Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2559
5.10.14 14:30

@káťa naprostý souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
5.10.14 14:36

Já bych to asi přirovnala k tomuto: já jsem po porodu trochu přibrala a taky na to všechno přetáčím, např. jsem se se potkala s kamarádkou co jsem už dlouho nevidela a tak nějak jsme se na sebe koukali a já přesně věděla, že mi pozoruje jak jsem tlustá fakt, a třeba to tak nebylo, co já vím, je to ve mě, já to vím a nikdy bych se před mým chlapem nestěžovala jak jsem tlustá - třeba mě tak nevidí, nejde mi zhubnout fakt, je to hrozný, ale nebudu se podceňovat a upozorňovat na to, žejo, myslím, že chlap má radši pořádnou sebevědomou ženskou s pár kily navíc, než zamindrákovanou ufňukanou ve vytahaných teplákách, žejo. A to může mít ženská se vším - řídký vlasy, špatnou pleť, křivý palce u nohou, malý prsa - já nevím co ještě, tak se zaměř na svoje přednosti a potlač svoje nedostatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
5.10.14 14:41

Mimojiné dokonalý lidi mě děsí, když budeš dokonalej ve všech jiných ohledech, tak si třeba oddychne, že aspoň něco našla a nebude se vedle tebe cítit trapně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: když je někdo dokonalý, tak si hned představím, že tito lidé mají obvykle svého příbuzného zamčeného ve sklepě 20 let a mučí ho :nevim: A jak jsem už jednou psala opravdu si ženy vybírají toho nejlepšího samce z tlupy (né ze stáda :mrgreen: ) a opravdu velikostí to není, tak ze sebe udělej Alfa samce něčím jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
5.10.14 18:43
@káťa píše:
@mvm
Hele, u tebe mám pořád pocit, že ty ženské odrazuješ hlavně tím mindrákem, nejistotou a nesebevědomím, než M jako takovým.
Ono málokteré imponuje nesebejistý chlap, bohužel :think:
To, že s tebou nechtěla být, že se vymlouvala atd. vůbec nemusí být spojeno s velikostí tvého M, ale lidé tohle prostě dělají, pokud nechtějí setrvávat ve vztahu z jakéholi důvodu. Stává se to všem, i těm více vyvinutým. Třeba jí vadila nějaká tvoje charakterouvá vlastnost, třeba zrovna ta zamindrákovanost, to bych tipla spíše.

Promiň ale myslím, že tipuješ špatně. V té době jsem měl sebevědomí víc než dost už jen třeba kvůli předchozímu vztahu, tam byl sex. fakt hodně dobrej / dokonce tvrdila, že konečně po x letech zažívá vag. org. / Ale každá jste jiná a tak to prostě dopadlo jak dopadlo. Některá se může z nějaké věci „roztéct“ s druhou to nic nedělá nebo jí to dokonce vadí. Některej ty blbý 3 nebo 4 cm scházející do nejčastěji uváděného ideálu neschází, některý jo a pro některou ani těch 17 cm neni dost. /šířku rozebírat nechci - bývá často úměrná délce /
Velikost sama o sobě nemusí být zárukou, že sex bude OK, může to být třeba o preferovaných praktikách, o tzv. chemii atd. V tomto mém případě, ale vím skoro jistě, že to bylo o té velikosti. A já jí to ani nevyčítám, ani s tím nic neudělám. Chlapa, kterej má hodně rád velký prsa taky nepředěláš, pokud bude mít možnost si vybrat, aniž by dvě podobné ženy víc znal, tak taky půjde /na kafe nebo rovnou do postele / nejdřív s tou co má čtyřky než s tou s jedničkama.
Mě jen prostě štve, že mi nedala víc času na sehrání se, sladění se nebo nevim, jak to napsat. Prostě by pro mě bejvalo lepší to vůbec nezačínat, protože na ní nemůžu pořád zapomenout a že to skončilo kvůli něčemu, co člověk prostě nemůže změnit - ten pocit bezmoci mě štve nejvíc. A řeči o jednom kvítí a že po světě běhaj miliardy jiných mi v tomto případě nějak nepomáhají. Tak snad časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
5.10.14 18:49

