Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.10.14 21:56
@mvm píše:
Anonymní dnes v 20:20
spíš malej jako palec ne? jinak ne
to napiš rovnou

No vidíš, já o tom klukovi psala, ale on ho měl fakt jak palec..To už je opravdu málo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
232
6.10.14 22:38
@Anonymní píše:
No vidíš, já o tom klukovi psala, ale on ho měl fakt jak palec..To už je opravdu málo :nevim:

To chapu, musi to pusobit asi legracne, pokud je to poradnej chlap, ma svaly, nekde z fitka treba a potom tam ma nejakej spuntik :mrgreen: Je sice blby se zacit smat, ale asi pro zenskou krome zklamani to pak pusobi i legracne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.14 22:52
@Freudstein píše:
To chapu, musi to pusobit asi legracne, pokud je to poradnej chlap, ma svaly, nekde z fitka treba a potom tam ma nejakej spuntik :mrgreen: Je sice blby se zacit smat, ale asi pro zenskou krome zklamani to pak pusobi i legracne.

Tak ted se tomu směji..ale když jsem ho poznala..přesně jak píšeš krásnej, svalnatej sebevědomej. Vzrušení v plném proudu a pak jsem mu tam šáhla a šok :zed: Opravdu jako palec. Když jsem ho vzala do ruky, tak nic nevyčuhovalo. Představ si, jak jsem mu ho ho..la :zed: Ale naštěstí mu šli jiné věci, takže toho nelituji..Vzah bych zkusila i tak, ale tady šlo jen o postel

• Citovat
  • Upravit
232
6.10.14 23:16
@Anonymní píše:
Tak ted se tomu směji..ale když jsem ho poznala..přesně jak píšeš krásnej, svalnatej sebevědomej. Vzrušení v plném proudu a pak jsem mu tam šáhla a šok :zed: Opravdu jako palec. Když jsem ho vzala do ruky, tak nic nevyčuhovalo. Představ si, jak jsem mu ho ho..la :zed: Ale naštěstí mu šli jiné věci, takže toho nelituji..Vzah bych zkusila i tak, ale tady šlo jen o postel

To je vazne nejak malej, jsem netusil driv ze tohle vubec nekdo tak ma. Mozna jsem se nad tim asi nezamyslel. Az teda jednou, co jsem sel s jednim od pratel do spolecnej sprchy. Normal nejakej kluk, jen tak jsme kecaly. Mno potom jsem se podival a trochu me to zarazilo. Sice to nebyla erekce, ale i tak takovy divny, sami chlupy, chlupy, zas chlupy ale to co by mel mit jen trosku vykouklo a jinak tam nemel skoro nic 8o Tudiz chapu tohle, pokud to mel tak maly jak pises, navic v erekci, ze to alespon prinuti se zamyslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
6.10.14 23:22
@Anonymní píše:
No vidíš, já o tom klukovi psala, ale on ho měl fakt jak palec..To už je opravdu málo :nevim:

Jo, myslím že jsem to tu někde četl - upřímně říkám „chudák“ kluk a jak by si teda reagovala konkrétně Ty, kdyby Ti to on dopředu řekl nebo aspoň naznačil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
6.10.14 23:55

Tohle je ono, že?
Teda taky sem zažila pidi pindu, chlap namakanej krásnej a když se svlíknul, tak sem se musela otočit a smát, chudák :mrgreen: byl velkej asi jako palec

nick neuvádím, když se bojíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.14 10:12
@mvm píše:
Tohle je ono, že?
Teda taky sem zažila pidi pindu, chlap namakanej krásnej a když se svlíknul, tak sem se musela otočit a smát, chudák :mrgreen: byl velkej asi jako palecnick neuvádím, když se bojíš :roll:

Nene to nebylo ode mě, asi stejná zkušenost.. :)

Jinak já bych neupozorňovala..Já bych do toho šla i tak, bylo to hezký, vynahradil to zase něčím jiným

• Citovat
  • Upravit
1607
7.10.14 10:46
@Anonymní píše:
Nene to nebylo ode mě, asi stejná zkušenost.. :)Jinak já bych neupozorňovala..Já bych do toho šla i tak, bylo to hezký, vynahradil to zase něčím jiným

Děkuji za potvrzení, nejen, mých slov:)

Tedy, milý @mvm nepodléhej panice a svým předsudkům o tom, že realita skutečného života bývá zpravidla jiná;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.14 12:06
@demian píše:
Děkuji za potvrzení, nejen, mých slov:)Tedy, milý @mvm nepodléhej panice a svým předsudkům o tom, že realita skutečného života bývá zpravidla jiná;)

Nebudu lhát, hodně mě to překvapilo, ale nelituji a šla bych do toho znovu..Každopádně MVM má průměr, takže tam je to o něčem jiném..

• Citovat
  • Upravit
mvm
223
7.10.14 14:57

Anonymní dnes v 12:06

Nebudu lhát, hodně mě to překvapilo, ale nelituji a šla bych do toho znovu..

A proč teda nejdeš nebo s nim nejsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
7.10.14 15:29

@demian
děkuji zá Tvůj názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
7.10.14 15:40

@mvm To není názor, ale životní zkušenost:)
Držím palce, ať vše rychle přebolí a nalezneš tu pravou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
7.10.14 16:00

@demian
:) :)
jinak pojem „ta pravá“ je příliš relativní, aspoň já už mu nevěřím, nebo člověk nesmí chtít od života až tak moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.14 16:06
@mvm píše:
Anonymní dnes v 12:06

Nebudu lhát, hodně mě to překvapilo, ale nelituji a šla bych do toho znovu..

A proč teda nejdeš nebo s nim nejsi? :)

Je to legrační, když řešíme že ho měl malého..ale jednoduše mu šlo jen o jedno… :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mvm
223
7.10.14 16:12

To víš jistě? třeba si na vztah nevěřil :nevim: vídáte se ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová