ze nemohou najit toho spravne velkeho nebo je to skazdym druhym boli, a tak staci jen dobre poslouchat a pozorovat a brzy to zacne vypadat, ze to proste z vetsi casti vychazi
Já tedy nevím, jak ostatní ženy, ale v mém případě, kdyby muž si začal vyjasnovat cokoliv ohledně sexu a ještě k tomu otázky velikosti - tak by mě asi tím odradil, ale třeba to mají ostatní ženy jinak, já bych měla dost tedy.
@Neliska
Zřejmě nejste tak náročná, jako další velká část populace a opakuji znova - nějakým decentním vhodným způsobem a kolikrát během debaty se k otázkám sexu samovolně přiblížíte tak nějak automaticky, u dospělých lidí snad normální věc NE? - jasný, že kvůli tomu sebou nebudu nosit na rande pravítko.