@Pesimista
jestli chceš, je to celý na str. 43,už to sem dávat nechci a nějaký velký rozbory jaká velikost je vlastně normální taky ne - stejně to neodpovídá realitě - co je normální a co většina chce je velký rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
5.10.14 19:10
@mvm píše:
@Pesimista
jestli chceš, je to celý na str. 43,už to sem dávat nechci a nějaký velký rozbory jaká velikost je vlastně normální taky ne - stejně to neodpovídá realitě - co je normální a co většina chce je velký rozdíl

tak to jsem chtel, sam jsi si to zmapoval, patris k jedne ctvrtine chlapu, asi jsi nebyl na vojne, takze te nenahnali s dalsi stovkou chlapu uplne nahate do spolecnych sprch, aby jsi videl, ze ten tvuj je zcela beznym exemplarem, takze nejak nechapu, proc ho porad resis, uz ti to tu holky napsaly, problem bude nekde jinde, je jasne, ze k „dokonalemu“ prizpusobeni mas sanci zase jen 1 ku 4, takze to neres predem a jdi do toho po hlave, bud to vyjde nebo nevyjde, moje zkusenost, vzhledem k tvemu veku, je, ze mnoho zen uz pak ztraci pruznost a jsou „tesnejsi“, takze naopak prilezitost pro tebe, kdyz mas pocit, ze neni uplne prumerny i kdyz se tomu prumeru blizi. Pravda, asi se ti nikdy nepodari dosahnout na cipek, ale to neni pro vetsinu zen prijemne, boli je to a to je opacny problem. Takze, NERES ptaka a jsi do toho po hlave, 1 ze 4 bude vzdy ta prava "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
5.10.14 19:17
@Venetia píše:
noo mne jeden taky ted vysumel, ale doted mne nenapadlo, ze by v tom byl sex.. jak se to projevovalo, ze myslis, ze to bylo kvuli tomu?

třeba tak, že když už jsem měl konečně volný víkend, že jsme mohli být celý dva dni v kuse spolu - tak najednou měla „spoustu práce“ a pod. o intimnostech nemluvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
5.10.14 19:31
@mvm píše:
třeba tak, že když už jsem měl konečně volný víkend, že jsme mohli být celý dva dni v kuse spolu - tak najednou měla „spoustu práce“ a pod. o intimnostech nemluvě

promin, ale nejak mi prijde, ze jsi nekde tam, kde jsem byl v osmnacti, proste jsem se musel dost snazit, pak se to pomalu zacalo prevracet, ze to bylo ve vzajemne shode a vzajemnem ocekavani, takze nejake ty povine vymluvy a okolky ze strany zenskych uz vlastne nebyly, porad mam pocit, ze to nebude tou tvou ozdobou, ale nejaky problem vzajemneho porozumneni nebo nekde tam bych hledal nebo ve tve upjatosti a nervozite, kterou muze zenska vnimat negativne, ze ji neni az tak prijemne s tebou byt delsi dobu, vikend a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
5.10.14 19:34
@Pesimista píše:
Pravda, asi se ti nikdy nepodari dosahnout na cipek, ale to neni pro vetsinu zen prijemne, boli je to a to je opacny problem. Takze, NERES ptaka a jsi do toho po hlave, 1 ze 4 bude vzdy ta prava "

S tím čípkem si myslím, že nemáš pravdu /nechci rozebírat/. A jinak mě nejde o 1 ze 4,nebo 10 ze 40. Mě šlo o tu konkrétní poslední, protože ten začátek vztahu byl tak nádhernej, že jsem měl právě poprvé v životě ten pocit, že je „ta pravá“ - proto mě to tak štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
5.10.14 19:41
@mvm píše:
S tím čípkem si myslím, že nemáš pravdu /nechci rozebírat/. A jinak mě nejde o 1 ze 4,nebo 10 ze 40. Mě šlo o tu konkrétní poslední, protože ten začátek vztahu byl tak nádhernej, že jsem měl právě poprvé v životě ten pocit, že je „ta pravá“ - proto mě to tak štve.

