Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No vidíš, já o tom klukovi psala, ale on ho měl fakt jak palec..To už je opravdu málo
To chapu, musi to pusobit asi legracne, pokud je to poradnej chlap, ma svaly, nekde z fitka treba a potom tam ma nejakej spuntik
Je sice blby se zacit smat, ale asi pro zenskou krome zklamani to pak pusobi i legracne.
@Freudstein píše:
To chapu, musi to pusobit asi legracne, pokud je to poradnej chlap, ma svaly, nekde z fitka treba a potom tam ma nejakej spuntikJe sice blby se zacit smat, ale asi pro zenskou krome zklamani to pak pusobi i legracne.
Tak ted se tomu směji..ale když jsem ho poznala..přesně jak píšeš krásnej, svalnatej sebevědomej. Vzrušení v plném proudu a pak jsem mu tam šáhla a šok
Opravdu jako palec. Když jsem ho vzala do ruky, tak nic nevyčuhovalo. Představ si, jak jsem mu ho ho..la
Ale naštěstí mu šli jiné věci, takže toho nelituji..Vzah bych zkusila i tak, ale tady šlo jen o postel
@Anonymní píše:
Tak ted se tomu směji..ale když jsem ho poznala..přesně jak píšeš krásnej, svalnatej sebevědomej. Vzrušení v plném proudu a pak jsem mu tam šáhla a šokOpravdu jako palec. Když jsem ho vzala do ruky, tak nic nevyčuhovalo. Představ si, jak jsem mu ho ho..la
Ale naštěstí mu šli jiné věci, takže toho nelituji..Vzah bych zkusila i tak, ale tady šlo jen o postel
To je vazne nejak malej, jsem netusil driv ze tohle vubec nekdo tak ma. Mozna jsem se nad tim asi nezamyslel. Az teda jednou, co jsem sel s jednim od pratel do spolecnej sprchy. Normal nejakej kluk, jen tak jsme kecaly. Mno potom jsem se podival a trochu me to zarazilo. Sice to nebyla erekce, ale i tak takovy divny, sami chlupy, chlupy, zas chlupy ale to co by mel mit jen trosku vykouklo a jinak tam nemel skoro nic
Tudiz chapu tohle, pokud to mel tak maly jak pises, navic v erekci, ze to alespon prinuti se zamyslet ![]()
@Anonymní píše:
No vidíš, já o tom klukovi psala, ale on ho měl fakt jak palec..To už je opravdu málo
Jo, myslím že jsem to tu někde četl - upřímně říkám „chudák“ kluk a jak by si teda reagovala konkrétně Ty, kdyby Ti to on dopředu řekl nebo aspoň naznačil?
Tohle je ono, že?
Teda taky sem zažila pidi pindu, chlap namakanej krásnej a když se svlíknul, tak sem se musela otočit a smát, chudák
byl velkej asi jako palec
nick neuvádím, když se bojíš ![]()
@mvm píše:
Tohle je ono, že?
Teda taky sem zažila pidi pindu, chlap namakanej krásnej a když se svlíknul, tak sem se musela otočit a smát, chudákbyl velkej asi jako palecnick neuvádím, když se bojíš
Nene to nebylo ode mě, asi stejná zkušenost.. ![]()
Jinak já bych neupozorňovala..Já bych do toho šla i tak, bylo to hezký, vynahradil to zase něčím jiným
@Anonymní píše:
Nene to nebylo ode mě, asi stejná zkušenost..Jinak já bych neupozorňovala..Já bych do toho šla i tak, bylo to hezký, vynahradil to zase něčím jiným
Děkuji za potvrzení, nejen, mých slov:)
Tedy, milý @mvm nepodléhej panice a svým předsudkům o tom, že realita skutečného života bývá zpravidla jiná;)
@demian píše:
Děkuji za potvrzení, nejen, mých slov:)Tedy, milý @mvm nepodléhej panice a svým předsudkům o tom, že realita skutečného života bývá zpravidla jiná;)
Nebudu lhát, hodně mě to překvapilo, ale nelituji a šla bych do toho znovu..Každopádně MVM má průměr, takže tam je to o něčem jiném..
Anonymní dnes v 12:06
Nebudu lhát, hodně mě to překvapilo, ale nelituji a šla bych do toho znovu..
A proč teda nejdeš nebo s nim nejsi? ![]()
@mvm To není názor, ale životní zkušenost:)
Držím palce, ať vše rychle přebolí a nalezneš tu pravou:)
@demian
![]()
jinak pojem „ta pravá“ je příliš relativní, aspoň já už mu nevěřím, nebo člověk nesmí chtít od života až tak moc
@mvm píše:
Anonymní dnes v 12:06Nebudu lhát, hodně mě to překvapilo, ale nelituji a šla bych do toho znovu..
A proč teda nejdeš nebo s nim nejsi?
Je to legrační, když řešíme že ho měl malého..ale jednoduše mu šlo jen o jedno…
![]()