tak tomu rozumim, vse bylo tak nadherne a najednou nevysvetlitelny zlom, ale to mohlo byt cokoli, dokonce ani nemuselo souviset s tebou, rodine problem, naprosto cokoli, ale zenska ti to nikdy nerekne, takze budes jen spekulovat, zivot jde dal, je to krute, ale je to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
5.10.14 20:01
@mvm píše:

tak to mohlo být třeba o nedostatku času, který si jí věnoval… takže když si konečně měl čas, jak píšeš tak třeba nechtěla hned naběhnout. Může toho být více. Zrovna ten časový problém jsem taky řešila a vlastně celý vztah zabil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
5.10.14 20:03

@Pesimista
Vše ne, právě ten sex „nejel“ od samýho začátku tak, jak jsme asi oba čekali nebo byli zvyklí z předchozích vztahů. :nevim: Podle mě to ale bylo řešitelný :nevim:
Já to bral tak, že se to časem sladí. Možná měla v záloze někoho nebo potkala někoho, s kým to sedlo hned. 8o :(

Se divím, že tu ještě neni " doctus ",aby Ti vysvětlil ten čípek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
5.10.14 20:15
@Venetia píše:
tak to mohlo být třeba o nedostatku času, který si jí věnoval… takže když si konečně měl čas, jak píšeš tak třeba nechtěla hned naběhnout. Může toho být více. Zrovna ten časový problém jsem taky řešila a vlastně celý vztah zabil

vím, že to myslíš dobře,, ale takhle určitě neuvažovala jako že, „když Ty si nemohl minulý víkendy - tak já na just nemůžu teď“ - to ne.

Jinak je zajímavý, že se to dalo docela dobře poznat z toho, jak si psala, že Ti vztah taky nefunguje, ještě dřív než si to sama dneska napsala. Njn život je boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
5.10.14 21:16
@mvm píše:
@Pesimista
Vše ne, právě ten sex „nejel“ od samýho začátku tak, jak jsme asi oba čekali nebo byli zvyklí z předchozích vztahů. :nevim: Podle mě to ale bylo řešitelný :nevim:
Já to bral tak, že se to časem sladí. Možná měla v záloze někoho nebo potkala někoho, s kým to sedlo hned. 8o :(Se divím, že tu ještě neni " doctus ",aby Ti vysvětlil ten čípek. :)

Vis, taky se mohlo jednat o kombinaci vice faktoru. Maly soulad v posteli, podle vseho ne moc otevrena komunikace v teto oblasti, nemel jsi na ni cas. Takze to nekolikrat s Tebou vyzkousela a mohla si zacit myslet, ze Tobe to tak vyhovuje a na ni a jeji potreby se nebere ohled. Do toho malo spolecne traveneho casu a dosla k zaveru, ze je to vlastne stejne, jako kdyby byla sama. Jen domyslim…Tebou uvedena velikost je totiz pomerne bezna a nevidim to jako duvod rozchod. Sex, natozpak milovani neni jen o rozmeru, ale Ti uz jiste holky davno napsaly. Navic u cloveka, ktereho milujeme, se divame i na jine kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
5.10.14 23:31

Panove, asi jsem sexualni trouba, ale ono sladeni v posteli mi, az na jednu ci dve vyjimky, nikdy neprobehlo na poprve nebo nejak rychle, temer vzdycky to nejakou dobu trvalo, takove ty povidacky o nejkaych orgasmech napoprve, to je snad vyjimecne, i kdyz se mi to to stalo, takze pokud jeden ci oba cekate poprve zazraky, pak z toho nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová